PRENOVA & IZGRADNJA

 

Septembra kot kaže pričenjamo z obnovo in ponovno izgradnjo novega sveta. Vendar pa, kot sem prejela v viziji, lahko to pomeni tudi dobesedno rušitev starega sveta.

 

Še zmeraj prihajajo v ospredje vojne, rušenje, razdejanja, ki smo jim bili priča v zadnjem mesecu po precejšnjem delu sveta, pa ne samo kot posledico človeške neumnosti (vojne), ampak tudi kot posledico naravnih ujm.

September dobesedno kliče po prenovi.

PRIDRUŽI SE
HAVAJSKEMU MASTERMINDU 2024
Oddih na Havajskem otoku Big Island ponuja hitro širitev zavesti in aktivacijo inteligence srca ter potenciala z delfini & kiti ter izjemnimi energijami otoka Big Island.
Če so tudi tebe poklicali delfini in kiti, si tudi ti pomemben del mozaika prehajanja v novo zlato dobo in imajo zate pomembne infomacije. S seboj nosijo frekvenco radosti in prenašajo svojo modrost ter informacije o tem, kaj se dogaja na planetu s telepatskim prenosom ter zvokom in aktivacijo inteligence srca. Na Havajskem mastermindu se tudi temu posebej posvečamo.

samo še 1 prosto mesto

več informacij

ŠIRI MIR PO SVETU

Vabim te, da se mi septembra pridružiš pri širjenju miru po svetu. To lahko naredimo tako, da se vsak dan ob 22.00 uri povežemo v mrežo svetlobe (neglede na to, kje se dejansko fizično nahajmo) in se 5 minut koncentriramo na vseobsegajoči mir na Zemlji, in sicer tako:

 1. Pred seboj oblikuj sfero srebrne barve, premera približno 30 cm, ki je makro sfera MIRU. V njej je informacija o miru na Zemlji in odsotnosti vojaške industrije ter posledično vojn. Slednje ne obstaja na novi Zemlji.
 2. Presvetli to sfero z impulzom svetlobe, ki prihaja iz tvoje duše in iz srčne čakre. Močno jo presvetli.
 3. Sedaj sfero pomanjšaj in jo daj v svojo desno, lahko tudi v levo dlan.
 4. Vizualiziraj, kako se zelo hitro vrti in nastajajo nove in nove sfere MIRU.
 5. Prični jih pošiljati po vsem planetu: Severna, Južna in Srednja Amerika, Karibi, Evropa, Islandija, Grenlandija, Norveška, Švedska, Finska, Baltske države, Afrika, Bližnji, Srednji in Saljnji vzhod, Azija, še posebej Južna in Severna Koreja, Japonska, Rusija, Kitajska in Tajvan, Indonezija, Indija, Pakistan in Afganistan. Sfere pošlji še v Avstralijo, Novo Zelandijo, Južni in Severni Pacifik… (če sem kaj izpustila, še dodaj).
 6. Koncentracijo zaključi tako, da izrečeš: Fiksiram ta rezultat in tako je. Mir od znotraj in mir od zunaj.

VODA ČISTI

V Sloveniji septembra zagotovo nadaljujemo s prenovami po razdejanju, ki ga je povzročila voda, pa tudi drugod po svetu. Prihaja sporočilo, da je voda čistilo in s seboj odnaša vse stare informacije, ki so nas držale dobesedno prilepljene na nekaj, kar se vibracijsko ne sklada več s tem, kam gremo. Na nek način je to darilo v preobleki, neglede na to, od kod je bilo iniciirano. Vse v naravi namreč tako ali drugače teži k ravnovesju. Staro. Mora iti, da se lahko postavi novo, višje vibracijsko. Voda s seboj odnaša vse staro in s spomočjo matere Zemlje prečisti in transformira. Pomagajmo Zemlji tako, da se tudi mi pričnemo prečiščevati, tako energijsko, mentalno kot fizično.

OHRANJAJ MOČNEGA DUHA

Prihaja še sporočilo, da ne dopusti, da ti težki dogodki zlomijo duha. Vstani, otresi staro iz sebe in prični graditi novo, ne na podlagi stare vizije, ampak na podlagi tega, kdor si sedaj. Vzemi skupek vseh življenjskih izkušenj in se postavi kot materialno in duhovno bitje ter kot oseba, v katero si se tranformiral-a. Veliko lažje je hoditi naprej brez prtljage, ki s časoma otežuje vsako pot, saj postaja vse težja in težja.

 

VREDNA je trening dviga lastne vrednosti  in odklepanja pritoka večjega obilja v vseh oblikah. Pričnemo 4. septembra.

VPIS POTEKA

21. oktober – celodnevna izkustvena delavnica krepitve zaupanja vase in uresničevanja svojega potenciala z vibracijsko uskladitvijo.

živim prosperiteto

Ta čudovit vikend oddih Intuitivnega pisanja bo potekal od 10.  do 12. novembra 2023. Predlagam, da svoje mesto že rezerviraš in se prijaviš.

vikend oddih intuitivnega pisanja

PRISOTNA JE KRISTALNA ENERGIJA

September bo kot kaže pretežno sončen mesec. Prisotna bo višjevibracijska kristalinska energija. Ponovno te vabim, da te sončne žarke vsrkavaš skozi tretje oko Vse do češarike in jo polniš s to kristalinsko svetlobo. Prav tako, to zmeraj poudarjam in septembra v napovedi prihaja v ospredje, prenehaj uporabljati zobno pasto, ki vsebuje fluor. Ta namreč škodi tvoji češariki.

Veliko o tem govorimo v Intuitivnem vodji, kjer delamo tudi strukturizacijo česarike, ki je odgovorna tako za intuitivne sposobnosti kot naš fizični izgled, zdravje in mladost.

Malce sem poguglala in našla ta čudovit članek o česariki v Slovenskem jeziku. Septembra je pomen »čiščenja« vseh sistemov, tudi fizičnega, intuitivno izpostavljeno, zato ti toplo svetujem, da si ga prebereš, kajti vsebuje vse, kar bi tudi sama zapisala o tem. Klikni tukaj.

UGODEN MESEC ZA NOVE PROJEKTE IN GRADNJO

September bo ugoden ne samo za prenovo ampak tudi izgradnjo novega sveta. Ugoden bo za rojevanje novih projektov, postavljanje starih projektov na nove temelje, za delovanje na višjevibracijski platformi, ki je rdeča nit letošnjih intuitivnih napovedi.

Zavedno ali nezavedno bo energijska podpora meseca septembra delovala, saj se je staro precej prečistilo, novo pa prejelo prosto pot. Ljudje veliko več energije porabljamo za to, da se oprijemamo starega, namesto, da bi to spustili in pričeli ustvarjati novo, z novo energijo ali novo priložnostjo. Prenova seveda spada zraven. To velja tako za odnose kot za nepremečnine, službe in vsa druga pomembna življenjska področja in materialne stvari.

Tukaj pa bo tudi največji izziv septembra. Precej energije bo šlo v neproduktivno smer, če se boš oprijemal-a nečesa kot klopa. To energijo, ki jo boš morda uporabljal-a za to, da razmišljaš o dobrih starih časi ali stvareh, raje uporabi proaktivno in jo usmeri v novo in višjevibracijsko.

Dopusti, da te ljubezen do sebe prime za roko in te vodi naprej. Ker si čudovit-a in pomemben-a.

KOLEKTIVNO SE DVIGUJEJO OBČUTKI »ŽRTVE«

Prihaja še, da se kolektivno prečiščujejo energije in občutki žrtev, žrtvovanja, ki jih nosimo se seboj v svojih celicah, ki smo jih morda podedovali ali se jih priučili. Gre za vzorec, da moraš nekaj žrtvovati, za to, da nekaj dosežeš ali živiš na določen način. Ali pa, da razmišljaš v smeri, da si žrtev nekih okoliščin, narave, države, sistema, staršev, podedovanih vzorcev, ipd. Naj te spomnim ob tem, da ni žrtev, so samo prostovoljci.

Dragi-a, če čutiš, da je čas, da utrjuješ svoj steber notranje moči in se prenoviš na področju ustvarjanja ter življenja svoje prave vrednosti v svetu, ne odlašaj s procesom. V skupini istomislečih ljudi, ki delujejo z istim namenom kot ti, je ta transformacija veliko močnejša, učinkovitejša in hitrejša. Pridruži se treningu krepitve svoje lastne vrednosti in finančnega obilja v VREDNI, s katero pričnemo 4. septembra.

V VREDNI bomo naslednjih 6 tednov:

 1. Dvigovali vibracijo.
  2. Se naučili ceniti še bolj.
  3. Se ukvarjali z občutki o denarju.
  4. Transformirali to, zaradi česar materialno še nismo tam, kjer si želimo biti.
  5. Se pomikali skozi stvari, s katerimi se samosabotiramo.
  6. Utrjevali zavedanje o tem, da je vse v vibraciji.

Upam, da se vidiva v sferi izgradnje višjevibracijskega sveta. Sama ga že zelo dobro vidim in živim.

Tukaj so še ORODJA, KI TE BODO PODPRLA NA POTI OSEBNE IN POSLOVNE RASTI, KI SO TI NA VOLJO po sistemu prispevaj, koliko začutiš (donacije).

 1. Sklop meditacij za osebni in poslovni uspeh.
 2. Celovita Intuitivna napoved meseca – vodnik za izpolnjeno življenje.

 

Želim ti lep, sončen in zelo potenten mesec.

P.S. Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Vsak mesec pa prejmeš tudi nov ritual meseca. TUKAJ SI JO LAHKO NAROČIŠ.

Ob naročilu prejmeš tudi čudovito darilo – sklop 21. meditacij za osebni in poslovi uspeh.

TUKAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA SEPTEMBRA 2023

Odloči se in prišlo ti bo naproti je energija meseca septembra. To je čudovita spodbuda za to, da gremo po poti vstajenja in delamo nadaljnje korake v smeri izgradnje zlate dobe.

 

IZZIVI MESECA SEPTEMBRA 2023

Največji izziv bo na poti sprejemanja tega, da si se spremenil-a, da je staro morda dokončno šlo, a tega energijsko še nisi spustil-a.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE MESECA SEPTEMBRA 2023

Usmerjaj svojo energijo v to, da ohranjaš energijsko pretočnost. To je pravzaprav vse, kar potrebuješ septembra, zato dobro poskrbi za to.

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Join the discussion One Comment

Leave a Reply