STVARI SE BODO BOLJ GLADKO ODVIJALE

 

Kako si predstavljaš prihodnost človeštva? To je prvo vprašanje, ki se je pojavilo, ob povezavi z izvorom.

 

Tokrat me je sprejel Jeshua in odprla so se vrata nebeškega pogleda. Sedela sva v kokonu čudovite belo-zlate svetlobe. Pokazano mi je bilo, da si ti kreator vsega, kar obstaja. Spraševala sem sicer za Intuitivno napoved meseca julija, se prepustila in pojavil se je Jeshua. Začetek te napovedi je sicer zelo poetičen, a prinaša pomembno sporočilo.  Kasneje je podelil še čudovit ritual meseca, ki je del celovite Intuitivne napovedi julija. Tukaj je več informacij.

 

Jeshua mi je pokazal, da ni ločenosti med menoj ali kom drugim, med teboj in mano. Pokazal je, kaj je mogoče, ko deluješ iz polja brezpogojne ljubezni in sočutja. Odprl je pot do sidranja zavesti enosti v tej res čudoviti frekvenci belo-zlate svetlobe.

 

KVALITETA ENERGIJE USTVARJA DODANO VREDNOST

 

Enost, brezpogojna ljubezen in sočutje so kvalitete, ki prihajajo v ospredje meseca julija. Dejal je, da ni pomembno to, KAJ počneš, ampak, da je pomembno, KAKO to počneš, predvsem, s kakšno energijo.

 

Se pravi, ne gre za količino nekega početja, ne gre za količino pridnosti, marljivosti, dela ali predanosti, ampak gre za to, s kakšno energijo počneš, kar počneš? Kajti kvaliteta energije je tista, ki doda vrednost in kvaliteto vsem tvojim dejanjem ter prizadevanjem.

 

»Ko sem še hodil po Zemlji, sem poskušal to tudi predati ljudem in to sem učil. Nekateri so razumeli, spet drugi niso. Želja po premoči in oblasti je velikokrat prevladala«, je še sporočil Jeshua. Energija meseca julija nas vabi k temu, da se zazremo vase in pogledamo ter prepoznamo, kje te energije še delujejo v nas.

 

Da se lahko prepustimo sočutju, brezpogojni ljubezni in enosti, je namreč potrebno delovati, kot temu rečemo brez ega, »selfless«. Čaka nas zelo lepa prihodnost, ko bomo to dosegli. Do te spremembe pa bo prišlo naenkrat.

ODDIH NA HAVAJIH

HAVAJSKI MASTERMIND – ODDIH INTUITIVNIH VODIJ 

Oddih na Havajskem otoku Big Island ponuja hitro širitev zavesti in aktivacijo inteligence srca ter potenciala z delfini & kiti ter izjemnimi energijami otoka Big Island.
Če so tudi tebe poklicali delfini in kiti, si tudi ti pomemben del mozaika prehajanja v novo zlato dobo in imajo zate pomembne infomacije. S seboj nosijo frekvenco radosti in prenašajo svojo modrost ter informacije o tem, kaj se dogaja na planetu s telepatskim prenosom ter zvokom in aktivacijo inteligence srca. Na Havajskem mastermindu se tudi temu posebej posvečamo.

MAVRIČEN MESEC

 

Julij je mesec svetlobe, ki prihaja v vseh odtenkih mavrice. Na voljo je vsem, ki smo jo pripravljeni sprejeti. Ta sveloba pa prihaja v dveh polih, tako kot je tudi zemlja razdeljena na dva pola, na severni in južni pol. Se pravi prihaja v toplejših odtenkih mavrice in hladnejših odtenkih mavrice. Oboje  pa tvori idealno kombinacijo za ustvarjanje ravnovesja, ki je tudi na Zemlji v področju ekvatorja in v povezavi z njenim jedrom. Ta dva pola delujeta tudi individualno pri vsakem človeku, saj je vsak izmed nas del elektromagnetneg polja zemlje. Vsi, ki smo tukaj, smo.

 

ODLIČNA ENERGIJSKA VAJA

Naš akumulator in naša harmonija je plod delovanja energijskega sistema in deluje vertikalno in horizontalno. Ko odročimo roke v višini ramen, takrat dobimo harmonijo. To je tudi priporočena vaja za ustvarjanje harmonije v mesecu juliju. Lahko jo izvedeš tako, da stojiš z odročenimi rokami v višini ramen in se vrtiš. Vrti se intuitivno, najbrž se boš vrtel/a kdaj v nasprotni smeri urinega kazalca, kdaj pa v smeri urinega kazalca. To bo odvisno od tega, česar potrebuješ več bodisi sprostitve energije bodisi akumulacije energije. To vajo poskušaj izvajati ob sončnem vzhodu ali sončnem zahodu, ali kar oboje, pa tudi, ko je je sonce najvišje na nebu.

 

Začutil/a boš, v katero smer vrtenja si v danem trenutku voden/a. Delo je zelo intuitivno. To je res dobra vaja za bodisi sprostitev ali akumulacijo energije. Moraš biti pa ob tem v svojem središču in se posvetiti samo temu, da si s svetlobo in čutiš, kako jo z gibi svojega telesa bodisi sproščaš ali akumuliraš.

IGRE MOČI

Julija bomo opazovali tako sočutje in brezpogojno ljubezen kot tudi nasprotja, ki pa so igre premoči nad drugimi. To se bo zagotovo odigravalo v osebnih odnosih kot tudi na mednarodnih političnih arenah. Prikazana bosta oba pola. Bodi zelo pozoren/a na to. Prihaja še sporočilo, da sedaj ni čas za počitek, čeprav je čas počitnic, v smislu, da možgane in energijo čisto na pašo, ampak da uporabi počitnice za aktivnost, ki te bo peljala v aktivno akumuliranje energije. V smislu, da se vležeš na plažo, ležiš in samo si ter se nameniš, da te energija sonca napolni. Ko začutiš, da si poln/a pa se umakneš iz sonca. Skratka, v tvojih dejanjih naj bo več namenskosti in manj rutine oziroma avtomatiziranjega delovanja.

USTVARJAJ VEČ Z MANJ NAPORA

 

Julij prinaša tudi priložnosti za to, da se kakršnegakoli dela lotevaš na drugačen način. Da pa ta drugačen način lahko pride v tvojo zavest in to tudi udejanjiš, torej da se zasidra, je potrebna 100% prisotnost v trenutki in zavestno delovanje. Kot je bilo prej rečeno, ne dati možganov čisto čisto na pašo. Ja, prihaja sporočilo, da drži koncentracijo, ne prepusti se ritmu lenobnosti ali pa čistemu pobegu od svoje realnosti, ampak si vzemi nekaj časa za aktivni počitek. V ospredje prihaja zelo ozaveščeno delovanje in namensko razmišljanje ter delovanje v smeri tega, kako lahko deluješ z manj svojega napora in ustvarjaš več.

 

Julija bodo te energije močno prisotne in morda bomo videli več ljudi, ki se bodo predali temu, oziroma, ki bodo zajeli ta val energije in pričeli delati manj ter več uživati in ustvarjati veliko več.

Ponovno prihaja sporočilo, da je vse energija. In bolj pomembno od tega, kaj in koliko delaš je, s kakšno energijo to počneš.

 

KAKO SI PRENEHAŠ ŠKODITI – 1. KORAK 

 

Za to pa je potreben tudi občutek svoje prave vrednosti ter pot samorazvoja, na podlagi katere se lahko dobro postaviš v tem svetu. To pomeni, da se ne oziraš na to, kaj drugi mislijo in se z njimi ne primerjaš. Kajti le takrat lahko začutiš to brezpogojnost in sočutni potencial v sebi, ki te da v modaliteto delovanja, ko ne moreš škoditi ne sebi ne drugim. To je velik korak do opolnomočenosti. Pogosto pozabimo, da sebi škodimo zmeraj, ko sklepamo kompromise na račun svojega dobrega počutja.

 

VSE BO TEKLO BOLJ GLADKO

 

Julij je zelo osvetljen mesec. Kaže, da smo tisti, ki delamo izključno s svetlobo, že pustili za seboj 3 dimenzionalno matriko. Nekaj težav v materialnem svetu se bo še pojavljalo, vendar pa prihaja sporočilo, da bodo vsi večji projekti, oziroma večje sanje gladko tekli. Upam, da si jih junija sanjal/a. Torej ti projekti bodo stekli brez napora, če so še v povojih ali se ravijali naprej brez napora. Vse se bo nekako sestavljalo, karkoli je pač potrebno, da se ta velika vizija, sanje ali pa tudi majhne stvari gladko uresničujejo.

 

Kmalu, mogoče sicer še ne julija, bodo v javnost prišla nova tehnološka in medicinska odkritja. Tukaj niso mišljena odkritja po stari paradigmi, ampak odkritja po paradigmi nove zlate dobe sodelovanja in obilja za vse. Gre za koristnost, dostopnost vsem in rabo energije na način, o katerem je sanjal že Nikola Tesla. Vsa odkritja, ki bodo prišla v javnost in ne bodo temeljila na ustrahovanju, če ne boš tega, bo to… ne bodo dobra, ampak plod umetnih manipulacij.

 

Prišlo je tudi sporočilo, naj se več usmerjamo v uporabo rastlin za kakršnekoli fizične izzive ali druge namene. Torej na rastline v kombinaciji z energijskim delom. Skupaj lahko prinesejo dovoljšen dvig frekvence za to, da se telo postavi v ravnovesje.

 

Kaj je potrebno za naslednji nivo delovanja v tej čudoviti zlati svetlobi, ko se stvari z lahkoto manifestirajo in ko razumeš, kako je delovati v najvišje dobro vseh?

Za to je res potrebno postavljeno 5-dimenzionalno kristalno energijsko telo. To pa lahko postaviš, ko je tvoja energija čista in prosta morebitnih namernih vsadkov in stvari, ki se dajo v telo ter mu nižajo vibracijo in upočasnjujejo dolgoročno delovanje celega sistema, namesto, da bi ga jačali in dolgoročno revitalizirali. V Strastnem življenju smo zadnji 2 meditaciji namenili temu.

Na voljo sta tukaj:

  1. Meditacija za celični in planetarni detox.
  2. Meditaciji za celično prenovo in strukturizacijo zavesti.
  3. Must do pa so tudi ORODJA VSTAJENJA.

HOLISTIČNO DELO Z ENERGIJO

 

Zadnja dva meseca sem intenzivno pripravljala tudi Holistični trening dela z energijo, ki se ga lahko vsak nauči ne glede na svoje predznanje. Namenjen je temu, da ti  hkrati z Orodji vstajenja in vsemi meditacijami, ki sem jih predlagala, pomaga ohranjati energijski sistem čist zato, da lažje dviguješ svojo vibracijo in postavljaš 5 dimenzionalno kristalinsko telo. Prinaša pa seveda še marsikaj drugega, dobrega. Ta trening je namenjen temu, da pomagaš sebi. Na voljo je tudi certificiran del treninga, s katerim lahko pričneš pomagati tudi drugim. Svoje delo z energijskim sistemom lahko še nadgradiš, še posebej, če si šel/a skozi izobraževanje Intuitivni vodja, pri čemer te bom vodila, da boš lahko strankam služil/a tudi na celovitejši način, ko se energijski sistem bere kot odličen roman. Tako lahko sebi ali svoji družini in svojim strankam pomagaš še na višjem nivoju. Program je sedaj na voljo. Klikni tukaj.

 

BOJI MOČI IN AKTIVACIJA RAVNOVESJA

 

Julija bo do izzivov prihajalo zmeraj, ko se boš znašel/a v boju moči. To bo najbrž bolj očitno kot kdajkoli prej. Kar prihaja kot nasvet je, da se poveži z Jeshuo, kajti njegova energija je z menoj že ves čas pisanja te napovedi. Poveži se z belo-zlatim žarkom, še posebej, če se znajdeš znotraj boja moči in s tem zelo nizke vibracije, ki jo ustvarja užaljeni ego osebe. Morda tej osebi starši v otroštvu niso dali dovolj pozornosti, morda nima dobro postavljene lastne vrednosti, morda je bil/a žrtev nasilja na tak ali drugačen način, morda si preprosto želi dokazati nečemu zunanjemu, da je dovolj vreden/a, idr.

 

Če bereš to napoved bo to že aktivirano samo z namenom priklica energije brezpogojne ljubezni Jeshue, ki ti bo takoj pomagal razsvetliti ta prostor s svojo srčno energijo brezpogojne ljubezni, ki jo vidim kot veliko žareče roza-belo-zlato srce, iz katerega sije čudovita energija in ki ga projicira v situacijo.

 

Julija bodo na voljo zelo visoke frekvence, a je potrebno zavestno odpirati srce in delat s temi energijami. Bolj kot ti bo to uspevalo, bolj boš lahko te energije prevajal/a in jih ustvarjal/a še več. Te se bodo hitro odslikavale v tem življenju.

 

Kaj to pomeni? Lahkotneje se bodo uresničevale stvari, za katere si se prej moral/a truditi. Projekti ali sanje se bodo začele odvijati naprej. Ko se je to meni začelo dogajati, sem prejela velik aha efekt, ki je bil: “Vau, saj to sploh ni tako težko, kot sem si prej mislila in je bilo še pred nekaj časa nedosegljivo.” Še posebej, ker sem izhajala iz energije tega, da se moram zmerja truditi, boriti, dokazovati in tako naprej.

 

Julija torej drži svojo moč, se predaj služenju in delaj z energijo. Pri služenju gre za to, da se predaš temu, kar počneš z nekim globljim namenom, ne z višjim namenom, ampak globljim namenom tega, za kar si bil/a poklican/a ali pa česar si želi tvoja duša, da tukaj doživi, počne in se še nauči.

 

In res prihaja ponoven spomnik na to: TI SI KREATOR, KREATORICA SVOJEGA ŽIVLJENJA.

 

Vse, kar doživljaš, je izključno plod tvojih projekcij. Vse kar vidiš, vse, kar lahko otipaš, vse, kar lahko začutiš, vse je projekcija, ki prihaja iz tebe.

 

Če želiš več izvedeti o teh stvareh in imeti več vpliva na svoje življenje, se dogovori  z menoj za uvodni pogovor tukaj.

 

Julija je brezplačno na voljo na ogled tudi webinar: Kako ustvariti zdrav občutek lastne vrednosti in stopiti v pretok z energijo obilja. Pomaga ti lahko pri tem, da začutiš vibracije obilja in prave lastne vrednosti in da transformiraš to, kar ti še stoji na poti dviga svojega občutka vrednosti v tem svetu. Tukaj lahko do njega dostopaš.

 

KAKO VISOKO TOLERANCO IMAŠ?

 

Prišlo je še posebno sporočilo za ženske.

 

Ženske se počutimo notranje močne, ko gremo v samozavestno akcijo uresničevanja svojih srčnih želja. To nam da moč stopiti ven in postati bolj vidne, kar nam pomaga okrepiti ta občutek vere vase. S tem, ko delimo svoje zgodbe, pravzaprav spoznamo, da smo si bolj podobni kot različni.

 

To je še sporočilo zate, če se še morda boriš s temi stvarmi. Ne glede na to, koliko si že naredil/a, koliko znanja si si priboril/a ali pridobil/a, se v celoti predaj svojemu klicu in vidnosti. Naj dodam še to, da letalo pri vzletu porabi 30-40 % svojega goriva. Zelo boš podprt/a pri tem meseca julija, zato ne odlašaj več s tem, da se pokažeš svetu in izraziš to, zakaj si tukaj in s čimer lahko služiš svetu. Na voljo sem ti tudi z vsem svojim znanjem postavitve avtentične blagovne znamke na, ne samo slovenski ampak tudi mednarodni zemljevid transformativnih storitev. Poslovna akademija Strastnega življenja te bo pri tem celoti podprla. Na voljo sem ti tudi za uvodni pogovor, kako ti lahko pomagam pri tem, da boš ustvarjal/a tudi konsistenten pritoke financ in da boš imel/a postavljeno poslovno strukturo, ki bo služila tebi in ne ti njej.

 

Želim ti čudovit mesec. Uživaj v vibracijah poletja.

.

NE ZAMUDI TUDI TEH PRILOŽNOSTI

ODDIH V DR

SPROSTI SE IN UŽIVAJ TER SE PRIPRAVI NA NASLEDNJI NIVO SVOJEGA DELOVANJA z oddihom na severni obali Dominikanske Republike

15. – 22. februar 2025

RADOST IN ŽIVLJENJE BREZ OMEJITEV Z DELFINI & KITI

Duhovni vidik povezave človeštva z delfini in kiti ter širitve zavesti. PREDAVANJE, MEDITACIJA, DAN ZA DUŠO IN SRCE 

12. oktober, Strunjan

Še kratek vpogled v celovito intuitivno napoved meseca, ki tokrat prihaja s čudovitim ritualom  – Harmonija skozi odpiranje srca in energijo brezpogojne ljubezni

Celovito Intuitivno napoved meseca lahko naročiš 

TUKAJ

PREDNOSTI MESECA JULIJA 2024 

Julij te bo podprl na poti tega, da zasiješ in da prideš ven iz situacije, v kateri si, na vrhu. Torej energije meseca te bodo podprle za dosego najpotentnejšega izida. Poslovno je to izjemno dobra informacija, kajti vse napore, ki jih boš v juliju vložil/a v kakršnokoli lansiranje, mogoče svojih programov ali idej, bo nagrajeno.

IZZIVI MESECA JULIJA 2024

Da, to, da nas potegne v boj za premoč, ali dokazovanje svojega prav, bo zagotovo velik, velik izziv, ki bo izčrpaval našo energijo. Odslikave tvoje vibracije občutkov in misli bodo takojšnje. Zato odgovorno upravljaj z  energijo, ki jo daješ ven v svet in se zavedaj svojega vpliva na okolje. 

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO, DA BOŠ LAHKOTNEJE DOSEGAL/A SVOJE NAMENE JULIJA 2024

Julija se usmerjaj v samoraziskovanje, v rast in samoaktualizacijo. Lahko, da si boš zaželel/a kontemplirati svoj odnos do življenja, do stvari znotraj tega diagrama drevesa življenja. Toplo ti svetujem, da si ogledaš video drevo življenja tukaj. Energijo usmerjaj v harmonizacijo.

Tamara Belsak

Author Tamara Belsak

More posts by Tamara Belsak

Leave a Reply