Vnašaj lahkotnost in širino

 

Leto 2022 se približuje koncu. Težko leto za marsikoga, leto počasne levitve in še globje preobrazbe, ki za marsikoga ni enostavna. Sama se včasih sprašujem o tem, kaj še želite od mene (ne ti, ampak moji vodniki, stvarnik), kam naj še grem, če pa so poti, po katerim želim stopati trenutno zaprte.

 

Sprašujem se o tem, saj sem bila resnično vodena do sem, premaknila veliko mej, osebnih in zunanjih omejitev in začela delovati po navodili intuicije in srca. Kam še naj grem? Kaj naj še naredim?

Jasno mi je, da prehajam izven materialne matrike v še bolj poglobljeno delo z energijo in ustvarjanje kristalni eteričnih mrež ter povezav, da prehajam iz matrike dela za denar in preživetja, odvisnosti na nek način od denarja in časa, pa čeprav smo kot družina še vpeti v materialni svet s šolanjem otrok in drugimi dnevnimi aktivnostmi. Ne vem pa še, kako se bo to zgodilo. A sporočila so jasna! Moje vodilo je mir in to, da vem, da karkoli bo, bo vse OK, saj je bilo tudi doslej. Imam znanja, imam notranjo moč, imam psiho-fizično kondicijo in ljubezen, ki jo zmeraj bolj čutim. Delujem vse bolj izven matrike nadzora človeka preko denarja in časa.

 

V Strastnem življenju smo oktober zaključili s čudovitim webinarjem Aktiviraj svojo moč pozitivnega uresničevanja, na katerem sem podelila več o tem, kaj vse se je potrebno uskladiti, da se stvari materilizirajo. Pripravljam pa se že na nov webinar, ki bo konec novembra Z intuicijo do pravih odločitev. Že sedaj srčno vabljen-a.

 

25. oktobra je bilo z delnim sončnim mrkom nakazano NOVO; novo življenje, nov namen. Levimo se in ta levitev bo kmalu zaključena. November prinaša to transformacijo. Novembrske energije nas bodo podprle, morda pri tem, da končno napišeš to knjigo, da končno začneš graditi svojo srčno poslovno ali osebno pot, da končno prekineš zvezo, v kateri se počutiš manj kot…, da izvedeš to delavnico, po kateri hrepeniš… skratka, da narediš ta korak zaupanja, še posebej če čutiš, da si tik pred tem, da ga narediš, a ga ne zmoreš.

DOPUSTI SI RANLJIVOST

 

Vendar pa si zapomni, da k čemurkoli si bil-a poklican-a, da je to pot. Pametno je, da jo pričneš graditi v novembru, saj boš tako še bolj podprt-a. V ospredje prihaja tudi beseda ranljivost. Pot levitve, pot srca je tudi pot ranljivosti. Je pot hoje izven zone udobja, je pot izpostavitve, včasih celo razgalitve. Priporočam, da se s tem nekako pomiriš, kajti k temu nas bo energija meseca vodila. Dopusti si ranljivost, kajti iz nje se rojeva tvoja prava, izvorna moč.

 

OSVOBAJANJE DUŠE

 

Kam te vodi duša? Temu sledi meseca novembra in še naprej v leto 2023. Vstopi v tempelj svoje duše. To je sporočilo, ki prihaja v ospredje. Ta tempelj ima vsak izmed nas. Le odpreti se je potrebno tej dimenziji in vstopiti vanj. Tam so vsi zapisi potovanja tvoje duše in informacije, ki jih potrebuješ za napredek kot duša. Prihaja tudi sporočilo, da je duša tista, ki jo je preglasilo telo in materialno. Če duša ni osvobojena, je v ječi. Človek, katerega duša je ujeta, je le lupina in še najboljša beseda za to, ki je prišla je, da je kot zombi. Takih ljudi je po svetu veliko, še posebej kot posledica represije zadnji treh let in saj veš česa.

 

Osvobajanje duše je novembra v ospredju in s tem tudi dušnega namena. Pri tem ti želim tudi sama pomagati, zato te vabim na enourno Intuitivno svetovanje, posvečeno temu, da prepoznava, kje na svoji dušni poti si in kako jo še bolj zaživeti. Rezerviraj ga tukaj.

 

VZTRAJAJ in VNAŠAJ LAHKOTNOST

 

Delno se bomo temu posvetili tudi na delavnici 12. novembra.  Če si že na svoji dušni poti, pa prihaja sporočilo, da vztrajaj, saj si na pravi poti. Še posebej, če si tukaj in si si vzel-a čas, da to Intuitivno napoved prebereš do konca in te tovrstne vsebine zanimajo.

 

Poseben dogodek, ki se bo odvijal tukaj. Vabljen-a.

Tudi, če čutiš, da nisi tako podprt-a kot bi si želel-a, je temelj postavljen. Ne more ti ne uspeti! Morda potrebuješ le več lahkotnosti. Slednje je močno sporočilo za november. Torej vnesi več lahkotnosti v svoje življenje. Druga polovica novembra bo najbrž precej energijsko nasičena, zato je še toliko pomembneje, da vibracijo lahkotnosti dosežeš v začetku meseca. Pri tem ti bo pomagala meditacija s samorogi, ki je del sklopa meditacij za osebni in poslovni uspeh. Delna meditacija s samorogi pa je na vojo tudi na mojem YT kanalu tukaj.

 

Novembrska energija je bolj odprta, lažje se bo sprostiti in odložiti to težo, ki si jo morda čutil-a na prsih ali v čelnem delu glave.

 

Najbrž bo novembra mogoče prav vse. Napolni svojo dušo s pozitivnimi verjetnostmi, saj te bo ta energija razbremenila in ti pomagala verjetnosti spremeniti v možnosti in odločitve ter dejanja, ki te bodo približala temu, po čemer danes morda še hrepeniš. Oktober je bil na nek način mesec manifestacije in če si temu posvečala-a pozornost, bo november mesec širine. To pomeni, da se bo vse, čemur si oktobra posvečal-a pozornost novembra pričelo širiti in vizualizirati.

 

Predlagam, da v začetku novembra še nekaj časa nameniš temu, da vso svojo energijo – misli, občutke, dejanja, pozornost – usmeriš v to, kako se želiš počutiti, kaj želiš vizualizirati in prečistiš svojo energijo zato, da bo ta širitev res pozitivna.

 

Prepusti se vodstvu svoje duše brez zadržkov, nadzora in pogojevanj. Duša ve in te bo vodila po pravi poti. Da, če je potrebno, tudi tvegaj. Hkrati pa ostajaj prizemljen-a. Test prizemljenosti bomo naredili tudi na novembrski delavnici.

NE PRIZADEVAJ SI ZADOVOLJITI DRUGIH

 

Najpomembneje novembra je to, da se uspeš sprostiti. Da si ne prizadevaš preveč, da bi zadovoljil-a vse duge, ampak si kar da sproščen-a in deluješ iz polja sproščenosti. Če je potrebno prični zelo zavestno trenirati sproščenost. To je občutek, ko v življenju nimaš nobene skrbi, ko te ne priganja čas, ko ti ni potrebno nič zaslužiti, da plačaš račune, ko so otroci in partner ali partnerka OK, ko je vse v čudovitem pretoku.

 

Novembra bo zagotovo manj konfliktov. Kolektivna energija bo v miru. Mir je vibracija blaženosti in razsvetljenja. Lažje kot kdajkoli prej v tem letu bo biti v srcu, v duši. Imam občutek, da se bomo pričeli tudi po tem prepoznavati. Ne oseba z osebo z imenom in priimkom, ampak duša z dušo. Svet bo novembra za odtenek lepši kot prej.

 

Kako torej lahko izkoristiš te lepe energije miru za svoj napredek in uresničevanje svojih namenov?

 

Prihaja sporočilo, da se ne naprezaj in si ne prizadevaj preveč. Ker, ko si v svoji duši, ničesar več ne potrebuješ. In tukaj se pričenja prava kreacija. Da, vem, težko je dojeti, kako to deluje. A ti bo pomagalo to, da prestopiš iz uma, iz energije moram, iz energije dobro bi bilo, preudarno je, v energijo duše, ki je energija miru in kreacije. Pri tem ti lahko pomaga naslednja priprošnja, ki ti bo pomagala okrepiti tudi povezavo s svojim duhom in intuicijo ter se pomakniti v delovanje po navodilih duše:

 

PRIPROŠNJA

 

Dragi stvarnik, hvala za sposobnost videnja stvari izven utvare tridimenzionalnega sveta. Hvala za sposobnost spuščanja vsega, kar me zadržuje pred tem, da sem se sposoben-a odpreti čudežu moči in lepote svojega duha in duše ter kreiranja v materialnem svetu. Prosim te stvarnik, prosim tudi svoje vodnike in angele, da poskrbite za to, da bo moja pot hoje po navodilih duše in notranjega glasu, sprejemanja najboljših možnih odločitev v dobro vseh in vsega popolnoma podprta. Prosim za moč in jasnost, da bom lahko sledila svoji notranji modrosti ter s tem pomagala sebi in drugim videli le ljubezen v vseh situacijah, živeti svoje življenjsko poslanstvo in dosegati svoje življenjske, poslovne in karierne namene in vsakdnevne cilje. Dopuščam  milosti, da deluje skozi mene in v meni ter opravi vse, za kar sem poklican-a. Tako je. Hvala.

Dragi-a, želim ti sproščen november in te ponovno, še zadnjič letos, vabim v Elitni UM, ki ti bo pomagal harmonizirati notranjo in zunanjo energijo ter lahkotneje uresničevati svoje namene na praktičen, preprost in holističen način.

 

PREDNOSTI MESECA NOVEMBRA 2022

Energija te bo podprla pri tem, da narediš korak nazaj, prepoznaš to, kar je neposredno pred tvojim nosom in uporabiš svoj elitni um, da prejmeš globje razumevanje tega, kaj se dogaja.

IZZIVI MESECA NOVEMBRA 2022

Ego bo na preizkušnji. Ego se bo boril. Zakaj? Ker je navade najtežje spremeniti in ego ne želi sprememb. Duhovno testiranje se nadaljuje v ta mesec. A tovrstni izzivi bodo po vsej verjetnosti malo večji kot oktobra.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE V MESECU NOVEMBRU 2022

Usmerjaj se v res radikalno duhovno rast in zdravljenje. Notranje spremembe se bodo hitro odrazile v zunanjem svetu. Bolj kot boš uspel-a delovati sproščeno, hitreje bo ta božanska transformacija potekala.

Postani naročnik-ca celovite Intuitivne napovedi meseca, v kateri najdeš poglobljen vpogled v prednosti in izzive meseca ter kam usmerjati svojo energijo. Prejmeš pa tudi ritual meseca, ki te bo pri tem podprl.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply