NAZAJ K TEMELJEM

 

Kolektivno bo ta december najbrž precej drugačen kot prejšnja leta. Zato te vabim k temu, da ustvariš energijo in prostor za transformacijo, da boš leto lahko zaključil-a močan-a.

 

Veseli december je tukaj. Zame že petdesetič. Sama sicer ne čutim neke posebne spodbudne energije in se sprašujem zakaj je ne? Običajno sem decembra precej bolj navdihnjena. Občutek je kot, da je pred menoj neko pogorišče, kot neko uničenje, kot da decembra 2022 ni. Za december so sicer značilni optimizem, novi načrti, upanje, mir, vonj po cimetu in toplina pri srcu. Vendar pa kaže, da bo tokrat ta občutek lahko malce praznejši.

2023 se namreč že čuti, in sicer kot leto, v katerem bo na voljo nek zlat temelj. Ta se kaže kot neka odskočna deska. Tisti, ki tega energijskega nivoja ali platoja ne bodo dosegli, se bodo še naprej borili s preživetnenimi zadevami, torej z materialnim temeljem, ki bo razburkan.

Več o letu 2023 bom sicer objavila v Intuitivni napovedi za leto 2023.

 

OBILJE NOVIH PRILOŽNOSTI

 

December prinaša tudi obilje novih priložnosti. Da se bodo te priložnosti sploh lahko izrazile ali odprle do te mere, da jih bomo s svojimi čuti in umom ali energijo lahko zaznali, je nujno potrebno vzpostaviti povezavo z enostjo in imeti zelo dobro prizemljenost.

 

Zato decembra toplo priporočam izvajanje te temeljne duhovne prakse, in sicer:

 1. Poveži se s svetlobo stvarnika.
 2. Decembra bo to morda težko. Če ti bo težko, poskusi še na ta način. Pojdi ven, ko je sonce visoko na nebu. S telesom se obrni v smer sonca. Dopusti, da se žarek spusti navzdol do tvojega temena. Glej, ali kje na poti iz centralnega sonca do tebe naleti na oviro. Če naleti na oviro tako kot se je to zgodilo meni nekje na 24-ti čakri, vprašaj ali je dobro zate, da se ta ovira odstrani. Prosi zlato svetlobo naj jo odstrani. Lahko prosiš za to tudi svetlobne zdravnike, ki to oviro transformirajo.
 3. Dopusti, da se ta svetloba spušča navzol po tvojem telesu in polni vse celice s 1000 fotoni svetlobe, organe, mišice, limfo, živčni sistem in kosti.
 4. Skozi stopala svetloba stopi v zemljo in se sidra v zemeljsko čakro. Vizualiziraj ali občuti, kako se ta lepa zlata energija sidra skozi korenine ali energijske poti, ki te prizemljujejo na Zemljo, v zemeljsko čakro.
 5. Čudovite močne korenine se prepletajo in te sidrajo v ta trenutek tukaj in sedaj v katerem si nekaj zaželi kot naprimer ustvarjati želene življenjske premike in biti pri tem dobro podprt-a v tem materialnem svetu.

To je nujno potrebno decembra, zato eno od metod prizemljevanja kot je ta zgoraj delim s skupnostjo.

Kajti decembra lahko pride do tega, da bo čutiti kot da ni energije ali kot da je energija mrtva, kot da ni te potentnosti, ki jo sama čutim, kadar sem v pretoku z energijo enosti. To zaupanje včasih lahko poide. Poide lahko naprimer,

 • če smo preveč v skrbeh,
 • če si nečesa preveč želimo,
 • če imamo težave v odnosih,
 • če skrbimo za veliko ljudi,
 • če smo naveličani,
 • če nas stvari, ki jih počnemo, ne navdihujejo več…

NAJPOMEMBNEJŠE SPOROČILO DECEMBRA

 

V takih primerih si je potrebo vzeti čas zase. Če misliš, da si ne moreš vzeti dovolj časa zase, morda nekaj tednov ali mesecev, si ga zagotvo lahko vzameš vsaj 3 kvalitetne ure na teden za to, da se ponovno povežeš in napolniš. To je najpomembnejše sporočilo meseca decembra, kajti občutek je, da bo decembra prisotna tema, oziroma mrtva energija, ki pa jo lahko sam-a napolniš s svetlobo svojega namena.

 

Naj te pri tem spomnim na to, da vse, kar se uresniči, pride iz teme v svetlobo, torej doda tej ideji (brez življenjske energije), namero (svetloba),  neko življenje in se nato ta uresniči. Tako tudi obnavljajo naprimer organe. Obnavljajo jih iz teme v svetlobo kot pravi Arakadij Petrov. Torej je tudi ta temna materija, ali na videz mrtva materija, ki bo decembra prisotna pomembna. Iz tega se namreč lahko zrealizira to, kar si želiš.

Zato te še posebej spodbujam k prakticiranju dela z energijo ter uporabi veliko večjega in eksponentno bolj potentenga dela sebe. To je pomembno.

 

V Strastnem življenju ponovno pričenjamo s programom Intuitivni vodja, ki je prerasel svoje dosedanje okvirje. Sedaj je to 9-mesečni program in nujen temelj za avtentično življenje in za dobo do leta 2030. Podal ti bo res odličen temelj za to, da močno vstopiš in deluješ v letu 2023, v katerem se že kaže nek zlati temelj. Ta je obrnjen navzgor kot nek katapult in rast je poudarjena. Zato pa je potrebno dobro postaviti svoje energijske temelje in nanje kvalitetno postaviti sebe tako energijsko, psihično kot fizično ter duhovno.

KAKO SE POLNITI?

 

Sprašujem še, kaj svetovati, če decembra padeš v temo. To pomeni, da morda izgubiš to potentnost, to voljo do tega da delaš z energijo in se znaš tudi polniti. Odgovor, ki prihaja je, da čim več časa preživi na soncu in v neposrednem stiku z njim. Polni se tako, da se obrneš v smer sonca in mu nastaviš tretje oko ter dopustiš, da sonce sveti neposredno vanj. Sončna energija je zelo močna. Ne izvajati tega v jutranjem ali večernem soncu ampak, če se le da, ko je sonce visoko na nebu. Tudi ne početi tega s filtri kot so sončna očala, ali znotraj prostora, kjer te od sonca ločuje steklena šipa. Pojdi ven in pet minut samo zri s tretjim očesom v sonce. To te bo napolnilo z voljo in pozitivno energijo ter aktiviralo seratonin ali z drugmi besedami hormon sreče.

 

Seratonin 🙂

To boš potreboval-a. Veliko lažje bo na ta način. Kajti praznina ali tema ne bo uspela slabo vplivati na tvojo psiho. Tako boš imel-a veliko večjo priložnost in možnost za uresničitev svojega namena.

Decembra je izjemno pomembno to, da držiš visoko vibracijo in da zdržiš. V Strastnem življenju imamo decembra kar nekaj dogodkov, ki te bodo pri tem podprli. Med drugim imaš na božičnem sejmu na voljo skoraj brezplačno oziroma po sistemu plačaš kolikor želiš na voljo vseh 21 meditacij za osebni in poslovni uspeh skupaj v paketu z naročnino na celovito Intuitivno napoved meseca. To pomeni, da vso to podporo lahko prejmeš že samo za 1€.

 

Tako z Intuitivnim vodjem kot vsemi storitvami in izdelki ter ugodnostmi na Božičnem sejmu Strastnega življenja želim, da imaš ta zlat temelj na voljo in če narediš ta korak tudi postavljen že takoj v začetku leta 2023.

 

POSTAVLJAMO ZLATO PLATFORMO

 

Na tej zlati platformi bomo kot kaže v Strastnem življenju gradili svoje srčne posle in aktivirali svoje potenciale. Upam, da bomo v 2023 lahko izvedli tudi kak oddih. Želim si, da bi lahko izvedli plavanje z delfini in Po poteh Marije Magdalene. Če te kateri od oddihov pritegne, mi piši.

 

NEGOVALNA ENERGIJA

 

Torej, ta negovalna energija decembra prihaja v ospredje. Bolj kot nega, ali skrb zase prihaja v ospredje materinska energija. Vprašanje je, kako biti dobra mati sami ali samemu sebi, svojim bližnjim, sodelavcem, skupnosti?

 

Dogodek Modrost Marije Magdalene bo tokrat posvečen tudi temu. Delali bomo tudi z boginjama Hator, malo drugače kot doslej, ki se mi je skupaj z Marijo Magdaleno pojavila v enem od egiptovskih svetišč ter s Pele, ki pravkar kaže svojo moč na Havajih. Toplo vabljen-a na ta čudovit dogodek, ki bo 15. decembra. V templu boginje Hator namreč izvedemo še ritual Marije Magdalene. Ridinge in sporočila Marije Magdalene  ter čudovito Meditacijo bomo oplemenitili z energijo boginj Hator in Pele, kajti ti kot reprezentacija materinske in božanske energije prihajata v ospredje decembra.

 

Naj te navdihne tudi nadaljnji razvoj inteligence srca. To je zelo, zelo pomembno. Mesečni planer za leto 2023, čutim da daje to podporo, da lahko deluješ bolj aktivirano kot doslej. Namenjen je prav temu in ima tri pomembne dimenzije:

 • Praktičnost: jasno planiranje meseca,
 • Duhovnost: meditacija Inteligenca srca, intuitivna sporočila in sporočila kitov,
 • Dobrodelnost: 1 evro od prodaje je namenjen organizaciji za ohranitev kitov v oceanih in morjih tega palenta.

 

Upam, da se vidiva na sejmu in katerem izmed dogodkov. Vsi sejemski nakupi bodo kot ponavadi sodelovali v žrebanju čudovitih nagrad. Za vse pa bom tokrat izvedla tudi 3 urno online delavnico Čarobno leto 2023, ki bo brezplačna za vse, ki boste opravil kak nakup.

TEŽAVE V ODNOSIH

 

Decembra bo lahko prihajalo do težav v odnosih. Kajti tisti, ki ne delajo vsak dan na tem, da aktivirajo svoj večji potencial in dvigujejo vibracijo, te bodo lahko precej obtežili. To boš lahko reševal-a samo z ljubeznijo in s sprejemanjem tega, da so ljudje pač takšni kot so. Pa tudi z razumevanjem tega, da je vsak človek na svoji poti in mu je to potrebno dopustiti.

 

Kako bo to dejansko izgledalo, bomo še videli. Zate in za nas vse je pomembno to, da pri sebi držimo to zlato energijo, ta zlati temelj in vizijo in ne dopustimo, da nas te lepljive energije vlečejo nazaj. Zato je na voljo tudi dostop do meditacije rezanje energijski vezi z nadangelom Mihaelom, ki je tudi v sklopu vseh meditacij za osebni in poslovni uspeh. Tukaj lahko do nje dostopaš.

 

NAZAJ K TEMELJEM

 

Potrebno se je vrniti nazaj k temeljem. Veliko smo že sicer naredili, dobili krila, poleteli, sedaj pa je čas, da to stanje fiksiramo in uravnotežimo. December ni čas za neka velika tveganja. Če se počutiš kot da stojiš na mestu in si zataknjen-a – tudi sama se včasih tako počutim – prihaja sporočilo, da je potrebno zdržati še samo malo. Nekaj se bo spremenilo. Vendar pa smo decembra ponovno v obdobju, ko lahko pride do nasičenja energij, ob koncu leta se ustvari neka praznina, nato pa se v drugi polovici januarja se začnejo svari odvijati naprej.

 

Še tole za konec te napovedi. Sama vam bom ves december nudila podporo v FB skupini in na omenjenih dogodkih. Vsem, ki boste opravili nakup na božičnem sejmu pa z online delavnico Čudežno leto 2023, ki bo tretji teden januarja, ko je idealen čas za manifestacijo leta. Upam, da se vidiva.

 

Z ljubeznijo,

PREDNOSTI MESECA DECEMBRA 2022

Potrpežjivost je mati modrosti. Ta izrek naj bo vodilo meseca decembra. K temu te bodo energije meseca tudi spodbujale, pa čeprav to ne bo najbolj prijetno, še posebej, če si oseba akcije. Vendar pa prihaja zagotovilo, da se bo tvoja potrpežjivost dobro izplačala ?.

IZZIVI MESECA decembra 2022

Največji izziv bo držati duhovni temelj moči, ki si ga v zadnjih letih uspela ustvariti. Ta praznina, ta tema, ali ne-energija te lahko namreč potegne vase in vpliva na tvojo psiho ter voljo do duhovnega razvoja.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE V MESECU DECEMBRU 2022

Svojo energijo usmerjaj predvsem v čiščenje svojega energijskega in fizičnega prostora. To je decembra izjemno pomebno. Redno tudi prezračuj prostore, še posebej, če se v njih menjuje veliko ljudi. Svojo energijo pa čisti, če se tudi ti giblješ po mestih, kjer se nahaja veliko ljudi, kar je decembra še posebej poudarjeno. Nujno je, da držiš svoje polje močno in svojo želeno vibracijo in to zelo zavestno.

Postani naročnik-ca celovite Intuitivne napovedi meseca, v kateri najdeš poglobljen vpogled v prednosti in izzive meseca ter kam usmerjati svojo energijo. Prejmeš pa tudi ritual meseca, ki te bo pri tem podprl.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply