NEKAJ ČISTO NOVEGA

 

Tokratno intuitivno napoved začenjam pisati visoko nad oblaki, saj se ponovno vračam v tropski paradiž, v katerem z mojim dragim namerava v bližnji prihodnosti preživljati zimske mesece.

 

Kaže, da bo tak tudi mesec februar, mesec vodnarja v vodnarjevi dobi. Inovativnost je v ospredju in nove tehnologije, take, ki jih še nismo videli, bodo pričele cveteti prav v mesecu februarju.

 

Prihaja pa tudi vprašanje, ali planeti vladajo nam, ali lahko mi vladamo planetom? Odgovor je, da gre za vzajemno delovanje in vse sledi ritmu univerzuma tako planeti kot mi. Razlika med planeti in človekom pa je ta, da oni tako kot angeli in nadangeli nimajo svobodne volje. Prihaja sporočilo, da so plod ideje stvarnika, ki je vse v vesolju postavil v ravnovesje. Prav tako so vsa ozvezdja, na katerih temelji zahodna astrologija povezana in soodvisna od drugih ozvezdij. Lahko si torej dopustimo, da planeti vladajo nam, lahko pa razumemo to, da skupaj z nami kokreirajo nenehno šireče se vesolje, ali nenehno širečo se skupno zavest enosti.

PRIDRUŽI SE
HAVAJSKEMU MASTERMINDU 2025
Oddih na Havajskem otoku Big Island ponuja hitro širitev zavesti in aktivacijo inteligence srca ter potenciala z delfini & kiti ter izjemnimi energijami otoka Big Island.
Če so tudi tebe poklicali delfini in kiti, si tudi ti pomemben del mozaika prehajanja v novo zlato dobo in imajo zate pomembne infomacije. S seboj nosijo frekvenco radosti in prenašajo svojo modrost ter informacije o tem, kaj se dogaja na planetu s telepatskim prenosom ter zvokom in aktivacijo inteligence srca. Na Havajskem mastermindu se tudi temu posebej posvečamo.

KRISTALNA ZAVEST

 

Februar se kaže kot čudovit in s soncem obsijan mesec na obeh oblah Zemlje. Narava se umirja in zavest postaja čistejša oziroma jasnejša. Morda bo tudi zrak čistejši in nebo kristalno jasno. Zagotovo pa prihaja malce predaha pred nenehnimi bodisi naravnimi bodisi humanističnimi katastrofami zadnjega časa.

Februarja usmerjaj energijo v razjasnjevanje stvari. Izkoristi energijo kristalne jasnosti, ki bo na voljo. V Strastnem življenju delamo povezavo s kristalno zavestjo na Havajskem mastermindu, tako, da bo tam ta energija marca še ojačana. To energijo poskušaj akumulirati, saj prihaja sporočilo, da te bo katapultirala v novo zavest. Kaj to pomeni? Stvari boš lahko pričel/a opazovati skoraj tako kot jih vidi vir ali stvarnik. In to je to, kar prinaša večjo jasnost. S tem prihaja tudi dvig nad probleme ter še pomembneje, dvig nad realnost trpečega sveta pomanjkanja, vojn in bolezni.

Transformacija, ki je potekala zadnjih nekaj mesecev in ki se je lahko odražala tudi na področju zdravja, se bo februarja zaključila. Je pa pomembno, da telesu daš vse, kar potrebuje, v obliki dodatnih vitaminov. Okolje je namreč tako onesnaženo, in sicer vse od hrane, vode do ozračja, da februarja več pozornosti posveti temu, da daješ vase res samo čisto energijo. Najmanj, kar lahko narediš zase je, da piješ programirano vodo in ješ čim več sveže in neprocesirane hrane. Sama že dolgo ne kupujem naprimer zamrznjene zelenjave v supermarketih, ker sem ugotovila, da nima življenjske energije.

Seveda bodo prisotni tudi izzivi, ki se pa se lahko odrazijo na fizičnem telesu in občutku zmanjšane vitalnosti. Kajti februarja bo prisotna tudi energija okrevanja. Kot da bi se po bolezni ponovno vračali v potentnost in življenje. Ali kot po nevihti, ko se vse umiri in je nebo jasno in sončno.

 

VSE BO KOT NOVO

 

Ponovno prihaja uvodno sporočilo, da se bo vse postavljalo na nek nov nivo. Ljudje v sistemu ne bodo mogli delati več na enak način kot doslej in začele se bodo uvajati izboljšave v procese dela, še posebej v državnih službah. Kar naenkrat bo kot kaže prihajalo do pozitivnih sprememb, ki jih prej nikakor ni bilo mogoče uvesti. To sporočilo prihaja za vse sfere delovanja naše družbe. Spremembe, ki so februarja nakazane, bodo zelo pozitivne.

 

SPREMEBE V SVETOVNIH FINANČNIH TOKOVIH

 

Nekaj se bo začelo spreminjati na področju svetovnih finančnih tokov. Ta pretočnost bo večja in kaže se mi kot krvni sistem, ki prej ni dosegel najbolj oddaljenih delov ožilja in kapilarnega sistema, sedaj pa ga bo. Tak organizem ni imel možnosti prosperirati v svojih najbolj oddaljenih delih, ki so lahko samo počasi umirali. Te spremembe bodo spodbudne, saj bodo tudi tisti, ki doslej niso mogli priti do finančnih virov, lažje dostopali do njih. Dober mesec bo torej za začetke novih dejavnosti in vlaganja v nekaj, s čimer lahko služiš svetu ter sebi in svoji družini, ali v nekaj, kar te strastno veseli. Vendar ne pozabi, da se je tega potrebno lotiti s kristalno jasnostjo in sistematično. Ta ti bo namreč prinesla uspeh.

 

NOVE CIVILIZACIJE

 

Res prihaja sporočilo, da se februarja začenja neka nova era za človeštvo. Kot da bi pričeli odkrivati nove civilizacije, ki so že bile na Zemlji, ali pa so jo obiskovale, le da jih doslej še nismo opazili. Tako bo prihajalo tudi do novih izmenjav dobrin, ki pa bodo precej naprednejše in drugačne od tega, kar smo do sedaj videli.

 

ODPRTOST JE POMEMBNA

 

Odprtost duha, srca in uma naj bo februarja v ospredju. Kajti zaprtost dobesedno povzroča blokade v pretočnosti energije po telesu in elektro-magnetnem valovanju. To odprtost, a hkrati tudi občutek varnosti in stabilnost, ti bo dala redna meditacija. Nekaj jih je brezplačno na voljo tudi TUKAJ. Veliko vizualizacij in kratkih meditacij pa je tudi na mojem YT kanalu TUKAJ. Vabim te, da ga obiščeš, se navdihneš in če ti vsebina koristi, stisneš še kak LIKE & SUBSCRIBE.

Sklop 12 vizualizacij, posebej izbranih za to, da te podprejo pri ustvarjanju in držanju vibracije zlate dobe, pa prejmeš skupaj z dnevnikom Moja zlata doba. Poleg tega pa še 12 intuitivnih nasvetov, bijanko koledarske liste in veliko prostora za zapisovanje svojih idej.

 

Tukaj je več informacij.

Vedi pa tudi to, da niso vsi na isti poti kot ti, da niso vsi tako odprtega duha kot ti in da ne vidijo vsi stvari morda tako široko kot ti. Zato je pomembno, da deluješ strpno in ljubeče v odnosih.

PLIMA DVIGNE VSE ČOLNE

 

Dopusti si biti navdihnjen/a od ljudi, ki jih občuduješ, ali ki so morda že tam, kjer si ti želiš biti. Februarja se večkrat spomni na to, da je energije v izobilju in da se je energija sposobna sama po sebi obnavljati, se nenehno pretaka in se plasira tja, kjer je prostor. Tako je tudi nikoli ne bo zmanjkalo. Tukaj ne bo šlo za jemanje energije od drugih, ampak za dopuščanje, da se energija navdiha dotakne tudi tebe ali drugih.

 

Želim ti diamanten mesec. 

Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Vsak mesec pa prejmeš tudi nov ritual meseca. TUKAJ SI JO LAHKO NAROČIŠ. Ob nakupu dnevnika Moja zlata doba jo prejmeš brezplačno. Klikni tukaj za dnevnik.

Ob naročilu prejmeš tudi čudovito darilo – sklop 21. meditacij za osebni in poslovi uspeh.

 

SPODAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA FEBRUARJA 2024 

Dogajale se bodo osebne spremembe na področju dojemanja sveta, dela, odnosov, skratka vsega. Lahko da bo naenkrat prišlo tudi do nekega olajšanja in odpiranja stvari, ki so bile prej v slepi ulici.

IZZIVI MESECA FEBRUARJA 2024

Do izzivov bo prihajalo, če bo um nefleksibilen, zato čim več delaj z diamantno zavestjo, a tudi ne preveč, saj lahko prihaja tudi do glavobolov.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL/A SVOJE NAMENE FEBRUARJA 2024

Če boš notranjemu ravnovesju februarja posvečal/a 80 % svojega časa, se bo to odslikalo tudi v zunanjem svetu v obliki novih priložnosti, nenadne in nepričakovane podpore tvojim projektom in predvsem na odličnem stanju duha.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply