TRENUTEK V KATEREM SI/SMO

 

MESEC ODPIRANJA TRETJEGA OČESA
 

 

Do zadnjega sem odlašala s pisanjem te intuitivne napovedi. Težko namreč zaobjamem moment, v katerem smo. Čutim le, da je izredno pomembno to, da smo budni in 100% prisotni. Tako močno me je sidralo v ta trenutek.

 

Morda sem ga prav v teh zadnjih dneh novembra tudi občutila tako kot bi ga tudi sicer naj čutila. Samo biti. Neglede na vseh 1000 žogic, ki jih imam zraku, sem sposobna vsako nežno ujeti in to z velikoooo časa med enim drugim trenutkom. Tako mi nobena ne pade na tla.

 

Spodnja mantra pa se je porodila kot moj talisman potentnosti in podaljšek mojega energijskega polja. Pomaga mi celiti in polniti povezavo med duhom in telesom. V tem trenutku je to moja najboljša zaščita. Pomen slednjega je decembra tudi izpostavljen.

 

CENIM TA TRENUTEK.
CENIM SE.
CENIM KDOR SEM,
KAM SE PRIŠLA TER
KAM SEM NAMENJENA.
HVALEŽNA SEM.

 

Upam, da imaš tudi ti svojo mantro, ali pa sem te morda navdihnila, da si jo oblikuješ in leto zaključiš poln-a energije, navdiha in s hvaležnostjo za prehojeno pot do sedaj.

 

Morda navdih prejmeš ob sprehodu po BOŽIČNEM SEJMU Strastnega življenja. Srčno vabljen-a. Letos sta na voljo tudi talisman za ljubezen do sebe in amulet za energijsko zaščito. Sejem je tudi letos poln ugodnosti in še čudovitejših nagrad kot doslej.

Vsaka beseda, ki bi te oddaljila o tega trenutka v decembru, je odvečna. Zato prihaja, da se ne obremenjuj z načrti za prihodnost, prav tako se ne obremenjuj s tem, kar je bilo, ampak poišči spravo v sebi. Ko ti bo to uspelo, boš prečistil-a na tone prtljage, ki jo je še kako potrebno pustiti za seboj, da boš nov-a, očiščen-a lahko prestopil-a v vodnarjevo dobo.

Čistiti, čistiti, čistiti je najboljši nasvet, ki prihaja decembra. Srčno priporočam Ho’oponopono tehniko, ki sem jo v oktobru intenzivno testirala in mi je izredo pomagala narediti preboj na področju časa, energije, obilja in odnosov.  Ho’oponopono je tudi del programa 5 KVANTNIH MOČI.

Ob njegovem naročilu pa prejmeš še  individualen primer uporabe te tehnike. 5 kvantnih moči je pet tedenski program za krepitev potenciala in uspeha v vsem k čemur stremiš. Na voljo je na Božičnem sejmu Strastnega življenja po ugodnejši ceni z veliko dodanimi bonusi.

 

 

December se sicer kaže kot dokaj miren mesec, saj smo se letos že kar navadili na turbolence, kajne? Vendar pa se bodo še razkrivale stvari, ki so bile prikrite in resnica bo še bolj na dlani, vidna in težko sprejemljiva. Naša naloga je, da ne otopimo in da se ne zlijemo s tem, kar je nizkovibracijskega, ampak, da se prebudimo in še bolj aktivno kot prej ustvarjamo boljšo resničnost. 
 
Tako kot zgoraj tako spodaj, tako kot znotraj tako zunaj.
 
Slednje je zakon, ki, če ga poenostavim, pravi, da nič zunanjega ni moglo nastati, če prej ni nastalo že znotraj. To vedenje in zavedanje je pomembno in odlično izhodišče za čiščenje v decembru.
 
V decembru posvečaj svojo pozornost urejanju zadev; papirjev, financ, vsebin, spletne prisotnosti, če si v poslu, odnosa do sebe, saj se bodo posledično transfomirali tudi vsi ostali odnosi. Urejaj svojo prehrano, dom, skratka vsa področja svojega življenja. Čas je za urejanje. Če sem se kaj naučila v tem letu je to, s kom še želim nadaljevati svojo pot, tako zasebno kot poslovno. Samo se je skristaliziralo. Moje vsakdanje delo in radost služenja sta to pokazala. Pot ni končana, šele začela se je. Zase čutim, da sem po dolgih letih vztrajnega dela ter konsistence dela na izboljševanju materialno-duhovne prisotnosti končno naredila preskok. Nazaj več ne grem in to vedenje prinaša olajšanje.
 
Če se boš decembra posvečal-a reviziji, čiščenju, bo ob koncu decembra najbrž zavladala neka praznina. Pomembno je, da veš, s čim jo boš zapolnil-a, da te ne posrka vase in zamaje tvojega dobrega psiho-fizičnega počutja. Do takrat pa bo mesec kar poln.
 
Kaže tudi, da se bodo globalno stvari pričele umirjati, ne bo pa enostavno, saj sistem, ki je stal zadnjih 5000 let poka po šivih. Imej v misli, da sistem mora popokati, če želimo iz kulture pomanjkanja, nenehnih vojn in strahu prestopiti v kulturo kreativnosti, prosperitete, inteligence srca in intuitivnosti. Ob tem je čutiti neko prijetno razburjenje.
 
Zato prihaja tudi, naj v decembru usmerjamo svojo energijo v tri zelo preproste, a temeljne stvari:
 
1.     Fizično vitalnost in krepost.
2.     Krepitev zavedanja enosti.

3.     Mentalno jasnost in sprotno korekcijo vsiljenih ali nevsiljenih misli ter dvigovanje njihove vibracije na ljubezen in navzgor. Tisti, ki ste bili ali ste v programu Elitni UM ali 5 Kvantnih moči, imate vsa potrebna orodja za to. Potrebno jih je le »prijeti v roke« in uporabiti.

Tako kot zunaj tako znotraj tako kot zgoraj tako spodaj pomeni naslednje:
  • Mi smo ekonomija.
  • Mi smo kolektivno eno.
  • Mi smo imunski sistem, ki je rakav, ko vsaka celica deluje po svoje, ali pa zdrav, ko vse celice dihajo kot eno.
  • Mi smo vlada. Ta termin je sploh zastrel. Ko slišim ime naša vlada me kar stisne pri  srcu in grlu. Vlada bi se morala imenovati v »v službi ljudi« ali kaj podobnega…
  • Mi smo radost.
  • Mi smo opolnomočeni posamezniki v skupnem polju enosti.
Ponovno te spodbujam, da tudi decembra dobro prisluhneš svoji intuiciji ter uporabiš zdravo pamet pri sprejemanju odločitev. Toliko je stvari, ki jih še ne vemo, za katere nam drugi govorijo, kako naj jih dojemamo, češ, da vedo več. A med vsemi informaciji je vendarle potrebno ločevati seme od pleva ter odgovorno uporabljati svoje naravne danosti intuicije in zdrave pameti. Ne govorim o egu, ki te želi držati tam, kjer si. Govorim o višjem jazu, ki želi, da bi bil-a pripravljen-a sprejemati nova znanja.

 

Že marca je bilo poudarjeno, da se je potrebno naučiti kaj novega, morda stvari, ki so te vlekle že prej, pa si z njimi odlašal-a. Če do sedaj še nisi nič naredil-a v tej smeri, je decembra  skrajni čas, da to narediš. Če pa si se od marca do danes intenzivno izpopolnjeval-a v različnih znanjih, jih prični sedaj združevati, da jih lahko v prihodnjem letu opolnomočeno uporabiš ter prineseš novo kvaliteto na ta svet, ki jo nujno, nujno potrebuje.

 

S temi besedami te srčno vabim na sprehod po BOŽIČNEM SEJMU STRASTNEGA ŽIVLJENA. Pomikamo se v čudovit čas. Pomemben datum za to bo kot morda že veš 21. december, ko bo prišlo do čudovitega, a energijsko precej močnega kozmičnega momenta. Pripravi se nanj najbolje kar lahko in iz razdeljenosti prestopi v enost. Mi se bomo nanj pripravili na naših decembrskih srečanjih Intuitivnih vodij s takooo zelo posebno meditacijo.
 

 

Želim ti čudovit in bleščeč december ter trenutke polne vsebine, upanja in vizije.
 
Z ljubeznijo, Tamara

PREDNOSTI MESECA DECEMBRA 2020 NA KRATKO

December bo spodbujal spraševanje o tem, ali obstaja še kakšna boljša izbira, kaj si želimo in kako sebe izvzeti iz poti, po kateri del človeštva vendarle stopa. Potrebno bo vlagati precej napora v to, da naprotne strani pridejo do pozitivnega izida, če bo to sploh mogoče. Verjetnost je majhna.

 

IZZIVI MESECA DECEMBRA 2020 NA KRATKO 

Prišlo je do razdelitve med enim delom sveta in drugim delom sveta. Prihaja do razpok in razdelitev znotraj svojih skupnosti in družin. Sprejemanje slednjega bo eden večjih izzivov. Večji izzivi bodo tudi tam, kjer najbolj boli, in sicer v čustvenih razmerjih ter na področju financ.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA DECEMBRA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NAMENE NA KRATKO

Spremembe prihajajo. Najbrž zelo velike. S prenovo in učenjem delovanja skladno z zakonom sinhronicitete, z ritmom energij, boš izjemno sijal-a. Prebujanje bo močno, zato svojo energijo usmerjaj v zavedanje tega, da smo v procesu močnega prebujanja.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply