H  I  T  R A   &  R A D O S T N A  P  O  T   Š  I  R  I  T  V  E   Z  A  V  E  S  T  I

AKTIVIRAJ INTELIGENCO SVOJEGA SRCA IN ŠIRI SVOJO ZAVEST Z DELFINI IN KITI
1. – 10. marec – POLNO
15. – 24. marec 2024  – POLNO

POTEKAJO PRIJAVE ZA 7. – 16. MAREC 2025

Na oddihu lahko izkusiš lepoto in moč Havajev, oceana ter tanjših tančic med svetovi kot kjerkoli drugje. Na tem mastermindu se bomo družili tudi z angeli oceanov delfini in modrimi učitelji, kiti ter se učili od njih ter še mnogo več. Tropska klima Velikega Otoka na Havajih ter stik z delfini in kiti bo pripomogel k revitalizaciji tako telesa kot duha ter k hitri širitvi zavesti. Če si želiš pozitivno vplivati na svoje življenje in svet, če čutiš klic k temu, da inspiriraš duge s svojimi unikatnimi talenti, če si želiš pospešene širitve zavesti in vpogled v življenje brez omejitev…
potem, je Havajski mastermind zate.

Oddih te bo podprl v uresničevanju svojih najdrznejših sanj. Če si želiš  vsaj za trenutek stopiti iz matrike vsakdana in se povezati z duhom ALOHA ter okrepiti svoje vodstvene kvalitete, zaupanje vase in v svoje čute ter iti v globino, da dosežeš širino, je ta poseben oddih narejen zate. Bodi INTUITIVNI VODJA in živi svoj življenjski namen v radosti, lahkotnosti in sreči.

 

Tvoja gostiteljica, Tamara Belsak

Mednarodno certificirana Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, ki že od leta 2012 plava in telepatsko komunicira z delfini

♥OPOMBA: Tesen stik in plavanje s havajskimi spinerji je vlada ZDA prepovedala v času pandemije. Še zmeraj pa lahko imamo stik z njimi iz čolna ali na razdalji 50 m v vodi ali plavamo z drugi vrstami delfinov.

O oddihu

Družili se bomo s svobodnimi delfini ob obalah Kone – vključeni so tudi trije izhodi s čolnom ter obisk plaž, kjer je velika verjetnost, da jih vidimo tudi  iz obale. Povezava z delfini na vseh nivoji skozi osebna srečanja vam pomaga pri povezavi z vibracijo veselja, ljubezni in prisotnosti tukaj in sedaj. Ko zapustimo območje delfinov, naše telo vibrira na čisto drugačni frekvenci. Kiti nam pomagajo odpirati srčno čakro in skupaj z delfini izkušati globjo povezanost z vsem, kar je.

Izvedba delavnic in meditacij bo podprta z energijami otoka, ki so posebej izbrane za to, da udeležencem ponudijo celostno transformacijo. V samo 9 dneh lahko tukaj naredite več kot v treh letih skupaj doma. Od nacionalnih parkov, oceana, do najvišje gore, ki jo havajski imenujejo Snežna kraljica z višino 4200 m. Vsak dan je drugačen, vsak dan je izpolnjen s čudeži, ki jih prejeme vsak, ki ga ta Paradiž, kar beseda Havaji tudi pomeni, pokliče na to duhovno potovanje.

Potovanje je namenjeno tudi temu, da se globje povežete s seboj, prenovite svojega duha, telo in dušo, zato je duhovno naravnano. Čas, ki ga boste preživeli v ugodni tropski klimi in oceanu, kjer informacije hitreje potujejo, boste aktivno investirali tudi v svoj osebnostni, duhovni in materialni razvoj. Meditirali bomo na posebnih krajih ter se povezovali z delfini preko intuicije, medtem, ko bomo plavali z njimi v oceanu. Pričakujete lahko transformacijo na celičnem nivoju. Procese bomo uravnotežali in zaključili z ritualom aktivacije potenciala in povezavo z diamantno zavestjo. Informacije, ki jih prejmete v skupinskem kanaliziranju sporočil delfinov so osupljive, prav tako pa vsak udeženec programa prejme 1 uro zasebnega intuitivnega svetovanja.

O havajskih delfinih

Havajsko ime za delfina je Naja (nai’a). Razlikujejo se od drugih vrst delfinov po svoji obliki in barvi. Ime so dobili po tem, da radi skačejo iz vode in se v zraku vrtijo. So zelo igrivi. Delfini se večino dneva igrajo in ljubijo. Ob obali Kone jih lahko srečate vsak dan. Z njimi je mogoče plavati tudi iz obale.

Še nekaj znanstvenih dejstev o delfinih

Delfini imajo sonar, s katerim zaznavajo, kaj se dogaja v njihovem okolju. Ko smo v njihovi bližini nas »skenirajo« — spoznavajo — in tako zaznajo blokade v našem telesu ter jih z zvokom raztapljajo. Delfini oddajo vibracijo čiste ljubezni, ki je usklajena s frekvenco 7,5 Hz — naraven pulz naše DNK. Ko vibrira s to frekvenco, je naša DNK v popolnem sozvočju. Tako delfini kot kiti delujejo v polju skupne zavesti. Kit je v tem smislu tako mogočen kot bi bilo združenih 30 delfinov skupaj. Ko smo napeti, jezni ali polni drugih negativnih čustev, se to ravnovesje poruši. Ti občutki niso v skladu z naravo. Znanstveniki so ugotovili, da je frekvenca 7,5 Hz najbolj blagodejna za vsa živa bitja na Zemlji. Ko smo uravnani z njo, sproščeni in v skladu z naravnim svetom, pomeni, da smo zdravi, zadovoljni in prisotni v trenutku.

O havajskem otoku Big Island

Veliki otok, znan tudi kot Hawaii, je največji otok v havajskem arhipelagu. Nahaja se sredi Pacifika, že zelo blizu ekvatorju. Raznolika pokrajina ponuja skoraj vse klimatske pogoje, od čudovitih peščenih plaž, črne plaže, zelene plaže, kjer je mivka pomešana s kristali peridota. Ima deževni gozd, s plantažami najboljše kave na svetu, imenovane Kona Coffee, dvema aktivnima vulkanoma, pa tudi velike pašnike v višje ležečih delih otoka. Na otoku ni genetsko pridelane hrane. Ljudje živijo v sozvočju z naravo, tako zemljo kot oceanom. Spoštovanje do narave je čutiti na vsakem koraku. Ni naključje, da so je drugo ime za besedo Hawaii tudi Paradiž. Tudi misli se tukaj izredno hitro udejanjajo.

zdenka peternel

Plavanje z delfini je izkušnja, ki je ne morem primerjati z ničemer drugim. Energije na otoku so čarobne. Ko sem se srečevala s svojimi notranjimi ovirami, mi je Tamara zmeraj pomagala z njenim širokim znanjem, intuicijo in izkušnjami. Hvala. Bilo je čarobno.

Moje občutke opisujem v blogu https://www.vibraplus.net/blog. Dejansko drži, da nazaj ne prideš več ista oseba, če si le dovoliš videti in čutiti to, kar očem ni vidno. Pa že vidno je prelepo… Zapuščina? Dejansko se udejanja vse to, kar sem na potovanju definirala kot svoje cilje za naprej. Vse je seveda proces, ampak slika je za 100% jasnejša, kot je bila pred potovanjem. In darila od tam so res neprecenljiva, saj so se mi odprla obzorja, o katerih prej nisem niti sanjala.  
 
MIHAELA LEDERHAS

Moje življenje ni bilo več enako po tem oddihu, in to je iskrena resnica. Nekaj zelo globokega se mi je zgodilo tam, kar mi je spremenilo življenje. Če te vleče, če čutiš to potovanje, potem MORAŠ ITI! Ne bo ti žal.

TRENAYCE TALBERT

Dosedaj lahko na eno roko preštejem stvari, situacije, za katere lahko rečem, da so bile začutene s srcem. In Havaji so en prstek izmed teh. Tamara, sem ti velikokrta že povedala tako vmes, kako zelo izjemno si “odvodila” svoj program. Resnično upam da se zavedaš kakšno pomembno vlogo si igrala teh 16 dni v vsaki izmed punc v danih trenutkih. Ker pa govorim zdaj samo zase, bom tako tudi pisala. Moralo je imeti neki smisel in imelo ga je. In to ogromnega. Morda vprašanje kaj so meni osebno Havaji doprinesli? Definitvno večjo radost in lahkoto v vsakdanje življenje. V smislu nobenega prerivanja skozi trenutke, nobenega dokazovanja nikomur VEČČČČ…..

NATALIJA PEŠL

Kako bo potekal naš dan

Ob jutrih se bomo srečali na jutranji rutini povezave s svojim duhom, z delfini, s seboj. Čez dan ali ob večerih bomo meditirali. En dan bo rezerviran za delavnico odpiranja intuitivnih kanalov ter življenje svojega namena in razvoja potenciala. Za izvajanje programa na različnih energijsko podprtih točkah otoka bomo imeli najeta vozila, ki si jih bomo delili. Urnik bo oblikovan tako, da bo v lastni režiji možnost še za ostale aktivnosti, ki jih otok ponuja in za svobodno uživanje na vašem potovanju – nočno življenje, plaže, ogledi znamenitosti. Natančen urnik prejmete ob prijavi.

SaveSave

SaveSave


Oddih Intuitivnih vodij je zate, če

Stremiš k odličnosti tako pri svojem delu, kot v osebnem življenju in odnosih nasploh.

Z izkušeno mednarodno certificirano mentorico za osebni in poslovni uspeh, Tamaro Belšak

Želiš svojo spiritualnost peljati na nov nivo.

Si vzeti čas, za globjo povezavo s svojim duhom na enem od energijsko najbolj podpornih krajev na svetu.

Se želiš učiti od multidimenzionalnih delfinov in kitov.

Vibracije radosti, modre ljubezni in razvoja svojega šestega čuta.

Si želiš spusti vse, kar te omejuje in ne služi tvojemu namenu.

Na tem področju je zmeraj prostor za izboljšave. To je priložnost za hiter pomik naprej čez izzive, strahove in ustvariti plodna tla za rast.

Si želiš transformacije v še boljšo različico sebe.

Tamara bo te bo vodila in ti pomagala praktično uporabiti nove ideje tako osebne kot poslovne. Širitev se zgodi spontano.

Se sprostiti, revitalizirati tako duha kot telo v tem tropskem paradižu.

Znanstevno je dokazano, da slana voda oceana in topla tropska klima delujeta dobrodejno na telo in duha.

Biti del mastermind skupnosti in širiti svojo zavest.

Ena oseba lahko naredi samo delček; skupina lahko premika gore. Pridobil-a boš družino isto-mislečih prijateljev, ob katerih se boš počutil-a odlično in ti bodo pomagali rasti. Neprecenljivo.

SaveSave

POSTANI POTENCIAL, KI GA NOSIŠ V SEBI

Retreat ti bo omogočil, da za kratek čas stopiš ven iz matrike svojega sveta, umiriš svoj zaposleni um ter okrepiš povezavo s svojo intuicijo, s svojo strastjo, z vsem, kar si želiš preobraziti ali manifestirati. Znanja, ki si jih do sedaj pridobil-a pa bodo dobila nove razsežnosti.

Kaj je vključeno v program oddiha
  • najem avtomobila, ki si ga deliš z drugimi in gorivo,
  • devet nočitev (dve osebi na sobo), doplačilo za svojo sobo je mogoče
  • 3 x izhod s čolnom, stik z delfini in opazovanje kitov,
  • Program, intuitivno vodenje in krepitev lastnosti intuitivnih vodij, mentorstvo, meditacije, delavnice.
Vključeno ni

Hrana, letalski prevoz (okoli 1200 €, cena iz leta 2023, tipično je cena ugodnejša, če letalsko vozovnico kupimo pol leta prej), napitnine (okoli 60 € za ekipo na čolnu, ter v restavracijah okoli 18%)

Cena in Pogoji plačila

Investicija v program Havajski mastermind – Oddih intuitivnih vodij je 4.400 €.

Dodatne informacije so na voljo resnim interesentom na podlagi prehodnega uvodnega razgovora z izvajalko programa, Tamaro Belšak.

Termin za uvodni razgovor lahko rezervirate tako, da nam pišete na e-naslov: info@tamarabelsak.com. Prosimo vas, da nam v sporočilu pošljete še informacijo o terminu, ki vam najbolj ustreza (dopoldan/popoldan/skype/telefon).

Na uvodni razgovor se lahko prijavite tudi TUKAJ.

Se veselim. Z ljubeznijo, Tamara

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave