Učenje človeštva o tem, kako živeti v harmoniji in miru

 

Aprila bo šlo samo za učenje človeštva o tem, kako živeti v harmoniji in miru. Vsako dejanje, vsaka kriza, osebna ali globalna, nam namreč kaže, kako delati drugače. Sporočilo mojega vodnika Mojzesa, ki se je tokrat izjemoma pojavil, ko sem pričela s pisanjem te napovedi, je, da smo kot človeštvo prišli že zelo daleč, a imamo hkrati še veliko dela za opraviti.

Svet se je namreč »skrčil«, postal je manjši in bolj obvladljiv tako za tiste, ki ga želijo 100% podjarmiti, izžeti in izkoristiti kot za nas, ki si želimo živeti polno v zlati dobi obilja, kreativnosti in miru.

April je ponovno ugoden za to, da pogledamo v svoja osebna življenja in v to, kje se še borimo, kje imamo osebne notranje borbe in kje se borimo z zunanjimi stvarmi in jih poskušamo harmonizirati oziroma pomirit.

Mir je aprila izjemno izpostavljen in prav lahko se zgodi, da pride do premirja, a ne še pravega miru tudi na nam bližnjem vojnem žarišču v Ukrajini. S tem, ko se bo vzpostavilo premirje, se bo namreč šele prav začel proces ponovne razporeditve moči tako znotraj Evrope kot po svetu, še posebej v Aziji. Kaže tudi, da bodo ZDA izgubile veliko svoje moči in vpliva.

Za nas posameznike je pomembno to, kar bomo počeli na osebni ravni, kam bomo usmerjali svojo pozornost in energijo, za katero čutim, da se pospešeno žanje, bolj kot naprimer pred nekaj meseci. Naša naloga je, da zaustavimo to žetev. Pri tem ti lahko pomaga tudi meditacija Strastnega življenja za osebni in poslovni uspeh, Skalarna meditacija, ki jo tokrat delim s celotno skupnostjo Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk, saj je izjemno pomembno, da zaustavimo nezaveden odtok energije.
Do nje lahko dostopaš ♥ tukaj.
Aprila prihaja tudi spomnik na to, 
da je obilja vsega toliko, 
da si ne znamo zamisliti njegovih razsežnosti. 

Zato ne pasti v matriko pomanjkanja, kar se bo lahko dogajalo. To bo tudi eden večjih izzivov za nas. Če si želiš okrepiti svojo zavest obilja in tudi odpreti večji pritok financ, te srčno vabim, da se pridružiš VREDNI – trening dviga lastne in neto vrednosti – ki eno leto od njenega nastanka postaja vrelec ustvarjanja obilja v svojem temelju. Kratka, jedrnata in učinkovita in kar je najpomembneje, nenehno razvijajoča se in neskončno trajajoča kot obilje. Klikni tukaj za več informacij.

Ne dopusti, da te aprila vrže iz začrtane smeri. 

Pozornost bo pogosto težko držati na zastavljeni smeri. Toliko bo vplivov, ki bodo motili pozornost. Dobro premisli, preden spreminjaš svojo smer, še bolj pa ti svetujem, da se pred spremembo s kom posvetuješ. Aprila lahko veliko pridobiš ali veliko izgubiš. Tako, da ti toplo svetujem pozornost pri spremembah kakršnekoli že zastavljenje strategije, bodisi da gre za tvoje prehrambene navade, telovadne navade, investicije, poslovne ali poklicne strategije. Zelo odločno prihaja, da je potrebno držati smer. To vidim kot jadrnico na morju, na kateri se kapitan na zelo vetrovnem morju z vso močjo trudi drži krmilo v smeri plovbe.

Modrost boš našel-a v sebi in nikjer drugje. V tebi so vsi zapisi, so vsi odgovori in je vsa moč, še pravi moj vodnik. Ko boš to modrost tudi modro uporabil-a, se ti bo razodelo bistvo obstoja, ki bo preseglo vsako tvojo vizijo. Da, prihaja do neke vrste nadgradnje, preskoka v vibraciji, ki se bo zgodil. Vse, za kar si si morda zadnji dve leti intenzivno prizadeval-a, morda tudi že izgubljal-a voljo in moč ob tem, ima aprila priložnost, da se zmanifestira. Samo malo še zdrži.

 

Aprila bo zelo veliko na tehtnici.

 

Vojna v Evropi, vse dražje življenje, volitve, vse več elektromagnetnega smoga okrog nas, vse več plastike v oceanih, vse več vsega slabega, a na drugi strani tudi dobrega. Vse več organizacij si prizadevea za spremembe, vse več posameznikov se zbuja iz omame, saj spoznavajo, da stvari niso delovale najbolje v zadnjih dveh letih. Zavedaj se tega, da je veliko stvari na tehtnici in sprejemaj res, res, najboljše možne odločitve, ki vključujejo dobro za vse. Slednje naj bo krilatica tvojega delovanja ne samo v aprilu, ampak tudi sicer.

Te besede tokrat letijo na ekran s svetlobno hitrostjo, tako da imam občutek, da se bodo naše misli še posebej hitro manifestirale v aprilu. Zelo zavestno upravljaj z njimi. Večkrat se spomni na to, da je misel hitrejša od svetlobe. Nekaj zanimivosti o delovanju misli pa najdeš v tem kratkem videu. 

Manifestacija bo izjemno pospešena. 

Torej, bodi zelo pozoren-a na to, kaj naročaš v svojo vesoljno kuhinjo. Kaže mi, da se bo pri tem potrebno še malce disciplinirati. Uči se, deluj in deli svoja znanja naprej. To je recept za spremembe, ki prinašajo uspeh in napredek ne samo individualno, ampak tudi kolektivno.

Kolektivno dobro je tudi poudarjeno, saj v zlati dobi, v katero naj bi prestopili 22.2.2022, ni več ločenosti. Vsak razvija svoje talente in jih deli s skupnostjo. Ni več »prisilnega« dela, ampak je delo iz energije radosti in doprinašanja skupnemu dobremu. Zato bom tudi #kavastamaro aprila in maja namenila tej ideji razvoja svojih talentov in deljenja le teh z drugimi. Pridružuješ se nam lahko skoraj vsak ponedeljek ob 10.00 v živo tukaj.

Da dragi-a, april je mesec osvobajanja.
Čas je da se osvobodimo vsega, kar nas omejuje v svojem avtentičen izražanju in življenju svojega potenciala; služb, ki več ne »služijo« osebnemu ravoju in razvoju družbe nasploh, prehrani, ki ne energizira, odnosom, ki vlečejo navzdol (tukaj so vsi odnosi, osebni, pa tudi s televizorjem, računalnikom, telefonom in denarjem, itn.). Prihaja še sporočilo, da se odpovemo življenju kot ga poznamo. Gremo naprej, na nov nivo.
Aprila pa se tudi spominjamo vstajenja, ki nas na nek način čaka vse.
Sama ga tokrat dojemam tako, da vstanemo, ko se napolnimo s čudovito kristusovo svetlobo, imamo vedre misli in delujemo v dobro vseh in vsega. Takrat vstanemo iz mlakuže 3D delovanja in matrike, ki je polna pomanjkanja, bolezni in vojn ter smrti ter stopimo v večnost, ki je svetloba, ljubezen in obilje in se podamo na pot naslednje stopnje evolucije človeštva.

Zato bom 14. aprila ponovno izvedla dogodek Modrost Marije Magdalene, ki se ji bo tokrat po vsej verjetnosti pridružil še njen drugi pol, Jeshua. Bomo videli, pustim se presenetiti. Število mest za ta dogodek je omejeno na 10, zato, če te kliče, čimprej rezerviraj svoje mesto.

Uživaj v sončnih žarkih, oceanu novih priložnosti in v ljubezni. V vesoljno kuhinjo naročaj samo to, kar si resnično želiš živeti.

Toplo te objemam in ti želim čudovit mesec,

 

PROTOKOL ZA ČIŠČENJE IN PRESTRUKTURIRANJE ČAKER TER UČINKOV CEPIVA NA ENERGIJSKO TELO

Decembra sem bila na izobraževanju Neošamanskega združenja s področja čiščenja energijskih učinkov cepljenja, ki je poseben protokol, ki ga sedaj izvajam. To je izjemno pomembno in zelo koristno. Stranke pravijo, da se po tem počutijo izjemno čisto, sproščeno, kot da bi jih zmasirala, skratka razbremenjeno. Če pa izkušaš kakšne fizične ali psihične izzive kot posledico cepljenja, pa dodatno izvedem še ta poseben protokol, ki na energijskem nivoju izniči te učinke in pomaga telesu vzpostaviti ravnovesje.
Če čutiš, da potrebuješ čiščenje osebnega energijskega prostora in prestrukturiranje čaker, sem na voljo za individualna srečanja. Seveda pa tudi za intuitivno svetovanje. Klikni tukaj in mi piši za rezervacijo termina. Prejmeš tudi poglobljeno razlago analize svojih čaker. Investicija v energijsko in posledično psiho-fizično ravnovesje ali intuitivno svetovanje je 140€.
CELOVITO INTUITIVNO NAPOVED MESECA Z RITUALOM MESECA IN ZLATA VREDNIMI USMERITVAMI LAHKO NAROČIŠ TUKAJ.

 

NA KRATKO PA…

 

PREDNOSTI MESECA APRILA 2022 NA KRATKO

Energije meseca bodo spodbujale tudi opazovanje lepote v stvareh, kar je kvaliteta zlate dobe. Če je ne boš prepoznaval-a, se spomnih teh besed in se usmeri v njeno prepoznavanje. Manifestacija bo namreč pospešena.

 

IZZIVI MESECA APRILA 2022 NA KRATKO 

Največji izziv, ki ga čutim, bo na področju prestopa iz dualnosti v enost. Konkretno bo šlo za dejanja, pri katerih ne gre več za delovanje iz osebnih interesov, preživetja in užitkov, ampak za dejanja, skozi katera se resnično predamo planetarnemu služenju.

 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA APRILA 2022, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NAMENE NA KRATKO

Na Zemjo nismo prišli zato, da bi bili pasivni. Sem smo prišli zato, da se poglobimo v svoj božanski potencial in se naučimo bivati v tem svetu v harmoniji in miru. To je naša naloga v tem trenutku.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply