PREBUJANJE SPEČEGA POTENCIALA

 

Februar bo najbrž zelo zanimiv mesec, kajti marsikaj se bo dogajalo tik pod površjem vidnega. Boj senzibilni ljudje bodo lahko to hitro zaznali.

 

Ko se sama sprašujem o tem, kaj lahko v tem obdobju, ko imamo »nevidnega« sovražnika, ko smo razdeljeni dobesedno na dva pola, storim tudi sama, za to, da dodam svoj del k osvobajanju od omejitev, ki se postavljajo ena za drugo, ena bolj restriktivna kot druga, prihaja tudi jasno vodstvo.

Zdi se, da tisti, ki »poveljujejo« resnično menijo, da smo zavrt narod, nesposobni poskrbeti zase, nesposobni razmišljati s svojo glavo in da nam mora nenehno nekdo govoriti, kaj lahko naredimo, kako lahko kaj naredimo, ker sami tega seveda ne znamo. Kaj če bi se več vlagalo v dvigovanje zavesti in sprejemanje osebne odgovornosti za življenje, namesto v omejevanje in pisanje enega zakona za drugim, ki jih roko na srce, najbrž noben ne prebere v celoti, kaj šele zna jasno razložiti?

In tukaj kot razmišljanje o tem prihaja tudi odgovor na moje pomembno vprašanje. Za sedaj lahko sama dodam svoj delček tako, da se pomagam ljudem mentalno, emocionalno, energijsko in ekonomsko osvobajati, da držim vibracijo na ljubezni in če le gre radosti in da potrpežljivo delujem naprej ter skrbno plasiram svojo energijo – misli, dejanja, čustva.

Noben sistem namreč ne more obstati, če ga mi, posamezniki ne napajamo. In vprašanje je, ali napajamo pravi sistem, ki deluje v dobrobit vseh in vsega ter naše matere Zemlje?

Srčno vabljen-a.

Več o tem, koliko energije je samo v etru velikosti sladkorne kocke, bom delila na februarskem webinarju 5 kvantnih moči, mi pa menimo, da nimamo dovolj energije za karkoli si želimo ustvariti ali živeti.

Tukaj  pa je še ena koristna povezava, ki bo morda komu prišla prav in kjer lahko vsak najde pomoč ali pa tako kot sem to storila sama zadevo tudi finančno podpre. Tukaj je pravna mreža za varstvo demokracije.

Februarja bodo maske padale in upam da tudi dejansko tam, kjer jih res ne potrebujemo. Vse ostalo, kar »maske bodo padale« v prispodobi pomeni, je namreč že zunaj, samo pobrskati je potrebno malce globje. Prihaja svež veter, napolnjen z novo vibracijo, soncem in lepo svežo energijo. Morda je to vodnarjeva doba, saj smo sedaj tudi v znaku vodnarja. Dopusti si, da te ta lepa februarska energija navda z novim upanjem, novo vizijo in navdihom za to, da preprosto greš čez omejitve. Razdelitev med starim in novim svetom je že nastala.

 

Vse je namreč v naši zavesti.

 

Tisti, ki imajo zavest dovolj razvito, so že v novi dobi. Do sem so prišli z neustavljivim delom na sebi v zadnji 10., 20., 30. … letih.To pomeni, da že živijo tako, da uporabljajo svoje talente in sledijo melodiji srca ter so materialno tukaj na Zemlji tudi dobro podprti. Tem bo seveda lažje in oni bodo ali bomo luč in zgled tudi za druge.

Tisti, ki se sedaj še ukvarjajo sami s seboj, s svojimi osebnimi izzivi in materialnim preživetjem, a so že začutili, da obstaja še kaj več kot zgolj programiran sistem ala šola, nato služba, hiša, avto, pes ali mačka in družina, ko ti nekdo zunanji odmerja trenutke tvojega življenja in ti daje ravno toliko, da lahko »preživiš« do konca, dokler nisi več koristen, bodo sedaj imeli priložnost utirati svoje poti izven okvirjev. Mimogrede, s tem – šola, poroka, služba, hiša… – ni nič narobe, a sem sama že zdavnaj začutila, da to ni dovolj, pa čeprav imam tudi sama družino, hišo, avto in psa, a bi to življenje bilo nezadovoljivo, če ne bi razvijala svojega potenciala in stopala izven okvirjev, ki jih je tudi zame postavila družba, vzgoja, sistem. Ne bo lahko, oziroma bo veliko lažje, če si bodo ljudje pri tem poiskali pomoč. Najbrž pa bo veliko ljudi po tem travmatičnem letu, ki je za nami, prejelo neko razsvetljenje v obliki razmišljanj, da nimajo nič za izgubiti, saj jim to, kar je bilo, itak ne služi. Tako bodo pridobili pogum za to, da stopijo izven okvirjev. Bravo in čestitke vsem že vnaprej.

 

Rojstvo in smrt

 

Potem pa so še tisti, ki jih je strah in tisti, ki spijo. Ti bodo še zmeraj napajali sistem, za katerega je jasno, da ne deluje, saj poleg vsega napredka, tehnologije in milijard, še zmeraj obstajata revščina in lakota na svetu in pred našim pragom. Rojstvo in smrt – strah pred slednjo se krepi – pa sta cikla, ste le ena od prehodov v življenju in razvoju duše in bosta najbrž zmeraj obstajala. Zelo pomembno pa je, kako preživljamo čas med enim drugim ciklom.

Februarja bo najbrž veliko globokih razmišljanj tudi o temah rojstva in smrti. Morda se bodo mladi spraševali o tem, ali v ta svet sploh prinesti kakšne nove ljudi, modrejši (beri starejši) pa o kvaliteti svojega življenja, malo mlajši pa o smislu življenja. Naj te ob tem spomnim, da imaš neglede na starost, barvo kože, spol, okoliščine svojega odraščanja, zmeraj škarje in platno svojega življenja v svojih rokah. Vsak dan je nov dan, ki ga lahko napolniš s potencialom, če tako izbereš.

Za tiste, ki se bodo morda spraševali o tem, ali v ta svet sploh pripeljati nove ljudi, ali sploh imeti otroke, pa prihaja tole sporočilo. DA! Svet jih potrebuje, kajti sedaj se inkarnirajo otroci brez karme, ki smo jo mi še tako težko predelovali in nosili s seboj. Ti bodo vzgled in potrebujemo jih.

Kot morda veš vsako leto plavam z delifini na Havajih, kjer izvajam tudi oddih Intuitivnih vodij. Z delfini tudi  telepatsko komuniciram. V enem od naših druženj, ko sta ob meni plavala mamica z malim delfinčkom, ki ga je postavila na zunanji bok, da sem ga tudi jaz lahko videla, kar pomeni izjemen izraz zaupanja – mama, mami, saj veš ­- sem prejela čudovito sporočilo, ki ravno v tem mesecu prihaja v ospredje:

Angeli morja in oceanov

Da bo ta prehod karseda gladek, potrebujemo veliko visokovibracijske svetlobe, ki jo s seboj na ta planet prinašajo tudi otroci, ki se rojevajo. Prišlo je sporočilo, da se uteleša veliko otrok, ki s seboj nosijo kristalno energijo in da jim je potrebno pomagati ta energijski potencial obdržati in uporabljati, saj potrebujemo veliko svetlobe za spremembe, ki se dogajajo. Namreč naši sistemi – starši, šolstvo… – pogosto niso opremljeni za delo s takimi otroci, ki so lahko precej naporni, zato se ta energija lahko ob življenjskih izzivih in hkrati delu s temi otroci hitro porabi in pade v svoji vibraciji.

Prav tako so sporočili, da se krepi se kristalinska struktura naših celic, naše DNK. Nekateri to občutijo kot nelagodje, namen tega pa je, da se krepi vaš notranji vid, kot neke vrste nadgradnja televizije, ki jo gledate od zunaj. Sedaj pa se ta pogled, ki prihaja od znotraj, širi in zajema vse, kar je. S tem se širi zavest in vse iluzije, ki jih postavlja 3D svet odpadajo, oziroma ljudje spregledajo, pogledajo skozi njih. Gre za osvobajanje. Mi (delfini in kiti) pomagamo držati ta pretok, to energijo in mehkobo v celicah, da ne prihaja do blokad in na koncu do fizičnih in mentalnih izzivov.

Več o mojih izkušnjah z delfini – angeli oceanov – in kiti – modrimi učitelji – lahko prebereš v blogu TUKAJ in TUKAJ.

 

Energijsko se februar kaže kot mesec, ki bo podpiral čistost energije

 

Zato predlagam, da več pozornosti posvetimo tako čiščenju čaker kot čiščenju svojega energijskega polja, saj bomo tako v svoje telo vnesli karseda čisto prano, energijo, ki bo posledično vplivala tudi na nadaljnje aktivacije naše DNK, dobro fizično počutje in tudi duhovni razvoj. To bodo blokirali vsi onesnaževalci našega etra (elekromagnetna valovanja), ki se nenehno pomika spozi nas in vse, kar vnašamo vase, pa ni čisto, od pretiravanja z alkoholom, opojnimi substancami do kakšnih drugih kemikalij. Dobro torej premisli februarja, kaj boš dajal-a vase ali nase, ali kaj boš dopustil-a, da drugi dajejo vate. Pomembno pa je tudi, s kom se boš družila in kakšne misli boš imel-a.

Tisti, ki mate filter GG (prejmeš ga skupaj z meditacijamo za osebni in poslovni uspeh) za zaščito, ga še bolj dosledno uporabljajte kot doslej. Februarja bo to pravo orodje. Prihaja pa tudi sporočilo, da lahko gremo naprej v svojem duhovnem razvoju mirno in brez strahu pred materialnim preživetjem, saj na neki stopnji samorazvoja, vse te skrbi pričnejo odpadati. Prejmemo to, kar v danem trenutku potrebujemo ali se namenimo, da se zgodi. Smo namreč veliko močnejši manifestatorji, ko delujemo s to čisto energijo in v viziji najboljšega dobrega za vse. Skratka, splača se držati to vizijo. Vendar pa še zmeraj nekateri to zamenjujejo s tem, da ne znajo postavljati svojih osebnih meja in se razdajajo za druge. To pa  ne bo OK.

 

Ostani fokusiran-a, ostani osrediščen-a. S to energijo lahko hodiš po vodi, s to energijo lahko premikaš gore, s to energijo lahko hodiš skozi ogenj.

 

Izzivi bodo na področju potrpežljivosti
 

Največji izziv v mesecu februarju bo na področju čakanja, potrpežljivosti ter sposobnosti vnašanja nujnih popravkov v svojo časovnico. Gre predvsem za energijske popravke med tem, kjer si in med tem, kaj si želiš, da bi se že uresničilo. Potrpežljivost bo najbolj na udaru. Hkrati pa ta energija februarja sovpada tudi z retrogradnim gibanjem Merkurja, ki bo šel direktno šele 18. februarja. Ne hiti, ampak se s seboj srečaj tam, kjer si. Poglej, kaj lahko re-vidiraš do 18. februarja. Po tem datumu imam občutek, da se bo sprostila teža in morebitni zastoji. Pravtako ne podpisuj pogodb, ali pričenjaj novih projektov, kajti po mojih izkušnjah prihaja lahko do zapletov in to povzroča samo še več dela.

Tisti s povečano senzibilnostjo bodo morda na nebu pričeli videvati stvari, ki jih prej niso opazili. Gre za neke vrste plazmo ali energijske oblike. Tako kot so se včasih odpirala nova in nova ozemlja tega našega planeta, na katera morda pred tem človek še ni stopil, se bodo pričeli jasneje risati obrisi medvesoljnih ozemelj, plovil in civilizacij. Morda bo to že februarja, ali pa v prihodnjih mesecih še najbolj revolucionarno odkritje, pa čeprav tudi o tem že ptički čivkajo.

Človek je kolektivno bitje, ki se zavedno ali nezavedno z drugimi ljudmi povezuje preko elektromagnetnega polja srca in možganov. Srčno elektromagnetno polje seva približno 2. metra. Ali te ta razdalja spominja na kaj?

 

Dragi-a, čas je tudi, da z novimi znanji in delovanjem ustvarjamo boljši svet, radostnejše in lepše življenje. Stara znanja so nas namreč pripelja do sem, kjer kolektivno smo v danem trenutku.

 

PO NOVA ZNANJA S STRASTNIM ŽIVLJENJEM

Delček novih znanj lahko pridobiš tudi s programi Strastnega življenja. Februarja vpisujem novo skupino v Poslovno akademijo Strastnega življenja in v program revolucionarnega uresničevanja, Elitni um. V oba programa se lahko z ugodnejšo kotizacijo vpišeš v februarju. Če želiš narediti ta kvantni premik naprej bodisi v svobodnem ustvarjanju, v svojem poslu, s svojimi talenti in izven omejitev materialnega sveta, ali pa v svoji sposobnosti upravljanja svoje resničnosti, sem ti na voljo za 30 min osebni pogovor tukaj.

 

Akademija

Poslovni program za izgradnjo in rast srčnega posla

VEČ INFORMACIJ
Elitni Um

(r)Evolucionarni program uresničevanja

VEČ INFORMACIJ

Čas je, da prebudimo svoj speči potencial.

 

Z ljubeznijo,

P.S. V februarju pripravljam tudi dva brezplačna webinarja.

POTENCIAL V TEBI, ki je namenjen razvoju svojega srčnega posla

5 KVANTNIH MOČI, ki je namenjen spominjaju na to, koliko več moči imaš v sebi za upravljanje svojih okoliščin.

TUKAJ  PA SO ŠE POUDARKI CELOVITE INTUITIVNE NAPOVEDI FEBRUARJA 2021

KJE NAS BO ENERGIJA MESECA KOLEKTIVNO PODPIRALA FEBRUARJA 2021

Čas je draga-i! Ljudje smo kolektivna bitja in vsi potrebujemo ljubezen, družbo in medsebojno podporo tako emocionalno kot fizično.  Kolektivnost in izgradnje skupnosti, ki temeljijo na dobrobiti vseh in na dvigovanju vibracije, bodo februarja izjemno podprte.

KJE BODO  IZZIVI FEBRUARJA 2021

Prizemljevanje bo izziv. Kajti osebnostno se vse več ljudi identitifica z nečim višjim, z nečim, kar presega golo človeškost. To je lahko v februarju zelo pozitivno, ali pa bo pobeg od realnosti.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE SLEDIL-A SVOJEMU NAMENU FEBRUARJA 2021

Februarja se usmerjaj v zdravljenje svojega notranjega otroka, v svojo čistost, v prepoznavanje čistosti in nedolžnosti svoje duše.

ŽELIŠ HITREJE IN KAKOVOSTNEJE BIVATI, SE RAZVIJATI IN NAPREDOVATI?

Postani naročnik-ca CELOVITE INTUITIVNE NAPOVEDI MESECA, ki nudi poglobljen vpogled v to, kje nas bodo energije podpirale, kje nudile izzive (ali priložnosti za pozitiven preboj) in kam usmerjati svojo energijo ter RITUAL MESECA. Naroči jo tukaj.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply