Volatilnost, nova matrica in biti

 

V marec vstopamo s sproščanjem ukrepov, vojno v Evropi, vse dražjim življenjem in vsak s svojimi izzivi, kajne?

 

Sama vstopam v marec v nekem vmesnem stanju. Moja hči je nekje med 28. februarjem in 1. marcem dopolnila 18. let. Ona me je naredila mamo. In prav z njenim rojstvom se je moja pozornost še bolj usmerila naznoter, namesto v iskanje izpolnitev v zunanjem svetu.

 

Med drugim sem tik pred njenim rojstvom nazadnje pustovala. Če si bil-a za pusta kdaj na Ptuju, veš, da je pustovanje tukaj tradicija, ki se je zame zaključila pred 18. leti. Prav tako sem takrat sprostila strah pred porodom, ki je bil v meni prisoten vse, odkar vem zase. S pomočjo energijske terapevtke, sem 8 dni pred porodom spoznala, da me v resnici ni strah poroda, ampak da me je strah tega, ali bom dovolj dobra mama. No, o tem, ali sem tej svoji vlogi kos, bo nekoč najbrž kaj povedala moja hči in tudi sin, ki je prišel za njo.

 

Marca prihaja sporočilo, da bi bilo dobro, da si naredimo načrt za navigacijo tega časa, ki je zelo volatlen.

 

Sama imam že nekaj časa potrebo po tem, da več časa preživim v meditaciji kot prej, da se osrediščim, napolnim z energijo, jasnostjo in močjo. In sicer to na dnevni ravni. Torej moj načrt je ta, da sem prisotna, da ne planiram preveč vnaprej in da se razvijam, izobražujem in še bolj strastno služim svetu s svoji darovi. Načrt je tudi, da si vzamem nekaj časa samo zase.

 

Imam občutek, da marca vstopamo v spremenjeno matrico resničnosti. Zato lahko marca prevladajo občutki neznanega, nedomačnega, novega, vendar pa najbrž ne v pozitivno razburljivem smislu. Gre namreč za občutek kot da smo v istem času in prostoru, a nič več ni tako domačno kot je bilo.

 

Te občutke lahko doživljamo na vseh življenjskih področjih; v odnosih, pri delu, v okolju, v katerem živimo… Prihaja tudi sporočilo in spomnik na to, da je vse, kar se dogaja po svetu, le iluzija. Je kot video simulacija, ki se zdi resnična, samo zato, ker smo v njej.  Vpliva na nas, ker ji to dopustimo, ker ji dajemo pozornost, in to velikanski del svoje pozornosti in energije. Pravzaprav jo s tem soustvarjamo.

 

Marca bomo najbrž še vidneje pričeli sodelovati z drugimi civilizacijami in tudi znanstveniki, modreci, mojstri, ki so morda že prešli in nam sedaj pomagajo iz drugih dimenzij časa in prostora. To so naprimer Tesla, Aristotel, Mojster Višnu in mnogi drugi.

 

Ko sem to pisala, so ti trije prišli v odpredje. Sama nikoli nisem delala z njimi in sem se vprašala predvsem o tem, zakaj je prišel mojster Višnu, ki je mojster prvega žarka in eden od trojstva (Brahma, Shiva). Višnu je tisti, ki ohranja. Njegova frekvenca je srebrna, ki je božansko in modra, ki je moška energija, volja stvarnika in moč stvarnika. Še nadalje pa me je raziskovanje Vishnuja popeljalo do Bele Tare (mavrične boginje) in številke 24/7. Tara je ime moji hčerki. Datum mojega rojstne dne pa je 24.7. Med drugim se je tudi Zemlja, v času ene od Lemurijskih civilizacij, ki je obstajala tukaj pred 600 milijoni let, imenovala Tara. Zanimivo pri tem je, kako nas božanska energija vodi v odkrivanje sveta izven projekcij 3. dimezije. Zame ta simbolika pomeni potrditve tega, kar se razkriva skozi to napoved in moje osebne poti.

 

Zato tudi tebe dragi-a bralec-ka vabim, da se vodstvu božanskega še bolj prepustiš in ga upoštevaš. Kaže, da bo marca ta energija, ta simbolika še pomembnejša. Ne bo pa enostavna. Potrebno je znati brati med vrsticami in povezovati različne, navidezno nepovezane stvari med seboj.

 

Pomembno je tudi, da v matriko obstoja te zemlje pošijamo čim več te srebrne energije in visokofrekvenčne svetlobe ter tako pripomoremo k njeni spremembi.

 

Pomembno za vse, ki še ne zaupajo v svojo povezavo z univerzalnim internetom (intuicijo) ali pa morda ta povezava ni kakovostna, pa je tudi, da se iz srca posvetjo krepitvi in prečiščevanju le-te. Kajti tako v nevidnem polju duha kot v polju klasičnega interneta in skozi to velikokrat umetnega virtualnega sveta, ne veš zagotovo, s kom se v resnici povezuješ, kajne? Veliko je namreč lažnih informacij.

 

Marca ponovno prihaja v ospredje pomen visokokakovostne prehrane. Sveža hrana je že na voljo in morda malce več časa posveti temu, da začutiš to, katera hrana ti še ustreza. Po kateri hrani so tvoje misli jasne in po kateri ne? Po kateri hrani je tvoje telo vitalno in so misli vedre in po kateri ne?

 

Nič ne more biti veličastnejšega kot živeti v polnem potencialu.

 

Ta misel je prišla med pisanjem te napovedi. Če se ukvarjaš z mislimi o tem, kaj je tvoje življenjsko poslanstvo, ne išči več. Tvoje poslanstvo in poslanstvo vsakega izmed nas je živeti v polnem potencialu. Ne išči svojega poslanstva od zunaj, ampak počni to, na podlagi česar se lahko razvijaš in kar te navdihuje.

 

Sama verjamem, da ima vsak izmed nas dovolj prostora in časa za to. Moja pot je že bila taka, da sem z dvema majhnima otrokoma in polnim delovnim časom, uspela razvijati svoj potencial, slediti temu, kar me je navdihovalo in odkrivati sebe in svoje poslanstvo. Tudi ti lahko to počneš, če se ukvarjaš z idejo o tem, kaj je tvoje poslanstvo, morda še lažje kot prej, saj je na voljo izjemno veliko koristnih vsebin, do katerih lahko dostopaš samo z enim klikom. Na voljo za pogovor o tem, pa sem ti tudi jaz z vsemi svojimi izkušnjami in znanjem. Tukaj ga lahko rezerviraš.

 

Webinar Z intucijo do pravih odločitev, ki sem ga izvedla februarja je bil odličen. Tudi sama sem bila z njim izjemno zadovoljna. Upam seveda, da tudi ti, če si ga pogledal-a. Prav zato, ker sem se tudi sama tako navdihnila, sem se odločila, da ga ponovno izvedem 24. marca. Od njega lahko največ odneseš, če si znami v živo. Klikni tukaj in rezerviraj svoj sedež. 

 

Odprt je tudi vpis v program Intuitivni vodja, ki je namenjen temu:

  • da okrepiš zaupanje vase,
  • se povezuješ s stvarnikom neomejeno in brez šuma,
  • se usmeriš v življenje svojega poslanstva in
  • izraziš svojo karizmo, avtentičnost in notranjo moč.

 

Samo do 6. marca so še na voljo ugodnosti hitre prijave v program. Pohiti! Klikni tukaj! S programom pričnemo konec marca.

 

Prihaja pa še vprašanje, na katerega ti svetujem, da malce meditiraš in si zapišeš odgovore, ki bodo prišli ter jih prični udejanjati.

 

Kaj bi zate pomenilo to, da nič ne more biti veličastnejšega kot živeti v polnem potencialu?

 

Stopi v marec 2022 s to energijo.

 

MEDITACIJA: SPOLNA ČAKRA (vzorci in njihova transformacija)

Marca te tudi vabim na meditacijo, na kateri bomo delali na drugi – SPOLNI – čakri, na prepričanjih, ki blokirajo to, da se posvetimo svojim prednostnim nalogam. Srčno vabljen-a. Dobimo se 17. marca ob 19.00 uri online. Več informacij in prijava pa tukaj.

KJE NAS BODO ENERGIJE MESECA PODPRLE

Največ bomo od spodbudnih energij meseca odnesli, če se bomo prenehali pretirano truditi, garati, se dokazovati in bomo znali biti v sebi v danih trenutkih, pa četudi bo zunaj nas vihar.

kje lahko pride do izzivov

Čutim, da bo največ izziv meseca marca v ločevanju med tem, katera resničnost je resnična. Izzivi bodo tudi na področju zelo verjetne zmotne interpretacije svojih misli in občutkov.

PROTOKOL ZA ČIŠČENJE IN PRESTRUKTURIRANJE ČAKER TER UČINKOV CEPIVA NA ENERGIJSKO TELO

Decembra sem bila na izobraževanju Neošamanskega združenja s področja čiščenja energijskih učinkov cepljenja, ki je poseben protokol, ki ga sedaj izvajam. To je izjemno pomembno in zelo koristno. Stranke pravijo, da se po tem počutijo izjemno čisto, sproščeno, kot da bi jih zmasirala, skratka razbremenjeno. Če pa izkušaš kakšne fizične ali psihične izzive kot posledico cepljenja, pa dodatno izvedem še ta poseben protokol, ki na energijskem nivoju izniči te učinke in pomaga telesu vzpostaviti ravnovesje.
Če čutiš, da potrebuješ čiščenje osebnega energijskega prostora in prestrukturiranje čaker, sem na voljo za individualna srečanja. Seveda pa tudi za intuitivno svetovanje. Klikni tukaj in mi piši za rezervacijo termina. Prejmeš tudi poglobljeno razlago analize svojih čaker. Investicija v energijsko in posledično psiho-fizično ravnovesje ali intuitivno svetovanje je 140€.

kam usmerjati svojo energijo za lahkotnejše in uspešnejše uresničevanje

Na voljo bo energija ekstremnega prebujanja, aktivacija kundalini in globko zdravljenje na celični ravni. Usmerjaj se torej v integracijo te energije. Usmerjaj se v integracijo novih miselnih poti in vzorcev.

Veliko več o energijah meseca lahko izveš v celoviti Intuitivni napovedi meseca, v kateri prejmeš tudi RITUAL MESECA. Tokratni je namenjen manifestaciji najglobjih želja. >>>Naroči jo TUKAJ.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply