NIČ IN VSE – AKTIVIRAJ SE

 

Maja bo nič, a hkrati vse. Energija nas bo podprla v občutenju tega, da imamo prosto pot za to, da iz tega, kar menimo da ni nič, ustvarjalno delujemo. Potrebuje pa energija nek poriv, neko aktivacijo, ki ne bo prišla od zunaj, ampak mora priti iz nas.

 

AKTIVIRAJ SVOJ DUHOVNI POTENCIAL

 

Maja bodi aktiven/a, tudi če bo to težko. V pasivnosti ne bo nagrad. Še slabše. Pasivnost lahko preide v zelo nizkovibracijsko delovanje in razmišljanje ter posledično dogodke. Za uspeh maja je potrebna aktivacija svojega duhovnega potenciala. Predlagam, da res aktivno uporabljaš vsa orodja, ki jih poznaš za aktivno upravljanje svoje resničnosti in to brez pričakovanj. To je podobno temu kot, ko uporabiš določen kuhinjski pripomoček, naprimer kuhalnico, a zato ne pričakuješ, da bo jed boljša, čeprav ti kuhalnica pomaga pri tem, da jed uspe.

 

Maja bo preizkus teh znanj. Pri lažjem upravljanju tega “niča”, ki je lahko kot plovba v bonaci, kjer je potrebna uporaba lastne energije, ki jo je plovilo sposobno proizvesti, ti lahko pomaga tudi naslednja koncentracija, ki sem jo nedavno podelila na #kavastamaro – Kako zmagati v igri življenja. Z njo boš uspešno ustvarjal/a srčno-možgansko koherenco in s tem vse, kar pravzaprav potrebuješ za svoj uspeh.

PRIDRUŽI SE

HAVAJSKEMU MASTERMINDU 2025

Oddih na Havajskem otoku Big Island ponuja hitro širitev zavesti in aktivacijo inteligence srca ter potenciala z delfini & kiti ter izjemnimi energijami otoka Big Island.
Če so tudi tebe poklicali delfini in kiti, si tudi ti pomemben del mozaika prehajanja v novo zlato dobo in imajo zate pomembne infomacije. S seboj nosijo frekvenco radosti in prenašajo svojo modrost ter informacije o tem, kaj se dogaja na planetu s telepatskim prenosom ter zvokom in aktivacijo inteligence srca. Na Havajskem mastermindu se tudi temu posebej posvečamo.

SRČNO-MOŽGANSKA KOHERENCA

 

Način za ustvarjanje srčno-možganske koherence je zelo preprost. Dosežemo jo lahko v samo treh korakih in treh minutah:

 

1.         SPREMEMBA FOKUSA iz zunanjega sveta v srce.

2.         SPREMEMBA V DIHANJU, počasnejše in globje dihanje. Ko upočasniš dihanje in ko izidihuješ malce dlje kot vdihuješ, spožiš parasimpatičen živčni sistem sproščanja.

3.         SPREMEMBA V OBČUTKIH. Medtem, ko je pozornost usmerjena na srce in medtem, ko izdihuješ počasneje kot vdihuješ in se tvoje dihanje umirja, povabi še občutek, ki ga želiš. Naprimer, povabi in se osredotoči na hvaležnost. Tako sam/a izbiraš občutke in ti jih ne sprožajo zunanje okoliščine.

CELIČNI IN PLANETARNI DETOX

21. MAJ

V meditaciji se bomo poglobili v planetarno in celično čiščenje in detox. Delali bomo z elementarnimi energijami in kozmičnimi svetlobnimi kodami za transformacijo na višji vibracijski nivo. Še bolj se boš lahko približal/a svojemu namenu tukaj v tem prostoru in času ter še bolj namensko pričel/a delovati v dobro vseh.

VEČ INFORMACIJ

NE ZANAŠAJ SE NA ZUNANJI SVET, DA TI DA RAZLOG ZA TO, DA OBČUTIŠ

 

Torej, ne zanašaš se na zunanjim svet, da ti da razlog za to, da občutiš, ampak izbiraš, kar občutiš. Gre za to, da ne čakaš na nekaj, za kar si lahko hvaležen/a, ampak izbiraš hvaležnost vsak trenutek. S tem sporožaš nešteto nevronskih reakcij in pozitivnih bio-kemičnih odzivov telesa.

 

Ko dosežeš koherenco, je to lahko bodisi konec nečesa tudi travmatičnega in hkrati začetek globjega duhovnega prebujenja, zdravljenja in zdravja. Samo s tremi minutami, ki jih posvetiš temu procesu, se krepi imunski sistem in to podpirajo znanstvene raziskave. Sprošča se tudi stres na molekularnem nivoju. 100 % se izboljša hormonski odziv in za 23 % se zniža kortizol. Tipično to učinkuje nekje do 6 ur v nekih povprečnih okoliščinah.

 

TI IMAŠ 100 % VPLIV

 

Torej imaš 100 % vpliv na samoregulacijo svoje biologije in tudi detox. Bodi torej pozoren/a na svoje misli in občutke, v kakšnem okolju si – ta so pogosto zelo toksična – ter na to, kaj daješ vase in nase. Ljudje sicer težko razumejo, da se okolje spremeni, ko spremeniš svoj način razmišljanja in navade, ker so še zmeraj v modaliteti nadzora in preživetja. Zato jih tudi veliko vztraja naprimer v svojih službah, namesto, da bi se odločili za  spremembo, ki si je želijo. V zadnjem obdobju sem namreč imela veliko prav teh primerov, povezanih z naveličanostjo v delovnem okolju, ali pa celo konflikti in nesprejemanjem drugačnosti. Prav temu, iniciiranju želenih sprememb, je tudi namenjen Elitni UM.

PRIDRUŽI SE NAM

V ELITNEM UMu
Naj te spomnim še na to, da je odprt tudi vpis v 6-mesečno izobraževanje Elitni UM, s katerim pričnemo konec maja. Srčno te vabim, da se nam pridružiš in pridobiš znanja s področja upravljanja resničnosti in aktivacije 5. kvantnih moči ter ustvariš večji vpliv na svoje življenje.
več informacij

PASIVNOST BO IZZIV

 

Navečji izziv maja bo v pasivnosti. Izziv za tiste, ki smo že po naravi aktivatorji, pa bo lahko v pretiranosti te energije. Vaja zgoraj ti bo pomagala pri tem, da svojo bodisi pretirano aktivno energijo umiriš bodisi pri tem, da svojo pasivnost aktiviraš.

 

Prihaja tudi sporočilo za vse, ki še menite, da je politično lahko karkoli bolje. Ne bo bolje. Globalna in lokalna politika bo še naprej sprejemala odločitve, ki bodo še bolj restriktivne. Tukaj prihaja ponovni spomnik na to, da vsi ukrepi, ki nas še bolj omejujejo in krčijo naše pravice ter svoboščine ter ustrahujejo lahko delujejo samo, če jih sprejmemo. Ozavestiti je potrebno, da nam jih ni potrebno sprejeti.

 

Prišlo pa bo kot kaže tudi do nekega večjega dogodka, ki bo na mednarodno politično sceno prinesel streznitev. Tresla se bodo tla. Kako bo to izgledalo, ne vem. Prihaja tudi sporočilo, da to, kar so naši pomočniki iz drugih zvezdnih sistemov uspeli zaustaviti in so tudi intervenirali aprila, se najbrž maja ne bo zgodilo, bo pa se nek dogodek zgodil v veliko manjših razsežnostih.

DELAVNICA INTUICIJE

18. MAJ

več informacij

ZELO POMEMBNO JE TOLE

 

Če boš vzdrževala/a vibracijo ljubezni in navzgor, boš voden/a k ugodnim okoliščinam in ljudem. Drži to vibracijo, kar bo lahko tudi eden izmed izzivov maja.

 

Stvari pogosto niso take kot se zdijo in potrebno je pričeti gledati nanje globje in precej pod površino. To pa lahko samo z uporabo intuicije in svojih kvantnih moči uresničevanja.

 

KAKO VEDETI, S KAKŠNO VIBRACIJO IMAŠ OPRAVKA?

 

Najlažje ugotoviš, s kakšno vibracijo imaš opravka tako, da se zaveš, kakšne so izgovorjene besede ter na kakšen način ali kakšne misli in občutki se porajajo v tvojem sistemu. Ponovno prihaja spomnik na to da, se obkroži z viskovibracijskimi ljudmi in stvarmi. To je sedaj že nuja in neka energijska higijena.

 

DODELAJ SVOJE NAČRTE IN SANJE

 

Najbolj spodbudno bo, če se boš maja posvečal/a dodelavi svojih načrtov in sanj. To je ta aktivni princip, o katerem je govora v majski napovedi. Prav tako vnesi neko vitkost v svoje delovanje, ki predpostavlja manj toksičnih stvari in več bolj ozaveščenega življenja. Tukaj lahko po mojem občutku vsi še vnesemo izboljšave v svoja življenja. Dogaja se močna transformacija na globalnem nivoju in toksičnost jo samo ovira.

 

Na negativnostem detoxu delamo tudi v Elitnem UMu >>> Več informacij o Elitnem UMu izveš tukaj.

MEDITACIJA MESECA MAJA

 

Vabljen/a pa tudi na meditacijo meseca maja, ki bo potekala na to temo. Delali bomo na celičnem in planetarnem nivoju detoxa. Vsi, ki ste v Elitnem UMu, se meditacije lahko udeležite brezplačno in tudi vseh meditacij, ki jih bom še izvedla do konca tega leta. Srčno vabljen/a.

 

Z ljubeznijo,

 

 

 

Spodbujam te tudi, da se naročiš na Celovito Intuitivno napoved meseca, ki prinaša globlje vpoglede v to, kje te bo energija podprla, kje bodo izzivi in kam usmerjati svojo energijo. Vsak mesec pa prejmeš tudi nov ritual meseca. TUKAJ SI JO LAHKO NAROČIŠ. Ob nakupu dnevnika Moja zlata doba jo prejmeš brezplačno. Klikni tukaj za dnevnik.

Ob naročilu prejmeš tudi čudovito darilo – sklop 21. meditacij za osebni in poslovi uspeh.

 

SPODAJ PA NA KRATKO.

PREDNOSTI MESECA MAJA 2024 

S svojo pasivnostjo nas bodo energije meseca spodbudile k temu, da se opremo nase in na svojo skozi tisočletja in vso sedanje življenje pridobljeno modrost. Ta nam bo kazala navade, ki so toksične, vzorce, ki so omejujoči, ljudi, ki so naši zavezniki in poti, ki nas vodijo do uspeha.

IZZIVI MESECA MAJA 2024

Čakanje, pasivnost in neaktivnost bodo vodili v slabšanje morebitnih že tako perečih situacij. To velja za vsa življenjska področja in odnos do sebe. Potrebno se bo opreti nase in na svojo kreativnost. Vendar temu na poti lahko stoji tudi preprosto lenoba.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL/A SVOJE NAMENE MAJA 2024

Stvari se bodo hitro odvijale meseca maja. Zato energijo logično usmerjaj v koherenco srca in možganov ter izbiro tega, kako se boš počutil/a. Spomni se tega, da si na testu, na prezkušnji vesolja, ki te je le navidezno prepustilo samemu ali sami sebi in čaka, da odgovorno, modro in uravnoteženo izraziš svojo moč.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply