MESEC, NAREJEN ZA SANJE

 

Mesec marec vstopa v naša življenja s popolnoma drugačno energijo kot februar. Morda se je februarja mlelo, čistilo, nas držalo na mestu v tem trenutku in času, medtem ko marec čutim kot mesec, ki je narejen za sanje.

 

To bo mesec odpiranja in delovanja na neki višji vibraciji kot prej. Bolj mehke in sproščene energije bodo na voljo in te nas bodo podprle na poti zdravljenja srca, nege samih sebe in krepitve odločnosti za to, da gremo naprej po svoji poti, čeprav se je ta pot morda še februarja zdela nemogoča ali zamegljena.

 

Čista energija je na voljo marca, zato se priklopi nanjo in izklopi vse motilce. Tako boš še najbolje zaščiten-a pred nizkovibracijskimi vplivi, ki seveda ostajajo in se bodo borili za svoj obstoj. Seveda je to delo na tebi! Sama se ta energijska raven ne bo aktivirala ali postavila. Ti pa bodo energije meseca marca pri tem pomagale, zato bo tudi tebi lažje držati to vibracijo.

 

Prihaja tudi sporočilo, da bo to mesec velikih obljub.

 

Meni kaže to na zelo spodbudne energije za karkoli se odločiš uresničiti. Glede na to predlagam, da svojo pozornost usmerjaš marca na stvari, ki so se ti zdele težke ali težko dosegljive in si jih zato potisnil-a na stranski tir. Te se bodo pričele lahkotneje odvijati naprej. Tako kot tudi reka teče naprej, neglede na okoliščine in ovire na njeni poti. Čista in deroča reka zmeraj utre svojo strugo in ima svoj ritem, ki presega čas in prostor. Zadnja primerjava me spomnija na našo dušo, ki ima prav tako svoj ritem, ki presega čas in prostor. Reka na tej poti tudi ponuja dom in življenje mnogim, ki se znajdejo ob ali v njej. To je močno sporočilo za mesec marec, ki se bo še razodevalo. Kaj točno, izveš na #kavastamaro ob ponedeljkih ob 10.00 uri v FB skupini. Tudi sama se bom pustila presenetiti.

 

Ta metafora v marcu predstavlja nek kozmični antiseptik, ki bo čudežno transfomiral še žive ali ne še v celoti zaceljene rane duše.

 

Ker je marec izjemen mesec za manifestacijo, sem dala na voljo tudi moj osebni pripomoček za to Mesečni vodnik za manifestacijo, ki ga sedaj lahko prejmeš samo za 7€. Klikni tukaj za nakup. Nekateri ga že imate in spodbujam vas, da ga uporabljate vsak dan, ne samo 1x na mesec.

 

Vse bolj se vizualizirajo podobe 5 dimenzionalne Zemlje, katere bistvo je, da sta dajanje in sprejemanje v ravnovesju. Ta tehtnica pa je še zmeraj zelo obremenjena in dinamična pri veliko ljudeh, s katerimi prihajam v stik, vključno z menoj. Ali tudi ti čutiš, da nenehno daješ, prejemeš pa ne toliko? Če je temu tako, potem ti svetujem, da sedaj prikličeš svojega angela varuha in ga prosiš, naj vnese v ta odnos ravnotežje. Izreci še: »Tako je«. Že taka mala prošnja za pomoč lahko ima enormen učinek v polju.

 

Če si boš dopustil-a, te bo marec ponesel na svojih krilih. Temnejši ali težji deli preteklosti bodo samo še spomnik na to, kje si bil-a in kaj vse je mogoče, ne bodo pa imeli več dejanskega vpliva na tvojo vibracijo in odločitve. Mesec bo izjemno spodbuden za dobro počutje. Boš pa potreboval-a pogum za to, da si dopustiš, da te res velike sanje ponesejo na naslednjo stopničko tvojega delovanja.

 

Še zmeraj bo pomembno to, da se obkrožiš z ljudmi, ki bodo čutili enako kot ti, ki vedo, kaj je pogum in kaj pomeni sprejemati pogumne in opolnomočene odločitve.

 

Mimogrede, marca bo tudi ponovitev webinarja v živo 5 kvantnih moči, ki je naletel na številne čudovite odzive, še posebej zaključna meditacija. Če si ga zamudil-a, se nam lahko ponovno pridružiš tukaj.

 

Končno, po dveh mesecih počasnega preboja energije, ki nas je držala v danem trenutku in ni podpirala velikih sanj, ampak zelo prizemljeno delovanje iz sedanjega trenutka (kar je tudi prav), sedaj prihaja trenutek navdihnjene akcije. Prihaja tudi sporočilo, da lahko greš pogumno naprej in da boš na tej poti varen-a.

 

Vse je odprto. Stvari se bodo hitreje transformirale kot doslej, zato bodi pozoren-a na to, česa si v resnici želiš. Uživaj v nežni sapici sreče, olajšanja in lahkotnega razvoja dogodkov meseca marca.

 

Tukaj lahko dostopaš do celovite Intuitivne napovedi meseca z ritualom meseca.

 

Poudarki iz celovite napovedi na kratko pa spodaj.

 

Še osebno sporočilo

 

Veliko stvari v svetu se spreminja, od monetarnih sistemov, do načinov potovanja, do svobode, ki se jemlje na vseh nivojih. Občutek imam, da so te stvari resnejše, kot na neki nezavedni ravni kognitivne disonance lahko dojamemo. POGUM je v ospredju. Pogum, da gremo naprej sicer previdno, a z veliko mero luči – vibracijskega ujemanja – s tem, kar si želimo USTVARITI V SVETU. Vendar se samo to ne bo ustvarilo. Nič zunanjega ne bo ustvarilo tega, kar si želimo videti v svetu. Bolj kot bomo pomembne odločitve prepuščali institucijam, ki jih sicer tvorijo ljudje, ti in jaz, da odločajo v našem imenu, bolj bomo omejeni v svoji pravici do svobodnega življenja.

 

Naj te spomnim še, da so programi Strastnega življenja namenjeni prav temu. Če poenostavim, temu, da se vibracijsko pričnemo ujemati s tem, kar si želimo in kar globoko v sebi čutim, da je za nas mogoče. Marca vpisujem v program (r)evolucionarnega uresničevanja Elitni UM ter v Poslovno akademijo Strastnega življenja. Za dodatne informacije in pogovor o tem, kaj ti lahko v materilnem svetu prineseta, kako lahko transformiraš svoje trenutne izzive, sem ti na voljo. Tukaj lahko rezerviraš svoje mesto.

Akademija

Poslovni program za izgradnjo in rast srčnega posla

VEČ INFORMACIJ
Elitni Um

(r)Evolucionarni program uresničevanja

VEČ INFORMACIJ

Z ljubeznijo,

TUKAJ  PA SO ŠE POUDARKI CELOVITE INTUITIVNE NAPOVEDI MARCA 2021

KJE NAS BO ENERGIJA MESECA KOLEKTIVNO PODPIRALA MARCA 2021

Energija meseca marca bo spodbujala zbranost. Znal-a se boš usmeriti v eno smer in se pri tem pametno odločati. Deluj plansko.

KJE BODO  IZZIVI MARCA 2021

Potrebno bo varovati svoj hrbet. Zavaruješ ga lahko energijsko, kar toplo priporočam. Transmisija za čistost energije, ki je objavljena na mojem YT kanalu ti pri tem lahko zelo koristi.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE SLEDIL-A SVOJEMU NAMENU MARCA 2021

Usmerjaj svojo energijo v spušanje, v odpuščanje preteklih odnosov, da se bosta lahko balansirali ženska in moška zavest v tebi.
ŽELIŠ HITREJE IN KAKOVOSTNEJE BIVATI, SE RAZVIJATI IN NAPREDOVATI?

Postani naročnik-ca CELOVITE INTUITIVNE NAPOVEDI MESECA, ki nudi poglobljen vpogled v to, kje nas bodo energije podpirale, kje nudile izzive (ali priložnosti za pozitiven preboj) in kam usmerjati svojo energijo ter RITUAL MESECA. Naroči jo tukaj.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply