KREPITEV NOTRANJE STABILNOSTI IN VIZIJE

 

Naj te leto 2024 preseneti z večjo jasnostjo in modrostjo tvojega srca :).  Srečno 2024!

 

Vibracija se dviguje, vendar je potrebno biti na pravi poti, da bomo do nje lahko dostopali. Kaže, da je ta pot dviga vibracije lepo postavljena in dostopna. Vendar pa je to podobno izletu v hribe, ko je potrebno slediti transverzali, ki te po pravi poti pripelje na vrha hriba. Čim transverzalo zgrešiš, se izgubiš. Iskanje prave poti pa terja kar nekaj energije, če te celo ne ošibi do te mere, da odnehaš.

Januar se sicer kaže kot mirno morje ob sončnem vzhodu ali zahodu. To pomeni, da bo to mesec poglabljanja vase in ne toliko akcije in zunanjega delovanja. Bolj urejanja stvari. Prihaja sporočilo, da se počasi daleč pride in da si vzemi čas za karkoli si želiš uresničevati v letu 2024. Dopusti, da se ideje oblikujejo, prejmejo jasnost in potrebno energijo za uresničitev.

PRIDRUŽI SE
HAVAJSKEMU MASTERMINDU 2024 
Oddih na Havajskem otoku Big Island ponuja hitro širitev zavesti in aktivacijo inteligence srca ter potenciala z delfini & kiti ter izjemnimi energijami otoka Big Island.
Če so tudi tebe poklicali delfini in kiti, si tudi ti pomemben del mozaika prehajanja v novo zlato dobo in imajo zate pomembne infomacije. S seboj nosijo frekvenco radosti in prenašajo svojo modrost ter informacije o tem, kaj se dogaja na planetu s telepatskim prenosom ter zvokom in aktivacijo inteligence srca. Na Havajskem mastermindu se tudi temu posebej posvečamo.

še 1 prosto mestom

več informacij

ČAROBNO LETO 2024

 

V Strastnem življenju bomo kreirali Čarobno leto 2024 na online delavnici 20. januarja. Vsi, ki ste karkoli naročili na Božičnem sejmu, ste na delavnico vabljeni brezplačno, za ostale pa je prispevek 33€. Več o delavnici izveš tukaj, kjer se tudi prijavi. Prijave so obvezne tudi, če je zate brezplačna.

22. januarja pa bom v FB skupini tudi žrebala prejemnike čudovitih NAGRAD izmed vseh nakupov na Božičnem sejmu. Vsi nakupi, opravljeni do takrat bodo še udeleženi v žrebu. Nagrade so:

1. nagrada – 1 ura intutivnega svetovanja v vrednosti 250 €

2. nagrada – Udeležba na treningu Vredna v vrednosti 299€.

3. nagrada – Meditacija 6. dimenzije Blue Ray v vrednosti 11€.

Materialne nagrade: 3 x dnevnik Moja zlata doba, arganovo olje in nihalo iz roževca (plača se le poštnina ali pa se izdelek prevzame v Mariboru).

Božični sejem bo odprt od 20. januarja. Obišči ga tukaj.

ČAS BO POMEMBEN DEJAVNIK

 

Čas bo postal, ne samo januarja, ampak tudi v naslednji mesecih, pomemben dejavnik. Morda boš začel/a opažati, da ti ga zmanjkuje in boš pod pritiskom in v stresu zaradi tega. Potrebno  bo znati stopiti ven iz časovne zanke toliko, da boš s svojo energijo pričel/a aktivno upravljati s časom, namesto, da čas upravlja s teboj. To prihaja v ospredje in na delavnici Čarobno leto 2024 bom delati tudi s tem. Če se je ne moreš udeležiti, ti toplo svetujem, da se udeležiš ČASOVNEGA IZZIVA, ki je brezplačen in ti bo pri tem pomagal. Najdeš ga med brezplačniki na mojih spletnih straneh TUKAJ.

 

Čas je, kot prihaja sporočilo, konstrukt 3D vibracije. Ko razumeš, kako stvari v vesolju delujejo, razumeš tudi dimezijo čas-prostor, ter to, da se vse v vesolju dogaja sočasno. To je tudi eden izmed razlogov, zakaj ljudje lahko energijsko začutijo časovno oddaljene, a pomembne zgodovinske dogodke. Kajti ti se dogajajo sedaj v vzporedni dimenziji. Tako se bo tudi naša dimenzija z dvigom vibracije Zemlje na 5D in prebivalcev, ki se bodo znali temu prilagoditi, pričela ločevati od 3D realnosti. Karbonska fizična telesa namreč ne bodo več sposobna prevajati te višjefrekvenčne energije. Kot sem že velikorat pisala, je namreč naše telo kot baterija, ki se je sposobna sama napajati s kozmično energijo. Te pa je je v enem samem cm3 etra (velikost sladkorne kocke) na voljo več kot je energija celotnega vesolja skupaj. Te energije bodo pospešene in tudi telo se bo sposobno hitreje polniti. A če ne bo prilagojeno na močnejšo energijo, se lahko “skuri”. To je podobno kot pri električni napeljavi, če vanjo pošljemo večjo električno moč, kot jo je sposobna sprejeti.

 

MENTALNA IN ENERGIJSKA KREPITEV

 

Vsekakor bodo tudi silnice, ki te bodo želele peljati iz tvoje srčne poti, postajale vse močnejše. Najboljši način, da se nekako zaščitiš pred njimi je, da si v kokonu zlate svetlobe, v svojem središču, v zaupanju vase in v svojo vizijo. Delaj tudi z nadangelom Mihaelom in ga prosi, da ti pomaga prečistiti energijsko polje ter da te obdane s svojim modrim plaščem zaščite za namenom nevidnosti pred škodljivimi energijami.

 

Tvoja vizija, ki je morda sedaj še zelo jasna,  se namreč lahko hitro zamaje, zamegli in zvodeni še pred februarjem, če se ne boš energijsko in mentalno krepil/a. Pretočnost energije po telesu je v ospredju, pravtako tudi prigajanje telesa višjefrekvenčnim energijam. Res toplo ti svetujem, če tozadevno svojo pot šele začenjaš, da pričneš z ORODJI VSTAJENJA, ki jih najdeš  TUKAJ. Ta ti bodo pomagala telo prilagoditi višjefrekvenčni svetlobi, postaviti petdimenzionalno svetlobno telo ter dvigovati vibracijo.

3-urna online delavnica. 20. januar ob 10.00 uri.

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

Trening dviga zavesti obilja in lastne vrednosti. Začetek 8. januarja.

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA
VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA

BODI Z LJUDMI, KI TE RAZUMEJO IN DELUJEJO Z ODPRTIM SRCEM

 

Prihaja sporočilo, da je res zelo pomembno to, kar že ves čas pišem, in sicer, da svoj čas preživljaš z ljudmi, ki ti znajo prisluhniti z odprtim srcem in ki te bodo podprli v tvoji viziji. Kajti hočeš ali nočeš, svet se spreminja. Tistim, katerih preživetje temelji na nadzoru in omejevanju, bo to zmeraj težje izvajati. Sile in trenja bodo velika, to pa lahko vpliva na povečan stres, oziroma kot prihaja sporočilo, lahko povzroča več tesnobnosti. Dobro torej poskrbi za pretočnost energije po svojem telesu, da do tega ne bo prihajalo.

 

TEHNOLOGIJA IN TI

 

Nekaj časa januarja posveti tudi tehnologiji, ki jo uporabljaš in poskrbi za to, da si v omrežju čim bolj »neviden/a«. VPN (virtual private network ali virtualna zasebna mreža) ti to omogoča. Prečisti svoje naprave vsega starega, vseh piškotkov ter vsega, kar te lahko sledi. Nekateri brskalniki, kot je naprimer Brave v svojih nastavitvah vse to že omogočajo. Poleg tega pa te Brave nagrajuje tudi za tvojo pozornost s svojim kovancem BAT (basic atention token = kovanec osnovne pozornosti), ki ga lahko zamenjaš za evre, ko se ti jih nekaj nabere. Skozi tehnologijo namreč prihaja nov val še večjega nadzora in omejevanja. Nekaj časa bo potrebno začeti posvečati tudi temu. Potrebno se bo pričeti odvajati od nenamenske rabe tehnolgije in znati pogledati v razloge tega, kar se nam kot na pladnju ponuja in nam navidezno lajša življenje. Prihaja namreč sporočilo, da bo potrebno znati potegniti mejo med tem, do kod ti tehnologija lajša življenje, kje pa te pričenja zasužnjevati in dolgoročno vplivati na pešanje tvojih kognitivnih sposobnosti.

 

Januar je torej mesec notranjega potovanja, nežnosti in mirnosti v medosebnih odnosih. Ta energija bo prisotna, zato, če se ti bo dogajalo karkoli v nasprotju od tega, bo to alarm za to, da je notranje ravnovesje porušeno. To pa ne bo dober začetek leta. Prihaja sporočilo, da si poišči pomoč pri tem, da boš čimprej uravnovesil/a svoje življenje in naravnal/a svoja jadra na vizijo, ki jo želiš materializirati v letu 2024, če bo ravnovesje porušeno.

 

Naj te spomnim še na to, da je kolektivna Intuitivna napoved za leto 2024 na voljo na mojem YT kanalu TUKAJ. Ko ga obiščeš, ne pozabi stisiniti LIKE & SUBSCRIBE, če ti vsebina koristi. Tako mi lahko precej pomagaš. Hvala.

 

Želim ti miren mesec januar. Naj se energija meseca dotakne tvoje duše in jo prebudi ter ti pomaga ustvariti najpotentnejšo vizijo sebe v letu 2024. Srečno in z odprtim srcem naprej.

Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Vsak mesec pa prejmeš tudi nov ritual meseca. TUKAJ SI JO LAHKO NAROČIŠ. Ob nakupu dnevnika Moja zlata doba jo prejmeš brezplačno. Klikni tukaj za dnevnik.

Ob naročilu prejmeš tudi čudovito darilo – sklop 21. meditacij za osebni in poslovi uspeh.

SPODAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA JANUARJA 2024 

Januar bo s svojo mirnostjo nudil možnost, da z veliko jasnostjo pogledaš v to, kar te izčrpava in pričneš to transformirati. To je dobro, saj se bo hkrati imela možnost krepiti tvoja vizija za leto 2024 in naprej.

IZZIVI MESECA JANUARJA 2024

Avtentičnost in poštenje bosta pred izzivi. Ne bo tako lahko poganjati stvari v tek v januarja, saj je čutiti energijo mirovanja, miru in kontemplacije. Sama manifestacija bo najbrž blokirana, če ne boš res energijsko usklajen/a s tem, kar si želiš uresničiti.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL/A SVOJE NAMENE JANUARJA 2024

Usmerjaj se v akumulacijo višjih vibracij ter v to, da pričneš oblikovati svoje osebne namene ter širšo vizijo za svojo skupnost in svet. Nato pa se na to prični fokusirati in ne odstopaj od te poti.
Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply