MESEC INTUICIJE IN VZDRŽLJIVOSTI

 

Februarja se je nujno potrebno posvetiti krepitvi zaupanja v svojo intuicijo. To ti bo omogočilo, da ostaneš na valu te tranzicije, v kateri smo, namesto pod valom. Potrebno pa se bo posvetiti tudi prizemljevanju, kajti mesec se kaže, kot da bi nas želelo dvigniti do tal.

 

Če se boš počutil-a kot da te odnaša, če si želiš bolje delovati v materinem svetu, te srčno vabim na februarsko meditacijo >>>.

 

Energijsko bo mešan mesec in odvisen od tega, na katerem delu vala boš. Vendar se lahko zgodi, da tisti, ki se gibljejo skoraj v celoti v zlati svetlobi, ne bodo dobro prizemljeni in jih lahko odnese. Kaže se tudi kot mesec ločenosti med tistimi, ki niso povezani s svojim duhom, oziroma so od njega odrezani, in temi, ki so. Zanimivo je, da ljudje, ki so od svojega duha odrezani, s svojo vibracijo prav prosijo za pomoč, saj so na nekem nivoju ostali brez vsega, a se tega morda še ne zavedajo. Gre za veliko večino zemljanov, ki niso del tega, kar se danes množično omenja kot elita. To je vizija, ki jo prejemam za mesec februar. Ali se bo februarja naša resničnost razdelila? Bomo videli.

 

Februar ni pravi čas za ukvarjanje s pretežno z materialnimi zadevami.

Potrebno je držati vizijo sveta, v katerem želimo živeti. Slednje je najpomembnejše. Mnogi bodo dobesedno potisnjeni čez rob pečine brez padala. Zato je tako zelo pomembno to, da si padalo v prispodobi priskrbijo-mo še pred tem. Padala so lahko kakršnakoli duhovna orodja, ki pomagajo »leteti«, obdržati vizijo, se motivirati in ostati v dobrem duhu, podporne skupine, predaja služenju neki vredni stvari ali svojemu poslanstvu in sočutna ljubezen do sebe in vsega, kar je.

 

Intuitivnemu preletu celega leta 2022 je bilo izpostavljeno, da se lahko pojavljajo psihični bolj kot fizični izzivi in februarja bo to v ospredju.

 

Poklicno ali poslovno bo šlo dobro tistim, ki delamo s čistim namenom, tistim, ki ne delamo izključno zaradi strahu pred preživetjem. Ta namen, o katerem je govora, je lahko sicer dober ali pa slab. Sama spodbujam skupnost Strastnega življenja, da v svojih namenih upoštevajo zmeraj dobro zase in širše dobro.

Še bo potrebno krepiti svojo osebno moč, ki jo bomo potrebovali v tej tranziciji, saj bomo le tako lahko sledili svojemu srcu in intuiciji. Šibkejše ljudi bo morda hitreje kot kdajkoli prej potegnilo v odvisnosti, izmed katerih je odvisnost od tehnologije zelo izpostavljena. Prihaja spodbuda, da če le lahko februarja več časa preživimo ob morju, ob zvokih morskih valov, kitov in delfinov ter pozitivni energiji, ki jo stik z morskim zrakom prinaša. To bo dobro tako za naše duševno kot fizično zdravje.

KITI SPOROČAJO

 

Kiti sporočajo, da je naše srce izjemno inteligentno bitje s svojo zavestjo in inteligenco, ki pa je obdano s plastmi energij iz vseh naših inkarnacij na zemlji. Toliko kot je inkarnacij, toliko je plasti energij okrog srca. Vaša naloga je, sporočajo kiti, da te plasti odstranite, da se osvobodite matrik lažnih idej, vrednot in bogov, če želite. To lahko naredite s pomočjo naših zvokov. Mi smo tukaj in vam bomo pri tem pomagali.

Prihaja tudo sporočilo, da bo t.i. p(l)andemija počasi izzvenela.

Še bodo obstajali virusi, a ta zgodba, ki se zelo ozko projicira skozi prevladujoče medije, ne bo več v ospredju. Začela pa se bo najbrž nova zgodba. Prevladovati lahko začne iluzija pomanjkanja na področju hrane in energijskih virov ter drugih življenjsko pomembnih dobrin. Vendar pa ta ne bo imela pravega temelja in po vsej verjetnosti ne bo pila vode. Vendar pa je razplet teh zgodb odvisen od vseh nas in od tega, kam vlagamo svojo energijo.

 

Kaj je res ali ne, lahko začutiš.

Položi roko na svoje srce in se vprašaj o tem. Srce ne more lagati. Le prisluhniti mu je potrebno. Resnica je, da je vsega dovolj za vse in da je to vesolje polno obilja. Vse se kreira iz preproste misli, iz ideje. Ne se pustiti prestrašiti in potisniti čez rob. Februarska energija ponuja zavetišče, nek varen prostor vsem, ki se želijo povezati s svojih duhom in odlepiti od zgodb, za katere čutijo, da niso resnične, da jih omejujejo.

 

BREZPLAČEN TRENING INTUICIJE

 

Prihajajo novi učitelji, nova znanja, nova pomlad, še prihaja. Zato bom 24. februarja izvedla brezplačen trening intuicije, o katerem lahko več izveš tukaj in si rezerviraš svoje mesto na njem že sedaj. Mesta so namreč omejena. Čutim, da je potrebno, da ta trening doživi čim več ljudi. Prihajajo namreč nova sporočila in nova (spo)znanja. Srčno vabljen-a.

 

ONLINE MEDITACIJE

 

V Strastnem življenju nadaljujem tudi z naslednjim sklopom treh meditacij, ki se bodo odvijale online. Prva bo namenjena programiranju prve – TEMELJNE – čakre na vibracijo pete dimenzije in njenemu prestrukturiranju. Srčno vabljen-a. Več informacij pa tukaj.

 

KAKO OBDRŽATI TLA POD NOGAMI?

 

Februarja bo tudi težko najti ali obdržati občutek tal pod nogami, saj nas bo kar odnašalo. Zato tudi previdno, oziroma bolj premišljeno razpolagaj s svojimi viri in s svojo energijo. Kajti pomanjkanje energije lahko vodi v še večjo odzemljenost in psihične izzive. Prav tako bodi še posebej skoncentriran-a na vožnjo, ko si za volanom ali upravljaš s kakšnim drugim vozilom.

 

Pritiski temne na svetlo stran se bodo februarja še okrepili in jo želeli potisniti čez rob. Prav zato je potrebno čim manj pozornosti polagati vsemu, kar je pod vibracijo ljubezni in živeti čim bolj ustvarjalno življenje. Tako se bo ta tema pomaknila skozi, oziroma se ne bo imela česa oprijeti in bo preprosto izginila, oziroma se bo razgradila.

 

 

PROTOKOL ZA ČIŠČENJE IN PRESTRUKTURIRANJE ČAKER TER UČINKOV CEPIVA NA ENERGIJSKO TELO

Decembra sem bila na izobraževanju Neošamanskega združenja s področja čiščenja energijskih učinkov cepljenja, ki je poseben protokol, ki ga sedaj izvajam. To je izjemno pomembno in zelo koristno. Stranke pravijo, da se po tem počutijo izjemno čisto, sproščeno, kot da bi jih zmasirala, skratka razbremenjeno. Če pa izkušaš kakšne fizične ali psihične izzive kot posledico cepljenja, pa dodatno izvedem še ta poseben protokol, ki na energijskem nivoju izniči te učinke in pomaga telesu vzpostaviti ravnovesje.
Če čutiš, da potrebuješ čiščenje osebnega energijskega prostora in prestrukturiranje čaker, sem na voljo za individualna srečanja. Seveda pa tudi za intuitivno svetovanje. Klikni tukaj in mi piši za rezervacijo termina. Prejmeš tudi poglobljeno razlago analize svojih čaker. Investicija v energijsko in posledično psiho-fizično ravnovesje ali intuitivno svetovanje je 140€.

 

SVET SE JE SPREMENIL 

Svet se je spremenil. Vprašanje pa je, ali smo te spremembe že uspeli ponotranjiti, predvsem pa uvesti v svoja vsakdanja življenja. Če jih še nisi, ti svetujem, da se februarja posvečaš implementaciji prepotrebnih sprememb v svoj način življenja. Pri tem te naj te vodi prinicip delovanja, ki je izpostavljen tudi skozi vso leto 2022; MANJ JE VEČ!

Če ne prej, upam, da se vidiva na meditaciji in na webinarju.

Želim ti uspešen, harmoničen in radosten mesec.

Prednosti meseca februarja 2022

Energija nas bo podpirala pri tem, da gremo onkraj svojih omejitev in poskusimo nekaj čisto novega. Da kaže, da bo februar ugoden mesec za pogumno spremembo kariernih poti, načinov življenja in morda celo družbe ljudi, s katerimi smo se do sedaj obkroženi in nas je to pričelo omejevati.

Izzivi meseca februarja 2022

Največji izziv bo na področju vztrajnosti in integritete na področju svojih prepričanj, še posebej, če te okolica ne bo razumela in te tvoji bližnji na tej poti ne bodo podpirali. Kateri strahovi bodo prevladovali izveš v celoviti napovedi, ki jo lahko naročiš tukaj za samo 2€/mesec.

Kam usmerjati svojo energijo meseca februarja 2022, da boš učinkovito in radostno dosegal-a svoje namene

Poišči svoj ritem delovanja v 100% integriteti. Usmerjaj se v krepitev zaupanja vase, še posebej, če se boš počutil-a kot da se ti je zgodila krivica. Zavzemaj se zase.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply