Dobrodošel-a v novem letu, letu INTELIGENCE SRCA! Naj bo to leto odklepanja notranjih zakladov, miru in notranjega ter zunanjega bogastva. Srečno 2023!
POGLABLJAJ SE VASE

 

Januarja prihaja energija pozitivnega razvoja. A počasi, ni potrebno hiteti s stvarmi. Dopusti da te pridejo k tebi. In bodo, ko boš v najbolj optimalnem stanju koherence tako srca kot uma.

 

Prav zato upam, da si staro s starim letom dokončno pustil-a za seboj. Januarja namreč kaže na to, da se bodo stvari, na katerih si delala-a prejšnja leta pričele uresničevati, če se seveda še niso. Vse bo potekalo hitreje, zato ti svetujem, da se dobro organiziraš. Dobra organizacija bo vredna zlata v januarju in najverjetneje tudi v nadaljevanju leta. Najbolj pa ti bodo poleg dobre organizacije služile še sposobnosti prizemljevanja in vztrajnost.

 

V ezoteričnem svetu se veliko govori o prizemljevanju, kajne? Kot sama rada pokažem na drevesu življenja, ni dobra ne ena ne druga skrajnost. Ne izključna prizemljenost, prava tako ne odzemljenost. Preveri, kje si tozadevno in okrepi plat, ki je manj osvetljena.

 

PRIZEMLJUJ SVOJE SANJE

 

Čas za sanje je zmeraj, to drži, ampak januarja je čas za prizemljitev teh sanj. Potegni jih v resničnost. Izdelaj načrt za to, kako jih boš uresničil-a in mu prični slediti. Tako preprosto je to. Vendar ne na način kot je moram, točno do takrat se mora to zgoditi, ipd. Ne! Ti pa bo prizemljitev svojih sanj z dobro organiziranostjo pomagala k temu, da se dejansko prizemljijo. Kajti, ko boš na visoki vibraciji – ki naj bo prioretita, tvoje raziskovanje svoje duše in potenciala kot duše naj bo prioriteta – lahko stvari hitro zletijo mimo, kam drugam, namesto k tebi, če jih ne boš tudi prizemljeval-a.

 

Neglede na to, ali so tvoje sanje velike ali majhne, verjemi v to, da jih z dobro dodelanim načrtom in vztrajnostjo lahko uresničiš. In ne, ni ti potrebno vedeti vseh korakov, samo prvega ali prvih nekaj. Vsi ostali se ti bodo sproti osvetljevali. Kajti tam, kjer je luč močna, osvetli tudi najtemnejše kotičke.

 

Januar se mi kaže kot mesec neke čistosti. Prihaja energija, ki je podobna čistemu zimsko-pomladnemu zraku in jasnini. Ko jo vdihneš, te napolni s kvalitetnimi občutki. Zato svetujem, da to energijo januarja zelo zavestno vdihuješ, še najbolje kje na kakšnem hribu ali gori.

 

K dvigu vibracije ti bo pomagala tudi meditacija Blue Ray, ki je spremljala lanski koledar. Sedaj je na voljo tudi samo kot meditacija. Po mojem mnenju je to ena boljših meditacij in ti bo pomagala na poti, ko postajamo nova verzija človeka.

 

KLIKNI TUKAJ ZA NAKUP

NOV ZAČETEK

Prav tako kaže, da bo januarja nek nov začetek. Zame že, saj sem tik pred koncem prejšnjega leta šla krepko čez sebe in zbolela. Ko gledam nazaj pa čutim, da sem bila nujno potrebna detoxa, ki ga je to prisneslo s seboj. Vse ovire in težave, ki se pojavljajo v naših življenjih, se pojavijo samo zato, ker nismo usklajeni z našo dušo. Ko to dosežemo, vse v našem življenju dobi svoj pomen in smisel.

Vendar pa, neglede na to, kaj si doživljal-a v prejšnjem letu, boš januarja najbrž veliko lažje zadihal-a. Prihaja lahkotnejša energija, ki, če si boš to dopustil-a, te bo želela dvigniti in ponesti v lahkotnejše življenje. Pomemben-a si. Vsak tvoj foton svetlobe je pomemben.

Januarja bom izvedla dva dogodka, in sicer ponovno začnemo z orodji vstajenja z meditacijo Temeljna čakra in dvig njene vibracije na 5D, ki poteka online. Tukaj je več informacij.
Izvedla pa bom tudi online delavnico Čarobno leto 2023, ki je brezplačna za vse, ki ste opravili nakup na božičnem sejmu Strastnega življenja. Več informacij najdeš tukaj. Na delavnico se je potrebno prijaviti tukaj.

NOVOLETNA RESOLUCIJA

 

Toplo proporočam, da leto 2023 pričneš z naslednjo resolucijo: Odrekam se vsem pogodbam, ki niso v moje navišje dobro in najvišje dobro vse kreacije. Delujem samo še v harmoniji z univerzalnimi zakoni stvarstva. In tako je hvala.

 

DELUJ SKLADNO Z ZAKONI STVARSTVA

 

Če si bil-a del programa Elitni UM, si prejel-a tudi zakone stvarstva. Predlagam, da si jih daš na vidno mesto in morda za začetek pretehtaš vsako svojo misel, vsako svojo odločitev skozi prizmo teh zakonovo. S tem boš v svoje življenje pritegnil-a veliko več lahkotnosti, ki bo sicer že sama po sebi na voljo, a ne bo sama po sebi umevna. To pomeni le, da če se kdo odloči, da bo odslej stopal po poti luči, bo to odslej veliko lažje.

 

Sama pa sem na decembrskem dogodku Modrost Marije Magdalene od svojega vodnika prejela naslednje zapovedi, ki jih želim podeliti s teboj:

 

1.     Bodi poštena.

2.     Bodi odkrita.

3.     Tam, kjer je tema vnašaj svetlobo.

4.     Zdravi zato, ker lahko.

5.     Deli zato, ker lahko.

6.     Ljubezen je darilo, deli in sprejemaj ga.

7.     Svet pluje naprej, sprejmi to, da ima vsak na svetu svojo pot.

8.     Revščina je lahko samo v duši in nikoli na krožniku.

9.     Bogastvo je na voljo v neomejenih oblikah, a ga je potrebno najprej ustvari znotraj sebe.

10.  Predaj se ustvarjanju sveta, v katerem želiš živeti.

 

 

OBLIKU SVOJO POT

 

Oblikuj pot, po kateri želiš hoditi. Ne gre več za to, kaj si želiš imeti, koliko želiš zaslužiti, s kom želiš biti, ampak gre za to, kdo želiš biti, kako se želiš izražati in kako to početi. Slednje so vodila za januar. To pomeni tudi, da se je potrebno poglobiti vase. Z vztrajnostno in jasnostjo, ki se lahko okrepita skozi poglabljanje vase in kot že rečeno dobro organizacijo lahko tudi v materialnem svetu dosežeš še več kot doslej.

 

Želim ti čudovit januar poglabljanja vase. Obsijan bo s čudovito zlato-belo svetlobo in posut z lahkotnostjo. 

 

P.S. Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Januarski ritual meseca je res poseben. Napoved lahko še ta teden naročiš po sistemu PLAČAJ KOLIKOR ŽELIŠ in prejmeš poleg tega še sklop 21. meditacij za osebni in poslovni uspeh. Ta teden namreč puščam še odprt Božični sejem Strastnega življenja, na katerem se lahko naročiš tudi celovito IN meseca.

 

TUKAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA JANUARJA 2023

Prihaja dobra novica in sicer bo januar spodbujal triumf božanske ženske energije. Vera in navdihnjena akcija bosta tisti, ki bosta omogočili to, da se zgodi nemogoče.

IZZIVI MESECA JANUARJA 2023

Ja, januar bo tudi test zaupanja vase. Morda bo težko verjeti v svoje intuitivne zaznave, ki se bodo še bolj aktivirale. To bo izziv.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE V MESECU JANUARJU 2023

Odpri se zavesti tega, da se ti ni potrebno več boriti za nekaj ali dokazovati, kajti že samo to, da si z vsakim svojim korakom na poti svetlobe, ki je kreativnost, ki je radost in ki je ljubezen, je dovolj.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply