MEDDIMENZIONALNA POTOVANJA

 

Nauči se meddimenzionalnih potovanj. Nekateri temu rečejo tudi astralna potovanja, vendar kot prihaja sporočilo, so lahko meddimenzionalna potovanja bolj konkretna. Gre za potovanja na druge planete ter v druge dimenzije časa in prostora.

 

To je podobno tudi potovanju v času. Ali se spomniš fima Kontakt z Jodie Foster, ki je razvijala napravo, ki naj bi ji pomagala vzpostaviti kontakt z očetom? No, na koncu jo je uspelo, a je ugotovila, da je interdimenzionalno potovanje znotranje nje, znotraj njene zavesti in ne zunaj nje.

PRIDRUŽI SE
HAVAJSKEMU MASTERMINDU 2025
Oddih na Havajskem otoku Big Island ponuja hitro širitev zavesti in aktivacijo inteligence srca ter potenciala z delfini & kiti ter izjemnimi energijami otoka Big Island.
Če so tudi tebe poklicali delfini in kiti, si tudi ti pomemben del mozaika prehajanja v novo zlato dobo in imajo zate pomembne infomacije. S seboj nosijo frekvenco radosti in prenašajo svojo modrost ter informacije o tem, kaj se dogaja na planetu s telepatskim prenosom ter zvokom in aktivacijo inteligence srca. Na Havajskem mastermindu se tudi temu posebej posvečamo.

KRAJŠE IZKUŠNJE INTERDIMENZIONALNOSTI

 

Najbrž bomo imeli krajše izkušnje meddimenzionalnih potovanj. To bo izgledalo kot vizija nečesa, za kar ne bomo vedeli ali so sanje ali je resničnost. Marca se kot kaže odpira nek nov portal, ki bo to mogočal. To se lahko dogaja vsem, ne samo ljudem, ki redno meditiranjo in se namensko duhovno razvijajo ter lahko to morda bolje razumejo.

Pri neveščih, ali pri ljudeh, ki sem jim bo to šele začelo dogajati, lahko pride tudi do dvoma v mentalno zdravje. Tako kot je bila v februarja poudarjena plastičnost možganov, bo sedaj ponovno v ospredju delovanje možganov, ki ga lahko kdo napačno diagnosticira kot duševno motnjo. Samo še dodam, da to ni zdravniški nasvet in da nisem poklicana ali izobražena v tej smeri. To sporočilo je del intuitivne napovedi marca 2024 in si ga lahko razlagate kot takega. V resnici pa kot prihaja sporočilo ne bo šlo za duševne motnje, ampak za odpiranje zavesti in aktivacije delov možganov in drugih telesnih organov, ki te izkušnje zavesti aktivirajo in  omogočajo.

NARAVA ZDRAVI

 

Prihaja sporočilo, da se hkrati širi zavest in odpira podzavest, v kateri so naloženi spomini na  vsa potovanja in izkušnje duše. Za nekatere bo to preveč in ne bodo vedeli kaj narediti z vsem tem. V naravi bomo našli notranji mir in zagotovilo za to, da se nam ni zmešalo. Rešitev pa bo tudi v sprejemanju tega, da se spreminjamo, da se aktivira naš potencial ter da se svet spreminja.

Zastrupljanje človeštva, ali točneje človeške DNK, ki se je pospešeno pričelo dogajati pred tremi leti, se bo še nadaljevalo, vendar bo bolj pomankljivo kot doslej. To pomeni, da bomo na nek način bolj zaščiteni kot doslej. Če smo imeli doslej kakšne nenavadne bolezenske simptome, se bo to marca začelo stabilizirati. Vendar se ne zanašati na to, da bomo kolektivno bolj zaščiteni kot prej. Največ lahko naredimo sami, s spremembo načina razmišljanja, obnašanja in svojih navad.

 

RAZSVETLJENJE

 

Dobesedno vidim razsvetljenje. Vidim pa tudi pristanek vesoljskega plovila, ki ne bo več skrito očem javnosti. Dejansko se stari svet poslavlja in vizualizira novi svet iz naših najpotentnejših misli in želja ter vizije tega, kako bi lahko živeli.

Morda bodo oživeli tudi spomini na Atlantido ali Lemurijo ter pričeli v materialnem svetu izrisovati:

  • posebne energijsko samozadostne zgradbe,
  • delo na zemlji, ki se ne samo izčrpava, ampak vzajemno daje in prejema,
  • organizacijske sisteme, ki delujejo v najvišje dobro cele skupnosti,
  • skupnosti, ki bodo temeljile na kvalitetah zlate dobe, ki pa so, ko je zapisano tudi v Dnevniku moja zlata doba: držanje vibracije ljubezni in navzgor, sočutje, miselnost obilja, kreativne dejavnosti, čutenje in zavedanje enosti ter povezav z vsem, čut za skupnost, delo na aktivacijah inteligence srca in spečih delov DNK ter brezpogojna ljubezen.

V prispodobi ne bomo pravili bratje in sestre samo sosednjim narodom, ampak kot kaže kmalu tudi intergalaktičnim obiskovalcem, s katerimi bomo pričeli bolj odprto in dostopno deliti znanje in druge dobrine.

Želim dodati še, da ko sedem k pisanju intuitivne napovedi, nikoli ne vem, kaj bo prišlo. Vem le, da sem v povezavi z energijo izvora, ki preko mojega poslanstva, ki je tudi pisanje, predaja sporočilo ljudem, ki pridej v stik z njim. Ne pridejo vsi, ampak samo tisti, ki so vsaj z eno nogo že v drugi dimenziji, je še sporočilo, ki prihaja.

 

SLOVO OD STAREGA

 

Marca se od starega poslavljamo, od vsega, kar se ne sklada z našim navišjim potencialom, oziroma od vsega, kar se ne sklada z vibracijsko ljubezni. Veliko jih ostaja zadaj. Vendar je potrebno vedeti, da je to njihova izbira. Za vse, ki smo se namenili iti naprej pa prihaja sporočilo, da prisluhnimo sebi in še naprej uvajajmo zdrave življenjske spremembe v svoj vsak dan.

Nismo več omejeni. To je koncept, ki ga je potrebno osvojiti najprej miselno, šele nato, ga lahko zaživimo. Sama se veselim tega sporočila, saj bomo to izkusili na Havajskem Mastermindu v stiku z delfini in kiti, ob katerih je to zavest ter inteligenco srca ter širitev zavesti veliko lažje aktivirati. Sledi nas na Instagramu, kjer bom delila havajske zgodbe.

Tako je tudi manifestacija točno takša, kot si želimo, da bi bila. O mojstrstvu pozitivnega upravljanja življenja bom govorila tudi na aprilskem spletnem predavanju, na katerega te že sedaj toplo vabim. Čimprej si rezerviraj svoje mesto in bodi na njem v živo, če si želiš aktivirati svojo kvantno moč uresničevanja, prejeti usmeritve za naprej ali celo biti izžreban/a za enourno svetovanje z menoj. Klikni tukaj.

 

STIK

 

Marec bo mesec stika z drugimi civilizacijami, ki se bo pričel dogajati najprej v zavesti, skozi sanje ali meditacijo. Naj te ne bo strah novih vizij tega, s kom vse delimo to neskončno vesolje. Bodi previden/a, postavljaj vprašanja, zbiraj slike in občutke. Vsemu, kar bo čutiti manj kot ljubezen prepreči dostop do tvoje zavesti, vsemu, kar je ljubezen in navzgor pa odpri vrata. Prihaja namreč do razsvetljenja.

Želim ti čudovit mesec. Zaupaj vase in v svoj mentalni potencial. 

Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Vsak mesec pa prejmeš tudi nov ritual meseca. TUKAJ SI JO LAHKO NAROČIŠ. Ob nakupu dnevnika Moja zlata doba jo prejmeš brezplačno. Klikni tukaj za dnevnik.

Ob naročilu prejmeš tudi čudovito darilo – sklop 21. meditacij za osebni in poslovi uspeh.

 

SPODAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA MARCA2024 

Morda bomo marca ugotavljali, da je pred vsem, kar je, najpomembnejši občutek notranje sreče. Senzibilnost in čutnost bosta v ospredju, vendar bomo podprti pri tem, da iz tega potegnemo najboljše.

IZZIVI MESECA MARCA 2024

Odvisna od tega, koliko razumeš delovanje duhovnih zakonov in energije ter koliko nedogmatično si vzgojen/a, bo tudi bodisi stopnja zaupanja v te vizije interdimenzionalnosti bodisi moč izzivov na področju mentalnega zdravja in nejevera v njih.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL/A SVOJE NAMENE MARCA 2024

Energijo še posebej usmerjaj v obnavljanje vezi tako s pomembnimi ljudmi, stvarmi kot energijo izvora. Nekaj časa posveti tudi komunikaciji z drugimi bitji. Lahko so to živali, rastline, lahko so tudi izvenzemeljska bitja.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply