MESEC DUHOVNIH TESTIRANJ

 

Junij bo zanimiv mesec. Kaže namreč na vsesplošno izboljšanje tako v duhovnem, energijskem kot materialnem smislu. Slednje sicer junija ne bo v ospredju, kajti kažejo se že zametki petdimenzionalnega bivanja, ko ustvarjanje denarja za življenje ne bo več v ospredju, ampak bo samo s tem, da se predamo služenju človeštvu in našemu skupnemu najvišjemu potencialu, merilo kvalitete življenja.

 

Ko sem se povezovala z energijami meseca, se je pred menoj pojavilo veliko vsevidno oko, ki ga v egipčanski mitologiji ponazarja Horusovo oko. Nekateri ga povezujejo s temnimi silami, mnogi ga uporabljajo za svetlobo. Vendar je tako kot pri vsaki močni stvari, ki deluje z večjo močjo, pomembno to, s kakšnim namenom uporabljaš katero orodje, kajti enaka orodja ali simbole uporabjajo tako tisti, ki želijo dobro za človeštvo kot tudi tisti, ki želijo slabo.

 

Horus je egipčanski bog sonca s sokoljo glavo. Njegova starša sta Izis in Oziris. Spočet je bil tako, da je njegova mati v življenje obudila njegovega očeta Ozirisa s pomočjo boga sonca Ra. Eno izmed Horusovih očes je bilo poškodovano v povračilni bitki maščevanja smrti njegovega očeta, ki je potekala z njegovim stricem Setom. Zato je Horus predstavljen kot z enim jasnovidnim očesom. Horusa lahko zmeraj pokličeš za pomoč pri jasnovidnosti in večji jasnosti glede katerekoli situacije in ga prosiš za to, da ti pomaga videti resnico. To je tudi rdeča nit meseca junija, kajti jasnost bo potencirana.

 

V Strastnem življenju smo fokusirani na najbolj potentno različico naše človeške izkušnje in življenje na vibracijah radosti in ljubezni. Tozadevno se je ta slika vsevidnega očesa tudi pojavila in prišlo je sporočilo, da nismo sami v tej zgodbi, ki se odvija na Zemlji, kjer se dobesedno bije boj med temo iz svetlobo. Smo opazovani, v najboljšem smislu te besede, saj je od izida tega »boja« na Zemlji odvisen cel Intergalaktični svet.

 

Vse je povezano, vse je eno. In vse, kar narediš v danem trenutku, ima daljnosežen vpliv na tvoje življenje, na tvojo okolje in na kolektivno izkušnjo, ki pa presega meje Zemlje.

 

V vesolju čas ne obstaja, kajti vse se dogaja sočasno. Tukaj na Zemlji se je vibracija upočasnila in vstopil je časovni vektor, ki nas je, če zelo poenostavim, postavil na hrčkovo kolo nenehnega učenja in ponavljanja tega zemeljskega cikla z namenom rasti in razvoja duše. Vendar pa imam občutek, da komaj, ko se kaj naučimo, morda celo, če nam je to dano, spregledamo onkraj polja iluzije, tudi zaključimo to pot tukaj in se ponovno nevedni inkarniramo, na podlagi česar se učenje ponovno prične. Ob tem prihaja odločno sporočilo, da nam to ni več potrebno. To prebujanje iz hipnoze pomeni tudi to, da novi ljudje prihajajo z znanjem in vedenjem, ki je že prebujeno. Zato naj junijsko sporočilo doseže tudi vse starše in učitelje, ki delajo z mahnimi otroci in mlajšimi mladostniki: Prisluhnite otrokom! Kajti vedo veliko več kot si mislimo, a so tudi zelo, zelo občutljivi na energije, sevanja, hrano in vse toksične substance, ki jih najdemo v različnih izdelkih in obsevanjih.

ČAS SE DA USTAVITI

 

Ko govorimo o času, o brezčasju, pa prihaja še tole sporočilo. Čas se da ustaviti, oziroma preseči, ko začutiš enost, ko si v sebi in ko deluješ iz danega trenutka. Takrat se vse dogaja kot temu rečemo ob pravem času. Slednje je tudi vodilna energija meseca junija, zato ti toplo svetujem, da če te še kaj skrbi glede tega, kdaj se bo kaj odvilo, ali boš zmogel-a vse obveznosti ali dileme, izbereš med eno in drugo odločitvijo, kajti vse ne gre naenkrat. Deluj postopno in prični junij tako, da spuščaš te skrbi in se prepustiš zavestnemu upravljanju tega trenutka. Kako? Tako, da se zaveš sebe in svojih občutkov ter deluješ od tam naprej.

 

Pri tem ti pomagal naslednji postopek. Sprašuj se:

 

  1. Kako se počutim? Sledi odgovor…
  2. Kako se želim počutiti? Sledi odgovor… Tudi če se počutiš čudovito, si tukaj lahko namensko zasidraš te občutke in jih prebudiš, ko vibracija malce zaniha navzdol. Vse kar potrebuješ v takem trenutku padca vibracije, je prebujanje telesnega spomina na to sidro, ki si ga že ustvaril-a ob občutenju čudovitosti.
  3. Ko si si razjasnil-a kako se želiš počutiti, pa se vprašaj; Kaj lahko naredim takoj, da se bom počutil-a…. (izreci si kako)? In nato to tudi naredi.

 

Sama potrebujem le nekaj minut koncentracije, meditacije, morda sprostitev na vrtu ali sprehodu s psom v naravi ali pa energijske vaje, ki jih izvajam skoraj vsak dan za dvig vibracije. Vse to mi pomaga dvigniti vibracijo in me zavihti kot temu rečemo nazaj na konja. Potrebujem pa tudi sestop iz svoje zone udobja, kakšen oddih in učenje nečesa novega, tudi če me pri tem zavirajo notranji občutki in misli kot so: nimam časa, nimam denarja, moram poskrbeti najprej za…

 

PREŽIVLJAJ ČAS V DRUŽBI VIBRACIJ, KI JIH ŽELIŠ ŽIVETI

 

Prav tako ponovno prihaja spomnik na to, da preživljaj svoj čas v družbi vibracij, ki jih želiš živeti vsak dan. Kaže, da bo junija pravi čas za vnašanje izboljšav tudi na ta področja.

 

Skratka, delo na občutenju enosti je izjemno pomembno junija, kajti tako se bo krepil tudi občutek, da nismo sami, ampak, da imamo zaveznike tudi izven Zemlje, ki nas opazujejo in dobesedno navijajo za nas, da bomo zmogli preiti na naslednjo stopnjo evolucije. To pomeni, da nam bo uspelo ustvariti kulturo radosti, zdravja in obilja za vse, namesto pomanjkanja in strahu, ki se želita tako zažreti v našo zavest in nas še bolj zasužnjiti. Bolj razvite civilizacije kot je naša samo čakajo na to, da se odpremo v svoji zavesti, onkraj omejitve 3D sveta, in da nam pomagajo tudi tehnološko. Slednje sicer že počno, a ostaja človekoljubna tehnologija še zmeraj v rokah peščice ljudi, ki jo imenujemo elita in zelo, zelo težko dostopna.

 

PREBUJENJE SE POSPEŠUJE

 

Ta prisotnost ali supervizija bo junija še bolj očitna kot doslej. Najbrž tudi zato, ker se vse več ljudi odpira drugačnim načinom razmišljanja, delovanja in predvsem širitvi zavesti in duhovni rasti. Povedano drugače, odpiramo se prebujenju, ki se pospešeno dogaja.

 

Pri tem nam bistveno pomagajo tudi vibracije delfinov in kitov, ki pospešijo ekspanzijo  zavesti in aktivacijo inteligence srca. V teh energijah bomo preživeli to soboto, 4. junija na dogodku Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti, na katerega te radostno vabim. Tukaj je več in informacij o dogodku. Tukaj se tudi prijaviš.

 

Junija se bo morda še bolj množično dogajalo to, da bomo na nek način neke stvari spregledali. Kot da bi bili prej hipnotizirani in bi se prebudili iz te hipnoze ter se ponovno zavedli, kje smo in kaj počnemo tam, kjer smo. To bo lahko v začetku povzročalo malce zmede, kasneje pa bo dalo nov zagon za spremembe in nadaljnji razvoj. Ta vizija vsevidnega očesa iz začetka te napovedi simbolizira tudi to veliko prebujenje.

 

Najpomembneje v juniju je, da si v juniju. Ne v juliju ali avgustu in ne v maju ali aprilu. Tako boš raztegnil-a čas, ki je potreben za to, da se sprememba v zavesti zgodi in dejansko ustvaril-a spremembo sedaj. Morda se sliši precej zapleteno, a če razumeš dani trenutek in moč, ki se v njem nahaja, ti to ne bo težko.

 

Nekaj te moči zavestnega upravljanja svojega življenja bomo jemali nazaj tudi na junijski delavnici Živim prosperiteto, ki bo v soboto 18. junija v živo. Srčno vabljen-a tudi na ta dogodek, ki ti bo pomagal na področju uresničevanja želenih sprememb. Tukaj je več informacij o dogodku.

 

 

Želim ti prebujen  mesec ter jasnovidnost, ki te bo popeljala naprej v nove oblike bivanja delovanja in razmišljanja o svetu. Tudi v Strastnem življenju bomo ta mesec na vseh dogodkih nekaj pozornosti namenili tudi aktivaciji večje jasno-vidnosti.

 

Z radostjo in ljubeznijo,

 

PREDNOSTI MESECA JUNIJA 2022

Energija meseca junija bo spodbudna za to, da še bolje poskrbiš zase in dvigneš nivo svoje energije, ki te bo polnila z občutkom zdrave lastne vrednosti in ljubezni do sebe ter vsega kar je, saj boš te povezave, to enost tudi lažje začutil-a.

IZZIVI MESECA JUNIJA 2022

Lahko da bo prisotne tudi veliko negativne energije. Bodisi se bo čistila iz tebe bodisi bo ta vibracija prihaja od zunaj. Namreč junij bo tudi mesec duhovnih testiranj.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO V MESECU JUNIJU 2022 ZA LAHKOTNO UPRAVLJANJE RESNIČNOSTI in doseganje ciljev

Pomembno je, da se usmerjaš v ohranjanje svoje duhovne, energijske in fizične suverenosti. Ti si suveren-a. Tega ti nihče ne more odvzeti, lahko pa to s svojo svobodno voljo in izbire predaš nekomu zunanjemu.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply