MESEC ZDRAVLJENJA DUŠE

 

December za nekatere ostaja business as usual, vendar če kateri december to ni, ta zagotovo ni. Vse se je spremenilo. Ta december prihaja s sporočilom, da je potrebno potovati vase, v svoje notranje svetove in večje globine. Vse, kar je zunanjega, ne bo toliko pomembno.

 

Sama stopam v december po prebolelem virusu, ki je zdesetkal našo družino. Hči,

ČIM PREJ SI ZAGOTOVI TUDI SVOJ KOLEDAR RADOST 2022 Z DELFINI, njihovimi sporočili in meditacijo »BLUE RAY«
Od prvega stika naprej leta 2012 in dela z njimi na energijsko-duhovnem nivoju, se tudi vibracija radosti vse bolj preliva skozi mene in iz mene v svet. Tako je po devetih letih dela z delfini nastal namizni koledar RADOST 2022 s sporočili delfinov, intuitivnimi sporočili za vsak mesec ter MEDITACIJA šeste dimenzije “BLUE RAY – modri žarek (mp3). Več pa tukaj.

srednješolka, 3 tedene ni mogla domov iz Ljubljane, midva s partnerjem pa sva oba hkrati zbolela, zaradi česar je bilo zelo težko opravljati najpreprostejše gospodinjske aktivnosti, ki pa so bile že zmeraj nujne. Na srečo sva že iz najhujšega in res zelo, zelo počasi okrevava, medtem, ko jo je sin odnesel sicer pozitiven, a z manjšo utrujenostjo in bolečinami po telesu.

 

Neglede na to, da sem bila pred tem že v stiku z okuženimi osebami, me je tokrat podrlo, saj sem virus prejela od sina, ki ima energijsko pri meni odprta vsa vrata.

 

Sama gledam na to kot na iniciacijo, ki je skoraj do potankosti enaka tisti iz leta 2012, ko sem z gripo obležala zaradi mnogih nizkovibracijskih misli, ki so se kar vsule name in me ohromile. Bila sem občutljiva, ker sem bila na prehodu v svoj srčen posel in intuitivno mentorstvo. Imela sem občutek, da so vsi drugi boljši in da sama nisem kaj veliko vredna. Od tod tudi misli, ki so me tako ohromile, da sem zbolela za gripo.

 

Tokrat so me podrle okoliščine izvajanja pritiskov še na naše otroke, testiranja in na nek način nemoč navideznega stanja na mestu. Podlegla sem kolektivni vibraciji in odprla vrata bolezni.

 

Tako resna bolezen je zame iniciacija v drugačen način delovanja in bivanja, kot je bila tudi tista leta 2012. Čeprav tokrat nimam toliko časa za kontemplacijo, saj skrbim še za partnerja, ki mu je precej huje, se vseeno odpirajo nove globine predvsem na področju lastne vrednosti in skrbi zase.

 

Na prvo mesto odslej postavljam sebe in svoje dobro počutje pred vsem, kar se bo odrazilo tudi v programih Strastnega življenja in samem načinu dela. Mislim, da sem celo prvič v življenju zapisala te besede: Na prvo mesto postavljam sebe…

Decembra bo manj več.

Manj alkohola, več dobrega počutja, manj nakupovanja, več miru, manj vsesplošnih druženj, več prave topline in osrediščenosti. Prihaja sporočilo, da je zelo pomembno to, kako vzdržujemo svoje polje energije. Slednje je lahko zelo občutljivo, vplivov nanj pa je veliko. Samo ena nizkovibracijska misel ga lahko zruši, samo ena neizrečena podzavestna šibkost, alkohol, bližina ljudi, ki so izjemno nizkovibracijski, pa tudi cepljeni, ki izločajo učinkovine cepiva skozi kožo v naše polje, ko smo z njimi v stiku.

 

Ta december nastavljamo temelj začetku prihodnjega leta.

Prihaja vprašanje, ali ga boš začel-a s še večjim strahom in udinjanju ali pa v notranjem miru, ki bo odlično izhodišče za vse, kar nas še čaka.

Vabim te torej, da stopiš v december s tem namenom, namenom miru v sebi in se posvetiš izvajanju revizije leta.

 

Posveti se hvaležnosti za vse, kar se je dogajalo, vse veliko, malo, težko ali zabavno. December te bo spodbujal tudi k temu, da pričneš delovati samo še po navodilih svojega srca in tako obogatiš sebe za čudovite odnose, ki se bodo pričeli rojevati iz tega polja. Težko bo, vendar pa, če boš prakticiral-a hvaležnost in sledil-a svojemu srcu, bo obdobje, ki nas še čaka, lažje prebrodljivo.

 

V Strastnem življenju bom sledila ideji MANJ je VEČ, a ne samo decembra, ampak bo to vodilo tudi za vso naslednje leto. Ugotovila sem, da preveč porabljam svojo osebno energijo. Še naprej bom delila stvari, ki ljudem lahko pomagajo preseči omejitve, ali pričeti uporabljati svoje talente in se na nek način osvobajati okovov, vendar bolj selektivno in še bolj poglobljeno.

Srčno te vabim še na decembrske dogodke Strastnega življenja:

 

1. Meditacija 15. čaker in obisk templja zdravljenja in zvoka.
2. Modrost Marije Magdalene, meditacija, ritual in sporočila Magdalene.
3. Še posebej toplo te vabim tudi na obisk Božičnega sejma, ki je bogat s čudovitimi izdelki in stvarmi, ki ti bodo dolgoročno obogatile življenje. Še posebej popularna je Osebna intuitivna napoved za leto 2022.
4. Srčno te vabim tudi, da se udeležiš programa Vredna, saj bo kotizacija tega programa od januarja naprej višja.

Želim ti miren december, poln zdravja, hvaležnosti in srčni povezav.

 

Prednosti meseca decembra 2021

December je mesec vračanja svojih darov, talentov in modrosti, ki smo jo zaslužili na potovanjih svoje duše, nazaj v uporabo.

Izzivi meseca decembra 2021

December ne bo enostaven mesec, saj nas bo energija meseca spodbujala k temu, da se soočimo s svojo dušo in po potrebi tudi z njeno temno nočjo.

Kam usmerjati svojo energijo meseca decembra 2021, da boš učinkovito in radostno dosegal-a svoje namene

Naša edina dva namena v decembru bi morala biti vzpostavljane notranjega miru in hvaležnosti. Od zunaj prihaja ognjemet nizkovibracijskih informacij, ki se te bodo najbrž dotaknile.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply