Tako težko je opisati nekaj, kar je neopisljivo. Nekaj, kar lahko samo doživiš, občutiš in nato opazuješ učinke globoke transformacije skozi valovanje v času in prostoru ter v svojem življenju in življenju ljudi, ki se jih dotakneš s svojo energijo. To so Havaji, to je stik z angeli morja delfini in modrimi učitelji kiti ter energijami otoka, še posebej Pele. Nekaj, kar se zagotovo zgodi je, da nazaj ne prideš več enak.

Tokratni oddih intuitivnih vodij – Havajski mastermind je prejel nove dimenzije širitve zavesti in aktivacij inteligence srca. Enost, ki je valovala v polju, nas je vibracijsko še dvignila.

Tako ponosna sem na vse, ki se s tako velikim zaupanjem podate v širen in masiven Pacifik, ki te s svojo močjo lahko hitro preseneti, a te hkrati objame s svojo mehkobo. Informacije po njem potujejo veliko hitreje kot po zraku. V sebi nosi veliko več od tega, kar je vidno s prostim očesom.

Kristali natrijevega klorida in drugih geometrijskih struktur, h katermi doprinaša tudi prisotnost delfinov in kitov, imajo izjemno pozitiven učinek na nas. V njem so tudi zapisi vsega, kar je kdajkoli obstajalo na Zemlji.

Meditacija, ki te popelje v čudovit objem modrega žarka, iniciacije in nadgradnje.

V njem je še prisotna energija Lemurije. V njem so delfini, kiti in druga čudovita morska bitja. Mnogi izmed dosedanjih udeležencev HMIV oddiha  so celo prvič snorkljali, a jih to ni zaustavilo pred tem, da se z velikim zaupanjem podajo v ta širen in mogočen ocean.

To drži, da ko prejmeš klic delfinov in/ali kitov, je ta premočan, da bi se mu lahko uprl. Klic prejmejo tisti, ki so pripravljeni. In da, to ni tako samo po sebi umevno kot izgleda na prvi pogled. Sama sem ga prejela leta 2012 in od takrat je to klic, ki mu sledim. Do takrat pa je dolga leta potekala energijska in duhovna priprava na to, da se lahko srečamo v širnem oceanu v polju radosti, ljubezni in enosti.

Če ne bi sledila sebi, pa do tega najverjetneje ne bi prišlo. To je še eno modro spoznanje, ki ga želim podeliti s teboj.

 

Šele ko prisluhneš sebi in narediš prve korake naprej, odpadejo mejitve, za katere si mislil/a, da ti preprečujejo uresničitev nečesa, kar si želiš. Ne obratno kot si mnogi želijo, in sicer, da se najprej pokaže prosta pot, nato pa naredijo korak naprej.

 

To je to, čemur pravimo korak zaupanja.

 

S kiti in delfini se razumemo. Slišimo se. Vidimo se. Učimo se. Ena izmed tokratnih udeleženk HMIV oddiha je dejala, da ne ve, če bi pred štirimi leti, ko je bila prvič prijavljena na oddih, dejansko šla. Takrat nismo mogli potovati zaradi “lockdowna”. Sedaj pa je bila malo bolje pripravljena in ostala celo 1x dlje kot je nameravala. Na ta korak se je pripravljala kar štiri leta. Ljudi je strah potovanja samega, vendar pa sama čutim, da je to le “kamuflaža”. Pravi strah izvira iz tega, da globoko v sebi čutijo, da nič več ne bo enako kot je bilo.

Čudovita meditacija ob zvokih delfinov. Prejmeš jo brezplačno.

VEČ IZVEŠ TUKAJ

Meditacija Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti

Spremembe se pričnejo dogajati v polju zavesti že s samo odločitvijo. Zavest pa po devetih dneh oddiha prejme izjemno širitev, spremembe se dogajajo v celicah in molekulah vode v telesu, ki prejmejo večjo potentnost, odklepajo se celični spomini, kristalizirajo se informacije in dodaja se višja vibracija v samo strukturo tega iz česar smo narejeni.

Tokrat je bilo eno pomembnejših sporočil, ki sem jih prejela od havajskih spinerjev naslednje: “Nov svet se rojeva in mi smo v sredini teh pomembnih sprememb. Plete se nova sestavina sveta in družbe ter struktur, ki bo temeljila na vrednotah, ki podpirajo sodelovanje in ne tekmovanje, obilju in ne revščini ter radostnem sobivanju.“

Delfini nam tudi kažejo pot tega, kako radostno ustvarjati, kako pluti na valu, ko smo energijsko podprti, namesto poti, po katerih nas mnogo stopa, to pa je učenje in ustvarjalno življenje skozi velik napor, velikokrat celo trpljenje.

Havajski “spinner dolphins” igrajo pomembno vlogo na področju širitve zavesti človeštva in vibracijskem usklajevanju z vibracijo radosti. Zelo sem hvaležna za to, da smo lahko z njimi.

Tam, na Havajih, ki je tudi pravo ime za Big Island, se pospešeno učimo tega, kako biti v trenutku in v radosti. Kajti energija otoka nudi takojšnje odslikave v realnem času in svetu. Sama sem bila tam že sedmič in sem prvič dobila kazen za napačno parkiranje, če bi temu sploh lahko rekli napačno parkiranje. Kajti samo pet centimetrov enega kolesa od našega čudovitega Jeepa Wranglerja je bilo čez črto. Vprašala sem se, zakaj? Prežel me je močan občutek tega, da sem bila nespoštljiva do pravil, ki so jih na novo postavili in ki sem jih komentirala. Od leta 2019, ko smo tam bili nazadnje, se je namreč veliko stvari spremenilo.

MAREC 2025

Ko hodiš po tej zemlji, ki je najmlajša zemlja na planetu, saj otok s svojim delujočim vulkanom še raste, ne moreš mimo čutenja globokega spoštovanja. Duhovi, energije in tančice med svetovi so tam zelo tanke. Obenem pa ponujajo hitro pot širitve zavesti, aktivacije inteligence srca in transformacije na zelo globoki ravni vse do DNK. To, za kar bi morda tukaj v Sloveniji ali Evropi potrebovali leta, lahko tam dosežeš v devetih dneh kot je zasnovan oddih HMIV. Valovanje sprememb pa se s prihodom domov šele prav začenja.

Joan Ocean v dokumentarcu, za katerega ti toplo priporočam, da si ga ogledaš, če te ta tematika zanima, pravi: “V vodi so molekule, ki vsebujejo informacije vsega, kar se je kdajkoli zgodilo na tem planetu. To so akaša zapisi ali vodna knjižnjica. Delfini in kiti lahko do njih dostopajo, vidijo informacije, berejo informacije, pa ne samo to, ampak vanje tudi prispevajo zdravilne sestavine.” V dokumentarcu je tudi njen življenjski partner Jean Luc Bozzoli, ki sem ga prav tako spoznala na otoku. Skozi njegove oči in umetnost lahko vidiš, kako delfini in kiti doživljajo svet, ki ga mi vidimo kot eno veliko modrino. Doživljajo ga skozi čudovite barve in geometrijo. Meditativno izkušnjo skozi ogled enega izmed njegovih art filmov tudi podelim v svojem predavanju, ki ga izvedem enkrat na leto. Dokumentarec z Joan Ocean in Jean-Luc Bozzolijem pa je na voljo tukaj.

Joan Ocean zelo cenim (na spodnji sliki levo sva skupaj, 2012). Bila je tudi moja mentorica in preko nje se je začela ta moja pot plavanja in druženja z delfini ter nato še kiti. Pri njej na Big Islandu sem bila na seminarjih leta 2012 in 2013. Prijetno me je presenetila s svojo milino, sproščenostjo, neprisiljenostjo ter radostjo, igrivostjo in mladostnostjo. Začutila sem, da je to pravi način za življenje, za ustvarjanje, za manifestacijo, za vse, kar si želimo. Ta radost in lahkotnost, ki sem si jo takrat pričenjala dopuščati v življenju in pri delu.

Veliko sem se naučila o zaupanju že z dejanjem, da sem se sama z njo znašala sredi črne modrine oceana. To je bilo leta 2012, ko sem prvič obiskala Big Island. Vsi so bili že na čolnu, tudi Marko, moj najdražji. Valovi pa so čoln zelo oddaljili od naju. Bilo me strah, priznam. Vendar sem ga zadrževala v sebi. Malce sem bila pomirjena, ob njeni prisotnosti. Mislila sem si, da zagotovo ve, kaj dela. Valovi so bili veliki, vendar me to ni motilo. Bilo me strah tega, kaj lahko iz te črne modrine priplava na površje in me zgrabi. V glavi sem v stotinkah sekunde premlela odločitev o tem, ali naj plavam do čolna ali naj ostanem z Joan. Odločila sem se, da ostanem. Joan ni govorila. Samo čakala je z nasmehom na ustih. Vmes sem jo vprašala, ali bodo delfini res prišli? Odgovorila je, da bodo. Minute, so se zdele kot ure, ko sva skupaj čakali na to, da se sredi črnega oceana pojavijo delfini. Po nekem času, ki se je zdel kot da so pretekle ure, čeprav so pretekle minute, so se pred nama pojavili delfini.

Ko smo bili na čolnu v širnem Pacifiku, samo mi, temna modrina in kiti, so se tudi aktivirala in odpirala naša srca in ob pesmi kitov je iz čolna pričela odmevati še pesem Svet je lep, Nine Pušlar. Kako ne bi? Saj tega čutenja, te duhovne izkušnje ne moreš spregledati, pa če se še tako trudiš.

Na čolnu, na naših poteh po otoku je vse bilo kot ena lepa duhovna zabava. Prav tako so slovenske pesmi odmevale po dnevu, ki smo ga namenili spuščanju. Tudi spuščanje tam je prejelo novo dimenzijo, saj ni bilo težko, ampak sicer energiijsko močno, a hkrati lahkotno.

Sama nisem imela namena aktivno sodelovati v tem procesu, a sem bila res zelo močno vodena k temu, da prvič spuščam svetovno revčino, drugič pa trpljenje ljudi. Kajti, ko nehaš spuščati zase, pričneš spuščati še kolektivno. Pri slednjem imamo še veliko dela, kajne?

Na enem izmed izhodom s čolnom smo s kiti preživeli kar tri ure. Z mladičem, mamo in spremstvom. Kiti prepotujejo na tisoče kilometrov dolgo pot iz Aljaske, da v toplih tropskih vodah rodijo in skrbijo za mladiče tako dolgo, dokler niso dovolj močni, da tudi sami prepotujejo dolgo pot nazaj iz Havajev do Aljaske. V predelu med otoki Havaji, Oahu in Maui je svetišče kitov, ki nudi varno zavetje za “kitove porode in jaslice”.

Komaj rojeni kiti morajo po zrak vsake 3 minute, zato se zadržujejo na gladini oceana. Pred 4 in 3 leti, ko sem morala odpovedati oddih, je bila prijavljena oseba, ki si je res močno želela biti s kiti. Tokrat ni mogla z nami, saj je imela prav marca rok za porod. Vendar pa nas je spremljala na FB-ju. Pisala sem ji in jo vprašala, kakšno ime ima izbrano za svojega otroka. Imela je tri imena in ni vedela, katerega naj izbereta. Vprašala me je za mnenje in sem ji odpisala, da ko bo rodila, bo vedela. Vendar pa smo neglede na to novorojenčku kitu, s katerim smo bili tako dolgo, dali eno izmed imen. Še isti dan sem ji pisala in povedala, da ima njen sin sedaj posebno povezavo z enim izmed kitov na Havajih, ki smo ga za njenega sina poimenovali Filip. Čez nekaj ur sem prejela njeno sporočilo, da je po težkem in dolgem porodu rodila sina Filipa. Sinhroniciteta, polje enosti, lepota nenehnega rojevanja. Filipa sta povezana s posebno srčno vezjo, prav tako materi in vse “babice”, ki smo pri tem sodelovale.

Tisti dan, ki smo ga zaključili bližje obali v družbi havajskih spinnerjev, med katerimi je prav tako bilo veliko mladičkov, sem prejela močno sporočilo, da je obilje obnovljivo. Ljudje se vse preveč osredotočamo na to, kaj nam manjka in si tako znova in znova dokazujemo, da nam res nekaj manjka. Vendar pa je bil tisti dan božanska afirmacija obilja, ljubezni, radosti, obnavljanja in enosti ter povezav med nami, ki so zelo žive tudi, če smo drug od drugega oddaljeni na tisoče kilometrov.

 

Tudi od kitov pa sem prejela močno sporočilo: “Tukaj je energijsko polje, ki si ga delimo in čutite nas lahko, tudi če nas ne vidite. Povezava je bila vzpostavljena in zahvaljujemo se vam, da ste omogočili povezavo. Ko bo pravi čas, vam želimo pokazati, kaj je mogoče v enotnem polju višje zavesti. Ko se premikate skozi čas in prostor, raziskujete njegove različne kotičke in ga lahko spreminjate, čistite in strukturirate. Tako spremenite svojo realnost.”

To je tudi tema nove meditacije, za katero komaj čakam, da jo podelim. V tej meditaciji, ki sem jo sama že izvedla na eni izmed energijsko zelo potentnih plaž na otoku, kjer na oddihu HMIV izvajamo tudi ritual aktivacije potenciala in ki nas v procesih, ki jih delamo na HMIV oddihu zelo podpira, sem padla v sam proces tega. Kiti so mi pričeli kazati, kako to dejansko poteka. Pokazali so mi hologram v kvantnem polju, energijsko omrežje zavesti, ki je lahko zavest posameznika ali družbe. V tej mreži pa lahko hitro identificiraš “ozka grla” v pretoku energije in jih transfomiraš.  Medtem, ko sem se pripravljala na meditacijo sta bila v zalivu tako kit, ki je s plavutjo udarjal po vodi kot havajski spinner dolphin, ki je veselo skakal iz vode in nam dal vedeti, da je tudi on tam.

Želim se tudi iz srca zahvaliti še Jan Salerno (spodaj levo na sliki z menoj in Danijelo), multidimenzionalni in čudoviti osebi, ob kateri se vsi, ki smo z njo v oceanu počutimo varni in še pomembneje srčno sprejeti. Njena toplina, razumevanje naših procesov in ljubeča prisotnost še dodaja v strukturo namena oddiha, ki je širitev zavesti in aktivacije inteligence srca. Njene orakeljske karte – The Goddess Council ter njena poduhovljena umetnost skozi slike, ki nam jih je podarila, so do konca napolnile čaše duše, ki je bila že tako polna. Obilje ni samo obnovljivo ampak tudi nalezljivo.

Prav tako se želim zahvaliti Brianu, ki nas s svojim čolnom res srčno in varno popeljal do delfinov in kitov ter drugih morskih prebivalcev. Sama sem prvič plavala z morskimi psmi kladivarji, ki so tam samo nekaj mesecev na leto. Z morskimi psmi sem sicer že plavala na Biminju (grebenskimi, lemon in nurse morskim psmi ter remorami), a na drugače način. Tam smo se preprosto znašli z njimi v svetlo modri plitvini. Tukaj pa sem skupaj z Jan, sama zaplavala v temno modrino oceana k njim.

To je tudi dokaz za to, da v miru in polju ljubezni lahko delimo ta planet, ta prostor in čas z vsem kar je. Eden izmed treh kladivarjev, ki so, ko sva se jim z Jan približali,  pričeli plavati stran, se je obrnil in pričel plavati proti nama, naju pogledal, nato pa se je obrnil odplaval.

Iniciacije ali nadgradnje ali napredek se zgodi, ko presežeš strah in ostajaš v popolnem zaupanju.

 

Prav tako prihaja v ospredje to, kar mnogokrat pudarjam, to pa je, da je izjemno pomembno s kakšnimi ljudmi si obkrožen ter v kakšnem okolju deluješ. Od tega, kdo ti pripravlja hrano, do tega, kdo ti pomaga izvajati tvoje storitve ali izdelke idr.

 

Ko se srečamo na skupinski izkušnji, na mastermindu, je na kupu toliko znanja, multi in vseprisotne ter visoke potentne energije in radosti z veliko močjo spreminjanja naših življenj ter sveta na bolje.

 

Energija Havajev ostaja z nami, za zmeraj zasidrana v novo matriko realnosti, ki smo jo pričeli oblikovati. Zmeraj bomo imeli Havaje, ta trenutek v času in prostoru, v tem paradižu. Valovanja aktivacij, iniciacij, širitve zavesti in srčne inteligence pa subtilno učinkujejo v polju enosti. Nove ideje in znanja prihajajo na nov način povezana  z vsem do sedaj pridobljenim znanjem in univerzalnim dostopom.

Čudovit enodnevni dogodek za dušo in srce na slovenski obali.

Havajski mastermind 2024 je prejel novo potentnejšo energijo in dimenzijo. Prijave za HMIV 2025 že potekajo. Tukaj je več informacij o oddihu, svetujem pa predhodni uvodni pogovor z menoj, ki ga lahko rezerviraš TUKAJ.

 

Srčno vabljen/a tudi na dan za dušo in srce, enodnevni dogodek z delfini in kiti. Več informacij prejmeš TUKAJ.

 

Aloha & Mahalo.

Do naslednjič, Havaji v mojem srcu, 

 

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply