Aktivno delaj s svetlobo
Za menoj je težko leto, saj je bilo prepredeno z boleznijo in s smrtjo, s slovesom moje mame. Bilo je leto odpovedi stvari, ki smo jih želeli doživeti kot družina in zapletov okrog tega, pa tudi odpovedi oddihov Strastnega življenja.

 

Vendar si tega nisem vzela k srcu kot nekaj slabega, ampak sem čas, ki se posledično ustvaril, uporabila za učenje, za akumulacijo energije, za večjo skrb za družino in svojo skupnost, pa tudi za žalovanje. Namesto, da smo leteli na Bali, smo obiskali BiH in se navdušili ter napolnili na piramidah, v Mostarju in Neumu. Havajski Mastermind sicer ni bil izveden, je pa vsled praznine, ki se je ob tem pojavila, zaživel nov program Vredna. Prav tako na svojo izvedbo čaka še potovanje Po poteh Marije Magdalene. Udeleženci programov Strastnega življenja so imeli dobre uspehe. Podarila sem več kot 100 ur, finančno podprla organizacije in posameznike, ki delajo v dobro ljudi, oceanov in delfinov in pomagala ljudem tam, kjer si morda sami niso mogli.

 

 

V leto 2022 stopam z optimizmom, prenovljeno vizijo in v prvem tednu leta nekaj potrebnega počitka. Imam občutek, in še posebej, ker sem imela vpogled v stvari, ko sem pisala individualne Intuitivne napovedi za leto 2022, da bo to leto, leto uresničevanja najglobjih želja. Seveda ima lahko ta medalja dve plati kot vse druge. Ampak, če si svoje notranje delo do sedaj, predvsem pa intenzivno v zadnjih dveh leti opravil-a, če si pričel-a delovati drugače kot prej in uvedel-a tudi konkretne fizične spremembe v svoje življenje, se bodo letos te želje manifestirale, ali če so večje, pričele kazati te zametke.

Želim ti Radostno leto 2022 in čudovit začetek leta, h kateremu te vabim, da ga pričneš tako, da se napolniš s svetlobo.

Le-te je na voljo v velikih in zelo visokofrekvenčnih količinah. Tako tudi navidezno pomanjkanje, za katerega čutim, da se bo pričelo ustvarjati, ne bo imelo vpliva nate.

To je preprosto in vabim te, da nekaj trenutkov posvetiš tej »polnitvi« takole:

1. Vdihni in izdihni.
2. Umiri svoj um in fokus preusmeri le na globoko dihanje v trebuh skozi nos in izdihavanje skozi nos.
3. Občuti radost v svojem srcu in to, kako telo, vsaka celica posebej pričenja vibrirati na tej frekvenci. Vse, kar je pod vibracijo radosti tako zapušča telo.
4. In sedaj stopi po slap čudovite visokofrekvenčne zlato-bele svetlobe, ki se na robovih mavrično preliva.
5. Ostani pod tem slapom kolikor dolgo želiš in si dopusti, da ta svetloba vstopi v tvoje telo skozi krono in se namesti v vsako celico tvojega telesa, organe, limfo, živčni sistem, mišice, kosti.
6. Lahko se s to svetlobo tudi virtualno umiješ po obrazu, telesu, svoja oblačila, svoje naprave, vozila, hišne ljubljenčke…
7. Zahvali se in prični leto na tej vibraciji.
8. Sedaj ko si jo postavil-a, se lahko vanjo zmeraj vračaš.

 

Prični leto tudi z reaktivacijo svojega energijskega sistema, kar je zelo pomembno, da se boš lahko po časovnici leta pomikal-a na vibraciji radosti, obilja in sreče. Pri tem ti bo pomagala meditacija 15 čaker. Vendar te spodbujam, da če še nič nisi naredil-a na tem področju, da deluješ postopoma in narediš najprej meditacijo 12 čaker, nato sedmih sonc in nato 15. čaker. Slednja ti bo pomagala tudi pri odklopu od 3d matrike. Najdeš jih TUKAJ.

 

Prav tako je naša svetloba tista, ki bo pomagala pri preboju svetlobe, ki se bo letos najbrž zgodil. Odvisno je sicer vse do nas, tako da te spodbujam, da še malce zdržimo in delujemo.

Intuitiven pregled leta še sledi v videu, ki ga bom pripravila za skupnost, smernice za posamezna življenjska področja pa najdeš tudi v koledarju Radost 2022, ki ti bo pomagal držati visoko vibracijo, da boš lažje stopal-a po najboljši različici svojega življenja v letu 2022.

 

JANUAR 2022

 

Januar 2022 se kaže kot linearen mesec. Čez mesec je potegnjena ena sama črta, ki ni ne svetla, ne temna, niti to ni pomembno. Kaže na to, da bo januarja neko stanje bonace in da se bo na površini le malo dogajalo. Spet na drugi strani pa se v januar 2022 stekajo velike količine viskovibracijske svetlobe. Svetlobo potrebujemo draga-i. Brez svetlobe naše celice ne delujejo v polnem potencialu, naš um je omejen, naša vizija pa zamegljena.

Vendar tega ne vemo, dokler ne pridemo do tega. Vem, sliši se malce filozofsko, ampak iz svojih izkušenj vem, da tega česar ne vem, ne čutim, pač ne vem in zato tudi težje razumem. Januar bo tak mesec in če boš pripravljen-a slediti svetlobi, za katero čutim da vzhaja, se boš veliko bolje počutil-a.

Nekako čutim, da se bo svet še bolj razdelil med ljudi, ki sledijo lažnim prerokom in jim predajajo svojo moč in na tiste, ki sledijo svojim občutkom in svetlobi ter krepijo svojo moč. Januarja bo morda svoje občutke tudi težje definirati, saj bo to nekako nem mesec.

Vendar prihaja sporočilo da to ne pomeni, da se v ozadju ne bo veliko dogajalo. Pripravlja se namreč preboj, do katerega bo prišlo v naslednjih mesecih. Potekajo še zadnje priprave na to. Kaj lahko tisti, ki čutimo, da je v svetu v temelju nekaj hudo narobe, naredimo je, da kultiviramo svetlobo v sebi, se povezujemo, gradimo skupnosti, se opolnomočamo in odpremo za nove koncepte delovanja in tudi za sedaj še služenja denarja.

Delček te zgode ustvarjamo tudi s programom Vredna, s katerim ponovno pričenjamo 17. januarja. Srčno vabljen-a. Želim si namreč, da bi vsi razumeli, da nam ni več potrebno garati, ostajati v službah, ki nam odslikavajo le to, kako malo smo vredni in se odprli za obilje, ki ga je na voljo v neomejenih količinah.

POZOR!

Če se do 3. januarja vključiš v Vredno, prejmeš še letno naročnino na Intuitivno napoved meseca, ki je vodnik za izpolnjeno življenje. Z njo vsakega 1. v mesecu prejmeš smernice za to, kje nas bodo energije kolektivno podprle, kjer lahko prihaja do izzivov in kam usmerjati svojo energijo, da bomo lahkotneje dosegali svoje namene ter ritual meseca, ki ga ne najdeš nikjer drugje.

 

Klikni tukaj in se vključi v Vredno in prejmi še naročnino na INM v vrednosti 24€.

Prihaja sporočilo, da januarja še ostajajmo v sebi in pripravljajmo teren za skupno dobro.

 

Kaže se, da posamezni in naši osebni cilji niso več v odpredju. Če si ravno v pripravi svoje nove table vizije, te spodbujam k temu, da vanjo vključiš še vizijo 5D sveta;

♥ v katerem vsi ljudje razvijajo svoje talente, sodelujejo (in se ne bojujejo),
♥ v katerem se spori rešujejo z mediacijo, ki je globja in skozi katero pridejo v ospredje naloge duše posameznikov v konfliktu (in ne na sodišču),
♥ v katerem se hrana prideluje z ljubeznijo in hvaležnostjo,
♥ v katerem so ljudje zdravi in če že zbolijo, poteka frekvenčno zdravljenje in
♥ v katerem kot vidim ni več potrebe po denarju kot menjalnemu sredstvu.

 

Veselim se že tega sveta in ga z radostjo soustvarjam.

 

Ta linearna črta, ki prikazuje mesec januar je pravzaprav spodbuda za to, da si dokončno rečemo, da tako ne želimo več živeti in delovati, kajti vidim mnogo sklonjenih glav, odvzete življenjske energije in izgube volje za pre-boj ter da dvignemo glave in pričnemo graditi svet, ki smo ga prišli sem zgraditi.

Rada te imam in te objemam in sem hvaležna za to, da si del skupnosti Strastnega življenja.

 

Še Intuitivna napoved meseca na kratko. Celovito napoved pa lahko naročiš TUKAJ.

Če pa se še odločiš še za osebno Intuitivno napoved leta 2022, pa prejmeš letno naročnino na napoved brezplačno. Vse informacije najdeš TUKAJ >>>

PREDNOSTI MESECA JANUARJA 2022

Energije meseca bodo spodbudne za to, da neglede na to, kako oddaljen se tvoj cilj še zdi, vztrajaš in držiš svojo visoko vizijo uresničitve ter boljšega sveta.

IZZIVI MESECA JANUARJA 2022

To močno luč, ki jo boš ustvaril-a, bo želel ugasniti vpliv nadzora tega, do kod lahko svetiš in koliko energije lahko porabiš. Na vse pretege se bo še poskušalo zapirati dostope do višjih planetarnih frekvenc.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO MESECA JANUARJA 2022, DA BOŠ UČINKOVITO IN RADOSTNO DOSEGAL-A SVOJE NAMENE

Usmerjaj svojo energijo v poglabljanje razumevanje vsega, kar se dogaja z duhovne perspektive. To te bo bogatilo mentalno, emocionalno in duhovno. Posledično pa tudi materialno.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply