NOVA RESNIČNOST
Nekaj se je korenito spremenilo, kajti ko gledam v februar, vidim čisto drugo strukturo svetlobe, oziroma energije. Lepa, svetla, nežna, zlato belo in rahlo oranžna vibracija je prisotna.

 

Občutek je, da se je zgodil ta premik, o katerem se je zadnjih 10 let toliko govorilo, kot da stopamo v novo resničnost. Februar se kaže kot mesec, katerega energijo lahko dejansko primeš v roke kot glino ali plastelin in ga oblikuješ po svoji meri. Lahko celo stopiš v ta prostor in ga oblikuješ tako kot si želiš.Februarja so zato zelo pomembne naslednje stvari:

 • da imaš jasno vizijo,
 • da veš ali čutiš kaj je to, kar si želiš,
 • da si zelo v sebi in si prisluhneš, kajti ta snov – energija – meseca februarja se bo oblikovala v vsakem primeru. Oziroma ti jo boš oblikoval-a namensko ali iz podzavesti. Vprašanje je, ali si jo želiš oblikovati namensko ali boš dopustil-a, da jo oblikuje program, po katerem deluješ in se ga morda še ne zavedaš v celoti.

Februar je mesec nove resničnosti, ki bo takšna kot si jo boš naredil-a!

 

Kolektivno pa smo naredili, tako kaže, velik premik, kajti ni več poti nazaj v tisto »sužnje-razredno« 3D resničnost. Kaj pa to pomeni konkretno za naša osebna življenja in za sisteme, v katerih se moramo še vedno znajti in v njih delovati? Nekaj se bo začelo masovno spreminjati na področju finančnih sistemov. Upam sicer, da ne bo prišlo do tega, da bodo pričeli z uvajanjem e-denarja. Vendar pa se bo ta informacija pričela vsajevati v zavest ljudi kot nekaj dobrodejnega in normalnega za prihodnost. V resnici pa gre za ta velik finančni reset, ki bo koristil samo starim, okorelim in suženjskim finančnim sistemom in ne posameznikom. Govori se sicer, da globalisti nimajo druge opcije zaradi dolgov in dejstva, da jim je pravzaprav zmanjkalo denarja. Suverenost tudi na tem področju prihaja v ospredje.

Prav ti bo prišla osebna reorganizacija tega področja, pametnejše delo z osebnimi financami in odpiranje novim oblikam akumulacije obilja, ki pa niso sistemsko vodene. Odpri se torej novim priložnosti BOGatenja v vseh oblikah. Kakšna vrata BOGastva lahko odkleneš že na februarskem webinarju; Kako ustvariti zdrav občutek lastne vrednosti in stopiti v pretok z BOGastvom. Prijavljenih je že več kot 450 ljudi. Čim prej rezerviraj svoj mesto tudi ti.

K dvigu vibracije ti bo pomagala tudi meditacija Blue Ray, ki je spremljala lanski koledar. Sedaj je na voljo tudi samo kot meditacija. Po mojem mnenju je to ena boljših meditacij in ti bo pomagala na poti, ko postajamo nova verzija človeka. Sam modri žarek uporabljam tudi kot zaščito, zdravljenje in regeneracijo ter vpoglede v to, kam gremo.

KLIKNI TUKAJ ZA NAKUP

Februarja nadaljujemo z orodji vstajenja, in sicer z:

 1. meditacijo Spolna čakra in dvig njene vibracije na 5D, ki poteka online. Tukaj je več informacij.
 2. Meditacijo čakra tretjega očesa in dvig njene vibracije na 5D. Tukaj je več informacij.

PREDEN BO BOLJE, BO SLABŠE

V krajih, kjer je zelo nizka vibracija, se bo situacija še  bolj poslabšala, preden bo šlo na bolje. To je izrazito na vojnih območjih. V ospredje prihaja tudi Ukrajina. Kaže se tudi, da je v Ukrajini neka ogromna luknja, vorteks, skozi katerega odteka življenjska energija vseh v Evropi. Še bolj pa življenjska energija odteka vsem na svetu, ki dogajanju tam posvečamo pozornost. Resnično je čutiti, da gre za žetev življenjske energije skozi to, kar se tam dogaja in skozi prevladujoče medije, ki delijo zelo omejeno in programirano sliko dogajanja na tem območju.

 

OJAČAJ SVOJO VIZIJO

 

Prihaja tudi sporočilo, da naj vsak trenutek jemljemo posebej, da se ne ukvarjamo s stvarmi, ki se nam jih projicira, ampak da smo dobro zasidrani v svoj temelj. Da naj imamo neko vizijo, h kateri stremimo. Ta vizija pa bi morala stati na vibracijski lestvici na ljubezni in navzgor. K tej viziji bi bilo dobro, da stremimo vsi. Če nam bo to uspelo, se bo vse začelo po naravni poti transformirati na bolje že v februarju, tudi, če sta bila december in januar težka meseca. Tako bomo zaživeli v tej lepši novi resničnosti.

 

Ali to pomeni, da staro mora odpasti?

 

Ne gre več za to, da mora staro odpasti, ampak za to, da se staro preoblikuje, posodobi, prestrukturira. To pomeni, da pri tem ne izgubljaš temelja pod nogami. V realnosti lahko to izgleda kot da ob velikih energijskih in življenjski premikih lahko izgubiš službo, se ločiš od partnerja ali partnerke, skratka da na pomembnih življenjski področju utrpiš izgube. Poteka prestrukturiranje vseh teh sistemov, ki so za nas kot človeška bitja najpomembnejši, od odnosov, do dela, načina življenja.

 

Februarja pa ne gre več za to, da v tem procesu doživljaš izgube!!!!

prijavi se na brezplačen webinar tukajprijavi se na brezplačen webinar tukaj
Imaš sanje, imaš znanje, imaš želje?

VREDNA ti bo zagotovila energijo za postavitev svoje lastne vrednosti na nivo, ki bo omogočil transformacijo in odpiranje tvojega polja energije za  sprejemanje večjega pritoka financ v različnih oblikah.

SAMO DO 14. FEBRURJA LAHKO OB VPISU V VREDNO PRIHRANIŠ KAR 33%!!!

KLIKNI TUKAJ ZA VEČ INFORMACIJKLIKNI TUKAJ ZA VEČ INFORMACIJ

In če kdaj, je energija februarja ta, ko lahko resnično rečemo: DA! LAHKO IMAŠ VSE, SAMO STARO, KI VEČ NE SLUŽI SVOJEMU NAMENU, JE POTREBNO PREOBLIKOVATI IN POSODOBITI!

 

POSTAVI PLATFORMO, NA KATERI ŽELIŠ DELOVATI

 

Prihaja še sporočilo, da si postavi platformo, na kateri želiš delovati. Lahko je ta platforma čisto konkretna kot naprimer:

 • da si postaviš spletno stran in začneš deliti svoja sporočila, ali
 • da zamenjaš službo s tisto, za katero čutiš, da ti bolj vibracijsko ustreza, čeprav morda ni bolje plačana. Kajti ljudje se ponavadi za te spremembe odločajo na podlagi denarnih spodbud, ali neki drugih prednosti kot je morda več časa, možnost dela od doma ali kaj podobnega. Vendar februarska energija spodbuja omenjeno, torej kontraintuitivno zamenjavo službe, morda celo poklica.
 • Ta temelj pa je lahko tudi duhoven. To pomeni, da bolj začutiš to gosto energijo, to zlato svetlobo, geometrijo in zvoke, ki so v njej in s tem tudi svoje vodstvo.
 • Temelj je lahko zate tudi zdravje. Gre torej za vprašanje, na kakšni platformi zdravja ali svojega fizičnega telesa želiš delovati?

Predlagam, da si vzameš nekaj minut ali morda ur in dobro začutiš ter si zapišeš to, na kakšni platformi želiš delovati. Tukaj ne gre več za temelj, ampak je s platformo mišljeno to, kaj boš postavil-a na temelj. Vašim pa te tudi na Uvodni pogovor o tem, kako ti lahko pri tem pomagam. Uvodni pogovor je brezplačen in traja 30 min. Prejmeš pa konkretne napotke za to, kako naprej. Klikni tukaj in ga rezerviraj.

INTELIGENCA SRCA 2023 SEDAJ – 50%
VEČ INFORMACIJ IN NAKUP

ČUTITI BO VEČJI OPTIMIZEM

 

Kolektivno bo februarja zavejal večji optimizem. Še zmeraj pa prihaja sporočilo, da hiti počasi in da se nikamor ne mudi. Upam, da si zadnje mesece dobro utrjeval-a svoj temelj. Sedaj postavi na to prenovljeno ali čisto novo platformo, na kateri želiš delovati. Pri tem boš zelo podprt-a.

Če si v svojem poslu in si razmišljal-a o prenovi svojih spletnih strani, predstavitve na socialnih omrežjih, prenovi programov, storitev, logotipov, izdelkov, je februarja idealen čas za to. Ni nujno, da so te prenove sicer povezane s poslom. Morda si postavil-a temelj za prenovo svojegega doma, delovnega mesta, odnosov, garderobe, pričeske. Vsekakor ni nujno, da vse, kar počnemo tudi monetiziramo. Tudi če tvoje platforme, niso namenjene ustvarjanju denarja, je februar spodbuden mesec za to, da jih zamenjaš ali nadgradiš.

 

GREMO NAPREJ!

 

Kaj pa se bo dejansko dogajalo, ko boš na svojem kvalitetnem temelju pričel-a postavljati kvalitetno platformo? Še zmeraj čutim, kako se trgajo vezi, to lepilo, ki nas drži v tem suženjskem sistemu, vendar je razlika z morda prejšnjimi meseci in leti ta, da to ne bo več boleče. Pri tem ne bo bolečin, ampak bo šlo za naravno obliko osvobajanja od tega, ko vidiš, da si res suveren-a, ko jemlješ svojo izvorno suverenost nazaj in lahko vstopaš v čisto nove povezave. Le tako lahko kvalitetno vzpostaviš nove povezave. Februar nas vse spodbuja k temu, da temu tudi sledimo.

Če si boš želel-a okrepiti svoj temelj lastne vrednosti in nanj postavit platformo BOGastva: bogatega odnosa do sebe, odnosa do denarja, do dela, do svojih želja in drugoh medosebnih odnosov, pa te vabim na brezplačen webinar, ki bo 14. februarja. Tukaj izveš več in si rezerviraš svoj sedež v spletnem templju Strastnega življenja.

Želim ti čudovit mesec in radost ob oblikovanju svoje čudovite vizije.

P.S. Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Januarski ritual meseca je res poseben. Napoved lahko še ta teden naročiš po sistemu PLAČAJ KOLIKOR ŽELIŠ.

TUKAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA FEBRUARJA 2023

Če želiš spremembo, se moraš biti pripravljen-a spreminjati, je temeljno sporočilo meseca februarja. Pri tem boš zelo podprt-a. Predaj svoja hotenja in želje vesolju tej enormni sili kreacije, katere del si, ter ji dopusti, da te podpre pri oblikovanju tega, kar si želiš.

IZZIVI MESECA JANUARJA 2023

Če se boš morda počutil-a kot žrtev, si zapomni to, da si lahko le žrtev svoji percepcij. Izziv bo namreč v tem, ali boš sposoben-a spustiti stare ideje o tem, kako naj bi se življenje živelo.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE V MESECU JANUARJU 2023

Februarja več pozornosti posveti temu, kako si želiš živeti. Če nenehno daješ, se spomni tega, da nekaj obdržiš tudi zase. Kajti šele, ko dobro poskrbiš zase, lahko dobro poskrbiš tudi za druge. Spomni se tega, če te bo odnašalo v razdajanje.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Join the discussion 2 Comments

 • Franjo says:

  Tamara, sem že malce pozabil, kako dobro, lepo, prijazno je prebrati kakšno tvojo intuitivno napoved, kako prijetno te podražijo misli, ki nam jih namenjaš.
  Hvala, in ostani tukaj, deli tvoje modrosti z nami

Leave a Reply