Vikend oddih INTUITIVNEGA PISANJA je energijsko izjemno podpirajoč.
BODI MED PRVIMI, KI TE BOM OBVESTILA O NOVEM TERMINU IN LOKACIJI TER SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO V TEJ INTIMNI SKUPINI
VIKEND “NAVDIH” JE NAMENJEN

 

Piscem izvirnih in pristnih besedil ter ustvarjalcem avtentičnih vsebin.
Transformacijskim agentom, samostojnim podjetnikom, srčnim ustvarjalcem in vsem ostalim, ki gradite skupnosti in jo želite navdihovati za uvajanje pozitivnih sprememb ter osebni, poslovni in duhovni razvoj.
Ko ti zmanjka navdiha za to, da to, kar si želiš povedati, tudi zliješ na papir.
Zapisu svoje zgodbe.
Kanaliziranju sporočil.

Tri najpogostejše stvari, s katerimi se pisci besedil (blog, episma, vsebine za družbena omrežja, video vsebine) soočajo, ko pride do iskanja navdiha za svoj stalen avtentični izraz

POMANJKANJE NAVDIHA ZA KREIRANJE REDNIH IN RELEVANTNIH VSEBIN

Odločiš se, da boš pošiljal e-pisma vsaj enkrat na teden, razen v času prodajne kampanije, ko jih pošiljamo bolj pogosto. Prva misel ob tem je: Joj, če sploh ne vem, kaj bi pisala, pa še ogromno časa potrebujem, da ga napišem. In ko ga končno napišem, ne verjamem čisto v to, kar napišem, vse se mi zdi brez pomena…

 

POMANJKANJE ZAUPANJA V SVOJO DODANO VREDNOST

V srcu čutijo, kaj si želijo povedati, vendar pa, ko poskušajo to zliti na papir, jim vse skupaj zveni brez zveze. Če uporabim besede mojih strank; pa kdo bo to bral, to je brez zveze. To je bilo že tolikokrat povedano, zapisano…

 

KAKO USTVARJATI IZVIRNE VSEBINE  IN PREPOZNAVEN SLOG KOMUNICIRANJA

Tretja pomembna stvar pa je to, da se je na nek način res potrebno odučiti tega, kar smo se naučili v šoli in se približati človeku iz srca v srce tudi v svoji stilistiki izražanja. Skočiti je potrebno ven iz okvirjev. A, kot pravijo, je navada železna srajca. Dobro zasidrane navade pa je najtežje preobraziti.

 

S POMANJKANJEM POGUMA 

Velikokrat pa se pojavijo tudi notranje ovire, ki ljudem stojijo na poti avtentičnega izraza in misli kot so: drugi so boljši, nič pametnega nimam za povedati, kdo pa me bo poslušal kaj pa si bodo mislili ipd.

Z malo navdiha in tehniko intuitivnega pisanja, ki se je boš naučil-a, lahko kvalitetno epismo, blog, kanalizirano sporočilo, krajši tekst napišeš v pičlih 30. minutah. Sama sem piska besedil po poklicu, ki sem ga opravljala 15 let, a svojim strankam vseeno odsvetujem, da dajo svoja besedila pisati komu drugemu. Kajti jaz lahko nekomu tako na “suho”, samo z nekaj informacijami o tem, kar želi sporočiti, napišem besedilo, ampak če v tem besedilu ne bo njegovega/njenega stila, njegove/njene esence, njegove/njene energije, njegovega/njenega duha, najbrž vibracija ne bo dosegla želenega. Kajti vse, prav vse, se dogaja na vibracijskem nivoju. In najbrž bo z besedilom, ki ga napiše nekdo drug, razen, če gresta skupaj globje v želen izraz, težko zabrenkal-a na strune navdiha svojih potencialnih bralcev ali bralk.

Moj namen zate ta vikend navdih je, da pričneš podajati relevantne informacije na tak način, da:

 • si ponosen-a na to, kar delaš,
 • znaš ceniti svojo dodano vrednost, ki se odraža v vibraciji tvojega besedila,
 • da ti postane blizu način, na katerega dobro prakso deliš s svojimi strankami, bralci, skupnostjo,
 • da pripraviš avtentične in kvalitetne vsebine za prihajajoča pisma, bloge, morda celo osnutek knjige,
 • da jasno veš kdaj in kako prodajaš, kdaj pa navdihuješ,
 • da utrdiš zaupanje v relevantnost svojih vsebin…

Bolj kot črpaš iz prakse, iz vsakdanjega življenja in njegovih aha momentov, bolj kot si pristen-na v svojem izražanju in deluješ v povezavi z univerzalnim bazenom znanja, globji učinek bodo tvoja pisma imela.

Tako bo tudi bazen navdiha neusahljiv in stranke bodo pripravljene in si bodo tudi želele kupiti tvojo storitev ali izdelek prav od tebe. Ljudje bodo brali to, kar se jih dotakne, kar premakne nekaj v njihovem srcu in kar jih navdihuje.

 

Ko znaš uskladiti svoj um s srcem in to podaš na papir, takrat bodo ljudje radi prebirali tvoja besedila, takrat se boš z njimi povezal-a na srčni ravni.

 

Nauči se pisati svoja avtentična pisma kot kanal, ki prevaja univerzalno znanje v svet. Vendar pa, ko si prizadevamo sebe v polnosti izraziti v svetu, smo tudi najbolj ranljivi. Takrat prihajajo na površje različne notranje ovire. Pomagala ti bom čeznje in v njih prepoznati dragulje. Svoj stil pisanja ti bo dal avtentičnost in pritegnil bralca-ko. Da to dosežeš, pa se je pogosto potrebno odučiti tega, kar si se naučila v šoli ali v službi in najti svoj prepoznaven glas, svoj avtentičen izraz skozi pisano besedo.

TUKAJ JE NEKAJ IZKUŠENJ UDELEŽENK VIKEND ODDIHA INTUITIVNEGA PISANJA

TINA OREL, tinthai

MIHAELA LEDERHAS, Vibraplus

ANA ROKAVEC

Če se še loviš s svojim avtentičnim izrazom in si želiš boljše povezave s svojim duhom, ali pa si samo želiš čas zase in za pripravo vsebin v mirnem in navdihujočem okolju, si čimprej rezerviraj svoje mesto na tej ekskluzivni delavnici navdiha. Osvoji metodo intuitivnega pisanja, s pomočjo katere lahko neomejeno črpaš svoj navdih iz univerzalnega bazena znanja.
Prednosti zate 

 

Lahko boš držal-a konsistenco obveščanja svojih strank ter priprave res koristnih vsebin zanje.

Znal-a boš najti navdih tudi takrat, ko ga ne boš čutila, saj bom delila metodo, ki brezpogojno deluje in ki se je lahko vsak nauči.

Pripravil-a boš želene vsebine: e-pismo, blog, vsebino za video pismo, prodajno pismo (to je odvisno od tebe), ali začetek knjige, ki bo odsevalo tvojo avtentičnost, ki ne bo naučeno, ampak bo prišlo iz tvojega srca, a bo hkrati strokovno.

Majhno število udeležencev-k, zato, da se vam lahko vsem enako in v popolnosti posvetim.

Pregled prvega osnutka vsebin tudi po končani delavnici.

Kaj boš pridobil-a?

 

 1. ŽELENE VSEBINE
 2. GRADIVO, ki ti bo tudi v prihodnosti služilo za kvalitetno pripravo e-pisem, pravo izbiro besed moči in naslovov.
 3. 1 X PREGLED VSEBIN tudi po končani delavnici.
 4. METODO INTUITIVNEGA PISANJA, ki je neprecenljiv vir navdiha, novih informacij in pisanja, iz katerega bo vel tvoj duh.

 

Natančnejši urnik delavnice Intuitivnega pisanja ter pripravljani vprašalnik in gradivo prejmeš ob prijavi. Predlagam čim prejšnjo prijavo zaradi omejenega števila mest in nočitev.

Kotizacija

 

 • Plačilo v enem znesku: 290€
 • Plačilo v dveh obrokih: 2 x 160€

Kotizacija VKLJUČUJE: gradivo, prigrizke in napitke med delavnico ter skupno kosilo zadnji dan delavnice. (Nedeljsko kosilo je vključeno v kotizacijo za zgodnje prijave)

 

Bonus za zgodnjo prijavo – prihrani 40€

 

 • Prihranek 40€ pri kotizaciji, ki jo je potrebno poravnati do…  v višini 250€ ali v dveh obrokih po 130€. Drugi obrok se poravna do…
 • Nedeljsko skupno vegansko-vegeterjansko kosilo.

 

ZARADI OMEJENEGA ŠTEVILA UDELEŽENCEV SVETUJEMO ČIM PREJŠNJO PRIJAVO. 

 

 

Kotizacija ne vključuje prevoza, obrokov (razen skupnega kosila) in nočitev. Že vplačana kotizacija se ne vrača, razen v primeru, da najdeš nadomestilo zase, lahko pa se uporabi za druge storitve ali se prenese na naslednjo izvedbo delavnice.

med prvimi želim biti obveščen/a o novem datumu - čakalna listamed prvimi želim biti obveščen/a o novem datumu - čakalna lista

Podporo pri intuitivnem pisanju, navdihu in povezavo s čistim virom informacij in svojo dušo nam bo nudil tudi čudovit feng-shui vrt na posestvu Zenja ter navdihujoči razgledi nacionalnega parka Škocjanskih jam.

BIVANJE – lokacija bo nekje v Sloveniji

Navdihovati z metodo intuitivnega pisanja ti bom pomagala Tamara Belšak, Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. 20 let se že spoznavam z metodami poslušanja intuicije, manifestacije in življenja v polnem potencialu. Vmes in že pred tem, pa sem delala v novinarstvu, marketingu in odnosih z javnostmi. “Branje misli” drugih ljudi, zajemanje bistva podjetij, predstavljanje njihovih izdelkov in storitev skozi pisano besedo, je bilo moje dolgoletno poslanstvo. Začinila sem ga z intuicijo, ki komunikaciji daje pristnost in neomejen dostop do relevantnih informacij. Sem univ. dipl. nov, certificirana Intuitivna mentorica, Divine Living kovčinja in ICF akreditirana kovčinja. Moje poslanstvo je pomagati ljudem ustvarjati strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije v praksi.