ZAUPANJE IN VARNOST
S SLOGANOM MESECA MAJA: VSE JE VREDU

 

 

Za nami je nekaj energijsko in čustveno izjemno zahtevnih tednov. Če si se počutil-a kot da si razmagneten-a, kot da ne moreš vzpostaviti prave povezave s svojim vodstvom, kot da notranji kompas ne deluje, pri tem nisi bil-a osamljen-a. Prav tako je morda za teboj nekaj čustveno precej razburkanih trenutkov.

 

Maja prihajamo v pretok z mirnejšo energijo. Ta bo najbrž tudi planetarno spodbudnejša, saj si zaslužimo tudi malce premora v vrtincu turbulenc, kajne? Vendar pa te želim spomniti na in nekako zasidrati v dejstvo, da živimo v času, ko poteka masovno čiščenje tako v nas, v naših medosebnih odnosih kot tudi globalno in planetarno.

 

Vsi smo del tega procesa, zato je tako zelo pomembno razumeti vsa dogajanja v luči teh energij. Če jih znaš zajeti in uporabiti za svoj osebni, duhovni in materialni preboj, lahko še v tem letu narediš večje premike naprej. Sidro ali energijo za to lahko poiščeš v spremembah, ki so se zgodile v zadnjih dveh letih in pol. Ko sama gledam nazaj, vidim, da nisem več ista oseba kot sem bila. Zelo jasno mi je, kaj še želim narediti in kako bom to dosegla.  Tudi vsa moja prizadevanja so usmerjena v to smer.

 

Okrepil pa se je tudi občutek za skupnost, ki ga je aprilsko srečanje z Marijo Magdaleno v svetem ženskem krogu, samo še potrdilo. Kar nekaj let že mineva od tega, ko sem pričela služiti skupnosti Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk, a prava ideja tega, kaj pravzaprav to pomeni, se je v celoti močno zasidrala pred dvema letoma in pol, da v času krize. Tudi sama sem v svojem intuitivnem vodenju v tem času uvedla mnoge spremembe in posodobitve, ki se še kar naprej dogajajo in se še bolj predala temu delu.

 

RAZŠIRI POGLED, KAJTI ČE BOŠ OSTAJAL-A V SVOJIH OKVIRJIH, NE BOŠ MOGEL-A USTVARITI TEGA, KAR SI ŽELIŠ

 

Maj prihaja s posebnim sporočilom, da je potrebno razširiti pogled onkraj svojega polja in zone udobja ter prestopiti ta prag neznanega. Da, najbrž v neznano, a hkrati v svobodnejšo in lažje gnetljivo resničnost. Ne boš namreč mogel-a ustvariti tega, kar si želiš, če boš ostajal-a v svojih okvirjih.

 

Energije meseca bodo spodbudne za prestopanje praga neznanega. Čutim sicer hladno energijo, ki se bo pomikala skozi sredino energijskega polja meseca maja in ki bo pripomogla k temu, da na stvari gledamo s treznejšo glavo. Morda nam tudi ne bo tako udobno kot nam je bilo doslej.

 

Ponovno namreč prihaja sporočilo, da bo še potrebno spuščati stare podobe, oblike in stvari za seboj. Dobesedno dopusti, da staro pade, odpade, kar lahko dosežeš s tem, da dopustiš, da zamrzne in nato stopiš naprej v svojo prihodnost. To, kar je zamrznjenega, pa pustiš v preteklosti. Zanimivo. Sama pri ritualih za manifestacijo želenega nisem bila pristašinja zamrznjevanja stvari, saj, ko se odmrznejo, lahko ponovno oživijo, vendar pa tokrat prihaja sporočilo, da to, kar bo zamrznjenega, puščamo v tem prostoru in času, v 3D resničnosti kot spomnik na to, od koder prihajamo in kam se ne želimo več vračati.

 

Majske energije bodo ugodne za zamenjave vseh vrst, od najbolj bazičnih zamenjav kot naprimer gum na avtomobilu ali žarnic, do zamenjave službe, bivališča, partnerja, oblačil, prehrane, načina vadbe. Prihaja namreč 180 stopinjska energija zamenjave. Kaj to točno pomeni odkrito še sama ne vem. Prihaja pa tudi sporočilo, da sledi svojim notranjim vzgibom po zamenjavah, če te pokličejo, kajti to, s čimer boš staro zamenjal-a, prinaša novo, bolj fluidno energijo.

 

VSE, KAR NI DOBRO ZA SKUPNOST, NI OK, VSE KAR GRADI SKUPNOST JE OK

 

Prav tako ljudje fizično postajamo bolj fluidni, ali nekako lažji, lahkotnejši. Spreminjajo se naše povezave z univerzalnimi energijami in zato bo morda še kdaj čutiti kot da je nimamo vzpostavljene. Vendar pa ta povezava je, samo bolj previden-a bodi maja pri tem kaj spuščaš skozi do svoje zavesti. Občutek bo lahko kot da delno lebdiš v zraku in se težko prizemljiš. Izkoristi to energijo za to, da pridobiš širšo sliko dogajanja, kar je maja izpostavljeno. Potrebno je zaupati svojim občutkom glede vsega, kar se globalno dogaja in kar skozi špranje različnih medijev prihaja do nas.

 

Kompas naj bo naslednji: Vse, kar ni dobro za skupnost, ni OK, vse kar gradi skupnost je OK. Vsak člen v tej skupnosti je pomemben, kajti zavedati se je potrebno, da smo močni samo toliko, kolikor je močan najšibkejši člen te skupnosti, ki jo imenujemo človeštvo.

 

Imam občutek, da bo potrebno še bolj skromno delovati kot doslej, brez neke pompoznosti ali drame. Zatorej delaj majhne korake in na koncu leta boš lahko videl-a, kako veliko pot si prehodil-a. Imam občutek, da bo največji izziv maja v tem, da bomo morda želeli preveč in prehitro. Maj ni mesec za to. Počasi in z jasno vizijo, ki MORA vključevati formulo dobrega za vse, boš prišel-a najdlje.

 

VABILO K TRANSFORMACIJI

Zato se maja usmerjaj v majhne stvari. Prevelika slika te namreč lahko ošibi. Krepitev in delo na majhnih stvareh pa te bo energijsko, mentalno in čustveno krepilo.

16. maj

Tako podrobno se krepitve svoje lastne vrednosti in posledično notranje in materialne moči loteva program VREDNA, s katerim ponovno pričenjam 16. maja. Spodbujam te, da se nam pridružiš, če te pokliče. Več informacij in prijavnico prejmeš tukaj. Če boš v kodo naročila vpisala-a še številčni niz 714, prejmeš še 30 min. intuitiven posvet z menoj.

Pridruži se VredniPridruži se Vredni
4. junij

Prav tako se bomo 4. junija ponovno imeli priložnost srečati v živo v Strunjanu na dogodku Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti. Tokrat bo popudarek na odpiranju srčne čakre, pričakuješ pa lahko še veliko več kot to. Spremembe zavesti, ki se prično v stiku z angeli oceanov, delfini, in modrimi učitelji, kiti, dogajati so pozitivne in daljnosežne. Prijavi se na dogodek še v času zgodnjih prijav in prihrani.

delfini & kiti
19. maj

Vabim pa te tudi na meditacijo, na kateri bomo z delom na popkovni čakri stopali v vlogo vodje na temelju visokih duhovnih vrednot, ki nas bodo popeljale v zavest. To je pomembna čakra enosti in manifestacije. Tukaj lahko rezerviraš svoje mesto na meditaciji, ki bo potekala v četrtek, 19. maja. Če si v programu Elitni UM ali Intuitivni vodja je ta zate brezplačna, potrebna pa je prijava.

meditacijameditacija

Maja poskrbi za naravo in njene elementale. Zelo spodbuden mesec je za izvajanje ritualov, ki te bodo zasidrali v to, kar si se namenil-a ustvariti. Vendar pa je te rituale potrebno vsak dan brez izjeme izvajati. Ni več čas za polovičarstvo, ali za trenutke, ko najdeš čas za to. Izvajanje ritualov, ki te bodo popeljali v vortex tega, k čemur si prizadevaš, je maja izpostavljeno. Svetujem ti, da si za to vzameš vsaj eno uro na dan. Tako boš tudi lahko neomajno stal-a na svoji poti mirovneg-a bojevnika ali bojevnice, ki prinaša luč in energijo blaginje za vse na ta planet.

 

Kako ti lahko pri tem pomagam?

 

To je moje vprašanje. Nekaj odgovorov najdeš v že zapisanem. Zmeraj pa sem ti na voljo tudi 30 min. brezplačen posvet, ki pa še ni intuitivno svetovanje, ampak posvet, na podlagi katerega prejmeš smernice za to, kako naprej, kaj je potrebno na novo nastaviti in v katerem grmu pravzaprav tiči zajec. Rezerviraš ga lahko tukaj.

 

Prihaja sporočilo, da si tudi ti pogosto zastavljaj vprašanje: Kako lahko pomagam?

 

VIDELI BOMO VEČ IN DLJE

 

Maj se kaže tudi kot mesec širine.

 

Lažje bomo šli dlje in videli več, kot da so se neke prej nevidne bariere prestavile in povečale prostor. Vprašanje, ki prihaja pa je, ali si boš upal-a iti dlje in videti več? No, to je samo retorično vprašanje, kajti najbrž te bo radovednost vodila naprej. Da, občutek je kot da se odpira neko novo dojemanje širine, velikosti in razsežnosti našega sveta. Tam lahko srečamo drug drugega v novih oblikah ali preoblekah, lahko pa srečamo tudi kakšna druga bitja, o katerih smo prej morda le brali ali poslušali. Če se ti bo to dogajalo, naj te spomnim na to, da smo vsi del istega univerzuma.

 

Prihaja še sporočilo, da se povezuj s stvarnikom, kajti ta vez je najsvetlejša in najvišjevibracijska. Kaže, da nas bo ta še bolj kot prej usmerjal k temu, da najdemo pravo pot, tudi, če bomo na čase izgubljeni ter k temu, da živimo v skladu z najvišjimi duhovnimi vrednotami in zakoni.

 

Tukaj jih je nekaj, za katere ti predlagam, da jih živiš:

 

  1. Zakon čistega potenciala.

Vzemi si nekaj trenutkov za meditacijo v tišini. Samo bodi brez misli 30 minut 2x na dan ali eno uro na dan. Koncentriraj se le na biti in inteligenco, ki je znotraj vsakega  bitja, tudi znotraj tebe inki se lahko izrazi le, ko v celoti umiriš svoj um.

 

  1. Zakon dajanja

Usmerja se v to, da vsakemu, ki ga srečaš nekaj podariš, bodisi je to prijazna beseda, nasmeh, roža… Hkrati pa opazuj, kako se ti darila dajanja vračajo v življenje in se odpri sprejemanju. Z dvema besedama, prakticiraj ljubezen.

 

  1. Zakon najmanjšega odpora

Sprejemaj situacije, ljudi, odnose takšne kot so. Prenehaj se boriti ali dokazovati svoj prav. Za svoje okoliščine tudi sprejemaj 100% odgovornost.

 

  1. Zakon vzroka in posledice (karma)

Vsako dejanje ima posledico, vsaka misel ima učinek v svetu, vsako čustvo ima svoj učinek. Izbiraj torej misli, občutke in dejanja, ki prinašajo srečo in uspeh drugim, ki se nato vračata nazaj k tebi.

 

  1. Zakon namena in želje

Lastno vsaki pravi želji je, da prinaša občutek izpolnjenosti. Zato si zapiši svoje želje in jim dodaj namen tako, da zapišeš še, kakšno izpolnitev ti ta želja prinaša. Morda boš ugotovil-a, da so nekatere želje prazne. Kajti, če se stvari ne odvijajo v želeni smeri, obstaja za to tudi dober razlog.

 

  1. Zakon nenavezanosti

Dopusti sebi in drugim, da ste, kar ste. Ne prisiljuj stvari, da se zgodijo, dopuščaj, da se zgodijo spontano in dopusti zakonu sinhronitete, da deluje. Negotovost je včasih tista, ki vodi po poti svobode.

 

  1. Zakon usode

Ta pa pravi, da smo to fizično obliko prevzeli z namenom izpolnitve svojega namena.

 

Ob tem te vabim te tudi k ogledu serije vsebin, ki sem jih pripravila z naslovom ŽIVETI POTENCIAL, ki jih najdeš na mojem YT kanalu tukaj. Morda ti pomaga odpreti kakšno novo, potentnejšo pot večje izpolnitve, še bolje pa, prestopiti meje.

 

 

Želim ti čudovit maj. Preživi ga v opazovanju narave ter ob mislih in dejavnostih, ki te energizirajo.

 

Do celovite Intuitivne napovedi lahko dostopaš TUKAJ in izveš več o smernicah, ki so na kratko izpostavljene spodaj. Poleg tega pa prejmeš RITUAL MESECA IN VAJO ZA TRANSFORMACIJO PRETEKLIH DOGODKOV.

PREDNOSTI MESECA MAJA 2022  (na kratko)

Več optimizma in neke okrepljene varnosti bo v zraku. Odprla so se tudi vrata tega, da bolj čutimo enost in zato bo tudi manj občutkov osamljenosti in izgube smisla za življenje.

IZZIVI MESECA MAJA 2022 (na kratko)

Največji izziv, s katerim se bomo najbrž vsi soočili maja, pa je občutek ujetosti in občutek, da ne moremo stopiti iz tega cikla. Občutek bo najbrž podoben paralizi in nemoči.

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA MAJA 2022, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NAMENE (na kratko)

Maja boš poklican-a k temu, da uporabiš svoje alkimistične moči in dopustiš svojemu občutku JAZ-a, svojemu samozavedanju, da se razširi čez prostor in čas. Zakaj je to pomembno izveš v celoviti IN meseca maja.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply