Cikli se ponavljajo dokler…

 

Cikli se ponavljajo. Vse je ponovljivo in vse je spremenljivo. Zakaj se cikel ponavlja pa ostaja le še retorično vprašanje. Odgovor, ki prihaja, se nahaja v zavesti, ki odslikava cikličnost in se razteza čez čas in prostor kot ga poznamo.

 

Dokler se nekaj v zavesti ne spremeni, se bodo cikli ponavljali. V katerem ciklu se torej nahajamo? Vojne, pomanjkanje, izzivi v ekonomiji in v globalnem razporejanju moči. Moje osebno mnenje je, da osnovne življenjske dobrine kot sta hrana in energija ne bi smele biti plod špekulativnih transakcij na borzah. Veliko vprašanje pa ostaja, in sicer: »Zakaj torej še igramo to igro ponavljanja ciklov, ki nam je bila vsiljena?«

To bo potekalo tako dolgo, dokler bomo to na kakršekoli način posredno ali neposredno kolektivno podpirali.

 

MESEC CIKLIČNOSTI IN CIKLOV

 

Oktober je mesec cikličnosti in ciklov. Najbrž bo le-ta odslikavana tudi v naših osebnih življenjih, kar večino bralcev te napovedi najbrž tudi zanima. Hkrati pa bo, če se znajdeš v kakšnem ponavljajočem se ciklu, ki ti ni všeč, s tem ponujena priložnost za spremembo.

 

Majhna sprememba danes te bo skozi čas popeljala na čisto nov nivo delovanja in bivanja – glej spodnjo shemo.

 

Zato te tudi srčno vabim na brezplačen webinar, ki ga bom izvedla 20. in 25. oktobra, na katerem izveš, kako lahko aktiviraš več svoje osebne moči in veščin za to, da manifestiraš obliko obilja, ki ga želiš živeti. Ne želim namreč, da živimo v strahu, v energiji pomanjkanja in vsiljenih oblikah načina (pre)živetja, če pa obstaja tudi druga pot.

 

KAKO LAHKO MANIFESTIRAM VEČ TEGA, KAR SI ŽELIM?

 

Skratka, želim si, da se v celoti zavemo, da imamo veliko več moči in vpliva na to, kaj se dogaja globalno in individualno. Vprašanje, ki si ga oktobra pogosto postavljaj, kajti vesolje že ima odgovor nanj in tega bo oktobra tudi lažje slišati, je: Kako lahko manifestiram to, kar si želim? Energije bodo namreč čistejše kot morda septembra, ko je bilo čutititi veliko upora.

 

Na webinarju Aktiviraj svojo kvantno moč pozitivnega uresničevanja boš izvedel-a tudi, koliko energije je pravzaprav na voljo, ti pa se morda pogosto počutiš utrujeno-ega in kako se z njo povezati, kako tvoje misli vplivajo na to, kar se manifestira, kako bolje upravljati s časom in še mnogo več. Klikni tukaj in bodi z nami v živo ter se pridruži visokovibracijski skupnosti Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk, katerih energija te bo podprla in katapultirala na poti uresničevanja svojih želja. Se že veselim našega ponovnega druženja.

 

PROJEKCIJE

 

Oktobrske energije v ospredje prinašajo tudi projekcije, o katerih pa je potrebno vedeti naslednje:

 

  • Vse je odslikava.
  • Že naš fizični čut vida – oko – je narejeno tako, da odslikavo valovnih dolžin svetlobe spremeni v sliko, ki jo pravzaprav prezrcali, da vidimo stvari tako kot jih vidimo.
  • Projekcije oblikujejo našo resničnost.
  • Projekcije potekajo dvosmerno; od znotraj navzven in od zunaj navznoter. Oba procesa pa sta tesno prepletena.

 

 

Kako lahko torej ta univerzalni zakon projekcije uporabiš za to, da doprineseš v svet več tega, kar si v njem želiš videti?

 

Najprej je potrebno razumeti to, kako projekcije delujejo. Projekcije so oblika umetnosti univerzuma, bi lahko rekli. Delujejo naprimer tako: nekaj projiciraš in se to pokaže v svetu, tore se zmanifestira ali uresniči. Naprimer: ko projiciraš pomanjkanje, živiš pomanjkanje.

 

Na žalost je pri ljudeh tako, da imamo aktiviran le majhen odstotek svojega potenciala (DNK). To pomeni tudi, da imamo zelo omejene projekcije. Vendar pa se tudi skozi ta, še neaktivirani potencial projicira, lahko bi rekli, da je bil ta ugrabljen s strani tistih energij, ki ne spoštujejo univerzalnih zakonov stvarstva, med njimi zakona SVOBODNE VOLJE. Povedano drugače, igrajo umazano igro.

 

Zato je na tebi, na vsakem posamezniku in posameznici to, da to prepoznaš in preprečiš, ter se odklopiš od teh energij ali zvez. Prihaja še sporočilo, da naj te ne bo strah narediti tega ali da bi se ob tem lahko zgodilo kaj slabega. Vendar pa tudi če se zgodi kaj slabega, ozavesti dejstvo, da to prihaja iz tvojega notranjega in zunanjega energijskega polja. Torej gre pri tem za neposredno manifestacijo in projekcijo tega tvojega polja. S tem ti je bila le dana priložnost za to, da očistiš svoje energijsko polje in ustvariš več prostora za to, kar pravzaprav čaka na to, da se zmanifestira in se do sedaj še ni moglo, ker je bil ta prostor zaseden z drugimi stvarmi.

 

DVIGNI ZAVEDANJE O TEM, KAJ PROJICIRAŠ

 

Oktober bo spodbujal k temu in te tudi podprl pri tem, da dvigneš zavedanje tega, kar projiciraš in delaš na tem, kar je potrebno transformirati, spremeniti, da lahko v tvojem življenju raste nekaj drugega in se tako manifestira.

 

NASTAVLJENA BO MIŠELOVKA

 

Na globalni ravni se pripravljajo stvari v ozadju, ki niso dobre za človeštvo in posameznika. Informacije o tem, ki bodo prihajale v javnost, bodo planirane in ne bodo prepuščene naključju, ali žvižgačem, ipd. To pa zato, da lahko kolektivno pripravijo ljudi na to, da že sedaj pričnemo sprejemati ta dejstva ali planirane spremembe ter se z njimi na nak način strinjati. Ne dopusti se ujeti mišelovki! Delaj na dvigu svoje vibracije in na zavestnem kreiranju svojih misli. Razmišljaj o svojem umu kot o mišici in jo treniraj.

ODLIČEN MESEC ZA MANIFESTACIJO SVOJIH ŽELJA

 

Če ti bo to uspelo, te bo univerzalna energija meseca oktobra izjemno podprla pri manifestaciji tvojih želja. Čas je, da se fokusiraš nase in se posvetiš sebi, svojemu duhu, umu in telesu ter svojim željam. Energije te bodo podprle, prav tako pa ti odslikavale to, kar je še potrebno transformirati, torej odslikavale ti bodo tvoje projekcije.

 

Zelo zavestno uživaj v soncu, zvežem zraku in svoji posebni sposobnosti izražanja ljubezni in dotika. Hkrati pa se zavedaj tega, da imaš samo TI to moč in sposobnost spreminjaja sebe in sveta.

 

V Sloveniji se ne bo nič spremenilo, dokler te moči ne bomo uporabili, pravtako to velja za globalne spremembe. Za sedaj je čutiti malce ošibljeno energije te želene spremembe in potenciala zanjo. Ojačamo pa jo lahko tako, da spremembe, ki si jih želimo videti v svetu,  začnemo najprej živeti sami. A to zagotovo že veš.

 

IZBIRA JE TVOJA DANOST

 

Zmeraj imaš izbiro! Tega ti NIHČE ne more odvzeti! Lahko si rečeš: Ne morem! Lahko pa izbereš drugače in si rečeš: LAHKO! Nato pa opazuješ, kam te bo ta izbira popeljala.

 

Kaj boš torej oktobra izbiral-a drugače kot prej? Ali ponavljajoče se cikle ali spremembo, ki jo ustvarjaš z vsemi svojimi izbirami?

 

Želim ti, da v oktober vstopiš s polno navdiha in zdravo izbiraš. Želim ti s soncem obsijan oktober, polnega prijetnih in toplih dotikov, stikov in ljubezni. Upam tudi, da se vidiva v živo na webinarju ali na meditaciji.

 

Z ljubeznijo, Tamara

 

P.S. Ne poskušaj ustrezati, zato da nekam spadaš, bodi TI in svet se bo preoblikoval okoli tega, da si ti, TI.

PREDNOSTI MESECA OKTOBRA 2022

Oktober je potenten mesec za manifestacijo. Izgovorjene besede bodo hitro pridobivale na svoji moči, še posebej, če jih boš pel-a, čantal-a ali izgovarjala kar tako…

IZZIVI MESECA OKTOBRA 2022

V ospredje bodo prihajajo občutki žalosti, travme, boja ali pa celo poraza. Vendar se zavedaj, da bodo ti občutki, če se bodo pojavljali, le proces tranzicije iz ene oblike v druge, proces preporoda…

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE V MESECU OKTOBRU 2022

Ugoden mesec bo za vse, ki se ukvarjate z zdravljenjem z zvokom, zvočnimi masažami ali pa se tega želite naučiti. Transformacija s pomočjo zvoka bo pospešena…

Postani naročnik-ca celovite Intuitivne napovedi meseca, v kateri najdeš poglobljen vpogled v prednosti in izzive meseca ter kam usmerjati svojo energijo. Prejmeš pa tudi ritual meseca, ki te bo pri tem podprl.

KLIKNI TUKAJ
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Join the discussion One Comment

Leave a Reply