PREPOROD

 

Iz pepela vstanemo zmeraj močnejši, prerojeni in predvsem očiščeni. Le ogenj je s svojo transformativno močjo sposoben očistiti in ustvariti prostor za čisto in novo. Ogenj ima moč preporoda.

 

Prihaja tudi sporočilo havajske boginje Pele, ki s svojo izjemno močjo vulkana transfomira havajsko otočje znova in znova. Ljudje jo spoštujejo in so se z njeno “jezo” navadili živeti. Tokrat sporoča, da je narava zmeraj močnejša. Ogenj transformira tudi to, kar je temne energije. Čas je za preporod in novo energijo. To je mogoče le, če se staro v celoti odstrani. Dopusti si, da energija teče, da plameni transformirajo temno energijo in ustvarijo prostor za kristalno mrežo, ki se že postavlja na posameznih območjih Zemlje. Ta bo plemenitila Zemljo in ljudi.

 

Prišla je tudi meditacija za postavitev kristalne mreže, ki jo delim s teboj:

 

1. Poveži se s svetlobo do zgoraj in svetlobo od spodaj. Postavi svoje energijsko polje.
2. Postavi merkavo. Več o orodju merkave lahko izveš tukaj.
3. Prikliči havajsko boginjo Pele in jo prosi za blagoslov zemlje in svojega energijskega prostora. Pele s svojo vulkansko energijo čisti vse, kar je še potrebno prečistiti in ustvarja prostor za postavitev kristalne mreže.
4. Ko začutiš, da je narejeno, se ji zahvali.
5. Prikliči zmaje vode iz severa. Opazuj jih, kako priletijo iz severa v formaciji do tebe in te obkrožijo. S svojo energijo hladijo tvoja čustva ter vročo energijo. Pošlji jih tudi na kraje, na katerih želiš, da se energija ohladi. Zmaji vode iz severa preletavajo zemljo, vrtove, polja in njive ter travnike in gozdove in hladijo vročo energijo.
6. Prosi zmaje vode, mojstre miru in svetlobe, da čez tebe in območja, ki si jih hladil-a postavijo kristalinsko mrežo harmonije, miru in razsvetljenja. Opazuj ali občuti, kako jo postavljajo. Kristalinska mreža je popolna in ledeno-srebrno-električno modre barve. Zmaji so bitja 5. dimenzije in nam pomagajo preiti v 5D bivanje. Opazuj, kako se ta kristalna mreža energije prenaša skozi energijske mreže zemlje po vsem planetu in uravnoteža prevročo energijo, zaradi katere stvari od konfliktov, do naravnih pojavov eskalirajo.
7. Postopoma se umirjaš. Vizualiziraj ali občuti tudi, kako se narava umirja in uravnoteža. Vizualiziraj, kako ljudje na svetu živijo v miru in izobilju ter uporabljajo svoje prirojene talente v celoti za dobrobit skupnosti in človeštva.
8. Tvoja energija prihaja v resonanco s tvojim pravim bistvom, prav tako narava in kraji, za katere si prosil-a, da jih zmaji preletijo, prihajajo v resonanco s svojim namenom.
9. Nenadoma začutiš, kako se iz pepela in skozi že dokaj ohlajeno energijo prične dvigati zlati Feniks. Občuti ali vizualiziraj, kako se svetloba iz njegovega srca sveti v bleščeči zlati barvi in te presvetli, kar izgleda kot hiter blisk, ali eksplozija in kako presvetli kraje, na katerih si delal-a.
10. Sedaj postavi namen zase in za kraje, pokrajine, zelenice, polja, gozdove ali njive za katere si delal-a. Vzemi si čas.
11. Zahvali se Pele, Zmajem, Zlatemu Feniksu in izreci: Fiksiram ta rezultat.

DOGODKI MESECA AVGUSTA

SVETLOBNI KROG NADANGELA RAFAELA

 

Na tokratnih fotografijah delim zdravilni svetlobni krog nadangela Rafaela, ki se je pojavil na fotografijah, ko smo se iz Dubrovnika vračali na Korčulo. Bil je tudi na meni, kar se vidi na fotografiji. Na zadnji fotografiji je precej povečan in če želiš, se lahko z njim povežeš in sprejmeš to lepo zdravilno energijo, ki ti bo pomagala tudi pri odpiranju srčne čakre. Ta je v ospredju v mesecu avgustu.

Avgusta bodo dobre stvari bolj ali manj zamaskirane.

 

Pod navidezno travmatičnimi dogodki se bo skrivalo namreč dobro in transformativno. Zato prihaja nasvet, da se še posebej skrbno fokusiraj na dobro v vsem, kar se dogaja in kar uspeš občutiti.

 

Če čutiš, veš, da živiš.♥

 

Sama sem se o tem spraševala že konec julija, ko je moj sin imel nezgodo in dobesedno padel pred električno vozilo, ki je prevažalo turiste. Splet nesrečnih naključij, v katerih nismo iskali krivca, kajti nihče v resnici ni bil kriv. Ne voznik, ne moj sin, ki se je spotaknil na cesto. Prav tako vozila zaradi visokega zidu levo in desno, ki sta se zaključila tik ob cesti, ni mogel videti in tudi ne slišati. Na terasi zgoraj je sedela moja hči, ki je dogodek videla in tako kot mi vsi, doživela morda še večjo travmo, kajti prizor je imela pred očmi. Konec dobro, vse dobro. Sin jo je odnesel le s šivi na čelu in poškodovanim ramenom. Naslednji dan pa sem se spraševala o tem, tudi zaradi hčerke, ki se je počutila krivo, ali bi lahko nesrečo preprečili? V meditaciji sem se srečala s svojim vodnikom in prvo sporočilo je bilo, da je bilo okoli sina veliko angelov. Še posebej je bilo pokazano, da je bila v tej vlogi tudi moja hči, ki sem jo videla na terasi z velikimi angelskimi krili. Prav tako je bil eden izmed angelov voznik in vsi, ki so mu takoj pomagali ter kasneje zdravnik in sestra na hitri pomoči, kjer sem se počutila, če malce poretiravam, kot v meditacijski sobi. Za ta občutek pa sta poskrbela zdravnik in sestra. Da, bila je sreča v nesreči. Še pomembnejše sporočilo, ki sem ga v meditaciji prejela kot odgovor na moje vprašanje, pa je bilo, da bi morda lahko ta dogodek preprečili. Vprašanje pa je, ali bi lahko preprečili naslednjega, ki bi lahko bil usodnejši. Sedaj bo dozorel, je še dejal moj vodnik. Moj sin je pri svojih štirinajstih res še tako velik otrok in pogosto čisto iz sebe, brezglav. Močan občutek me je prevzel, da je bil s tem dejanjem izbrisan morebitni prihodnji usodnejši dogodek.

 

Avgust je mesec preporoda, novih rojstev in vstajanja iz pepela.

 

Postajamo kolektivno močnejši in to je dobra novica. Vstajanje iz pepela je energijska slika meseca avgusta in povezovanje s simbolom zlatega Feniksa bo pomagalo pri tem, da se otresemo starega in vstanemo v novo, višjevibracijsko.Nobenega smisla ne bo imelo, da se sprašuješ o tem, kaj bi bilo, če bi naredil-a nekaj drugače, ali pa zakaj se nekatere stvari dogajajo prav tebi, neglede na to, kako zahtevne so. Raje obrni zgodbo v smer, da se vse stvari dogajajo prav zate, zato da se približaš sebi, da se prebudiš in predvsem, da se osvobodiš. Razgled na drugi strani je veliko lepši.

»Vsaka nova stopnja preporoda prinaša širše zavedanje in zavest ter vodi k večji svobodi.«
– Tamara Belšak

 

Kako lahko to izgleda pri tebi?

 

Prihaja sporočilo, da ti ni potrebno nič posebnega narediti, kajti dogajalo se bo samo. Pri uravnotežanju energij pa ti bo tokratna meditacija, ki je tudi ritual meseca in ga zgoraj izjemoma delim s celotno skupnostjo, zelo, zelo koristil-a.

Pri uravnotežanju energij pa ti bo tokratna meditacija, ki je tudi ritual meseca in ga zgoraj izjemoma delim s celotno skupnostjo, zelo, zelo koristil-a. Ritual meseca je običajno del plačljivega dela napovedi, katere cena je samo 24€ na leto. Če želiš bolj poglobljeno slediti energijam meseca in jih bolje navigirati, te vabim, da postaneš naročnik-ca celovite Intuitivne napovedi meseca. Klikni tukaj se naroči.

Avgusta se torej posvečaj tekočim življenjskim stvarem ter utrjevanju vere v to, da si ob pravem času, na pravem mestu in počneš pravo stvar. Tako boš svojo prisotnost v trenutku utrdil-a in uspel-a najbolje upravljati s tekočimi dogodki.

Izvajaj tudi predlagani ritual, saj bodo energije precej razgrete tako politično, ekonomsko kot tudi na vseh drugih področjih. Ohranjaj trezno glavo in si ustvarjaj svojo sliko stvari, saj, kot je bilo že zapisano, prvi pogled ne bo nujno pravilen. Resnica se bo skrivala v ozadju stvari in če bi bila drzna, bi rekla, da bo resnica ravno obratna od tega, kar se bo postavljalo v ospredje.

 

Resnico lahko začutiš. Da pa jo lahko začutiš, je potrebno imeti »trezno« glavo in okrepljeno zaupanje vase in svojo intuicijo.

 

Želim ti miren in uravnotežen mesec. Večkrat se spomni na to, da je pomoč le klic stran. Na svoje vodnike in angele se lahko zmeraj obrneš. Pomagali pa ti bodo tudi programi in skupnost Strastnega življenja. Tukaj ti je na voljo tudi 30 min. brezplačen pogovor z menoj.

PREDNOSTI MESECA AVGUSTA 2022 NA KRATKO

To je mesec sanjačev, idealistov in vseh, ki si želimo boljši svet. Če si v zadnjem času imel-a kakšne “nore” ideje, je sedaj dober čas za to, se jim pričneš posvečati.

IZZIVI MESECA AVGUSTA 2022 NA KRATKO

Ukvarjanje z občutkom sebičnosti bo kot kaže v ospredju avgusta. Ta lahko izvira iz notranjega konflikta med tem, da želimo pokrbeti za vse in med tem, kam nas kliče. Ta čahko izhaja tudi iz zelo premišljenih poskusov ustvarjanja notranjih konfliktov s strani zunanjih vplivov.

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA AVGUSTA 2022, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE CILJE NA KRATKO

Pričenjaj svoje dneve z namenom, da pošiljaš blagoslove vsem perečim družbenim dogodkom, globalnim dogodkom in svojim načrtovanim dogodkom dneva. Ti bodo vzpostavili pretok in s tem navdihnili rast vsega dobrega v tvojem življenju.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply