UTRJUJ STABILNOST

 

Težko se je povezati medtem, ko je na svetu toliko neravnovesja. Vojne, naravne ujme, begunci, revščina, manipulacije …

 

Odgovor na mojo prvo misel pa je prišel takoj. Nekje vmes med vsem tem obstajajo oaze zlate dobe. To je podobno kot na vrtu, na katerem posadimo nekaj čudovitega, a se med vsem tem razvije tudi plevel. Vsak element tega ekosistema pa ima v njem svojo vlogo, ki je natančno opredeljena. Razumeti je potrebno, da živimo v svetu polarnosti, kjer ima vsaka lepa stvar tudi svoj senčen pol. Oba obstajata zaradi drug drugega. Zagotovo pa je to zato, da se naučimo obstajati samo še v visokovibracijskem polju, ki je ljubezen in navzgor, ter ustvarjati ravnovesje in harmonijo v svetu.

 

Te dni berem knjigo Diane Cooper, Discover Atlantis, v kateri piše, da so po zlati dobi Atlantide prišli v Atlantido tudi komarji, muhe in drugi insekti kot odgovor na nižjevibracijske misli. Z mislimi in njihovim vplivom ter polarnostjo se pogobljeno ukvarjamo v izobraževalnem programu Elitni UM, v katerem sedaj že leta opazujem, kako velike spremembe lahko dosežemo, če se zavedamo svojih miselnih vzorcev. Tako, da mi ta ideja Cooperjeve prav jasno rezonira.

Kaj pa o tem meniš ti?

PRIDRUŽI SE
HAVAJSKEMU MASTERMINDU 2024
Oddih na Havajskem otoku Big Island ponuja hitro širitev zavesti in aktivacijo inteligence srca ter potenciala z delfini & kiti ter izjemnimi energijami otoka Big Island.
Če so tudi tebe poklicali delfini in kiti, si tudi ti pomemben del mozaika prehajanja v novo zlato dobo in imajo zate pomembne infomacije. S seboj nosijo frekvenco radosti in prenašajo svojo modrost ter informacije o tem, kaj se dogaja na planetu s telepatskim prenosom ter zvokom in aktivacijo inteligence srca. Na Havajskem mastermindu se tudi temu posebej posvečamo.

Avgust se sprva kaže kot mesec zatišja pred neurjem. Neko neurje najbrž še bo prisotno v drugi polovici meseca. Zato res upam, da si si julij in si vsaj še prvi teden avgusta res vzameš za integracijo vsega, kar si doživljal-a v zadnjih treh letih. Potrebovali bomo namreč stabilnost.

STABILIZIRAJ VSE SFERE SVOJEGA ŽIVLJENJA

 

Avgust ni čas za neke drastične spremembe. Stabiliziraj vse sfere svojega življenja, od odnosov, prični seveda pri sebi, do financ, doma idr. Gradi na tem, kar si do sedaj že postavil-a in ne spreminjaj svoje smeri, morda jo le korigiraj, če bo potrebno. Dajaj in deli z drugim do mere, ko je tebi še udobno, pri tem pa pazi, da bosta tvoja stabilnost in ravnovesje ohranjena.

Septembra kot kaže pričenjamo z obnovo in ponovno izgradnjo novega sveta. Avgust pa bo kot kaže nek vmesni mesec priprave na to.

Prihaja še sporočilo, da avgusta delaj na svoji materialnosti, na zavedanju sebe v tem materialnem svetu, v tem  materialnem telesu. Morda ti bo hvaležnost za to, za katero ti priporočam, da jo izvajaš vsak dan, pri tem koristila. Naprimer; vsak dan se zahvali za stvari, ki v tvojem telesu delujejo ter za materialne stvari kot je naprimer avtomobil, dom, hrana…

Prihaja sporočilo, da ti bo to pomagalo pri ohranjanju materialne in fizične stabilnosti, pa tudi tvoj mental bo bolj zasidralo v dani trenutek. Tudi ko hodiš po ulici se lahko naprimer zahvaljuješ za lepo tlakovano pot, za pesek pod stopali, za drevo ipd. Prihaja še sporočilo, da se ti z rednim izvajanje te vaje lahko izboljša celo vid. To je zanimivo celo meni, zato te prosim za povratno informacijo glede tega proti koncu avgusta.

Res me zanima, kakšen vpliv bo ta vaja imela na tvoje življenje in fizično telo. S samo preprostim opazovanjem in prepoznavanjem materialnih stvari in lepote v njih ter njihove vrednosti v tvojem življenju, lahko precej izboljšaš svojo stabilnost na vseh življenjskih področjih, pa tudi mentalno. Čutim namreč, da na mentalnem področju lahko prihaja do nihanj, kar bo najbrž eden izmed izzivov meseca avgusta.

Vabljen-a na čudovit vikend oddih Intuitivnega pisanja, ki bo od 10.  do 12. novembra 2023. Predlagam, da svoje mesto že rezerviraš in se prijaviš.

tukaj najdeš več informacij

24. avgusta te vabim tudi na tole čudovito predavanje, ki je brezplačno.

Rezerviraj svoje mesto

Ni veliko za povedati avgusta.

 

Energija nas bo podprla na področju stabilnosti in biti, brez hitenja, brez načrtov za prihodnost, brez razmišljanja o preteklosti.

 

Tudi zdravljenje energijskih in mentalnih bolečin je v ospredju. Kajti, ko razmišljamo o nekih težjih preteklih dogodkih, vlečemo s seboj v sedanjost tudi bolečino. Ta pa se pozna v energijskem polju in tam tudi ostaja, če je ne transformiramo, tudi, ko spomini že bledijo in z njimi jakost bolečine. V energijskem polju ta nevidno učinkuje in vpliva na psiho-fizično počutje.

POSVETI SE TRANSFORMACIJI BOLEČIN V MENTALU

 

Če se transformaciji »mentalnih bolečin« posvetiš avgusta, lahko zelo izboljšaš svojo vsesplošno stabilnost.

Kako lahko to narediš?

Lahko preiskušiš vse spodaj predlagano ali vsaj eno izmed stvari!

  1. Poišči si pomoč strokovnjaka-inje.
  2. Delaj na vibraciji svojih misli. Veliko jih je namreč avtomatiziranih in jih sprožajo zunanje okoliščine ali ljudje. Spomni se, da so to le ogledala, ki ponujajo priložnost za transfomracijo.
  3. Izvajaj vajo hvaležnosti kot je predlagana v tej napovedi.
  4. Pojdi vase in prosi svoje vodnike in angele ter stvarnika, naj ti pokažejo, kje v tvojem polju so še ostanki mentalnih bolečin. Koncentriraj se nanje tako, da jih obdaš z ljubeznijo, z roza barvo in hkrati prosi svoje vodnike in angele ter stvarnika, da ti jih pomagajo transformirati v ljubezen in navzgor.
  5. Spuščaj in odpuščaj.

 

Prihaja še sporočilo, ki se bere kot precej klišejsko. Ljubezen celi vse rane. Odpri se ji ter ji dopusti, da celi.

 

Potrebno je še delo na krepitvi svoje notranje moč, saj bo le-to pripomoglo k tvoji stabilnosti. Meditacija na to temo je na voljo brezplačno. Tukaj si jo lahko naložiš, če je še nimaš.

Sama imam veliko za podeliti s skupnostjo. Veliko novih tem za naše skupne kavice se je nabralo na mojem oddihu, ki jih bom z veseljem podelila. Če še nisi del FB skupnosti ter srčno vabim, da se nam pridružiš tukaj. 

1. AVGUSTA SE IZTEČEJO TUDI ROJSTNODNEVNE UGODNOSTI

  1. Vpis v VREDNO, ob katerem prihraniš kar polovico. Namesto 299 € ob vključitvi v VREDNO sedaj plačaš samo 150 €. Lahko jih poravnaš tudi v dveh obrokih do začetka treninga, ki se začne v ponedeljek 4. septembra ob 19.00 uri. Več informacij in zgodbe udeleženk treninga lahko prejmeš tukaj >>>
  1. Sedaj lahko do vseh ORODIJ VSTAJENJA dostopaš s prihrankom v vrednosti 33€. Klikni tukaj za več informacij.
  1. Rezerviraš pa lahko tudi INDIVIDUALNO INTUITIVNO SVETOVANJE z menoj s 50% popustom. Tukaj izveš, kaj svetovanje vsebuje in izvedeš nakup. Tudi ta ugodnost velja samo do vključno 1. avgusta. Termini za svetovanje bodo na voljo zadnji teden v avgustu.

ORODJA, KI TE BODO PODPRLA NA POTI OSEBNE IN POSLOVNE RASTI, KI SO TI NA VOLJO po sistemu prispevaj, koliko začutiš (donacije).

  1. Sklop meditacij za osebni in poslovni uspeh.
  2. Celovita Intuitivna napoved meseca – vodnik za izpolnjeno življenje.

 

Želim ti stabilen mesec, zdravo telo in obilje hvaležnosti, ki se povratno zliva v tvoje življenje. 

PREDNOSTI MESECA AVGUSTA 2023 

Avgusta se ne omejuj, ali veži, ampak se loti ustvarjalnih podvigov, skozi katere se lahko v celoti izraziš.

 

IZZIVI MESECA AVGUSTA 2023

Morda ti bo avgusta ob vsem globjem zavedanju tega, kar obstaja, dobrega in slabega, tudi težko vzdrževati občutke sreče in se v celoti zavedati tega, kar te še omejuje.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE MESECA AVGUSTA 2023

Razmišljaj v smeri tega, da zmeraj obstaja več možnosti kot morda misliš ter s tem rešitev in upanja kot pa te, v katere sedaj polagaš svojo pozornost. Lahko gre tudi za zelo majhne stvari.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply