Vso vesolje živi v nas in mi v njem. Gre pravzaprav za ena in isto stvar, za del ene celote.
Ko se zavemo, da smo do zadnjega našega atoma tudi mi kvantna bitja znotraj vesolja in zmeraj zavedno ali nezavedno kokreiramo z njim in z vsemi ozvezdji, s stvarnikom, ki je vesolje ustvaril, se prične vesolje odzivati.

Odziva se na naše namene.

Odziva se na našo pripravljenost ustvarjanja neskončnih možnosti življenja, ki so lahko večje kot sanje in kompleksnejše in čudovitejše kot vse, kar si si kdaj lahko zamislil-a.

Modul 1 je namenjem temu, da začutiš svojo resnično moč. Kvantni jaz enostavno občutiš, in sicer tako, da čutiš, da imaš nek klic in se želiš nanj odzvati. Sedaj se boš svojim občutkom naučil-a bolj zaupati.
V modulu 2 te bom popeljala skozi moč upravljanja s časom. Ugotovil-a boš, da nisi podrejen-a zakonom časa, ampak, da lahko zakone časa podrediš sebi.  Kaj pa, če bi lahko potoval-a nazaj v čas in ponovno zapisal-a zgodbe, ki bi jih sicer želel-a doživeti drugače? Kaj če bi lahko potoval-a naprej v čas, če bi lahko previdel-a ali izbral-a najpotentnejšo verjetnost svoje prihodnosti?
V modulu 3 te bom popeljala skozi moč kvantnega uma. Gre za to, da spoznaš in se naučiš uporabljati kvantno polje za praktična znanja, ki jih potrebuješ, da izboljšaš kvaliteto svojega življenja, posla, odnosov. Srečeval-a se boš z različnimi mojstri, duhovniki strokovnjaki in višjim jazom, ki ti bodo pomagali razmišljati izven okvirjev, za karkoli boš to pač potreboval-a.

Modul 4 je namenjen krepitvi moči manifestacije. Pričel-a boš  mojstrsko ustvarjati nove vzorce, odtise v kvantnem polju, ki ti bodo sinhrono v življenje prinašali točno to, kar si želiš, obenem pa bodo prepisali stare vzorce.

Moudl 5 je namenjen krepitivi moči kvantnega zdravljena. Skrivnost leži v sposobnosti pretvarjanja kozmične energije v človeško uporabo. Mi smo pravzaprav energijska telesa in zato imamo naraven dostop do napajanja iz vse te neskončne kozmične energije, ki nas obdaja.
Investicija v krepitve svoje moči upravljanja resničnosti je 247€!

Kaj se zgodi ob naročilu programa?

Ko je program plačan prejmeš uvodno esporočilo z dostopom do programa.  Enkrat tedensko prejmeš esporočilo z modulom na temo tedna.

Poglej tudi vsiljeno pošto, če se to ne zgodi ali piši na info@tamarabelsak.com