IZGRADNJA SVOJE DUHOVNE DEDIŠČINE

 

Kako biti človek v svojem najvišjem potencialu ni več filozofsko vprašanje, o katerem so se spraševali že misleci stare Grčije, pred njimi že Konfucij iz stare Kitajske in drugi, katerih misli in modrosti so danes še zelo žive.

 

To, kar išče velik človek, je v njem, to, kar išče majhen človek, je v drugih.

Konfucij

 

Julija prihaja ta koncept v ospredje in k temu smo poklicani vsi. Vem, da je to lahko v obdobju, ko imamo omejitev dovolj, ko smo naveličani nenehnih stresnih novic in sprememb, ko si želimo predaha in sproščenega vdiha in izdiha, kar preveč zahtevna naloga. Vendar pa nismo še iz »krize«, zato ti svetujem, da ne prenehaš z rutino, ki ti je pomagala čez izzive v preteklih dveh letih. Julija je potrebno to rutino utrditi ali jo nadgraditi.

 

Julij je tudi mesec, ko sama praznujem, tokrat že 5. destletje tukaj in imam občutek, da sem šele na začetku, da sem šele pri teh letih, izkušnjah in nabiranju modrosti zrela za ustvarjanje najboljšega možnega življenja v vsem svojem potencialu in v skladu s svojimi vrednotami. Želim si spremembe javnih šolskih sistemov, ki bi to pot spoznavanja sebe kot dela univerzuma in sposobnosti upravljanja resničnosti ter razvijanja svojih intuitivnih darov, po kateri sama stopam že 25 let, vključili v šolski program. Prav tako si želim, da bi se evropska sredstva namenjala temu, da bi se tudi odrasli pričeli opolnomočati in se učili ne samo dela s tehnologijo kot so računalniki, ampak tudi z duhovnimi tehnologijami in energijo. S tem bi podrli krepitev kolektivnega duha naroda, ne pa tujih multinacionalk. Tako bi se že zdavnaj končalo pomanjkanje, suženjsko delo, vojne, konflikti in boji za premoč ter prevlado.

Ali se strinjaš?

Skratka, spremljaj moja sporočila, saj ti bom na svoj rojstni dan poslala posebno sporočilo in presenečenje. Na moje novice se lahko privaiš tako, da si naložiš kak BREZPLAČNIK TUKAJ. Bodi pripravljen-a. Do tam pa je še kar nekaj dni.

 

PREDAJ SE UTRJEVANJU SVOJE DUHOVNE PRAKSE

 

 

PRIDRUŽI SE ODDIHU STRASTNEGA ŽIVLJENJA. VEČ INFORMACIJ O ODDIHU NAJDEŠ TUKAJ

Julijske energije kar kličejo k temu, da se predamo utrjevanju svojih znanj, tistih, ki so nam koristila v najbolj stresnih situacijah. To je potrebno utrditi. Še zmeraj je julij mesec, ki nas bo držal v sedanjem trenutku in takšna bosta kot kaže tudi avgust in september. Ni sicer zmeraj dobro vedeti, kaj se bo zgodilo vnaprej, kajti želim, da se spomniš, če te vleče v prihodnost, da se VSA TVOJA MOČ NAHAJA V SEDANJEM TRENUTKU.

 

Sedaj je čas, da združimo svoje moči pozitivnega upravljanja dogodkov in spremenimo svojo usodo poznih jesenskih in zimskih mesecev.

 

Kako torej to narediti?

 

Julija te še posebej spodbujam k temu da:

 

  1. Si vzameš vsak dan za meditacijo, ki je lahko zelo preprosta. Lahko se samo povežeš s svetlobo od zgoraj, ki prihaja iz centralnega sonca in svetlobo od spodaj, ki prihaja iz 5d matere zemlje in začutiš, kako polni tvoje telo. Nato pa iz svojega središča upravljanja, predela srca, to svetlobo razširiš skozi vso svoje notranje telo, mišice, kosti, limfo, živčni sistem, organe. Nato pa začuti ali opazuj, kako se svetloba prične skozi kožo širiti v tvoje polje upravljanja v obliki sfere, ki se postavi okrog tebe v približno dolžini tvojih iztegnjenih rok. Ko to dosežeš, pa lahko to sfero še malce raztegneš na vsaj nekaj čez 5 metrov.
  2. V tem stanju bodi zelo prisoten-a nekaj minut. Bodi pozoren-a na misli, ki prihajajo. Ne se boriti proti njim, ampak jih z ljubeznijo sprejemaj takšne kot prihajajo, nato, pa vnesi radost v to dejanje. Radost vneseš tako, da se to nameniš iz srca. Nato dvigni vibracijo svojim mislim.
  3. Opazuj, ali pa si zapisuj svoje občutke, ko to počneš, kati čez nekaj pičlih dni boš že lahko pričel-a opazovati, kako se tvoje počutje izboljčuje, kako imaš več energije in kako lahkotnejše postaja življenje.

MEDITACIJA DVIGA VIBRACIJE SOLARNEMU PLEKSUSU

 

V Strastnem življenju julij pričenjamo z meditacijo, na kateri nadaljujemo z dvigovanjem vibracije našega energijskega sistema na 5 vibracijo harmonije in povezanosti ter lahkotnega uresničevanja, z meditacijo 5D čakra solarnega pleksusa, čakra instinkta. Solarni pleksus je področje v telesu, ki se naravna na božansko voljo zate, ali višji jaz in ti pove, kaj naj bi delal-a. Seveda, gre za jasnočutne zaznave tukaj, pa tudi za jasnovedne. Tukaj je tvoje vodstvo. Ko zaupaš, si vprašanj o tem, kako naprej, ne zastavljaš več, ker to ni več potrebno, kajti si v svoji moči. Tretja dimenzija solarnega pleksusa je rumena. Vendar tukaj še zadržujemo svoje strahove, zavedne in nezavedne. Ti strahovi vladajo našim življenjem že tisočletja. Čas je, da to spremenimo. To bomo naredili na meditaciji. Več informacij pa tukaj>>> 

 

Seveda ti toplo priporočam, da izvajaš vse meditacije čakrnega sistema, kajti izjemno ti bodo pomagale okrepiti in nadgraditi svoj energijski sistem. Slednje je bistvenega pomena za uspešno transformacijo česarkoli.

 

ŠIRITEV ZAVEDANJA

 

S svojo zavestno aktivnostjo v skladu z energijski smernicami julija boš krepil-a tudi svoje samozavedanje in notrajo moč, kajti še bolj se bo poglabljalo zavedanje o tem, koliko neposrednega vpliva imaš na svoje življenje in posledično se bo širilo tvoje zavedanje. Tako, da ne skrbi, če si tekom teh procesov premisliš glede nekaterih stvari, ki jih boš morda pričel-a videvati v novi luči. To, da si premisliš je povsem naravno in tvoja pravica, predvsem pa odgovornost do sebe in svojega samorazvoja.

 

Julij bo bolj mesec priprave na to, kar prihaja, kajti ponovno prihaja sporočilo, da »krize« še ni konec. Nismo še dosegli dna. Še se bo dogajalo na nam najpomembnih življenjskih področjih, čeprav julij prihaja kot mesec »premirja«.

 

PRAKSA OZAVEŠČENEGA DIHANJA

 

Julij bo tudi priložnost za to, da vdihnemo in izdihnemo. Praksa zavestnega dihanja ti bo pravtako prišla prav in svetujem ti, da jo prakticiraš ter da jo podeliš s svojimi najbližjim, še posebej, če doživljajo kakšno anksioznost. Tukaj (klikni na moj YT kanal) je tudi primer dobre prakse, ki te vodi skozi vdih in in izdih. Ne pozabi stisniti kak všeček in subscribe.

 

Ponovno prihaja sporočilo, ki je kot kaže julija najpomembnejše, da je mesec julij predvsem namenjen utrjevanju prakse, ki ti pomaga dvigovati nivo svoje energije in ki ti pomaga ohranjati misli kreativne. Če želiš več informacij o tem, kaj ti lahko pri tem, poleg že omenjenih dveh praks pomagam s svojim znanjem in transformativnimi programi, se dogovori z menoj za uvodni pogovor.

 

POMEMBNO! Prosim rezerviraj uvodni pogovor SAMO, če se ga boš dejansko udeležil-a, kajti moj čas je enako dragocen kot tvoj in na vsak uvodni pogovor se posebej pripravim. Uvodni pogovor traja 30. min. Pred pogovorom je potrebno izpolniti tudi obrazec, ki ga najdeš tukaj>>>, nato pa prejmeš še proste termine.

 

Julija se bomo najbrž tudi veliko naučili predvsem o sebi, oziroma se bo to znanje še poglobilo. Kot je dejal Aristotel, je spoznavanje sebe začetek vse modrosti.

 

Želim ti čudovito poletje. Z ljubeznijo.

 

PREDNOSTI MESECA JULIJA 2022

Julija bomo v ciklu zmanjševanja energije na vseh področjih. Zato je julija resnično pomembno to, da se utrjujemo v tem, kar deluje in kar nam prinaša stabilnost, notranje zadovoljstvo in nam pomaga držati nivo energije, ki smo ga vajeni.

 

IZZIVI MESECA JULIJA 2022

Kaže, da se bo eden večjih izzivov meseca julija, dovoliti se prepustiti kreativnosti. Toliko bo nekih zemeljskih zadev, ki te bodo želele metati ven iz tega kreativnega stanja. Vendar ti svetujem, da se prepustiš kreativnosti in hkrati ohranjaš prizemljenost.

 

 

 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO MESECA JULIJA 2022, DA BOŠ UČINKOVITO IN RADOSTNO DOSEGAL-A SVOJE NAMENE

Usmerjaj se v prizemljevanje svoje velike vizije tako, da sidraš svetlobo. To je vse. Kajti tako bo tudi vsak tvoj naslednji korak samodejen in zelo jasen. Vendar moraš vedeti, kaj so tvoje vrednote in jih udejanjati.

 

 

 

Celovito Intuitivno napoved meseca z natančno razdelanimi prednostmi, izzivi in tem, kam usmerjati svojo energijo ter ritualom meseca si lahko NAROČIŠ TUKAJ. Kako izgleda celovita napoved, si lahko ogledaš TUKAJ.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply