Trening intuicije 

3 koraki do boljše intuicije in pravih odločitev

26. AVGUST OB 19.00 URI

webinar je brezplačen

Če ne uporabljaš svoje intuicije izgubljaš priložnost za življenje v harmoniji in ravnotežju.

Intuicija je kot naš navigacijski sistem za življenje brez zmot. Da, brez zmot. Deluje kot klasični navigacijski sistem v avtomobilu, ki, ko napačno zavijemo, prične praviti: “Preračunavam, preračunavam, zavijte levo.” S tem, ko razvijaš svojo intuicijo, se izboljšujejo vsa področja življenja:

  • poveča se produktivnost,
  • stvari, ki si si jih želel-a, se pričnejo kot po čudežu pojavljati v tvojem življenju,
  • prejemaš kreativne ideje in odgovore na vsakdanje izzive,
  • izboljša se psiho-fizično počutje,
  • prejemaš napotke (kot GPS) za to, kako do obilja, ki si ga želiš živeti,
  • prejmaš točne informacije o ljudeh, s katerimi sodeluješ,
  • izbojša se samozavest in sposobnost sprejemanja opolnomočenih odločitev ter mnogo več…

Živimo v obdobju velikih sprememb in mešanih informacij ter vplivov na to, kaj je za nas dobro in kaj ne. Zato je tudi vse težje sprejemati prave odločitve, ki bodo služile nam individulno pa tudi skupnemu dobremu. Še zmeraj pa prevladuje težnja po tem, da ljudje svoje odločitve sprejemajo na podlagi strahu ali kot pogosto slišim na podlagi manjšega zla, kar je gotova pot oddaljevanja od tega, kar si želijo.

 

NA TRENINGU UTRJEVANJA ZAUPANJA V SVOJO INTUICIJO BOM DELILA 3  BISTVENE KORAKE, S KATERIMI BOŠ:
  • izboljšal-a zaupanje v svoje PRAVE odločitve, ki so v harmoniji z božanskim ter v življenje vnesel-a več radosti, obilja in vitalnosti,

  • naredil-a premike v smeri, v katero te kliče že nekaj časa, pa si tega do sedaj nisi upal-a,

  • hitro znal-a ločiti glas ega od glasu svoje notranje modrosti.

Čim prej rezerviraj svoje mesto, saj je število mest omejeno.

 

Če boš na treningu v živo, boš izvedel-a še, kaj te zadržuje pred 100% zaupanjem vase in v svoje notranje vodstvo in kako ti bo praktična uporaba intuicije pomagala napredovati na vseh pomembnih življenjskih področjih. Na voljo bom tudi za intuitivne vpoglede.

Intuitivnost ni neka posebna sposobnost, dana za uporabo samo peščici ljudi. Ključ do odklepanja notranje modrosti je v vsakem izmed izmed nas. Praktična raba intuicije pomaga pri sprejemanju najboljših možnih odločitev, najti rešitve zapletenih problemov, se bolje počutiti, izvedeti več o ljudeh, s katerimi sodeluješ, sposobnost videti izven okvirjev, itn. Da avtentičen izraz, poglobljeno zavedanje o sebi in svoji vlogi v svetu ter neko božansko samozavest.

 

Tukaj je nekaj ahajev strank, ki so se zavezale temu, da bodo sledile sebi in svoji intuiciji

“Vsak teden sem se pomikala naprej, hitreje kot kdajkoli prej.” – Marija

“Veliko bolj si zaupam. Imam več energije kot prej, čutim notranjo moč.” – Marjana 

S pomočjo intuicije odkrila, kje je resničen problem in kako se ga je najbolje lotiti.” – Nena

“Ne bi imela jasne slike in ciljev za naslednje leto, če Tamare ne bi bilo ob moji strani.” – Zana

“Še bolj impresivna pa je bila Tamarina intuitivna točnost.” – Niali

SaveSave

 V zadnjih sedmih letih sem več kot 6000 ljudem pomagala dosegati njihove osebe ali poslovne cilje z uporabo intuicije v praksi. Nekateri so povečali svojo prodajo celo za 20%, drugi so poglobili odnose s svojim partnerjem ali partnerko, dobili delo, ki so ga želeli, drugi so bolj samozavestno stopali v nove bolj srčne smeri delovanja, itd. Z metodo intuitivnega vodenja, ki se je razvila skozi leta služenja skupnosti Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk, so ljudje, ki stremijo k odličnosti, tudi bistveno okrepili zaupanje vase in v svoje odločitve.

Na treningu bom pokazala, kako lahko svoj uspeh še pospešiš in kako orodje, ki ti bo pri tem pomagalo – intuicijo – ki jo ima vsak izmed nas, uporabiš v praksi. Registriraj se in bodi na treningu v živo, saj bom na voljo tudi za vprašanja, intuitivne vpoglede in individualne praktične nasvete za pomoč pri urjenju intucije.

Veselim se druženja,

Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, ustanoviteljica Strastnega življenja in Divine Living ter ICF akreditirana kovčinja.