Delavnica Intuitivnih vodij je namenjena intimni skupini in je zate, če si želiš okrepiti in nadgraditi svoje intuitivne sposobnosti in živeti svoj namen s pomočjo uporabe intuicije v praksi.

 

 18. MAJ,  MARIBOR

od 10.00 do 18.00 ure s pavzo za kosilo

(točno lokacijo prejmeš ob prijavi)
KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA

Delavnica je namenjena vsem, ki ste že naredili program Intuitivni vodja, pa tudi tistim, ki si želite več izvedeti o delu z energijo, o tem, kako deluje intuicija, kako utrditi zaupanje vanjo in zakaj je to pomembno za nadaljnji osebni razvoj. Če čutiš, da ti je namenjena neka večja vloga v tem svetu in si želiš raziskati nova, širša področja svojega delovanja, so ti vrata enodnevnega druženja Intuitivnih vodij na široko odprta.

Na delavnici bo v ospredju nekaj zelo pomembnih stvari: etika dela z energijo, zaznavanje nižjevibracijski vdorov v polje, branje iz polja in orakeljskih kart, kako zaupati in verjeti v svojo intuicijo ter zakaj je spust iz uma v srce pomemben za nadaljni razvoj potenciala.

 

KAJ ŠE PREJMEŠ S TO DELAVNICO?

Kaj je tista res posebna zadeva, ki nas dela ljudi in zakaj jo je potrebno ohranjati in razvijati za dosego polnega potenciala.

Test prizemljenosti in kako iti globje in s tem širše.

Vaje za odpiranje meridianov, saj to, da lahko telo prejme višje vibracije pogojuje tudi dobro pretočnost po telesu.

Kako uporabljati svojo intuicijo.

Kako brati iz polja.

Kako ti lahko uporaba orakeljskih kart koristi (prinesi jih s seboj, če jih imaš).

In še mnogo več.

Delavnica bo sproščena in tudi zabavna, kar je običajno na delavnicah Strastnega življenja.

Rojeva se namreč novi model vodenja, o katerem govorim že zadnja tri leta, in to je Intuitivno vodenje na vibracijah radosti, lahkotnosti in kokreacije, namesto boja in tekmovalnosti.

Želim te podpreti, če imaš željo po novem načinu vodenja in delovanja na višjih vibracijah, želiš izvedeti več o delu z energijo in o tem, kako z njo etično in varno upravljati ter morda v nadaljevanju tudi sami postati Intuitivni vodje ali celo mentorji za osebni in poslovni uspeh. Delavnica je tudi zate, če želiš s svojim strokovnim znanjem dodati še poglobljeno razumevanje delovanja intuicije in ali želiš preprosto prejeti jasnejše odgovore na svoja vprašanja.

 

Ta delavnica je dobra odskočna desko za delo naprej na področju razvoja svoje intuicije.

 

Če kaj od zapisanega vibrira s teboj in si pripravljen-a stopiti na naslednji nivo svojega samorazvoja in razvoja človeštva s poglabljanjem uporabe intuicije v praksi ter si pripravljen-a v to tudi nekaj vložiti, te vabim za začetek na tole enodnevno druženje.

KOTIZACIJA 

 

Kotizacija za udeležbo na tej delavnici je 150€. 

Družba, ki je doslej temeljila na strahu, zadolževanju in energiji pomanjkanja in v kateri se je bilo potrebno podrediti, potisniti svojo avtentičnost in hrepenje, zato, da smo ustrezali, da smo lahko »cveteli« gre v zaton. Bijejo ji zadnje ure, če se izrazim malce dramatično.

Rojeva se nova, naprednejša družba, v kateri bomo ljudje komunicirali iz srca v srce in se orientirali po svoji intuiciji. To je družba kreativnosti in obilja. Da pa jo lahko ustvarimo, pa potrebuje TVOJ:

  • samorazvoj,
  • ozaveščanje in
  • aktivacjo potenciala.

Stopi v korak s tem prelomnim časom in prični zaupati v navodila svoje intuicije sedaj.

Izboljšaj svoje odnose, svoje počutje, svoje življenje.

 

Čas je za spremembo!

 

Odgovornost za svoje življenje je v samo v tebi. Odgovoren/a pa si tudi za okoliščine, ki smo jih podvrženi kolektivno. Spremenimo jih lahko sami tako, da sledimo najvišjim duhovnim vrednotam in razumemo svoj delček v mozaiku neke skupnosti, v kateri delujemo, pa tudi enosti človeštva.

Prehajamo v družbo, ki se iz uma spušča v srce. Srce je inteligentno bije samo po sebi, kar dokazuje znanost.

To pa je tudi priložnost za to, da se srečava v živo in objameva.

Čim prej rezerviraj svoje mesto, saj smo prostorsko omejeni.