REKA OBILJA
Aprila, tako čutim, bo precej dežja. Lahko v prispodobi, v našem delu sveta pa tudi v resnici. Dež prinaša ne samo dobrobit naravi, ampak lahko tudi preveliko obilje.
Če naprimer tla niso sposobna vpiti toliko dežja kot intuitivno prihaja, da ga bo, lahko pride do poplav. Poskrbi za to, da so odvodne cevi prečišene, odtoki odmašeni in če le gre, pripravljen kak zbiralnik deževnice, ki ti bo kasneje v suhih mesecih prišla prav.
Veliko deževja pa lahko pomeni tudi obilje čustev, prebujanje libida, čiščenje in zaradi obilnega pretoka energije tudi nastanek blokad. Bodi pozoren-a na to, da obilje aprila ne bo teklo mimo tebe. Naj pojasnim. Čustva bodo v ospredju aprila. Svetujem, da jim dopustiš, da se izrazijo in da prečistijo, kar je še neprečiščenega. Potreba po bližini in spolnosti bo v ospredju in dopusti si, da se ta kreativna energija tudi preko spolnosti sprosti, če ne, pa jo poskušaj shraniti.
Energija meseca aprila bo očiščevalna, vendar  lahko zaradi občasnih večjih »nalivov« pride do zastoja energije, zato poskrbi za pretočnost svojih meridianov, čakrnega sistema in telesa nasploh. Program 5 kvantnih moči nudi orodja, ki ti pri tem lahko pomagajo. V veliko pomoč pa ti bo pri tem tudi meditacija 12 čaker vstajenja. 
Največ bomo aprila pridobili tisti, ki bomo znali svojo energijo skladiščiti, širiti in z njo dinamično upravljati. Naprimer: zavestno razširiš in nato skrčiš energijo, jo pošlješ na točno določeno mesto, skratka se z njo igraš. Presežek energije, ki se bo na ta način ustvarjala pa shranjuj v svoj center moči, točko tantjen.
Za prehrambno-pridelovalno industrijo prihaja, da naj poskuša uskladiščiti presežke energije padavin, saj bo ta hranila kasneje potrebovala.
Glede čustev, ki se bodo prelivala čez kozarec, ki bo premajhen, pa predlagam, da dopustiš, da se izrazijo in izzvenijo. Niti visokovibracijska niti nizkovibracijska čustva nam namreč ne delajo usluge, če se pojavljajo v pretirani meri. Zato aprila več časa posveti uravnotežanju svojih čustev.
Intuitivno prihaja, da se bo na nas zlivalo tudi veliko obilje. Kako ga torej akumulirati, da ne bo teklo mimo nas? Vse izmed zgoraj naštetega seveda drži in svetujem, da to upoštevaš.
Poleg tega pa tudi:
  • Pametno investiraj, po sistemu več je več. Vlagaj torej v stvari, ki ti bodo prinesle dodano vrednost.
  • Skladišči svojo energijo (slednje se nadaljuje še iz prejšnjih dveh mesecev). Z drugimi besedami, ne razdajaj je.
  • Ne planiraj preveč vnaprej, ampak svojemu namenu za mesec april dodaj težo, energijo. Z drugimi besedami, ne razpršiti svoje vizije preveč v prihodnost. Vsak dan posebej sidraj svoj namen za april. Še pred tem pa seveda posveti nekaj časa oblikovanju svojega namena za april. Pri tem imej v mislih to, da se bo na nas zlivalo veliko obilje. Pri tem ti lahko zelo koristi tudi moj mesečni vodnik za manifestacijo.

CERKEV MARIJE MAGDALENE V JERUZALEMU

Mesec pa začenjamo tudi z veliko nočjo, ki zame simbolizira kristusovo energijo, spomni me na večnost duše in duha in neizmerno moč ter alkimistične lastnosti, ki jih imamo kot večna bitja. Znova in znova jo slavimo ter poskušamo zaživeti, pa nam do sedaj kolektivno to še ni uspelo. Zakaj?
Tokrat te na velikonočni ponedeljek zvečer vabim na čudovito meditacijo, ki jo bom izvedla v FB skupini ter delila svojo zgodbo o prvem srečanju z Jeshuo.
Ob tem prihaja sporočilo, da stvari nikoli ne bodo boljše, če jih mi sami ne bomo izboljšali. Namesto, da slavimo nekaj zunanjega, sprejmimo to zavest boga v sebi in jo živimo vsak dan brez kompromisov. Ne potrebujemo dolgih in zapletenih zakonov, nenehnih pravil, ki so praviloma restriktivna in navodil, kako naj počnemo stvari. Potrebujemo le nekaj preprostih in človekoljubnih vrednot, po katerih se ravnamo in ne odstopamo od njih. Le-te pa je potrebno vsak dan negovati, spoštovati in utrjevati.
April nas bo hotel spodbuditi, ali pa morda kar prisiliti k temu, da se osvobodimo omejitev, ki kratijo našo suverenost, ki nam je bila dana skupaj z odgovornostjo, da dobro skrbimo za ta planet, zase in za skupno dobro. Na slednjem pa imamo še veliko dela za postoriti. Prepričana sem v to, da je k temu na svoj način poklican prav vsak izmed Zemljanov.
Čeprav sem že skoraj deset let na poti profesionalnega transformacijskega dela z namenom ustvarjanja strastnega življenja in uspešnega posla z uporabo intuicije v praksi, pa še zmeraj videvam, kako težko je ljudem, z menoj na čelu, spreminjati navade. Sama se s tem vsak dan ukvarjam in se trudim delati stvari drugače kot prej, z višjo vibracijo, če poenostavim. Zato vem, koliko namena mora bi v tem, da se to delo obrestuje. Obrestuje pa se eksponentno kot kaže moja izkušnja.
Linearen čas je ob tem na naši strani in čas je tudi najboljši pokazatelj napredka. Med tem trenutkom in prihodnjim trenutkom pa so vera, zaupanje vase in v dobrobit vsega človeštva dovolj močni dejavniki za ohranjanje vztrajnosti na poti notranjih in kasneje tudi zunanjih sprememb.
April ne bo sicer toliko mesec sprememb kot bo mesec bolj masovnega čiščenja, ki pa, imam občutek, da bo potekalo bolj v ozadju. Zato bodi pozoren-a na svoje sanje, na podzavest, na misli, ki bodo prihajale in na branje energije ljudi, s katerimi boš v stiku bolj kot na to, kaj bodo dejansko govorili. Bodi pozoren-a tudi na svoje besede in misli, ki bodo lahko v navzkrižju, kar ne bo blagodejno za uresničevanje namenov, ki jih imaš.
Če si želiš okrepiti svojo moč upravljanja s svojo energijo, z mislimi in ustvariti navade, ki te bodo peljale hitreje naprej, se hitro vključi v izobraževanje Elitni UM, ki se je pravkar pričelo.
Podprla pa te bom tudi na poti ustvarjanja svojega srčnega posla in otipljivega finančnega uspeha v Akademiji ter z novim treningom, ki sem ga pripravila z namenom dvig zavesti obilja in okrepljenega pritoka financ – Vredna.
Želim ti čudovit mesec, veliko sončnih žarkov – tudi teh bo v izobilju na voljo – in energijskih obvodov, ki ti bodo pomagali na poti kanaliziranja svoje energije v prosperiteto, suverenost in notranjo moč.

TUKAJ JE ŠE NAPOVEDNIK PRIHODNJIH DOGODKOV

INTUITIVNA NAPOVED MESECA APRILA NA KRATKO

Prednosti meseca aprila 2021
Izzivi meseca aprila 2021
Kam usmerjati svojo energijo

Aprilska energija bo kar hotela dvigniti tvoja bremena. Vendar pa se to ne more zgoditi, če ti sam-a tega ne dopustiš. Zaupanje je tukaj ključno ter spuščanje potrebe po nadzoru.

Nove možnosti se bodo odpirale aprila in svetujem ti, da greš sicer z dobro mero previdnosti in zaupanja vase in svojo intuicijo naprej. Strah pred novostmi, neodločnost, igranje na karto varnosti bodo izzivi in blokade pretoka obilja.

Aprila ti svetujem, da pred svoj osebni namen postaviš namen dobrobiti človeštva. Utiraj svojo pot tozadevno in tako boš še najbolje napredoval-a tudi na poti svojih osebnih nalog.

ŽELIŠ HITREJE IN KAKOVOSTNEJE BIVATI, SE RAZVIJATI IN NAPREDOVATI?

Postani naročnik-ca CELOVITE INTUITIVNE NAPOVEDI MESECA, ki nudi poglobljen vpogled v to, kje nas bodo energije podpirale, kje nudile izzive (ali priložnosti za pozitiven preboj) in kam usmerjati svojo energijo ter RITUAL MESECA. Naroči jo tukaj.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply