DOPUSTI SI BITI NAVDIHNJEN-A

 

Maja bo navdih dostopen in kar je najbolje, tekel bo v potokih. Veliko smo prečistili do tega trenutka. Sivo in lepljivo energijo smo kolektivno pomembno prečistili in maja se odpira nov pogled, nov svet.

 

Vizija, ki jo pravkar prejemam, je čudovita. Sem med hribi v toplješih krajih, v daljavi se globoko navzdol preliva mogočen kristalno čist slap, pokrajina je bogato zelena in toplo  sonce je visoko na nebu. Ali potrebuješ še kaj več kot to, prihaja pomembno vprašanje? Vdihni ta prizor, vdihni ta trenutek in se napolni. Ta trenutek je vreden vsega. Seveda si želiš še česa več, kajne? Vendar pa v tem prizoru gre za vibracijo, s katero lahkotneje kreiraš to, kar si želiš.

NAVDIH TE BO VODIL K BOLJŠEMU ŽIVLJENJU in NOTRANJEMU MIRU

Prihaja sporočilo, da se maja polni z navdihom, ki te bo popeljal naprej v svojem prizadevanju po boljšem življenju. Nežna energija sonca te bo božala in poskrbela za čisto in bogato vibracijo, ki ti bo pomagala doseči, kar si želiš. To pa je, neglede na to, kaj se ti ta trenutek podi po mislih, predvsem notranji mir. Iz tega stanja notranjega miru so vse sanje uresničljive in se bodo pričele uresničevati po naravni poti.

V Strastnem življenju maja pričenjamo s programom Elitni UM, ki te na tej poti lahko bistveno podpre. Občutek je, da bo tokrat tudi Elitni UM potekal na čisto drugih, višjevibracijski temeljih. Srčno vabljen-a k temu, da se nam pridružiš na poti ustvarjanja kraljevskega življenja. Ta beseda je prišla, pa čeprav je sama ne bi uporabila. Tudi sama čutim to prijetno razburjenje za vse, ki se mi boste na tej poti še pridružili.

Se želiš podati na pot zavestnejšega pozitivnega ustvarjanja svojega življenja, odnosov in obilja?  Elitni UM te bo 100% podprl na tej poti. 

VEČ INFORMACIJ IN VPIS

VSE JE MOGOČE s KRALJEVSKO MODRO in ZLATO

Prisotna bo kraljevska energija zelo visokih vibracij, kraljevsko zlate in kraljevsko modre barve. Maja se obdaj s tema dvema vibracijama, kajti prihaja sporočilo, da se boš tako veliko bolje počutil-a kot doslej. Ti frekvenci te bosta podprli v občutku, da je vse mogoče. Dragi kamen safir in zlato še posebej nosita v sebi to vibracijo.

INVESTICIJE SE TI BODO OPLEMENITILE

Finančno bo maj ugoden mesec za dolgoročne investicije. Tako, da če si doslej razmišljal-a v tej smeri, dobro razišči te opcije in sprejmi informirano odločitev o morebitnih vlaganjih. Tudi vložek v svoj samorazvoj ali nova znanja, se ti bo oplemenitil in te dobesedno obogatil. Pogumno naprej! Spodbujen-a boš k naslednjemu koraku, ki te bo dokončno odlepil od starega, od stare platforme delovanja in na področju pozitivnega razvoja.

Zelo dobro se počutim, ko pišem tokratno napoved, saj je čutiti maj kot zelo svež mesec. Prihaja s svežimi energijami in največjo dozo navdiha doslej. Ne čutim, da bi bilo potrebno še karkoli čistiti ali puščati za seboj. Kolektivno pomembno smo dosegli novo stopnjo v svoji evoluciji in energijskem premiku na višje vibracije.

SPRAŠUJEM PA, KAJ LAHKO NAREDIMO, DA BO TA PLATFORMA ZDRAVA?

Pogledati je potrebno v vse svoje življenjske sfere in vibracijo le-teh, od prehrane, do materialov, ki jih uporabljaš za oblačila ali dom, do misli, čustev, stvari, ki jih vsakodnevno uporabljaš za svoje udobje, kar gledaš, opazuješ in bereš, idr. Sedaj je idealen čas za to, da tudi tukaj morda še malce zavestneje izbiraš zgolj stvari, ki se ujemajo z občutkom, ki si ga morda prejela v začetni inspiraciji, ki sem jo podelila. Saj veš, slap, zelenje, sonce…

16. maj: Meditacija KRISTALNA 5D MESTA

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Potekajo že prijave na vikend oddih Intuitivnega pisanja, ki bo od 10.  do 12. novembra 2023. Predlagam, da svoje mesto že rezerviraš in se prijaviš.

vikend oddih intuitivnega pisanja

PRIHAJA NOV NAVDIH in PRELOMNICA

Vse, ob čemer se ti se srce ne napolni s podobno dozo navdiha in tem čudovitim občutkom polnosti, je še dobro spustiti ali opustiti. To velja tudi za vse, ki ste v transformacijskem delu. Vse, ob čemer tega več ne začutite, vse programe, stranke, načine komuniciranja, predstavljanja svetu, opustite. Kajti prihaja novo, prihaja nov navdih.

Tako kot april, ki je bil mesec novih pogledov na stvari, si bomo tudi maj zapomnili po pomembni prelomnici, ki pa je, pustiti za seboj vse, kar nas obtežuje, kar je težko, ob čemer se morda še mučimo in predvsem po tem, kako lahko je to. Maja bo to še laŽje, za vse, ki še niso bili pripravljeni spustiti in opustiti starih načinov delovanja in navad, ki jih držijo v statusu quo ponavljanja ena in istih zgodb. Morda si boš celo rekel-a, zakaj tega nisem naredil-a že prej?

Več bo sodelovanja in neke vzporedne resničnosti lahkotnejšega bivanja, ki bo tekla mimo tega, kar se nam še projicira skozi prevladujoče medije. Ob tem te želim spomniti na to, da je danes na voljo toliko pozitivnih in koristnih znanj, ki ti lahko pomagajo postaviti temelje delovanja na ljubezni in navzgor, da nihče, prav nihče ni potrebno, da ostane v 3D realnosti pomanjkanja in večnejega boja za preživetje ter vrtenja hrčkovega kolesa.

POT SVETLOBE BO PRIVLAČNEJŠA

Maja bo pot svetlobe bistveno močnejša in predvsem privlačnejša. Tako da nanjo ne bo težko stopiti. Morda boš celo ugotovil-a, koliko ljudi privlači ta pot in te bot to napolnilo s toplino v srcu, še posebej, če je ta pot zate novejša ali si se na njej počutil-a morda malce osamljeno.

Odprto srce prihaja v ospredje in tako tudi deluj. Ponovno prihaja sporočilo, da se napolni s svetlobo, negativnimi ioni, vizijo čudovitega raja na zemlji, ki je mogoč za vse.

Prihajajo nove tehnologije, ki bodo prijaznejše za okolje in ljudi. Predvsem pa bodo lahkotnejše. Temeljile bodo na napajanju iz te nenehno replicirajoče se energije, plazme. Slednjo tudi sami poustvarjamo znova in znova s svojimi mislimi in e-mocijami, torej z energijo, ki jo oddajamo.

Kdaj bodo te tehnologije dostopne širšemu človeštvu?

Odgovor, ki je prišel je le, da kmalu. Točnega časa mi ne morejo dati, kajti še zmeraj je vse odvisno od naše kolektivne pripravljenosti na to spremembo. Vendar pa prihaja sporočilo, da je na to že vse pripravljeno.

Novi sistemi bodo nadomestili stare na vseh pomembnih področjih delovanja človeških skupnosti. Novi sistemi bodo dejansko participativni, taki, na katere bomo kot posamezniki dejansko imeli vpliv. Sedaj je namreč čutiti, da ga nimamo in da smo na milost in v večini primerih nemilost podvrženi delujočim sistemom, ki nas meljejo kot lahko potrošno blago.

Nova doba je tukaj, še prihaja sporočilo, pripravljena na to, da te sprejme in da ti sprejmeš njo v vsej svoji zlati veličini. Vdihni jo in izdihni staro, ki je samo še bežen spomin.

Maj bo čudovit in s soncem obsijan mesec. Užij ga. Razen tega, nam namreč ni potrebno narediti nič drugega posebnega. Vse ostale stvari kot so tvoji cilji, naloge ali tarče kot je zapisano v celoviti Intutivni napovedi maja, se bodo s tem pristopoma same postavljale in prestrukturirale, če bo to potrebno, da se bodo lahko energijsko ujele s to tvojo vibracijo.

Želim ti navdihnjen mesec.

P.S. Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Vsak mesec pa prejmeš tudi nov ritual meseca. TUKAJ SI JO LAHKO NAROČIŠ.

Ob naročilu prejmeš tudi čudovito darilo – sklop 21. meditacij za osebni in poslovi uspeh.

TUKAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA MAJA 2023

Kreativne dejavnosti bodo energijsko zelo podrte, vse od pisanja knjige, do ustvarjanja umetniških del, kreiranja novih vsebin ali programov, prenavljanja doma izven okvirjev in omejitev, novih kombinacij obstoječe garderobe ali druge kreativne dejavnosti.

IZZIVI MESECA MAJA 2023

Pretočnost z manifestacijo ti maja lahko blokirajo skrbi, pričakovanja in nerazrešene zadeve, ki jih še nisi bil-a sposoben-a spustiti ali odpustiti. Odpuščanje sebi za vse življenjske odločive prihaja tukaj v ospredje.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE MESECA MAJA 2023

Usmerjaj se v delo na frekvenčnem ujemanju. Gre za sekvenciranje in strukturiranje energije v obliki atomov in najmanših delcev svetlobe, fotonov, na način, da se pričnejo ujemati s tvojo tarčo. Maja bodi zelo natančen-a. Nekaj na napotkov za to, kako to doseči, najdeš v celoviti Intuitivni napovedi meseca, ki jo lahko naročiš tukaj.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply