MESEC VELIKIH OBLJUB

 

Maj prihaja z obiljem toplote in sončne energije. Pripravi senčnik, da te silen naval energije ne bo izčrpal, ker telo nanj še ne bo navajeno. Kaže, da se bodo stvari globalno vsaj začasno pričele umirjati in življenje bo šlo v pretok z bolj normalnim utripom vsaj za sedaj.

 

Obilje je maja v ospredju. Fragmentirana energija se bo lažje usmerjala. Usmerjaj jo v poti, na katerih začutiš največ radosti. V strastnem življenju se skladno z energijami aprila in maja posvečamo dvigu zavesti obilja in življenju izven okvirjev po navodili duše. Zato te srčno vabim, da svoj pretok z obiljem še pospešiš, tako, da se nam pridružiš v enem izmed naslednjih projektov:

 

 1. Vredna – trening dviga lastne vrednosti in svoje neto vrednosti.

 2. Intuitivni vodja – 6 mesečni program krepitve zaupanja v svojo notranjo modrost, karizme in avtentičnega izraza v svetu. Pričnemo po 15. maju.

 3. Dan z delfini in kiti na enodnevnem dogodku – Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti, 5. junija v Strunjanu.

 4. Delavnica vibracijskega usklajevanja – Živim prosperiteto, 6. junija v Strunjanu.

 5. Podprla pa te bom tudi na poti ustvarjanja svojega srčnega posla in otipljivega finančnega uspeha v Akademiji.

STOPI V PRETOK S FINANČNIM OBILJEM – VAJA

 

V pretok s finančnim obiljem, ki se kristalizira kot eno pomembnejših podpornih stebrov samorazvoja in pomikanja v harmonično delovanje, ki je skladno z navodili duše in srca, lahko stopiš enostavno tudi tako:

 

 1. Vizualiziraj, kako stojiš pod srebrnim slapom svetlobe, ki se zliva čez tebe v obliki valja.

 2. Začuti sebe pod srebrnim tušem. Mirno dihaj globo v trebuh skozi nos.

 3. Sedaj vizualiziraj številčni niz Grigorija Grabovoia za finance v srebrni barvi: 71427321893. Ko ta števični niz vizualiziraš, si ob tem zamisli še znesek, ki ga želiš zaslužiti v časovnem obdobju, ki si ga izbereš sam-a, naprimer do konca leta. Dodaj še številčni niz za razvoj visoke intuicije, 35986.

 4. Koncentriraj se vsaj 3, do 4 minute. Lahko na oba številčna niza hkrati, lahko pa na vsakega posebej 3 do 4 minute.

 5. Zaključi koncentracijo tako, da izrečeš: Fiksiram rezultat.

 6. To počni vse dokler ne začutiš, da deluje. Toplo pa priporočam, da to koncentracijo izvajaš vsaj en mesec vsak dan.

 

Ta vaja ti bo posredno pomagala tudi k večji pretočnosti, saj lahko močna sončna svetloba vpliva tudi na povečano utrujenost. Lahko jo pripišeš tudi spomladanski utrujenosti, vendar gre za več kot samo to. Naše telo se pripravlja na transformacijo v bolj kristalinsku strukturo kot doslej. S tem prihaja spodbuda, da je potrebno zanj tudi dobro poskrbeti in ga ubraniti pred umetnimi kemikalijami, ki jih najdemo tako v zdravilih kot izdelkih za osebno nego, v hrani in nenazadnje tudi v zraku. Telesu je potrebno pomagati pri tem, da se lahko postavi v ravnovesje in aktivira svoj duhovni potencial.

 

Majske energije prihajajo tudi s sporočilom, naj si zavestno damo priložnost za harmonijo od znotraj in od zunaj. Maja samo bodi in dopusti, da te svetloba tvoje duše vodi. Maja sicer ne bo toliko priložnosti kot jih je bilo na voljo aprila, bosta pa na voljo energija mehkobe in harmonije.

 

Vse jasneje se bo kazala tudi druga, ne tako lepa resničnost. Prihaja vizija, da se bo med tiste, ki bodo uspeli doseči harmonijo in mehkobo in med tiste, ki ostajajo zadaj, globoko v strahu, postavil resnični stekleni strop. Vendar tisti, ki bodo ostali pod steklenim stropom, ne bodo mogli skozenj, tudi, če si bodo tega močno želeli. Ta vizija kaže tudi na to, da bomo tisti, ki se bomo maja uspeli dvigniti nad vibracijo strahu, vsaj do poguma, imeli lep razgled in pot naprej v veliko večji jasnosti kot morda aprila.

 

Vsak ima svobodno voljo, da se odloča o sebi v času, ki ga ima na voljo tukaj. Pomembno je – in to ponovno prihaja z velikimi začetnicami – da

 

SVOJE ODLOČITVE SPREJEMAMO NA PODLAGI LJUBEZNI IN MAJA TUDI HARMONIJE, IN NE IZ STRAHU.

 

Pogum je še v ospredju in ta naj te vodi. Spomni se, da je čas na tvoji strani, četudi se morda odločitve, sprejete na podagi ljubezni in harmonije v danem trenutku kažejo kot ne najboljša pot. Vednar pa ti bodo dolgoročno prinesle veliko obilje.

 

Maj prihaja bolj kot neke vrste mesec opazovanja in občudovanja lepote. Če ga lahko preživiš kje v čudoviti naravi, boš od njega še največ odnesel-a. Cilj maja naj bo harmonija. Harmonija od znotraj, harmonija od zunaj. Ta zakon še zmeraj velja in bo maja v ospredju.

 

Kaže tudi, da bo precej vetrovno, zato si vzemi čas za to, da se prepustiš vetru, da prepiha tvojo auro, tvoje telo, misli, projekte, vso tvoje življenje, tvoj dom, vse, kar napajaš s svojo energijo. Veter ti bo pomagal sprostiti zastano energijo, vendar ne v takem težkem prečiščevalnem smislu, ampak na lahkotnejši način.

 

Veliko se dogaja v nas tudi v kemičnem smislu, saj se z večjimi količinami skalarnih in drugih energij, ki so na voljo v večjem razponu frekvenc kot kdajkoli prej, spreminja tudi naša DNK. Aktivirajo se njeni speči deli. Resnično je za vse poskrbljeno, vendar le, če ne boš dovolil-a, da se ti deaktivira ali odvzame ta »božji« delec v kemijski strukturi tvoje DNK.

 

Želim ti čudovit in harmoničen maj in te srčno vabim v družino Strastnega življenja na enem izmed dogodkov in programov. Vabim te tudi k naročilu celovite Intuitivne napovedi meseca, ki vključuje tudi ritual meseca tukaj.

POTOVANJE PO POTEH MARIJE MAGDALENE – zbiram informativne prijave. Pridruži se nam na povezanju s seboj, svojo dušo in poslanstvom skozi ženski princip delovanja to jesen, septembra.

HAVAJSKI MASTERMIND – ODDIH INTUTIVNIH VODIJ. Pridruži se nam na poti širitve zavesti in svojega potenciala ob stiku s svobodnimi delfini in kiti.

Intuitivna napoved maja 2021

Prednosti meseca maja 2021
Izzivi meseca maja 2021
Kam usmerjati svojo energijo

V ospredju sta tudi lastna vrednost in samospoštovanje, ki ju bodo majske energije pomagale krepiti. Ta proces bo izredno pospešen in s tem pretok z obiljem.

Maja bodo tvoja odločenost, fokus in pogum na preizkušnji. Prav tako bo posledično izmikanje odgovornosti eden večjih izzivov.

Potrebno bo uvajati spremembe v svoje življenje. Da, vem, te nenehne spremembe. Vendar pa so potrebne in maja še posebej izpostavljenje. Najprej predlagam, da se usmeriš v krepitev lastne vrednosti in utrjevanje vibracije poguma. Kako lahko to dosežeš pa v celoviti INM.

 

ŽELIŠ HITREJE IN KAKOVOSTNEJE BIVATI, SE RAZVIJATI IN NAPREDOVATI?

Postani naročnik-ca CELOVITE INTUITIVNE NAPOVEDI MESECA, ki nudi poglobljen vpogled v to, kje nas bodo energije podpirale, kje nudile izzive (ali priložnosti za pozitiven preboj) in kam usmerjati svojo energijo ter RITUAL MESECA. Naroči jo tukaj.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply