KREATIVNOST, INOVATIVNOST IN ROJEVANJA NOVIH IDEJ

 

Ali se tudi tebi veliko dogaja? Ali tudi ti komaj procesiraš in zato potrebuješ morda več časa zase? Ali pa si morda zaradi tega zmeden-a in v stiski?

 

Marca se bo še dogajalo. To, kar intuitivno prejemam zadnje tri mesece je tako težko opisati z besedami. Včasih se mi namreč zdi da pišem ena in isto, a prihaja posebno sporočilo, da ne gre za ena in isto stvar. To je potrebno začutiti in ne toliko poskušati razumeti.

 
Proces dviga vibracije in zavesti se nadaljuje. Marca je čutiti kot da se bo vse spremenilo. Kot da se bo spremenila vsa naša materialna stvarnost. Občutek je tak kot da se vzpenjamo po stopnicah in za seboj puščamo staro. Mahamo mu v slovo. Naša odločitev je, ali bomo šli po teh stopnicah v »neznano«, ali pa bomo ostali tam, kjer smo. Vendar je ta prizor še najbolj podoben temu, ko mahaš v slovo medtem, ko vstopiš v letalo, ki te bo popeljalo tja, kamor si želiš priti, a tam še nikoli nisi bil-a.

URESNIČEVALE SE BODO SANJE

 

Marec je mesec, ko se bodo uresničevale že dolgo planirane sanje. To je močno sporočilo. Pomembno zate do sedaj je bilo, da držiš fokus in svojo energijo. Če ti je to uspelo, se bodo tvoje sanje tudi uresničile. Prisotna bo tudi večja jasnost. Če si do sedaj bil-a malce izgubljen-a, se bo to pričelo transformirati. Občutek je kot da bi se nenadoma znašel-a v nekem prostoru ne da bi točno vedela, kaj se je vmes dogajalo in kako si tja prišel-a. Če boš v takšnih občutkih, bo to dobra stvar, kajti prihranjenega ti je bilo veliko, lahko tudi težjega procesa.

 

Tam, kjer si, si s tehtnim razlogom in v tem ni nič naključnega. Marca se večkrat spomni na to.

 

POČNI STVARI Z LJUBEZNIJO

 

Vstopamo v neko novo okolje, ali bolje rečeno vibracijo, kjer si bomo lahko oblikovali vse na novo. Ker v tem prostoru kot je začutiti še ni nič oprijemljivega. Zato te spodbujam k temu, da vse, kar marca primeš v roke, vse, kar daš od sebe in vse, kar opazuješ, delaš to z ljubeznijo in nežnostjo, ki sta tudi v ospredju marčevske energije.

 

Ob tem se sprašujem, ali se bodo vojne končale, ali se bo lahkota »ozdravila«, bolezni prenehale, ipd. tegobe naše civilizacije? Odgovor je, da bo na časovnici planeta Zemlje, ki jo masovno puščamo za seboj vse to še obstajalo, ne pa več na naši časovnici, torej na časovnicih tisti, ki v prispodobi gremo na to letalo, ki nas bo popeljalo tja, kamor si želimo in smo za »nakup« te vozovnice bili pripravljeni tudi oddelati svoje.

K ohranjanju vibracije in dvigu zavesti ti bo pomagala tudi meditacija Blue Ray, ki je spremljala lanski koledar. Sedaj je na voljo tudi samo kot meditacija. Po mojem mnenju je to ena boljših meditacij in ti bo pomagala na poti, ko postajamo nova verzija človeka. Sam modri žarek uporabljam tudi kot zaščito, zdravljenje in regeneracijo ter vpoglede v to, kam gremo.

KLIKNI TUKAJ ZA NAKUP

Marca se nadaljuje zgodba iz februarja, ko lahko ta eter, to materijo primeš roke kot glino in jo oblikuješ v to, kar želiš videti in živeti.

 

Čutim, da je tukaj lahko še zmeraj veliko nerazumevanja. A če razumeš, kako stvari delujejo v kvantnem svetu, v svetu najmanjših delcev, ki oblikujejo vso materijo, potem ti bo tudi to lažje razumeti. Več o tem govorimo tudi v Strastnem življenju, predvsem v programih Elitni UM in delno tudi v Vredni. V Vredno se lahko vključiš kadarkoli in spodbujam te, da narediš ta korak, še posebej, če čutiš, da si morda malce izgubljen-a, ali pa če si samo želiš utrditi svojo pozicijo v materialnem svetu in jo nadgraditi.

 

Pridobivanje novega znanja je namreč tudi v ospredju. Potrebno je vedeti in razumeti, kako deluje energija, od kod prihaja in kako jo lahko akumuliraš in uporabljaš v neomejenih količinah. To je počel že Tesla, tako osebno za samozdravljenje in življenjsko energijo kot znanstveno za dobrobit človeštva. Kot kaže bo tudi znanstveno prihajalo do nekih novih »odkritij« na področju uporabe energije za dobrobit človeštva. Seveda je že skoraj vse odkrito, a še ni prišlo v množično uporabo. No, kaže, da se bo slednje pričelo spreminjati.

 

POJDI NAPREJ

 

Prihaja sporočilo, da se ne boj iti naprej, tudi, če ne veš točno, kam greš in tudi, če tvoja vizija še ni popolnoma jasna. Pomembno je, da slediš svojemu srcu, duši. Kajti ne moreš razumeti vsega, tudi ti ni potrebno razumeti vsega, potrebno je stvari začutiti. Zato je razvoj inteligence srca in odklepanje duše ter njenih nalog tako zelo v ospredju v letošnjem letu. Pri tem ti lahko pomaga tudi najnovejša meditacija Strastnega življenja Inteligenca srca s kiti, ki jo prejmeš ob nakupu koledarja Inteligenca srca. Ta je še na voljo s 50% popustom. Klikni tukaj za več informacij.

Imaš sanje, imaš znanje, imaš želje?

VREDNA ti bo zagotovila energijo za postavitev svoje lastne vrednosti na nivo, ki bo omogočil transformacijo in odpiranje tvojega polja energije za  sprejemanje večjega pritoka financ v različnih oblikah.

V VREDNO SE LAHKO VPIŠEŠ KADARKOLI

KLIKNI TUKAJ ZA VEČ INFORMACIJKLIKNI TUKAJ ZA VEČ INFORMACIJ

Vabim te tudi, da se navdihneš na Vikend oddihu INTUITIVNEGA PISANJA, za katerega prijave sprejemam do 15. marca. Do takrat lahko tudi prihraniš ob prijavi. Navdihni se, navdihni druge in svet z vsebinami, ki jih boš kreiral-a v povezavi z višjim jazom. Pridruži se nam v osrčju Krasa med 14. in 16. aprilom na tej čudoviti delavnici. Obišči stran vikend oddiha in čimprej rezerviraj svoje mesto.

vikend oddih intuitivnega pisanja

Srce je inteligentno bitje, kar je dokazala tudi znanost, saj ima na zgornjih delih svojih dveh prekatov celice, ki so enake možganskim, le da se ravijejo prej kot možgani. Ko boš znal-a pogledati na stvari s srcem, jih boš tudi lažje razumel-a. Zato se marca prepuščaj svoji inteligenci srca, ki ti bo pokazala kako iz te energije ustvariti, kar si želiš, oziroma bolje rečeno, kar potrebuješ in kar je dobro zate in tvojo okolico. Kajti možgani so zelo omejeni in prepogosto skozi misli deluje nižji jaz, ki pa je poln omejitev in strahov.

 

V ospredje bo marca še prihajalo vse, česar se je potrebno odučiti, kar je potrebno transformirati in opustiti, da lahko napreduješ.

 

Zato ti bo prišlo prav pomladansko čiščenje tako prostora, svojega energijskega polja, misli kot naravnega okolja. Posebej prihaja spomnik, da naj bo to čiščenje celovito in da naj se temu posvečamo vsak dan malo. Tako se bodo odpirale nove priložnosti na področju dela, bivanja, izobraževanja in delovanja nasploh. Poišči si pomoč, če čutiš, da jo potrebuješ, da se ne boš izgubil-a v tem praznem, a visokovibracijskem prostoru, ki se marca ustvarja.

 

TAM, KJER JE TVOJA POZORNOST, BODO REZULTATI

 

zpostavljeno je tudi to, kar večkrat tudi sama poudarjam, da bodo tam, kjer bo tvoja pozornost, tudi rezultati. Naj bo to tvoje vodilo in če lahko marca narediš kak negativnostni detox, ti bo ta res prišel prav. Kako lahko to narediš? Izklopi poročila, prekini rutine, ki te utrujajo, ne druži se z ljudmi, ki zmeraj samo jamrajo, posvečaj se vitalnosti svojih misli in telesa, tudi prehrane.

 

Kje še lahko narediš negativnostni detox? Spodbujam te k temu, da si te stvari zapišeš in jih marca upoštevaš. Pošlji mi tudi kakšno povratno informacijo o tem, kakšne spremembe boš s tem povabil-a v svoje življenje.

 

Predvsem pa si zapomni, da vse, kar delaš z ljubeznijo, rojeva ljubezen. Ko je ljubezen vodilo napredka, takrat vsi pridobivamo. Ko so pomanjkanje, jeza in strah vodilo napredka, takrat pa vsi izgubljamo.

 

Želim ti čudovit mesec marec. Kaj boš marca kreiral-a? Ali veš, da se vsaka kreacija prične v energijskem svetu? Z idejo?

 

Želim ti kreativne marčevske dni ter odličen energijski sistem in telo, ki te v celoti podpira v procesu vstajenja.

INTELIGENCA SRCA 2023 SEDAJ – 50%
VEČ INFORMACIJ IN NAKUP

P.S. Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Januarski ritual meseca je res poseben. TUKAJ SI JO LAHKO NAROČIŠ.

Ob naročilu prejmeš tudi čudovito darilo.

TUKAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA MARCA 2023

Mesec marec je mesec kreativnosti, inovativnosti in rojevanja novih idej. Pri slednjem boš zelo podprt-a. Prepusti se torej navdihu in energijam meseca, kar ti ne bi smelo biti težko, če boš znal-a vzdrževati nivo svoje osebne energije na visoki ravni.

IZZIVI MESECA MARCA 2023

V življenju nikoli ne dobiš več izzivov kot jih zmoreš obvladati. Če se morda počutiš kot da izgubljaš moč in energijo za uvajanje potrebnih sprememb in nove korake, se zbudi iz tega stanja. Čas je namreč, da greš nazaj na svojo dušno ali srčno tirnico.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE V MESECU MARCU2023

Usmerjaj se v urejanje svojega duhovnega življenja. Naj bodo mantre, visokovibracijske misli in meditacije del tvojega vsakdana, pa tudi vzdrževanje pretočnosti fizičnega telesa. Deluj tako kot da res verjameš v to, da to, kar ti je namenjeno, ne bo šlo mimo tebe.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply