KONFLIKTI BODO V OSPREDJU

 

Medtem, ko se pripravljam na pisanje Intuitivne napovedi meseca septembra, prejemam občutke kot da je svet že v zlati dobi. Morda en del zavesti že biva tam. In to je potrebno, da se ta zlata doba lahko tudi materialno odslika. K tem občutkom in načinu delovanja ter razmišljana smo septembra poklicani.

 

September se kaže kot mesec, ki je obsijan z rumeno zlato svetlobo sonca, a v njem ni še ničesar. Vse, kar boš septembra zasadil-a, pa se bo zmanifestiralo že v oktobru.

 

Konflikti bodo septembra še bolj v ospredju, a le kot povabilo k temu, da stopimo skupaj. Najbolj rastemo in se kalimo skozi izkušanje odnosov. Priložnosti za eksponentno rast bo veliko septembra. Zato te še posebej spodbujam, da se obkrožiš s skupnostmi in ljudmi, ki ti bodo to eksponentno rast omogočali. Sami zase take rasti zagotovo ne bomo mogli doseči. Le kot celota, kot skupnost jo lahko. Veliko te energije in konkretnih materilnih učinkov ponuja tudi program VREDNA, s katerim pričnemo 6. septembra. Srčno vabljen-a, da se nam pridružiš.

 

 

Naj te ob tem še spomnim, da:

 

tam, kjer so največji konflikti, notranji ali zunanji,
tam je tudi največji pozitiven potencial za eksponentno rast.

 

Usmerjaj svojo energijo septembra v učinkovitost ter uporabi vsa orodja, da to tudi dosežeš. Veliko orodij prav za uspešno navigacijo meseca septembra, vključno z ritualom meseca, najdeš v celoviti Intuitivni napovedi, ki jo lahko samo za vrednost ene kavice na meseca naročiš TUKAJ.

 

Fokusirano delovanje bo namreč hitro obrodilo sadove. Vse odgovore boš našel-a v meditaciji, ko boš sedel-a s svojim tihim umom in dopuščal-a, da vsi odgovori pridejo k tebi.

 

VSAKA AKCIJA NAJ BO SEPTEMBRA (PA TUDI SICER) VODENA IZ NAVDIHA IN NE IZ STRAHU

 

To sporočilo prihaja že nekaj mesecev kot zlajnana plošča, a je zelo, zelo pomembno. Če ne zmoreš iti v akcijo iz navdiha, potem raje ne iti v akcijo. Če ne greš v akcijo zaradi strahu, pa je to znak za to, da odločitev ne bo prava in bo lekcijo potrebno ponoviti.

 

6. septembra je prazna luna in tudi začetek dela v programu VREDNA. Ob pravem času bi dejala, saj pričnemo s krepitvijo lastne in neto vrednosti. September bo kot prihaja, tudi na področju financ poseben mesec, mesec priložnosti za pomnožitev. Intuicija te bo vodila v smer plemenitenja svoje energije obilja, zato ji tudi z vsemi svojimi čuti prisluhni.

 

Pripravila sem tudi Mesečni vodnik za manifestacijo ob prazni luni, do katerega lahko takoj dostopaš tukaj. Predlagam pa, da si 6. septembra rezerviraš za manifestacijo čisto konkretnih in materialnih stvari, saj bo materializacija izjemno podprta. Pred tem pa delaj na tem, da otreseš staro, da lahko povabiš novo. Potrebno pa bo tudi spremeniti svojo miselnost glede tega, kaj je zate, kaj ni zate, kaj veš in česa ne veš. Odpri svoj um in leti.

MESEC SEPTEMBER BO TUDI LAHKOTNEJŠI IN SVOBODNEJŠI KOT PREJŠNJI MESECI

 

Naj te ob tem spomnim, da morata razum in intuicija sicer delovati z roko v roki. Intuicija namreč deluje tako, da se energija obilja iz intuitivnega dela zavednega preliva do razumskega dela zavednega. Torej, najprej prisluhni intuiciji in šele nato uporabi razum, da navodila intuicije uporabiš v praksi!

 

Intuitivna doba, ki jo skupaj soustvarjamo, zahteva od nas večjo zaupanje vase in v enost, iz katere je vse nastalo, tudi ti in jaz. Na tem izpitu še kar padamo. Nismo namreč ločeni od tega, kar se dogaja v Afganistanu, za štirimi stenami naših sosedov, v bolnišnicah, v oceanih, v naravi.

 

Septembra tudi ponovno vpisujem v 6-mesečni mentorski program izgradnje karizme, avtentičnosti in notranje moči, INTUITIVNI VODJA , ki ti bo pomagal okrepiti vero vase, v svoje odločitve, odpreti srce ter še mnogo več. Srčno te vabim, da se vanj vključiš, še posebej, če si želiš služenje svojim strankam, sodelavcem, družini popeljati na višji nivo.

 

Prihaja tudi sporočilo, da si september lahko zapolnimo s čimerkoli si želimo. To polje nežne zlato-rumene svetlobe, ki se v zadnjem obdobju mesečnih napovedi kar ponavlja, je nova priložnost za to, da ga zapolnimo z vizijo, s konkretnimi mesečnimi nameni, saj bo september kot kaže zelo visokovibracijski mesec.

 

Čutim pa, da je najpomembnejše sporočilo meseca septembra naslednje:

 

Vse, kar bo nizkovibracijskega, bo izgubljalo svojo moč.

 

Po dolgem in travmatičnem obdobju, ki bo sicer še trajalo, o tem ni dvoma, bodo vendarle pričeli prodirati prvi znaki pozitivnih rešitev. Vse, kar počnemo vsi, ki svoj vsakdan posvečamo dvigovanju vibracije ter kolektivne zavesti planeta, bo pričelo rojevati sadove. Zato pogumno nadaljujmo s svojim delom!!!

PRIHAJALO BO DO RASTI

 

September bo pa tudi zelo visokovibracijski mesec. Ljude se bomo množično odpirali novim nivojem zavesti. Morda se ti je že kdaj zgodilo, da si strastno verjel-a v neko stvar. A, ko si jo globje spoznal-a, ti je naenkrat »vse padlo dol«. Strast je minila in usmeril-a si se vase in v svoje vzroke za to, zakaj si se tega lotil-a ali verjel-a v to stvar. No, september bo kot kaže mesec takih trenutkov. Resnica in naše slabosti bodo prihajale na plano. Pravtako ozaveščanje odločitev, sprejetih na podlagi naših šibkosti ter pomanjkljivosti le-tega.

 

September prihaja tudi s sporočilom, da ni nikoli prepozno za spremembo poti, razmišljanja in delovanja.

 

Pravzaprav bo idealen mesec za to. Ni pomembno koliko si star-a, koliko meniš, da si vreden-a, koliko si osamljen-a ali sposoben-a. Sprememba poti ti je na voljo takoj, ko sprejmeš odločitev za to.

 

Ponovno prihaja sporočilo, da na tej poti nisi sam-a. Vendar pa je potrebno stopiti ven iz okvirjev in si morda poiskati čisto novo okolje, ljudi, sodelavce, ki te bodo na tej poti lahko podprli in čutili ter delovali podobno kot ti. Prični z majhnimi koraki.

 

September bo skratka veliko bolj optimističen mesec kot je bil avgust. Bolj kot akcija pa je pomembna notranja sprememba in delovanje na dvigovanju svoje vibracije in širitve zavesti z redno meditacijo, fizično vadbo in spremembo razmišljanja. Mesec bo ponujal priložnosti tudi za to, da svoje znanje popelješ na nov nivo in ga razširiš ali dopolniš.

 

Septembra lahko z usmerjanjem energije veliko dosežeš, saj bo tako tvoj namen vsaj za 10x močnejši, kot če bi deloval-a kar – kot temu rečemo – kot ponavadi, rutinsko. Sama temu rečem programirano.

 

Septembra se bo resnično obrestovalo, če boš 20% svojega časa namenil-a energijskemu delu in manifestaciji. NE POZABI TEGA!!!!

Želim ti čudovit mesec 🙂
Z ljubeznijo, Tamara

Na kratko še iz celovite Intuitivne meseca, ki si jo lahko samo za ceno ene kavice na mesec naročiš TUKAJ.

PREDNOSTI SEPTEMBRA 2021
Kaže, da bomo šli skozi močne energijske procese septembra, ki bodo iniciacija v višje nivoje zavesti in v življenje skozi prizmo božanske ženske energije. Duhovna rast bo pospešena.
IZZIVI MESECA SEPTEMBRA 2021
Volk lahko povzroči škodo tudi, če je preoblečen v ovco. Izziv bo v prepoznavanju negativnih vplivov, ne da bi jih sodil-a, ne da bi sodil-a njihov vir, ali jim zaradi strahu posvečal-a preveč pozornosti.
KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO ?
Usmerjaj svojo energijo v prepoznavanje skrite resnice, saj ti bo to prineslo neko odrešitev travm, karme in te postavilo na pot duše. Septembra lahko pride do globokega olajšanja in transformacije, če boš na to pripravljen-a.
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply