8. – 9.  februar 2020

Lokacija: nekje v Sloveniji 🙂

V kolikor bo zanimanje za izvedbo delavnico pred napovedanim vikendom v času kulturnega praznika, jo bom izvedla tudi po dogovoru.

Pišeš mi lahko na: strastnozivljenje@tamarabelsak.com.

Za pisce besedil.
Za samostojne podjetnike-ce, ki gradite in komunicirate s svojo skupnostjo.
Za transformacijske agente.
Ko zmanjka navdiha za to, da to, kar si želiš povedati, tudi zliješ na papir ter navdihneš svoje obstoječe ali potencialne stranke za nakup.
Tri najpogostejše stvari s katerimi se pisci besedil (blog, episma, vsebine za družbena omrežja) soočajo, ko pride do iskanja navdiha za svoj stalen avtentični izraz

POMANJKANJE NAVDIHA ZA KREIRANJE REDNIH IN RELEVANTNIH VSEBIN

Odločiš se, da boš pošiljal e-pisma vsaj enkrat na teden, razen v času prodajne kampanije, ko jih pošiljamo bolj pogosto. Prva misel ob tem je: Joj, če sploh ne vem, kaj bi pisala, pa še ogromno časa potrebujem, da ga napišem. In ko ga končno napišem, ne verjamem čisto v to, kar napišem, vse se mi zdi brez pomena…

 

POMANJKANJE ZAUPANJA V SVOJO DODANO VREDNOST

V srcu čutijo, kaj si želijo povedati, vendar pa, ko poskušajo to zliti na papir, jim vse skupaj zveni brez zveze. Če uporabim besede mojih strank; pa kdo bo to bral, to je brez zveze. To je bilo že tolikokrat povedano, zapisano…

 

KAKO USTVARJATI IZVIRNE VSEBINE  IN PREPOZNAVEN SLOG KOMUNICIRANJA

Tretja pomembna stvar pa je to, da se je na nek način res potrebno odučiti tega, kar smo se naučili v šoli in se približati človeku iz srca v srce tudi v svoji stilistiki izražanja. Skočiti je potrebno ven iz okvirjev. A, kot pravijo, je navada železna srajca. Dobro zasidrane navade pa je najtežje preobraziti.

TINA OREL, tinthai

JOŽE KARAS, www.vdihnizdravje.si

S treningom lahko kvalitetno epismo ali blog napišeš v pičlih 30. minutah. Sama sem piska besedil po poklicu, ki sem ga opravljala 15 let, a svojim strankam vseeno odsvetujem, da dajo svoja besedila pisati komu drugemu. Kajti jaz lahko nekomu tako na “suho”, samo z nekaj informacijami o tem, kar želi sporočiti, napišem besedilo, ampak če v tem besedilu ne bo njegovega/njenega stila, njegove/njene esence, njegove/njene energije, njegovega/njenega duha, najbrž vibracija ne bo dosegla želenega. Kajti vse, prav vse, se dogaja na vibracijskem nivoju. In najbrž bo z besedilom, ki ga napiše nekdo drug, razen, če gresta skupaj globje v želen izraz, težko zabrenkal-a na strune navdiha svojih potencialnih bralcev ali bralk.

Moj namen zate ta vikend je, da pričneš podajati relevantne informacije na tak način, da:

  • si ponosen-a na to, kar delaš,
  • znaš ceniti svojo dodano vrednost, ki se odraža v vibraciji tvojega besedila,
  • da prepoznaš, na kak način deliti dobro prakso s svojimi strankami,
  • da pripraviš avtentične in kvalitetne vsebine za prihajajoča pisma, bloge
  • da jasno veš kdaj in kako prodajaš, kdaj pa navdihuješ…

Bolj kot črpaš iz prakse, iz vsakdanjega življenja in njegovih aha momentov, bolj kot si pristen-na v svojem izražanju in deluješ v povezavi z univerzalnim bazenom znanja (nekateri temu pravijo AKAŠA), večji učinek bodo tvoja pisma imela.

Tako bo tudi bazen navdiha neusahljiv in stranke bodo pripravljene in si bodo tudi želele kupiti tvojo storitev ali izdelek prav od tebe.

Ljudje bodo brali to, kar se jih dotakne, kar premakne nekaj v njihovem srcu in kar jih navdihuje.

Ko znaš uskladiti svoj um s srcem in to podaš na papir, takrat bodo ljudje radi prebirali tvoja besedila, takrat se boš z njimi povezal-a na srčni ravni.

Nauči se pisati svoja avtentična pisma kot kanal, ki prevaja univerzalno znanje v svet.

Vendar pa, ko si prizadevamo sebe v polnosti izraziti v svetu, smo tudi najbolj ranljivi. Takrat prihajajo na površje različne notranje ovire. Pomagala ti bom čeznje in v njih prepoznati dragulje. Svoj stil pisanja ti bo dal avtentičnost in pritegnil bralca-ko. Da to dosežeš, pa se je pogosto potrebno odučiti tega, kar si se naučila v šoli ali v službi in najti svoj prepoznaven glas, svoj avtentičen izraz skozi pisano besedo.

Če se še loviš s svojim avtentičnim izrazom in si želiš boljše povezave s svojim duhom, si čimprej rezerviraj svoje mesto na tej ekskluzivni delavnici navdiha. Osvoji metodo intuitivnega pisanja, s pomočjo katere lahko neomejeno črpaš svoj navdih iz univerzalnega bazena znanja.

MARTINA VESELJKO, lagodnozivljenje.si

ANA ROKAVEC, ana67p66@gmail.com

MIHAELA LEDERHAS, Vibraplus

Prednosti tudi zate, če se pridružiš delavnici navdiha

 

Lahko boš držal-a konsistenco obveščanja svojih strank ter priprave res koristnih vsebin zanje.

Znal-a boš najti navdih tudi takrat, ko ga ne boš čutila, saj bom delila metodo, ki brezpogojno deluje in ki se je lahko vsak nauči.

Pripravil-a boš želene vsebine in vsaj eno do tri vsebine: e-pismo, blog, vsebino za video pismo, prodajno pismo (to je odvisno od tebe), ki bo odsevalo tvojo avtentičnost, ki ne bo naučeno, ampak bo prišlo iz tvojega srca, a bo hkrati strokovno.

Majhno število udeležencev-k, zato, da se vam lahko vsem enako in v popolnosti posvetim.

Pregled vsebin tudi po končani delavnici.

Dobimo se
8. in 9.  februarja 2020
lokacija bo znana vsaj en mesec pred dogodkom
KAJ BOŠ PRIDOBIL-A

 

1. GRADIVO, ki ti bo tudi v prihodnosti služilo za kvalitetno pripravo e-pisem, pravo izbiro besed moči in naslovov.

2. PREGLED VSEBIN tudi po končani delavnici.

3. METODO INTUITIVNEGA PISANJA, ki je neprecenljiv vir navdiha, novih informacij in pisanja, iz katerega bo vel tvoj duh.

 

Natančnejši urnik delavnice Intuitivnega pisanja ter pripravljani vprašalnik in gradivo prejmeš ob prijavi. Predlagam čim prejšnjo prijavo zaradi omejenega števila mest.

KOTIZACIJA

 

  • Plačilo v enem znesku: 250€
  • Plačilo v dveh obrokih: 2 x 150€

Kotizacija za delavnico navdiha – Intuitivno pisanje VKLJUČUJE: gradivo, prigrizke in čaj ter vodo med delavnico ter skupno kosilo zadnji dan delavnice. (Nedeljsko kosilo je vključeno v kotizacijo za prijave do 3. februarja.)

Navdihovati z metodo intuitivnega pisanja ti bom pomagala Tamara Belšak, Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. 20 let se že spoznavam z metodami poslušanja intuicije, manifestacije in življenja v polnem potencialu. Vmes in že pred tem, pa sem delala v novinarstvu, marketingu in odnosih z javnostmi. “Branje misli” drugih ljudi, zajemanje bistva podjetij, predstavljanje njihovih izdelkov in storitev skozi pisano besedo, je bilo moje dolgoletno poslanstvo. Začinila sem ga z intuicijo, ki komunikaciji daje pristnost in neomejen dostop do relevantnih informacij. Sem univ. dipl. nov, certificirana Intuitivna mentorica, Divine Living kovčinja in ICF akreditirana kovčinja. Moje poslanstvo je pomagati ljudem ustvarjati strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije v praksi.

Pogoji sodelovanja in politika zasebnosti so objavljeni v nogi te strani. Že plačana kotizacija se ne vrača, lahko pa jo koristite za individualno svetovanje ali katerokoli drugo storitev ali program Strastnega življenja.