Delavnica Intuitivnih vodij je namenjena intimni skupini in je zate, če si želiš okrepiti in nadgraditi svoje intuitivne sposobnosti in uresniči svoj namen s pomočjo uporabe intuicije v praksi.
PONOVNO JO BOM IZVEDLA 14. OKTOBRA (lokacija še ni znana)
KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA

Delavnica je namenjena vsem, ki ste že naredili program Intuitivni vodja, pa tudi tistim, ki si želite več izvedeti o delu z energijo, o tem, kako deluje intuicija, kako utrditi zaupanje vanjo in zakaj je to pomembno za nadaljnji osebni razvoj. Če čutiš, da ti je namenjena neka večja vloga v tem svetu in si želiš raziskati nova, širša področja svojega delovanja, so ti vrata enodnevnega druženja Intuitivnih vodij na široko odprta.

Na tokratni delavnici bo v ospredju nekaj zelo pomembnih stvari, ki so v tem obdobju prišle v ospredje. Etika dela z energijo, zaznavanje nižjevibracijski vdorov v polje, od kod prihajajo te energije in branje iz polja.

 

KAJ ŠE PREJMEŠ S TO DELAVNICO?

Kaj je tista res posebna zadeva, ki nas dela ljudi in zakaj jo je potrebno ohranjati in razvijati za dosego polnega potenciala.

Test prizemljenosti in kako iti globje in s tem širše.

Vaje za odpiranje meridianov, saj to, da lahko telo prejme višje vibracije pogojuje tudi dobro pretočnost po telesu.

Kako uporabljati svojo intuicijo.

Kako brati iz polja.

Kako ti lahko uporaba orakeljskih kart koristi (prinesi jih s seboj, če jih imaš).

In še mnogo več.

Delavnica bo sproščena in tudi zabavna, kar je običajno na delavnicah Strastnega življenja.

Rojeva se namreč novi model vodenja, o katerem govorim že zadnja tri leta, in to je Intuitivno vodenje na vibracijah radosti.

Želim podpreti vse, ki imate vizijo novega načina vodenja in delovanja na višjih vibracijah, ki želite več izvedeti o delu z energijo in o tem, kako z njo etično in varno upravljati in morda v nadaljevanju tudi sami postati Intuitivni vodje ali celo mentorji za osebni in poslovni uspeh. Delavnica je namenjena tudi vsem, ki svojim strokovnim znanjem želite dodati še poglobljeno razumevanje delovanja intuicije in njenega razumevanja ali ki želite prejeti jasnejše odgovore na svoja vprašanja.

 

Ta delavnica je dobra odskočna desko za delo naprej na področju razvoja svoje intuicije.

 

Če kaj od zapisanega vibrira s teboj in si pripravljen-a stopiti na naslednji nivo svojega samorazvoja in razvoja človeštva s poglabljanjem uporabe intuicije v praksi ter si pripravljen-a v to tudi nekaj vložiti, te vabim za začetek na tole enodnevno druženje.

KOTIZACIJA 

 

Kotizacija za udeležbo na tej delavnici je 150€. 

Družba, ki je doslej temeljila na strahu, zadolževanju in energiji pomanjkanja in v kateri se je bilo potrebno podrediti, potisniti svojo avtentičnost in hrepenje, zato, da smo ustrezali, da smo lahko »cveteli« prihaja v zaton. Bijejo ji zadnje ure, če se izrazim malce dramatično.

Rojeva se nova, naprednejša družba, v kateri bomo ljudje komunicirali iz srca v srce in se orientirali po svoji intuiciji. To je družba kreativnosti in obilja. Da pa jo lahko ustvarimo, pa potrebuje TVOJ:

  • samorazvoj,
  • ozaveščanje in
  • aktivacjo potenciala.

Če želiš biti v pretoku s časom in pričeti zaupati v navodila svoje intuicije, prični sedaj.

Izboljšaj svoje odnose, svoje počutje, svoje življenje.

 

Čutiš, da je čas za spremembo?

 

Odgovornost za svoje življenje je v nas samih. Odgovorni pa smo tudi za okoliščine, ki smo jih podvrženi in sami jih lahko spremenimo tako, da sledimo najvišjim duhovnim vrednotam in razumemo svoj delček v mozaiku neke skupnosti, v kateri delujemo, pa tudi enosti človeštva.

Prehajamo v družbo, ki se iz uma spušča v srce. Srce je inteligentno bije samo po sebi, kar dokazuje znanost. To je tudi priložnost za to, da se srečava v živo in objameva.

Čim prej rezerviraj svoje mesto, saj smo prostorsko omejeni.