OBILJE POZITIVNIH PRILOŽNOSTI

 

Dragi-a bralec, bralka, morda se spomniš, da sem septembra pisala in govorila o tem, da bodo semena, ki jih bomo sejali, oktobra že obrodila bogate sadove?

 

To napoved tako začenjam s svojim srčnim projektom, ki je nekje na nivoju razumevanja, ko je bila še precej dolga pot do dejanske uresničitve, pričel prejemati svojo obliko že leta 2012 in se razvijal ter se skozi ta precej dolg porodni kanal, končno rodil. No, končna zelo krepka semena so bila posejana in negovana septembra, ko je bil ta moj srčen projekt poslan v tiskarno.

 

Z velikim ponosom in zanosom delim s teboj svoje avtorsko delo RADOST 2022 – namizni koledar z delfini, nosilci zavesti radosti, njihovimi sporočili, intuitivnimi nasveti za vsak mesec ter meditacijo Blue Ray. Vabljen-a na stran koledarja >>>, ki je oktobra na voljo v prednaročilu s precejšnimi ugodnostmi.

 

Katere plodove pa boš ti žel-a oktobra?

 

Morda se ti bo zaradi izjemno nizkega vibracijskega stanja kolektivne zavesti izmikalo razumevanje svojih zmag, ki pa oktobra ne bodo zanemarljive!

 

Bodi PONOSEN-A nase, na svojo vztrajnost, na svoje samozaupanje in pogum. Te kvalitete in te vrednote te bodo oktobra najbrž osvobajale nekih spon, ki te držijo v tem, s čimer si se morda še septembra močno boril-a.

 

Predlagam, da to tudi bolj ozavestiš. To lahko storiš tako, da se vsedeš s pisalom in zvezkom v roki ter:

  1. Se povežeš s stvarnikom in napolniš s svetlobo.
  2. Očistiš svoje polje energije. Ena od metod je objavljena tukaj (čiščenje čaker).
  3. Zapiši si vse stvari, na katere si ponosen-a.
  4. Zapiši vse stvari, ki te morijo, ki te držijo bodisi v statusu quo ali na mestu.
  5. Oba lista (3,4) zažgi.
  6. Zapiši kaj je to, kar si želiš oktobra uresničiti. Pri tem se ne omejevati. Daj na papir vsa hrepenenja, ki so v tvoje srcu.
  7. Izberi eno do tri stvari ter si zapiši, kaj je prvi korak, ki ga boš naredil-a.
  8. Nato TO TUDI NAREDI!!!!

 

Prihajajo informacije, da se bo politično pričelo čiščenje, ne samo lokalno, ampak tudi globalno. Sama sem precej radovedna glede tega, kako bo to izgledalo in dejansko potekalo.

 

EKONOMSKO BO VOLATILNO OBDOBJE

 

Ekonomsko bo oktobra izjemno volatilno obdobje, saj bodo stari sistemi postali še bolj izčrpujoči kot doslej in bodo zahtevali še več energije za svoje preživetje. Vendar bo osvoboditev najbrž za tiste, ki ste korak pred časom, prišla tudi na ekonomskem področju. Morda bo dologoletna ideja zaživela, morda bodo zaživele svobodnejše, drugačne oblike dela in sodelovanja, morda pa se bodo tako zelo obrestovala pretekla finančna vlaganja. Oktober bo tozadevno lep mesec poln priložnosti. Če se želiš o načinu svojega dela ali sodelovanja s kom pogovoriti, poskrbi za to, da bo komunikacija čista in da bo potekala iz polja ljubezni in moči. Taki dogovori bodo padali oktobra na plodna tla.

 

Živimo pa še zmeraj v svetu polarnosti. Zato se bo na eni strani zdelo kot da se dobesedno  rušijo tla pod nogami, na drugi pa se bodo odpirale nove, zlate priložnosti. Potrebno je, kot je to bila rdeča nit prejšnjih mesecev, okrepiti zaupanje v to, da obstaja neka višja zavest, ki skrbi za to, da stvari tako na Zemlji kot v vesolju ostajajo uravnotežene.

 

Del te zavesti smo tudi mi. Zmeraj lažje se bo nanjo priklapljati – na ta univerzalni internet – zato se bo množilo tudi razumevanje tega. Posledično pa se bodo stare stvari rušile, saj se vibracijsko ne bodo več skladale. Ta prehod ne bo enostaven, saj ne bo šlo za počasno transformacijo. Vendar se bo dogajalo tudi, da bodo nekatere stvari preprosto prenehale obstajati v naši zavesti. Vendar pa bo to, kar je materialnega in skozi tisočletja zasidranega v sisteme delovanja človeške družbe, težko izkoreniniti, transformirati. Ta proces sicer že poteka, a čutim, da morajo korenine dejansko odmreti, da se lahko sistemi spremenijo. To pa je najtežje. Odmrejo lahko, ko nimajo več hranil. Hranila pa smo mi s svojo energijo, mislimi, dejanji, strahom, jezo.

 

Oktober je čas, ko je potrebno narediti TA KORAK ZAUPANJA. Potrebno je iti naprej in nato razmišljati o tem, kako in kaj bomo počeli v tem nadaljevanju.

 

Ponovno je v retrogranji Merkur, ki bo v tem gibanju do 18. oktobra, zato se loti pospravljanja, zaključevanja projektov, vsega, s čimer si do sedaj morda odlašal-a. Ne podpisuj pa novih pogodb, razen, če si se o njih že prej dogovoril-a. Merkur tokrat čutim bolj kot neko varovalko tega, da če se bomo napačno odločali, bodo stvari blokirane, tiste pa, ki so skomunicirane iz čistega polja zavesti, iz miru in radosti, pa se bodo pričele odvijati naprej in bodo podprte. Gre za vse poslovne zadeve, vse nepremičninske in investicijske zadeve, pisne ali ustne dogovore.

 

Če si do sedaj nisi upal-a narediti koraka zaupanja, ga je oktobra skoraj nujno narediti. To prihaja ponovno kot spomnik na to, da nečesa novega in zelo zaželenega ne moreš ustvariti, če temu 100% ne zaupaš. Okrepi torej zaupanje vase, v svojo intuicijo in v svoje odločitve. Temu je namenjen tudi program Strastnega življenja Intuitivni vodja.

 

Oktobra se še usmerjaj vase, v svoje fizične zadeve kot so telo, dom, vrt, pa tudi ravnanje z denarjem in drugimi materialnimi stvarmi. Oskrbi se  z vsem, kar ti bo po naravni poti pomagalo ohranjati visoko psiho-fizično vibracijo. Ostajaj prizemljen-a in zelo buden-a. Zavedaj se vsega, kar se dogaja v tvojem polju in tvojem širšem okolju, pa tudi globalno. Vendar pokrbi tudi za to, da slabe stvari ne bodo fizično in psihično vplivale nate. Najslabše, kar se ti lahko oktobra zgodi je, da bodisi zboliš, zapadeš v depresijo ali apatijo in da se tvoja življenjska sila bistveno ošibi. Obroč se namreč stiska. Občutijo pa ga samo tisti, ki ga vibracijsko še lahko občutijo. Del sveta je namreč že šel naprej.

 

Kot sem že pisala, sem z namenom pomoči na področju krepitve notranje moči, postavljanja petdimenzionalnega svetlobnega telesa, njegovi pretočnosti in odklopa od 3D matrike,  razpisala tri online meditacije, na katere te srčno vabim. Več o meditacijah izveš tukaj.

 

 

Želim ti čudovit oktober s fokusom na odpiranje novim možnostim sodelovanja, bivanja, služenja in življenja nasploh.

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

P.S. Vabim te, da si naročiš celovito Intuitivno napoved meseca, ki se poglablja v prednosti, izzive in kam usmerjati svojo energijo, saj tokratna prihaja z ritualom meseca, ki ga ne želiš zgrešiti. Tokratni ritual – brez lažne skromnosti – potrebujemo vsi. Tukaj lahko naročiš napoved.

PREDNOSTI OKTOBRA

Oktober prinaša zaščito vsem, ki bomo naredili korak zaupanja, in tudi eksponentno rast moči, svetlobe in posledično dvig vibracije.

IZZIVI MESECA OKTOBRA 

Če si se pomanjševal-a. Če si pritajeval-a svojo svetlobo, da lahko ustrezaš, če si klonil-a pred avtoriteto, čeprav z njo nisi bil-a vibracijsko usklajen-a, bodo te stvari oktobra ponovno stopale v ospredje.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO?

Ozaveščaj resnico o sebi, svojih strahovih, o svojih bližnjih, svojem delu, sodelavcih, globalnih in lokalnih dogodkih. Vse, kar boš na tej poti uspel-a transformirati, te bo peljalo bližje življenju svojega življenjskega namena.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply