MESEC SREČE in URAVNOVEŠANJA

 

Stvari kažejo precej bolje, kot zadnje leto. Nizko vibracijska stran še komaj drži glavo nad vodo in zato izgublja svojo moč, saj ji ne ostane kaj veliko za močnejši vpliv na svetlo stran.

 

Čestitke vsem, ki ste vztrajali do sem, uvajali pozitivne spremembe v svoja življenja in se osvobajali ter se še osvobajate matrike 3D sveta, širite svoje zavedanje ter krepite občutek enosti. Vso vaše delo bistveno pripomore k napredku in dvigu vibracije.

 

STVARI SE URAVNOVEŠAJO

 

Aprila bo najbrž precej puščavsko-deževno. Ta prispodoba pomeni, da bomo najbrž izkušali celo paleto čustev, dogajanje bo najbrž šlo iz ene skrajnosti v drugo. Lahko, da se boš spraševal-a: »Kaj se dogaja, to ni normalno?« Odgovor, ki prihaja na to je, da se stvari uravnovešajo. Da se lahko uravnovesijo, pa potrebujejo močan energijski potencial, ki ga ustvarjajo skrajnosti.

 

Če veš, kaj se dogaja in zakaj, je tudi lažje upravljati s svojimi bodisi čustvenimi nihanji, bodisi z dogodki. Za stvari, ki ne bodo osebni procesi, je najbolje, da k njim pristopaš kot zunanji opazovalec-ka. Opazuj, kaj se dogaja, a ne padaj v drame, v vrtinec skrajnosti. Če boš v osebnih čustvenih procesih, pa ti svetujem, da jih ne potisneš, ampak greš skoznje. Toplo priporočam tudi prestrukturiranje čaker, saj prinaša izjemne rezultate. Tukaj je eden izmed primerov.

Simona Primožič pravi:  »Takoj sem se počutila kot da bi telo zadihalo in sem imela svežo energijo. Neprijetne situacije me niso takoj spravile iz tira. Počutim se tudi bolj fit, prav tako sem izgubila 1,5 kg od prejšnjega tedna (tudi po obsegu se pozna), čeprav nisem imela neke diete ali vadbe. Kot da bi moje prej neodzivno telo začelo delovati. Sploh pa sem opazila spremembe v delovanju 2. čakre, ki je bila prej zelo zapacana, saj sem imela prav opazno bolj sproščen odnos s partnerjem.«

 

To je le eden izmed nedavnih odzivov na prestrukturiranje čaker. Na splošno pa se ljudje počutijo lahkotnejši in bolj sproščeni. Še posebej toplo ti ta proces priporočam, če si bil-a veliko v stiku s cep… ljudmi ali pa si sam-a c….. V takih primerih ugotavljam posebne strukture v energijskem polju, ki, če poenostavim, vplivajo na to, da telo ni pretočno, tako niso pretočne tudi misli, čustva in vse to vpliva na vsesplošno slabo počutje. Lažje pa se s takimi ljudmi tudi upravlja.

 

APRIL BO TOREJ PUŠČAVSKO-DEŽEVEN MESEC

 

Skozi te skrajnosti se bo pokazalo, kaj je še tisto, kar je potrebno vnesti v življenje, da lahko dosežemo ravnotežje. Slednje je pomembno, kajti to je tista podlaga iz katere gradimo naprej, bodisi so to harmonični odnosi, odnos do sebe, to, kako si želimo živeti in kaj je morda potrebno pustiti za seboj. Zelo vidno bo tudi to, kje se še borimo. To namreč vidim kot sliko tega, kako se oseba z zadnjimi močmi oprijema vrvi v silovito deroči vodi in ne ve, da je vse, kar je  potrebno narediti, da lahko izplava, samo to, da spusti. Drži se, dokler se lahko, dokler močna in deroča voda ne zmaga. Vendar pa, ko končno popusti in se spusti, je že zelo utrujena in težje zaplava do obale, kajti sila deroče vode jo premetava sem ter tja.

 

KDO BO APRILA IMEL PREDNOST?

 

Prednost bodo aprila imeli tisti, ki bodo znali spustiti to, česar se oklepajo in jim predstavlja nenehno borbo, težo, ali povedano drugače, je velik porabnik življenjske energije.

 

Prehajamo namreč v lahkotnejše bivanje, ki se jasno izrisuje, a se je tudi za to potrebno nekaj odučiti. Navada je železna srajca, kajne? Ali si morda opazil-a, kako težko se je včasih sprostiti, kot da je potrebno nenehno nekaj početi, pa četudi ležiš pred TV, nekaj počneš, kajne?

 

Aprila se sprosti in zadihaj. Dopusti, da te dež osveži, da te sonce napolni in preživi veliko časa v naravi. Aprila je v ospredju neka nova oblika bivanja. Kot da bi stopil-a v nek nov svet. Ne gre toliko za nove začetke, kot za izgradnjo novega sveta na temelju, ki ga že imamo postavljenega.

K ohranjanju vibracije in dvigu zavesti ti bo pomagala tudi meditacija Blue Ray, ki je spremljala lanski koledar. Sedaj je na voljo tudi samo kot meditacija. Po mojem mnenju je to ena boljših meditacij in ti bo pomagala na poti, ko postajamo nova verzija človeka. Sam modri žarek uporabljam tudi kot zaščito, zdravljenje in regeneracijo ter vpoglede v to, kam gremo.

KLIKNI TUKAJ ZA NAKUP

P.S. !!! Delavnica Intuitivnega pisanja je prestavljenja na 10. -12. november 2023. Predlagam, da svoje mesto že rezerviraš in se prijaviš. Nekaj rezervacij je že, tako da se mesta že polnijo. Tukaj najdeš več informacij.

vikend oddih intuitivnega pisanja

ČE BI… KAJ BI…?

 

Vprašanje, ki prihaja je: Če bi imel-a ves čas na tem svetu, kaj bi z njim naredil-a? Predlagam, da se prepustiš navdihu in si to zapišeš ter pričneš to dejansko izvajati.

 

Podlaga, na kateri aprila gradimo, je vizija, ki si jo začutil-a in upam da tudi zlil-a na papir v obliki intuitivne risbe/slike meseca marca. Čutiti je namreč, da se stvari zlagajo kot lego kocke. Postopnost je tudi v ospredju. Najprej ena stvar, nato pa druga. Še zmeraj se nam nikamor ne mudi in počasi se daleč pride.

 

POPKOVNA ČAKRA

Aprila te tudi vabim na čudovito meditacijo Popkovna čakra. Ta čakra je bila deaktivirana s padcem Atlantide, sedaj pa je čas, da jo ponovno »zaženemo«, združimo z njenim aktivnim delom, ki je spolna čakra ter končno zaživimo to obilje, o katerem se v zadnjem desetletju toliko govori. Vendar pa le redkim to uspe, saj ne vedo, da je za obilje, o katerem je govora,  potreben dvig vibracije celotnega energijskega sistema ter uvajanje potrebnih sprememb v svoje življenje. Aktivirana popkovna čakra pa drži enega izmed ključev do tega. Srčno vabljen-a. Več informacij prejmeš tudi tukaj.

 

Sama se že nekaj mesecev počutim, ko da v intuitivnih napovedih pišem o sebi, saj sem tudi sama v močni tranziciji. Spreminja se moje delo, poleg tega pa smo se z družino  preselili in se privajamo na novo okolje. Več o tem bom podelila v posebnem sporočilu o manifestaciji in njeni pravi resnici.

 

Že sedaj pa te vabim, da se mi aprila pridružiš tudi na brezplačnem predavanju Aktiviraj svojo kvantno moč pozitivnega uresničevanja, ki bo tokrat precej drugačno, saj sem v zadnjih mesecih še poglobila svoje razumevanje manifestacije, kvantnega polja in delovanja energije. To želim podeliti. Tukaj že lahko rezerviraš svoje mesto.

 

OSTAJAJ ZVEST-A SEBI

 

Aprila ostajaj predvsem zvest-a samemu-mi sebi. To sporočilo je odločno. Ne dopusti, da te skrajnosti speljejo iz poti, ki si si jo začrtal-a. To se lahko zgodi, če izgubiš moč in vizijo. Za ustvarjanje sanjskega življenja je potreben fokus, je potrebno odrekanje nečemu za doseganje višjega dobrega, je potrebna koncentracija, vztrajnost ter vera v to, da ti bo to uspelo. Ob tem pa je potrebno negovati tudi otroka v sebi, vzdrževati svojo vibracijo in radostno pluti v svojo smer. Slednje je tipično tudi največji izziv.

 

Aprila deluj čim bolj sproščeno, kot da na svetu nimaš nobene skrbi in imaš časa na pretek. Tako skrajnosti nate ne bodo imele vpliva, ravno obratno, okrepile te bodo ter napolnile z energijo. Tokratni ritual meseca ti bo pri tem pomagal. Ritual je del celovite Intuitivne napovedi meseca, ki si jo lahko naročiš tukaj.

 

Želim ti čudovit mesec in še to, da se ti jasno izriše tvoja velika vizija, ki jo boš že poleti lahko uresničil-a.

 

Velik objem.

 

INTELIGENCA SRCA 2023 SEDAJ – 50%

VEČ INFORMACIJ IN NAKUP

P.S. Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Vsak mesec pa prejmeš tudi nov ritual meseca. TUKAJ SI JO LAHKO NAROČIŠ.

Ob naročilu prejmeš tudi čudovito darilo – sklop 21. meditacij za osebni in poslovi uspeh.

TUKAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA APRILA 2023

Energija meseca aprila bo božala dušo. Spodbudna bo za vse, kar zadovolji to, po čemer tvoja duša hrepeni. Nežna in pretočna, svilnata energija bo prisotna. Ta ti bo pomagala prižigati plamen notranje sreče.

IZZIVI MESECA APRILA 2023

Prevladujoča nizkovibracijska čustva bodo lahko izziv. Če si v zadnjem času doživljal-a kakšno bolečino ali izgubo, slednje namreč prihaja v ospredje in si zato zaprl-a svoje srce, se bodo ta čustva lahko še potencirala.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE V MESECU APRILU 2023

Čim več počni stvari, ki te osrečujejo. Ko boš v začutil-a ta izbruh radosti in sreče, prikliči še nadangel-a Haniela in jo prosi, naj ta plamen še razplamti v nekaj večjega in stalnega.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply