KREPITEV TEMELJEV

 

Oktobrsko napoved se začenja z vprašanjem: Kaj si septembra pričel-a graditi?
Nadaljuj!

 

Si na dobri poti izgradnje stabilnega življenja na temeljih, ki si jih postavljal-a zadnja štiri leta. Morda bo oktobra še potrebno pogledati v to, kaj se ti je v zadnjih nekaj letih dogajalo, v transformacije, skozi katere si morda šel-a, predvsem pa globje v svoje temelje.Temelji morajo biti zdravi, močni in globji kot kdajkoli prej.

Če si naredil-a meditacijo 12 čaker vstajenja, potem veš, zakaj je potrebno poglabljati svoje temelje. Če povzamem, gre predvsem za to, da ko se širiš in rasteš, potrebuješ tudi trdnejše in globje temelje, na katerih lahko ohranjaš svojo stabilnost.

PRIDRUŽI SE
HAVAJSKEMU MASTERMINDU 2024
Oddih na Havajskem otoku Big Island ponuja hitro širitev zavesti in aktivacijo inteligence srca ter potenciala z delfini & kiti ter izjemnimi energijami otoka Big Island.
Če so tudi tebe poklicali delfini in kiti, si tudi ti pomemben del mozaika prehajanja v novo zlato dobo in imajo zate pomembne infomacije. S seboj nosijo frekvenco radosti in prenašajo svojo modrost ter informacije o tem, kaj se dogaja na planetu s telepatskim prenosom ter zvokom in aktivacijo inteligence srca. Na Havajskem mastermindu se tudi temu posebej posvečamo.

še 2 prosti mesti

več informacij

KAKO OKREPITI SVOJE TEMELJE?

 

Svoje temelje lahko pričneš krepiti tudi s to preprosto koncentracijo:

  1. Prečisti svoje energijsko polje tako, da za to prosiš nadangela Mihaela.
  2. Nato se poveži s svetlobo stvarnika, ki se spušča od zgoraj navzdol in skozi teme vstopi v telo ter s svetlobo matere Zemlje, ki prihaja iz središča 5D zemlje in skozi stopala vstopi v tvoje telo. Žarka se povežeta v tvojem središču upravljanja v predelu srčne čakre. Svetloba v tem predelu se krepi, polni vse dele telesa in se skozi kožo prične širiti navzven v polje upravljanja. Dopusti, da se v celoti zapolni s to čudovito energijo.
  3. Sedaj pa vizualiziraj, kako stojiš na platformi svojega življenja. Poglej navzol. Pod to platformo so temelji. Kakšni so temelji? So morda prhki, temni, majavi, ali so morda zelo osvetljeni, trdni, sveži, stabilni in močni.
  4. Opazuj temelje in hkrati odzive svojega telesa medtem, ko jih opazuješ.
  5. Prični temelje popravljati tam, kjer je to potrebno in jih presvetljevati z zlato svetlobo.
  6. Ko zaključiš izreci še: Hvala. Fiksiram ta rezultat.
  7. Sedaj si zapiši svoje ugotovitve.
  8. To koncentracijo ponovi večkrat.

NOTRANJE ZAVETJE

Energija oktobra bo nudila varno notranje zavetje. Kot kaže bo namreč zunanje dogajanje kar turbolentno. Sama te turbolence vidim kot da bi opazovala nevihko skozi okno varnega zavetja s šalico toplega čaja v roki in mirom v srcu. Oktobra bo kot kaže tako notranje stanje lažje doseči.

 

TUDI TO BO MINILO

Morda je to to, kar moraš v tem trenutku slišati prav ti. Karkoli se dogaja in če si v središču turbolence nekega osebnega, poslovnega, geografskega, naravnega, političnega, zdravstvenega ali kakšnega drugega dogajanja, vedi samo to, da bo tudi to minilo ter da za vsakim dežjem posije sonce.

Sama ugotavljam, da je bil zadnji mesec in pol precej obremenilen za živčni sistem. Tudi sama sem bila na čase precej eksplozivna in naveličana vsega. Zato sem se pričela o tem spraševati in raziskovati dogajanje ter ugotovila, da je veliko vplivov tudi v zunanjem okolju – elektro magnetna valovanja – ki bremenijo naš živčni sistem.

Če to veš, kar bo oktobra zelo pomembno, lahko to tudi uravnovesiš in se pred tem zaščitiš. Spomni se na to, da si ti najpomembnejša oseba v svojem življenju in da je tvoj živčni sistem VREDEN podpore in zdravega okolja, ki mu ju lahko omogočiš samo ti. Nič ni vredno več ko to. Oktobra torej prisluhni izključno sebi in svoji notranji modrosti, ko gre za tvoje fizično in mentalno zdravje.

 

VEČJA JASNOST

Na drugi strani pa je sonce na obzorju in še več višjefrekvenčne svetlobe prihaja oktobra. S tem pa prihaja tudi veliko večja jasnost zate dragi-a glede tega, kam greš, zakaj si na tej poti in kaj si želiš. Tudi, če si bil-a do sedaj izgubljen-a v labirintu težav in težkih misli, prihaja lažje obdobje. Sonce je posebna življenjska energija in njegova celovita moč ter frekvence, ki so vse bolj dostopne, pomagajo pri spremembah iz karbonske v kristalinsko transformacijo telesa kot tudi pri vstajenju. Hkrati pa tudi ti procesi obremenilno vplivajo na živčni sistem. Še najbolj bi to lahko primerjal-a s spreminjanjem gosenice v metulja, ki pri tej spremembi doživlja tudi fizično bolečino.

Meditacija dvig vibracije čakre Dušna zvezda, 5 oktober.

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Dušna zvezda in njene naloge

21. oktober – celodnevna izkustvena delavnica krepitve zaupanja vase in uresničevanja svojega potenciala z vibracijsko uskladitvijo.

živim prosperiteto

Ta čudovit vikend oddih Intuitivnega pisanja bo potekal od 10.  do 12. novembra 2023. Samo še nekaj mest je na voljo.

vikend oddih intuitivnega pisanja

Da, živimo v obdobju mnogih in zelo različnih vplivov in informacij. Na voljo je več dobrega kot kdajkoli v zgodovini človeštva. Na voljo pa je tudi veliko več slabega kot kdajkoli v zgodovini človeštva. Kam se bomo obračali po navdih in pomoč ter razvoj pa je naša izbira.

GLOBALNA POLITIKA BO VSE TEMNEJŠA

Stvari na političnem področju se bodo odvijale naprej v smereh, s katerimi se mnogo izmed nas ne strinja in so skregane z vsako zdravo pametjo. Vendar prihaja sporočilo, da vse te globalistične sile obvladovanja s tem drvijo v svoj propad. Naj zdrvijo… Energija teh starih in okorelih sistemov, ki drvijo v propad, pa bo vplivala na ljudi, ki bodo delovali po sistemu »reši se, kdor se more«.

 

Naj te ponovno spomnim na to, da bo oktobra živčni sistem precej obremenjen, zato poskrbi za to, da ga umirjaš z dejavnostmi, ki hranjijo tvoje telo, duha in um z vibracijami ljubezni in navzgor. Za nas, ki si prizadevamo usvarjati kulturo kreativnosti in obilja ter držati vibracije zlate dobe,  je ta informacija precej spodbudna. Kajti še jasneje bomo videli, kaj je tisto, kar MORAMO narediti, kam naj se usmerjamo in kako naj komuniciramo.

 

BODI SILA MIRU IN STABILNOSTI

Ponovno prihaja sporočilo, da je najboljša drža oktobra biti v stanju opazovalca in ne toliko odzivalca na okoliščine.

 

Najbolje bo delovati iz polja notranje moči in luči, z manj besedami in izključno mirnimi in navdihnjenemi dejanji.

 

Deluj torej počasi in umirjeno. V nasprotnem primeru se lahko zanetijo premočne iskre in to, kar si želiš, pogori, še preden prav zaživi. Zapomni si, da imaš škarje in platno svojega življenja izključno samo ti v svojih rokah. Posebej pa prihaja sporočilo kot neko svarilo, da se izogibaj ljudem in situacijam, ki te želijo potegniti v stvari, s katerimi se globoko v sebi ne strinjaš.

 

VSAK VEČER OB 10.00 URI SE NAM PRIDRUŽI

Bodi sila miru in stabilnosti. Več kot nas bo, mirnejši in stabilnejši bo tudi ta planet. Zato bomo oktobra še naprej vsak večer ob 10.00 uri v skupni koncentraciji širi mir po svetu. Koncentracijo najdeš v septembrski napovedi tukaj.

Oktobra se dobimo tudi na dveh čudovitih dogodkih:

Online meditaciji Čakra dušne zvezde in dvig njene vibracije ter enodnevni delavnici v Mariboru, Živim prosperiteto.

 

Srčno vabljen-a in upam, da se vidiva. Naj te oktobra vodi notranja sila moči, s katero doprinašaš harmonijo v ta svet. Vabim pa te tudi k temu, da obiščeš prenovljeno stran Programom Strastnega življenja tukaj.

P.S.

Prav tako te srčno vabim v čudovito zavetje kraške pokrajine ter izraza tvojega notranjega glasu ali glasu tvojih vodnikov in univerzalne zavesti, in sicer na DELAVNICO INTUITIVNEGA PISANJA. Mesta so že skoraj zapolnjena. Delavnica pa je zate brezplačna z vpisom v progam Intuitivni vodja, s katerim ponovno pričnemo januarja 2024.

Vpis in uvodni pogovori že potekajo… Tukaj si lahko rezerviraš svoj termin za uvodni pogovor.

  • Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Vsak mesec pa prejmeš tudi nov ritual meseca. TUKAJ SI JO LAHKO NAROČIŠ.

Ob naročilu prejmeš tudi čudovito darilo – sklop 21. meditacij za osebni in poslovi uspeh.

TUKAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA OKTOBRA 2023

Preudarnost je naj bo v ospredju oktobra. Ne hiti v neke odločitve in poglabljaj se v stvari, ki jih počneš. Površinskost in naglica te lahko v prihodnosti veliko staneta.

 

IZZIVI MESECA OKTOBRA 2023

Prihajalo bo do velikega upora na poti transformacije. To bo tudi kazalnik tega, da je nekje zataknjene veliko energije in se morda zaradi tega težko pomakneš naprej.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL-A SVOJE NAMENE MESECA OKTOBRA 2023

Usmerjaj se v svari, ki tvoje dneve bogatijo s harmonijo. Deluj zelo ozaveščeno. Izbiraj stvari in odnose, ki bogatijo tvoje življenje v smislu porabe svojega časa.

  

 

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply