ZAVZEMAJ SE ZA TO, KAR JE PRAV

 

Energija je zelo zgoščena, kot da bi prihajalo do neke vrste zastojev. Kot da bi nastajalo zatišje pred neurjem. S to energijo smo zaključili avgust in vstopamo v mesec september. Kakšne priložnosti in izzive torej prinaša september?

 

Prišlo bo do ekonomskih preobratov, ki morda ne bodo ne logični, ne najboljši za večino ljudi, bodo pa potrebni, saj se čiščenje, ki poteka že od leta 2012 prenaša še na najbolj rigidna področja naših življenj, to pa so zagotovo ekonomski in finančni sistemi.

Rušilne sile nižjevibracijski energij bodo poskušale prevladati. Vendar pa ima ta močna sila rušilno moč, samo če naleti oviro. Če ovire oziroma odpora ni, leti v neskončnost in počasi izgublja svojo moč.

 

DELUJ S ČIM MANJŠIM ODPOROM

 

Prihaja torej sporočilo, da septembra deluj s čim manjšim odporom, s čim manj negativnosti in upora. Če se ti bo dogajala kakšna krivica, ali bo kdo »s silo poskušal vdirati v tvoj prostor« septembra ne bo čas za nudenje odpora ali odločnega postavljanja meja. Pusti raje, da stvari izzvenijo. Meje lahko postavljaš tudi kasneje, če bo to sploh še potrebno. Najbrž pa bodo te stvari same po sebi izzvenele. To je najboljša strategija za navigacijo meseca septembra in velja za vsa življenjska področja.Nekatere razlike se bodo namreč kazale kot nepomirljive in vsi poskusi njihovega pomirjevanja bodo septembra najbrž padli v vodo. Bodo pa zahtevali precej energije. To bodo samo diverzije in poskusi usmerjanja energij v napačne smeri s ciljem šibitve moči. Kaže, da bo tozadevno kar kaotično, oziroma bo dogajanje pospešeno. Še najbolje bo NE reagirati na prvo žogo. Potrpežljivost, oziroma čakanje se ponuja kot najboljša strategija.

PREBUDI SVOJO INSTINKTIVNO NARAVO

 

Stvari bodo počasi, morda že proti koncu meseca postajale jasnejše. September je mesec opazovanja in odločanja na podlagi tega, kar je prav za vse. Pritiski bodo namreč veliki in prav lahko se bo dodgajalo, da ti bodo popuščali živci ob tem. Čutim, da bo vsaj začetek septembra precej naporen. Še najboljši nasvet, ki ob tem prihaja, je, da se izklopi od vsakdanjih stvari in preživljaj čim več časa v stiku s seboj, s svojo dušo in telesom.

 

Neguj ju in drži svojo vizijo tega kar je prav. Smo namreč v daljšem obdobju izjemnih energijskih nadgradenj, s čimer se lahko sproščajo tudi energije travmatičnih dogodkov iz naših osebnih življenj, pa tudi kolektivno. Nihče ni imun na to. Obstajajo pa odlična orodja za to, da te nadgradnje čim lahkotneje integriramo. Če si želiš izvedeti, kaj ti pri tem lahko pomaga, se z menoj dogovori za uvodni pogovor ali pa se udeleži treninga VREDNA, s katerim pričnemo kmalu.

GLOBALNI KONFLIKTI & PREPOROD

 

Globalno dogajanje bo pestro in prav lahko pride do kakšnega novega konflikta med državami. Čutim, da se bo del sveta zaprl pred drugim delom. Ne bo običajnega stika. Kako bo to izgledalo ne vem, ampak je videti kot da bi ga zajela megla. Medtem, ko drugi del sveta ostaja osvetljen. Narodi se bodo pričeli prebujati in začeli doživljati svojo renesanco in to tisti, ki so bi do sedaj najbolj osiromašeni. Stara celina in Afrika pa bosta nekje vmes. Prihaja tudi sporočilo, da naj te ne skrbi, saj bo vsega dovolj; hrane, energije in otalih dobrin, tudi denarja.
Naša skupna naloga je, da delamo s svetlobo tako dolgo, dokler tudi ta zamegljeni del sveta – Azija – ne bo obsijana s svetlobo in soncem. Usmerjaj torej svojo energijo v vzdrževanje svari, ki jih potrebuješ za življenje in zelo ozaveščeno delovanje.

Skromnost je v ospredju.

Kaže, da bo tozadevno kar pestro, saj boš morda več moral-a govoriti NE kot DA, če boš želel-a zelo ozaveščeno delovati. Nekakšna revolucionarna energija še prihaja v ospredje in sporočilo, da se je še bolj kot prej potrebno zavzemati za to, kar je prav. Tukaj pa bo tudi največji izziv meseca, saj se mnogim ljudem prav zaradi strahu pred preživetjem pogosto zamegli slika tega, kar je prav. Ozko in kratkoročno gledanje ne pride več v poštev. Vsaka (r)evolucija potrebuje čas in dolgoročno vizijo.

SI ZELO POMEMBEN DEL MOZAIKA ČLOVEŠTVA

 

Na nedavnem webinarju Kako ustvariti zdrav občutek lastne vrednosti in posledično povečati pritok finančnega obilja so me udeleženke in udeleženci navdušili nad jasnim zavedanjem tega, kje so izzivi, na katerih področjih imajo občutke pomanjkanja ali nizke vrednosti. Skupne energije v skupnosti Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk, ki ponuja varno in transformacijsko okolje za precejšen skok naprej, ne more nič nadomestiti.

To podporo ponuja tudi trening VREDNA, poleg tega pa še učenje in transformacijo ter izjemno toplo in podporno energijo skupnosti. Z njim ponovno pričenjamo 12. septembra in vabim te, da se nam pridružiš. Klikni tukaj.

Saj veš, skozi kaj vse smo šli v zadnjih nekaj letih. To se še dogaja in nikomur ni prav enostavno ali udobno. Vabim te, da prideš v VREDNO in nagovoriš “laži”, ki te držijo v coni (ne)udobja. Transfomiraj jih in postavi temelj svoji lastni vrednosti in sidranju materialnega obilja. Sedaj je pravi čas!

Hkrati pa sem se odločila ponoviti ta izjemen webinar – Kako ustvariti zdrav občutek lastne vrednosti in posledično povečati pritok finančnega obilja – ki se mu ponovno lahko pridružiš v živo, in sicer 6. septembra ob 10.00 uri. Tukaj si zagotovi svoj sedež. Kar nekaj vas je namreč napisalo, da se webinarja niste mogli udeležiti v živo in tudi ne pogledati posnetka, ki je bil na voljo samo nekaj dni. Sedaj je nova priložnost za to.

NE NUDI ODPORA, AMPAK POČAKAJ, DA IZZVENI

Zdrži te nasičene energije, ki bodo v prvi polovici meseca precej prisotne, saj jih bo proti koncu meseca razpihal veter prihajajoče jeseni. Ne nudi odpora, kajti sicer boš lahko mesec zaključil-a v izčrpanosti in izjemnem pomanjkanju življenjske energije. Na voljo je veliko transformativne in visokovibracijske svetlobe. Stopaj skozi v mesec v njenem objemu in sledi zastavljeni viziji neglede na vse. Sedaj ni čas za spremembo vizije ali strategije.Želim ti čudovit mesec, ki ga preživi s čim manj sile odpora in s čim več višjega zavedanja prave svobode.

VODNIK ZA IZPOLNJENO ŽIVLJENJE

 

Če želiš celovito Intuitivno napoved meseca, s podrobno analizo prednosti, izzivi in kam usmerjati svojo energijo v tekočem mesecu, klikni TUKAJ in postani naročnik-ca. Letna naročnina na napoved te stane cca manj kot eno skodelico kave ali čaja na mesec. Prejmeš pa poglobljene napotke za uspešno navigacijo meseca ter ritual meseca. Tokratni ritual meseca je eden najlepših do sedaj.

želim postati naročnik-ca

Z ljubeznijo,

PREDNOSTI MESECA SEPTEMBRA 2022

Energije meseca septembra nas bodo spodbujale k temu, da se pričnemo vračati k svoji pravi, človeški in tudi instinktivni naravi. Pristno bivanje, povezano z naravo, of grid, prihaja v ospredje.

IZZIVI MESECA SEPTEMBRA 2022

Septembra se bodo pokazali odnosi, ki ne temeljijo na spoštovanju, pa čeprav vztrajaš v teh odnosih zaradi občutka varnosti ali nekega statusa. Slednje bodo lažni občutki in bodo spodkopavali tvoj občutek vrednosti.

 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE V MESECU SEPTEMBRU 2022

Ne se pretirano truditi, ampak bolj pojdi v pretok. Kajti pretiran trud bo ustvaril blokade. Poskušaj se čim bolj osvoboditi bremen pričakovanj do sebe.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply