LJUBEZEN IN ZDRAVLJENJE SRČNIH BOLEČIN

 

Skozi transformacijo, ki bo energijsko zelo podprta in iniciirana, bo prihajalo do prebujanja duše in duhovnih sposobnosti.

 

December se sicer kaže kot reka lave, ki se vije skozi čas-prostor. Le da to ni reka lave, ampak miazme, ki je mrtva luč na sredini katere tli iskra življenja. Kaže, da se bo skozi mesec dogajalo masovno čiščenje.

 

Prihaja sporočilo, da si dopustimo ta prehod, kajti imamo veliko podpore prav na tem področju, da se nizke energije, ki preprečujejo pretočnost z najpotentnejšo silo življenja, prečistijo, oziroma, kot videvam prizor, odtečejo, se zlijejo v oceane in morja, ki jih bodo transformirali v svetlobo.

 

Ljudje se najbrž počutijo precej nepovezani in odtujeni. Stopnja le-tega je odvisna od količine svetlobe, ki je sposobna priti v bio polje in fizični sistem človeka.

 

POGLABLJANJE VASE

 

Najboljši nasvet, ki prihaja za december je, da se poglobimo vase, v svojo bolečino in ranljivost ter si dopustimo proces čiščenja in transformacije. Nobenih stresnih trenutkov ter čim manj ali nič alkohola in težke hrane.

 

Čeprav se to sliši kontradiktorno, saj prihajajo prazniki, je prav to nasvet, ki prihaja. Že ob pisanju tega, se energija spreminja in prihaja sporočilo, da za dvig vibracije in pozitivno transformacijo ni potrebno veliko kot tudi sama velikokrat povem. Potrebni sta le voljnost in pripravljenost na to, da se to zgodi ter določena stopnja odprtosti za to, da ozavestimo nekaj novega.

 

MESEC SRČNIH TEŽAV

 

December je, kot še prihaja, mesec ljubezni in zdravljenja srčnih bolečin. Morda bo decembra tudi slišati več o tem, da ima kdo težave s srcem. Te so lahko tudi posledica dolgotrajnega energijskega in emocionalnega zaprtja srca in držanja čustev v sebi, predvsem tistih bolečih ter posledično izčrpavanja te mišice in njenega podpornega sistema.

 

Čustveno bo december zelo volatilen mesec. Morda bodo neke stare bolečine še prihajale v ospredje. In prav je tako. Kajti, če še obstajajo v srcu, naših zgodbah ali zavesti, to pomeni le, da še niso čisto ozdravljene. To bo še zadnja stopnja potrebne transformacije, ki nas bo pripravila na to, da lahko nove svetlobne kode sprejmemo neposredno v srce.

VPLIV SKOZI INTELIGENCO SRCA

 

Tisti, ki bomo znali delati s srcem, z njegovo inteligenco, bomo imeli veliko večji vpliv, predvsem pa, kot prihaja sporočilo, bomo veliko bolj stabilni. V Intuitivnem vodji imamo cel modul namenjen Inteligenci srca, ki postaja tudi znanstveno vse bolj podprta. S tem res poglobljenim izobraževalnim programom pričnemo januarja. Srčno vabljen/a k vpisu tukaj. Na voljo je 5-mesečni program Temelji Intuicije in 10-mesečni program Intuitivni vodja. 20 let je trajalo, da sem ustvarila enega močnejših izobraževalnih programov Intuitivni vodja & Temelji, na katerega sem zelo ponosna. Želim si, da bi to učili že v osnovnih šolah. Vabim te, da se  pridružiš množici diplomantov in diplomantk, ki so že stopili v intuitivno dobo in predvsem znajo prisluhniti sebi ter voditi z inteligenco srca.

 

KAKO NA VAL OBILJA, RADOSTI & VITALNOSTI

 

Kako torej decembra upravljati, da bomo pluli na valu radosti, vitalnosti in obilja. K temu si najbrž vsi prizadevamo kajne?

 

Vnesi ljubezen v vse, česar se dotakneš s svojo energijo, mislimi ali dejanji. Reka mrtve luči bo tako spremenila svojo podobo in postala fontana navdiha, ljubezni in obilja. Kot prihaja sporočilo je obilje povprečnemu človeku težko razložiti, saj ga večina enači z materialnimi stvarmi in denarjem na računu. S tem seveda ni nič narobe in vsi si zaslužimo obilje le-tega, a je to le majhen delec celovitega mozaika obilja.

 

FONTANA OBILJA

 

Vabim te, da se okopaš v fontani obilja in ga v celoti začutiš ter sprejmeš v vsako celico svojega telesa. Pripravil/a sem zvočni posnetek nove meditacije Fontana obilja, ki jo radostno delim s skupnostjo. Meditacija je brezplačna.

Zato te spodbujam, da narediš še zadnji korak in se dvigneš nad osebno bolečino in bolečino človeštva ter zasiješ v vsej svoji lepoti in potentnosti. To je vse, kar kolektivno res moramo narediti. S tem puščamo za seboj stare sisteme omejevanja in pomanjkanja. Brez dviga vibracije, spremembe v zavesti in navadah delovanja, ne bo šlo.

 

Saj veš, da danes za svoj input energije, prejmeš veliko manj kot včasih kajne? Če imaš te občutke, je to zato, ker si energijsko še del sistemov pomanjkanja, omejevanja in ustrahovanja. Fontana obilja ti bo pomagala presegati to, pa tudi čudovite meditacije iz orodij vstajenja, predvsem pa delo na duhovnih čakrah in dvigu njihovih vibracij. Temelj za to, da se ta preskok iz pomanjkanja v obilje in iz stresa v lahkotnost lahko zgodi, pa je tudi potrebno postaviti. To lahko dosežeš z dvigom vibracije vseh telesnih čaker.

 

Če potrebuješ mojo pomoč, naj ti povem, da imam s prestrukturiranjem čaker izjemne rezultate in da bi o zgodbah, ki se skoznje pišejo lahko napisala celo knjigo, ki bi se brala kot pustolovski roman. Na božičnem sejmu je sedaj na voljo tudi popust za to.

 

Ja, december bo najbrž malce temačen mesec. Vendar to vidim kot neko oddaljeno sliko, zato najbrž sama v tej sliki ne bom. Sledi svetlobi, je sporočilo, če želiš priti iz teme. Če je ne vidiš, poskusi prižgati luč. Če luči ni, pa definitivno pokliči koga na pomoč.

 

Medtem, ko se decembra večina ljudi posveča praznikom, se v ozadju pripravljajo stvari, ki ne bodo dobre za nas in ki bodo luč sveta pričele ugledovati od januarja naprej. Kaj to točno bo, bomo videli in nima smisla predvidevati. Kajti sedaj in tukaj gradimo svojo prihodnost. Zato si je bolje postaviti vprašanje, kaj lahko naredimo, da se temu izognemo? Naredimo lahko to, da se z njimi ne skladamo, jih feliz ne uporabimo, skratka, da jim ne damo niti atoma svoje energije.

 

Zato ti želim, da bi decembra še dvignil/a svojo vibracijo jo ohranjal/a skozi ves mesec. Obilje, ki si ga boš skozi delo s Fontano obilja pričela ustvarjati, pa bo zagotovo postajalo vse otipljivejše. Usmerjaj energijo, misli, občutke in dejanja v radostno kreacijo.

 

Želim ti čudovit in miren mesec. Ne pozabi na to, da je ljubezen glavna.

 

Srčno vabljen/a tudi na dogodke Strastnega življenja

Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Vsak mesec pa prejmeš tudi nov ritual meseca. TUKAJ SI JO LAHKO NAROČIŠ. Ob naročilu prejmeš tudi čudovito darilo – sklop 21. meditacij za osebni in poslovi uspeh.

PREDNOSTI MESECA DECEMBRA NA KRATKO

Lažje se bo predati temu, kar te navdihuje ter zaživeti svoje vrednote v popolnosti. Pri tem nas bo energija meseca zelo podprla. Prihaja še sporočilo, da je uspeh tako neizbežen.

IZZIVI MESECA DECEMBRA NA KRATKO

December je nasplošno občutljivejši mesec, saj so družinski odnosi intenzivnejši kot sicer. Na preizkušnji bo integriteta tako glede uživanja alkohola kot na področju odnosov. Prevzemanje odgovornosti za svoje življenjske izkušnje bo na preizkušnji, čustvena preobčutljivost pa v ospredju.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO DECEMBRA, DA BOŠ LAHKOTNEJE IN RADOSTNEJE URESNIČEVAL/A

Ne planiraj, ampak se prepuščaj ter deluj z namenom radosti in enosti ter ustvarjanja materialnega obilja in razcveta. Tako te čaka zeleni val.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply