MESEC SAMOZAVEDANJA

 

Novembra se bo zunanji hrup pomaknil v ozadje. Občutek je kot da bo mesec november mesec zatišja. A ne zatišja pred neurjem, ampak zatišja pred soncem, če imajo te besede kak smisel.

 

Prav zato, ker nas zunanji hrup ne bo mogel doseči, se bomo imeli priložnost umiriti in poglobiti vase. Čas bo ugoden za pisanje dnevnika, tiho kontemplacijo s seboj in s svojimi mislimi. Prisotna bo energija sanjarjenja. Svetujem ti, da se ji prepustiš, ker bo blagodejno delovala na vse vidike tvojega življenja, saj ima neposreden vpliv na tvojo vibracijo. Prepusti se ji tako, da dopustiš, da vodi tvojo roko in pisalo ter da na nek način svoje sanje prizemljuješ prav s pisanjem. Kanal povezave s stvarnikom in s tem s tvojim višjim jazom bo odprt in lahko ga boš jasneje slišal-a.

 

Novembra se tako usmerjaj v neposredno komuniciranje s stvarnikom in bodi nenehno v tem kanalu. Kaže namreč, da novembra preskakujemo dimenzije, zato bo tudi lažje zaznati vibracije nevidnega sveta.

Eden od načinov, na katerega lahko takoj vzpostaviš komunikacijo s  stvarnikom in je zelo preprost je:

 

 1. Izreci: Sem stvarnik, delujem kot stvarnik v najvišje dobro vseh in vsega.
 2. Pred seboj z mislimi oblikuj sfero srebrne barve, premera približno 30 cm.
 3. Vanjo daj številčni niz Grigorija Grabovoia v srebrni barvi 11981, ki je niz povezave s stvarnikom. Številke naj bodo enake velikosti in jakosti. Presvetli sfero s svetlobo, ki prihaja iz tvoje duše.
 4. Sfero z mislimi povečaj in stopi vanjo.
 5. Sedaj komuniciraj s stvarnikom.
 6. Koncentracijo zaključi tako, da izrečeš fiksiram rezultat in hvala.

BREZ RAZVITE INTELIGENCE SRCA NE BOŠ NAPREDOVAL-A

 

Mesec november bo delno oblačen mesec. Sonce bo sijalo v gorah, v nižinah pa bo bolj oblačno in megleno. Da, vem, sliši se kot vremenska napoved, a v prispodobi pomeni to, da bo sonce sijalo, če bomo na visokih vibracijah radosti in navzgor. Vibracija ljubezni pa se kaže kot meja med soncem in meglo.

 

Ali se boš novembra kopal-a v soncu ali pa v megli je odvisno od tega, koliko uporabljaš razum, koliko pa srce. Srčna vibracja in elektromagnetno polje, ki ga s to vibracijo ustvarjaš namreč zajema veliko celovitejši del tebe in te povezuje z univerzumom, katerega nedeljivi del si. Zrava pamet in analitično delo je sicer pomembno, a brez razvite inteligence srca ne boš mogel-a napredovati na višjevibracijska področja delovanja. Naprimer, če čutiš, da ti neko delo več ne ustreza, morda celo že dolgo ne več, a vztrajaš zaradi razumskih stvari kot je naprimer redno plačilo, neka finančna varnost, je to omejeno razumsko delovanje. Deluješ pametno, kot pravijo. Če pa se prepustiš srcu in hkrati deluješ načrtno ter prizemljeno, pa boš lažje in hitreje zmanifestiral-a zamenjavo službe in s tem delovnega okolja, ali pa svoj srčen posel in s tem svoj sistem. V tem primeru deluješ modro.

 

Upam, da si oktobra naredil-a ta korak zaupanja pod vodstvom svoje notranje duhovne bojevnice ali bojevnika. Morda si razčistil-a zvezo, ki te več ne izpolnjuje, morda si začel-a svoje talente deliti s svetom na drugačen načih kot doslej, začel-a svoj posel ali pa zamenjal-a službo. Morda si se odločneje zavzel-a za stvari, ki so prej visele v zraku. Če si, potem sta vse, kar novembra še potrebuješ, zaupanje in navdih, da boš lahko deloval-a iz svetlobe, ki bo na voljo.

To energijo ti bo pomagala ustvariti in obdržati tudi Meditacija 7. sonc, ki jo bom online izvedla 4. novembra. Delala bom tudi mini ridinge. Srčno vabljen-a.

 

Razumevanje svoje moči upravljanja resničnosti in njeno krepitev ter s tem ustvarjanje večjega vpliva na obilje, ki ga želiš živeti, pa prejmeš na webinarju 5 kvantih moči, ki ga bom izvedla 6. novembra. Srčno vabljen-a tudi na ta dogodek. Na webinarju bom imela tudi posebno ponudbo za vključitev v program Elitni UM, ki je ne ponudim nikjer drugje. Če te program zanima, vsekakor pridi na webinar, ki je brezplačen, saj lahko ob vpisu v Elitni UM precej prihraniš, prejmeš pa tudi dva super bonusa.

Za dodatna vprašanja sem ti zmeraj radostno na voljo na brezplačnem uvodnem pogovoru, ki ga lahko rezerviraš tukaj. 

 

TEŽAVE NA PODROČJU INTERNETA IN OSKRBE Z ELEKTRIČNO ENEREGIJO

 

Novembrske energije lahko prinesejo tudi težave na podorčju delovanja tehnologij, še posebej na področju brezžičnih sistemov in oskrbe z elektriko. Temnejše sile tako kot tudi svetle sile so razpredene čez vse sfere našega življenja in prekinitev delovanja teh sistemov je eden od načinov, da svetloba lahko prodre do nas in naše zavesti.

 

Pomen energije bo novembra izpostavljen, pa ne samo teoretično, ampak tudi praktično. Lahko, da bo prihajalo do izpadov interneta in električne energije. Njen pomen pa bo viden tudi na naših računih za gorivo in ogrevanje.

 

Ko sem bila majhna, sem pogosto slišala besede kot so: Tami, stisni zobe, pa bo minilo. November in december bosta takšna meseca. Potrebno bo stisniti zobe in bo minilo. Prihaja namreč močno sporočilo, da to ne bo trajalo. Vsi namreč vemo, da je enegije v izobilju. Take, veliko bolj prijazne do zemlje in do nas uporabnikov. Torej, če je energije v izobilju, o čemer je govoril že Nikola Tesla, se naravno postavlja vprašanje, kam torej energija uhaja? Se strinjaš? Koliko energije je v etru velikosti ene kocke sladkorja izveš na webinarju 5 kvantnih moči.

 

Predlagam, da čez vsa omrežja, od interneta do socialnih omrežij, televizije, telefonskih poti, električnih prepletov, novembra čim pogosteje pošiljaš diamantno vijolični plamen. Poleg tega se ob tem koncentriraj še na namen, da skozi te sisteme v svet prihajajo le makro pozitivne informacije in energija harmoničnega večnega razvoja. Na koncu koncentracije  zmeraj zasidraj svoj namen.

 

Kot veš, sama živim intuitivno. Intuicija me je peljala skozi temno noč moje duše, v razumevanje življenja brez omejitev in čez moje notranje omejitve. Omejitve so mimogrede le v tvojem umu. Zunaj tebe jih ni! In če želiš to spremeniti, bodi na webinarju 6. novembra.

 

Intuicija me je vodila v izbiro življenjskega sopotnika, ki ni bila logična, a se je izkazala za pravo. Peljala me je v sestop iz sistema in kreacijo svojega posla, ki me vsak dan preseneča z novimi spoznanji in skozi katerega se srečujem s čudovitimi ljudmi. Predvsem pa mi omogoča lasten razvoj in upravljanje s svojim časom. Peljala me je v spremembo prehrane iz klasične do veganske, zaradi česar se je izboljšalo moje počutje, dvignila vibracija in neverjetno pospešila intuicija. Peljala pa me je tudi do tega, da smo se v našem gospodinjstvu že pred dobrima dvema letoma končno pričeli preklapljati na sončno energijo. Čeprav bi razum takrat rekel, to so velike investicije, ne moreš si jih privočiti, je neka notranja sila in zaupanje vase ter v svojo intuicijo odprlo vrata, predvsem pa pomagalo postaviti prava vprašanja, in sicer: Kako mi to lahko to uspe? Uspeli smo postaviti sončno elektrarno in kupiti električno vozilo. Sedaj vem, zakaj. Duh je vedel in danes se to zelo obrestuje.

Novembra te torej vabim, da si pozoren-a na svoje samogovore. In če te intuicija nekam vodi, prenehaj iskati izgovore za to, zakaj se v to smer ne bi podal-a, izmed katerih so najpogostejši:

 • nimam časa,
 • nimam denarja,
 • bom, ko bo pravi čas,
 • ne morem, ker,
 • če mi je namenjeno, se bo itako zgodilo…

 

in se prični raje spraševati:

 • Kako mi to lahko uspe?
 • Kam naj grem, koga naj pokličem, kaj na rečem, da mi bo XY uspelo?

 

Povezavo s stvarnikom boš imel-a neposredno in tudi nemoteno na voljo!!!!

 

Predvsem pa NE ČAKAJ NA NEKAJ ZUNANJEGA, DA SE ZGODI, ZATO, DA SE TI LAHKO POSVETIŠ SVOJEMU SANJSKEMU ŽIVLJENJU, RAZVOJU SVOJIH TALENTOV IN SAMORAZVOJU TER SLUŽENJU ČLOVEŠTVU NA NAJVIŠJEM NIVOJU!!!

 

Najboljši trenutek, ki ga imaš zmeraj na voljo, je SEDANJI TRENUTEK.

 

Želim ti energijsko transformativen november ter veliko kvalitetnih pogovorov s stvarnikom.

PREDNOSTI NOVEMBRA 2021

Tvoja notranja moč bo energijsko izjemno podprta prav skozi neposredno povezavo s stvarnikom. Ko je ta povezava močna, ni nobenih ovir ali okoliščinih, ki bi lahko porušile občutek varnosti.

 

IZZIVI MESECA NOVEMBRA 2021

Izzivi novembra se bodo pojavljali na področjih, kjer si svojo moč kdaj manipuliral-a, da bi dosegel-a svoje. Prav tako lahko tvojo pozornost zanese preveč v prihodnost, s čimer lahko izgubiš potencial sedanjega trenutka. Največja past novembra pa bo v pasivnosti.

 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ RADOSTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE?

Svojo energijo usmerjaj v povezavo s stvarnikom, saj se boš tako zaščitil-a pred zunanjimi manipulacijami. Jasna percepcija bo tvoj kapital meseca novembra.

ČIM PREJ SI ZAGOTOVI TUDI SVOJ KOLEDAR RADOST 2022 Z DELFINI, njihovimi sporočili in meditacijo »BLUE RAY«

RADOST 2022RADOST 2022

»Stopnjo radosti dosežemo, ko ljubezen postaja vse bolj brezpogojna in jo pričnemo izkušati kot notranjo radost. Radost vstaja iz vsakega trenutka obstoja in ne iz kakšnega zunanjega vira. Nivo radosti na lestvici zavesti je 540. To je tudi nivo zdravljenja in duhovnih skupin za samopomoč.« – Dr. David R. Hawkins

Teorija in govor o vibraciji radosti je eno, praksa pa nekaj drugega. Sama sem jo začutila ob stiku z delfini, ki so nosilci vibracije radosti. Od prvega stika naprej leta 2012 in dela z njimi na energijsko-duhovnem nivoju, se tudi vibracija radosti vse bolj preliva skozi mene in iz mene v svet. Tako je po devetih letih dela z delfini nastal namizni koledar RADOST 2022 s sporočili delfinov, intuitivnimi sporočili za vsak mesec ter MEDITACIJA šeste dimenzije “BLUE RAY – modri žarek (mp3). Več pa tukaj.

in harmonično in lažje dosegaj svoje namene s poglobljeni vpogledom v
 • energije meseca,
 • izzive in kako jih uporabiti za svoj napredek,
 • ter kam usmerjati svojo energijo.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply