V tokratnem video blogu izveš več o tem:
  • kaj intuicija ni,
  • kdaj saboter najbolj deluje in kako z njim enkrat in za vselej opraviti.
  • Naredili pa smo tudi čudovito kratko meditacijo za razumevanje pomena medosebnih povezav pri ustvarjanju zlate dobe in kulture kreativnosti in obilja.

 

 

Oglej si ga s klikom na spodnji video. Naj ti vsebina dobro služi.

Deluj z visoko stopnjo samozavedanja, opazovanja stvari, sit/a, spočit/a in s streho nad glavo. Kajti to so stvari, ki jih potrebuješ za kvalitetno uporabo intuicije. Te so dostopne večini. Tako imaš vse pogoje za to, da vzdržuješ visoko vibracijo in deluješ s čistim namenom ter skladno z navodili svoje notranje modrosti. Tako lahko skozi tebe tudi pride pravo vodstvo.

 

 

P.S. Če si želiš poglobiti v svoje intuitivne darove, aktivirati vse kanale intuicije, se naučiti brati iz polja, komunicirati s svojimi vodniki in sprejemati svoje odločitve samo še v 100% zaupanju vase, ali pa s svojo intuicijo pomagati drugim, je sedaj že odprt vpis v 10 – mesečni program Intuitivni vodja, s katerim pričnemo januarja. Vendar pa te vabim, da si že sedaj rezerviraš uvodni pogovor, če te program zanima, saj lahko samo do novembra prejmeš velike bonuse ob vpisu. Upam, da se vidiva.

  1. oktobra te tudi srčno vabim na enodnevno delavnico vibracijskega ujemanja ŽIVIM PROSPERITETO, ki bo potekala v Mariboru.
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply