TURBULENTEN MESEC BO S PRILOŽNOSTJO ZA PREPOZNAVANJE NEBES NA ZEMLJI

 

Intuitivna napoved meseca avgusta prihaja s sporočilom, da se je potrebno še bolj prvinsko (morda to ni najboljša izbira besede) usmeriti v izgradnje skupnosti ljudi, ki nas družijo enake vrednoste, vizija in ideali sobivanja drugega z drugim in z naravo. Skupnosti, ki niso sistemske, ampak, spoštujejo tako individualne potenciale kot enost. Skupnosti, ki negujejo pozitivne vrednote in ne tiste, ki so nas obvladovale do sedaj in ki temeljijo na strahu.

 

Te skupnosti že nastajajo, a potrebno bo še precej volje, predvsem pa podpore, da bodo lahko postale kot temu danes moderno rečemo »influencerske« torej vplivnejše.

 

Glas imamo za to, da ga uporabimo!!!!!

 

Za avgust prihaja, da bo prihajalo do nekakšnih turbolenc. Te bodo kot kaže trajale vse do konca leta. To pomeni, da se je nanje potrebno pripraviti, predvsem pa navaditi ter jih sprejeti kot del »normalnega« življenja.

 

V zadnjem letu in pol se je veliko spremenilo. Dobro za vse nas je, da se tem spremembam prilagodimo. Ponujajo namreč nove priložnosti pozitivnega razvoja družbe. Največ lahko narediš tako, da v svojo dnevno rutino vključiš koncentracijo na namensko vibracijsko ujemanje z vsaj eno vrednoto, ki jo želiš živeti. Naprimer, če si želiš živeti ljubezen, predlagam, da se preden pričneš z dnevom vsaj štiri minute koncentriraš na ljubezen.

 

KAKO USTVARJATI HARMONIJO IN RAVNOVESJE

 

To lahko storiš tako:

1. Preden vstaneš iz postelje pomisli na vrednoto, ki jo želiš ta dan živeti. Primer: ljubezen.

2. Koncentriraj se na ljubezen. Dopusti, da vse ostale misli, ki bodo prihajale, kot naprimer:
• to je brez zveze,
• moram vstati,
• nima smisla, da to počnem,
• malo bi še spal-a,
• saj itak ne bo delovalo, ipd.
avtomatično pošiljaš v svetlobo. To počni tako dolgo (tudi, če na začetku traja več kot štiri minute), da se um umiri in se z lahkoto koncentriraš samo na ljubezen.

3. Ko dosežeš to popolno stanje miru v sebi, boš pričel-a ČUTITI ljubezen. Ne prisili procesa, da se zgodi hitreje ali počasneje, daj mu svoj čas. Pomemben je tvoj jasen namen in odločitev o tem, da boš to koncentracijo zjutraj izvedel-a.

4. Ko minejo vsaj štiri minute, ali pa, ko resnično začutiš, kako je vibracija ljubezni prepojila vse tvoje celice, organe, limfo, živčni sistem, kosti, vso tvoje fizično telo in se razširila v tvoje polje uravljanja, zaključi s koncentracijo.

5. Koncentracijo lahko izvajaš večkrat na dan.

Čeprav se ta koncentracija zdi dokaj odzemljena, je pravzaprav ravno obratno. To je zelo prizemljeno delo, kajti s to frekvenco ustvarjaš svoj svet. Tako ustvarjaš vorteks, vrtinec energije, ki vase posrka ljubezen, jo okrepi in izvrže v materialni svet.

Pri tem ti svetujem, da si discipliniran-a in to redno počneš, saj sicer ne bo želenih ali sploh nobenih rezultatov. Potreboval-a pa boš, kot sem pisala že v julijski napovedi, harmonijo in mir v prihodnjih mesecih. Splača se investirati v slednje.

Ne glede na to, kaj se bo turbolentnega dogajalo avgusta, prihaja sporočilo, da bo vse OK. Vztrajaj in sledi svoji poti. Te ti nihče ne more vzeti, odtujiti, ti je onemogočiti razen sam-a s svojimi odločitvami, s svojo voljo in dejanji.

 

ZVESTOBA SEBI BO V OSPREDJU

 

Energija meseca avgusta v ospredje postavlja tudi zvestobo sebi. Ne bo še čas za velike podvige ali projekte, razen za njihovo snovanje, ampak bo predvsem čas za mirno kontemplacijo in akumulacijo energije po zgornjem vzgledu ali na kak drugačen način, ki ti morda bolje služi.

 

Avgusta bo najtežje ohranjati zvestobo sebi in slednje prihaja kot eden večjih izzivov. Kaj lahko bo kloniti pod pritiski zunanjega sveta. Imam občutek, da jih bo to nek avgustovski vzorec. Želim ti povedati, da imaš v Skupnosti Strastnih ustvarjalcev zmeraj podporo. Če boš pod pritiski, če ti bo težko slediti sebi in ohranjati zvestobo sebi, sem ti na voljo za 30 min. brezplačno intuitivno svetovanje preko telefona ali Zooma. Pogledala-i bova, kam te pelje ena ali druga odločitev. Želim, da iz zvestobe in ljubezni do sebe sprejemaš samo še odločitve, ki te bodo, neglede na morebitne sedanje ovire na poti, popeljale na višjevibracijski nivo bivanja, delovanja in služenja.
>>>Tukaj lahko rezerviraš svoj termin. 

 

Spodbujen-a si k temu, da se aktiviraš in pomagaš drugim z ljubeznijo in iz ljubezni do sebe, sveta in skupnega razvoja. Kar čutim, kako prihaja vprašanje nazaj: Kako se aktivirati? Odgovor je zelo preprost. Tako, da uspeš preseči hrup zunanjega sveta in slediš sebi, svoji intuiciji ter stvari počneš iz navdiha in ne iz strahu.

 

Avgusta bom izvedla tudi brezplačen webinar 3 koraki do boljše intuicije, na katerem bom delila 3 bistvene korake, s katerimi boš:
• izboljšal-a zaupanje v svoje PRAVE odločitve, ki so v harmoniji z božanskim ter v življenje vnesel-a več radosti, obilja in vitalnosti,
• naredil-a premike v smeri, v katero te kliče že nekaj časa, pa si tega do sedaj nisi upal-a,
• hitro znal-a ločiti glas ega od glasu svoje notranje modrosti.
Ter še mnogo več… kot so intuitivni vpogledi, kako sprejeti prave odločitve in kam te vodi pot, na kateri si sedaj…

Srčno vabljen-a. Čimprej rezerviraj svoj sedež na webinarju. >>> Klikni tukaj.

 

 

Avgusta bomo v Skupnosti Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk govorili tudi o financah. Ne o finančnih nasvetih, ampak o odnosu do denarja, ki odslikava lastno vrednost. Če si želiš spremeniti svoj odnos do denarja in lastne vrednosti, ti svetujem, da se vključiš v program Vredna, ki te v šestih tednih popelje čez omejitve ter v dvig lastne vrednosti in večjega finančnega pretoka. S hitro prijavo v ta čudovit program do 13. avgusta prihraniš 48€. Kotizacija s prijavo in plačilom treninga do 13. avgusta je tako samo 199€ (247€). Več informacij o programu, izkušnjah in rezultatih udeleženk programa pa najdeš tukaj.

 

Če smo pred enim letom bili klicani k temu, da poglabljamo svoja znanja, jih dopolnjujemo, se odpiramo novim, smo danes poklicani k temu, da jih uporabimo.

 

Želim ti čudovit avgust. Naj bo usklajen z energijo prepoznavanja priložnosti, ki se odpirajo.

PREDNOSTI MESECA AVGUSTA 2021

IZZIVI MESECA AVGUSTA 2021

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE V MESECU AVGUSTU

Mesec avgust bo prinašal energijo pomoči. Ta lahko prihaja tudi v obliki učiteljev, strokovnjakov, mojstrov, ipd. Na voljo bo veliko pomoči tam, kjer sam-a morda česa ne boš zmogel-a.

Prihaja lahko do zanikanja sebe, metanja peska v oči, ker je to »lažje« kot pa sprejeti resnico ter posledično do negiranja sebe. Tako lahko postaneš tarča zlorab tvojega pomanjaknja volje in notranje moči.

Usmerjaj svojo energijo vase in v prepoznavanje občutkov domačnosti. Če se da, jih podoživi tako, da greš na kraje, na katerih se počutiš domače. Ko dosežeš ta občutek »doma«, boš lažje magnetiziral-a moč uresničevanja svoje srčne volje in doseganja celostnosti.

Če zapisano rezonira s teboj, te vabim, da postaneš naročnik-ca celovite Intuitivne napovedi meseca, ki je tvoj poglobljeni svetovalec za izpolnjeno življenje. Kot naročnik-ca prejemaš v Intuitivni napovedi meseca poglobljeno razlago prednosti, izzivov meseca, priporočila o tem, kam se fokusirati za doseganje uspeha ter ritual meseca. Poleg tega prejmeš še 10% popust na programe Strastnega življenja in 3% popust na oddihe.

Naroči celovito Intuitivno napoved meseca

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply