ODKRIJ TRANSFORMATIVNO MOČ DELA Z ENERGIJO
HOLISTIČNI TRENING ZA IZVAJANJE PROTOKOLA PRESTRUKTURIRANJA ČAKER IN REVITALIZACIJE ENERGIJSKEGA SISTEMA

Ta zgoščen in temeljit trening je namenjen opolnomočanju v smeri dela z energijo in postavljanju zdravega in močnega energijskega sistema, čaker.

Če si želiš poglobiti svoje delo z energijo in s tem pomagati sebi, svojim najdražjim ali pa stopiti na pot služenja drugim, ti bo ta trening zagotovil vsa orodja, tehniko in vpoglede, ki jih potrebuješ za to, da na pomenljiv način pomagaš sebi in drugim.

Na treningu boš okrepil/a svoj transformativni potencial, delo z energijo in s čakrnim sistemom.

VIZUALIZIRAJ
 • Kako se počutiš, ko jasno veš, kaj se s teboj dogaja, zato ker veš kako deluje tvoj energijski sistem.
 • Jasno ti je, kako delujejo čakre, zakaj jih imamo, kaj pomeni, če so tridimenzionalne ali petdimenzionalne.
 • Mojstrsko meriš njihovo delovanje ter jih znaš ponastaviti na njihovo normo delovanja.
 • Jasno veš, kako je, ko jim lahko dvigneš vibracijo in
 • od kod izvirajo tvoji trenutni izzivi.
 • Kako čudovito je to, ko imaš orodja, s katerimi lahko izmeriš, začutiš in transformiraš svojo energijo in vzroke za trenutne izzive.
 • Kako obogaten/a si, ko popelješ svoje trenutno služenje sebi, svojim najbližjim, ali pa svetu, na naslednji nivo.

Obda te občutek tega, da imaš več nadzora nad svojim življenjem, kot si si morda mislil/a, predvsem pa občutek globoke izpolnitve. To je moja vsakodnevna realnost, saj tako delujem, že več kot desetletje. Zadnjih 25 let pa je bilo posvečenih nadgrajevanju mojih znanj, samorazvoju in aktivacijam potenciala ter oblikovanju novih in bolj izpolnjujočih oblik življenja ter služenja svetu z izobraževalnimi programi Strastnega življenja.

Del osnovna higiene, za katero čutim, da jo je potrebno vključiti v svoj vsakdan, je tudi čiščenje energijskega polja in energijskih središč. Še posebej sem to začutila po tej za človeštvo precej »travmatični« izkušnji lockodwna, ki ima daljnosežnejše posledice kot si morda lahko mislimo. Ob pritiskih na to, da se ljudje c…, sem začutila, da je potrebno narediti še več na tem področju in nadaljevala s svojim izobraževanjem tudi na področju čiščenja vplivov c…. na energijski sistem. Po nekaj letih testiranja in služenje svojim strankam na še višjem nivoju, so rezultati odlični. Ljudje poročajo o veliko boljšem počutju in lahkotnosti. Presenečeni so nad tem, kaj vse pride skozi, kaj vse je zapisano na različnih nivojih bio-energijskega polja, medtem, ko se poglobim v vse njegove plasti. Čakre se berejo kot najbolj zanimiv roman. Odločila sem se, da ta znanja na vašo pobudo podelim naprej.

KAJ SE BOŠ NAUČIL/A?
 • Kako delujejo čakre in na kaj vplivajo.
 • Kako izmeriti delovanje čaker.
 • Katere so ravni človeškega bio-energijskega polja in na kaj vplivajo.
 • Kako bio-energijsko polje očistiti.
 • Kako čakre naravnati in jih očistiti.
 • Dela z različnimi barvnimi frekvencami.
 • Kako izničiti vplive c… na energijski sistem.

Lahko se odločiš za delo samo zase ali pa za certificiran program, s katerim boš ta znanja lahko delil/a z drugimi. Za to ne potrebuješ predhodnega znanja o delu z energijo, saj je program zelo podroben in jasen. Imel/a boš pa tudi mentorsko podporo v živo z moje strani.

V certificiranem delu treninga prejmeš tudi vsa Orodja vstajenja, s pomočjo katerih lahko svoj energijski sistem postopoma dvigneš na višjo vibracijo in tako še ojačaš svojo moč transformacije pri izvajanju Holističnega protokola prestrukturiranja čaker in revitalizacije energijskega sistema.

KAKO POTEKA DELO?
 • Delo poteka online.

 • Vključenih je 5 modulov, na katerih delaš v svojem času.

 • Vključena so tudi 3 online srečanja z menoj, na katerih bom na voljo za vsa vprašanja.

PRIDOBITEV CERTIFIKATA
HOLISTIČNEGA IZVAJALCA/KE PRESTRUKTURIRANJA ČAKER IN REVITALIZACIJE ENERGIJSKEGA SISTEMA

Za pridobitev certifikata Holističnega izvajalca ali izvajalko prestrukturiranja čaker in revitalizacije energijskega sistema na drugih, je potrebno izpolniti še dodatne pogoje.

Kaj je še potrebno za pridobitev certifikata?

 • 3 oddane pisne študije primera.
 • 3 posnete izvedbe celotnega protokola.
 • Udeležba na enodnevni praktični delavnici.
 • Prisotnost na vseh treh online srečanjih in aktivno sodelovanje na njih.

(Samo to sicer še ne zagotavlja pridobitve certifikata).

Kaj še prejmeš?

 • Dostop do zasebne online skupine praktikov tega holističnega treninga.
 • Objava izvajalca/ke na spletnih straneh Strastnega življenja.
 • Orodja vstajenja. Če jih že imaš, se ti njihova vrednost v višini 111€ odšteje od nakupa certificiranega programa.

KAKŠNA JE INVESTICIJA?

 

 

TEMELJNI PROGRAM 

333€

z možnostjo plačila na 3 obroke

3 x 111 €

(obročno plačilo je omogočeno s Paypalom)

VPIŠI SE IN PRIČNI - PLAČILO V CELOTI
VPIŠI SE IN PRIČNI - obročno plačilo (3 x 111€)

CERTIFICIRAN PROGRAM

999€

z možnostjo plačila na 3 obroke

3 x 333 €

(obročno plačilo je omogočeno s Paypalom)

VPIŠI SE IN PRIČNI - PLAČILO V CELOTI
VPIŠI SE IN PRIČNI - obročno plačilo (3 x 333€)
Potrebuješ dodatne informacije?

DOGOVORI SE ZA UVODNI POGOVOR

klikni tukaj

S teboj bom, TAMARA BELŠAK, Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh

Svojo pot holističnega služenja svetu s programi Strastnega življenjan za osebni in poslovni uspeh z uporabo intuicije v praksi sem pričela pred več kot 25-timi leti, ko sem šla skozi temno noč svoje duše, prejela klic prebujenja in pričela iskati odgovore na svoja vprašanja, ki jih 17 let šolanja z zaključeno univ. izobrazbo in okolje ni ponujalo.

Dve dobri desetletji kasneje, sem že več kot 15.000 ljudem pomagala na poti transformacije v življenje v ritmu obilja.

Vse je energija, to vemo, kajne? Zato je učinkovito upravljanje energije bistveno za vsake vrste uspeh. Zelo vesela sem, da lahko s skupnostjo Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk delim ta holistični trening. To je nekaj, s čimer si lahko vsak pomaga pri dvigu vibracije in lahkotnejšem odpiranju želeni poti naprej ter še posebej pri dobrem počutju. Upam, da te to čudovito novo učenje navdihne in ti izboljša kakovost življenja in odnosov. Je resnično nekar, kar je nujno potrebno obvladati.

Svojim strankam pomagam tudi pri krepitvi zaupanje v svojo notranjo modrost, reprogramiranju mislenosti in vzorcev, ki jih držijo v hrčkovem kolesu in obogatiti življenje na vseh področjih tako duhovnem, čustvenem kot materialnem. Pomagam jim spoznati, kaj jih v resnici navdihuje, kaj strastno radi počnejo, znanja povezati v smiselno celoto in to implementirati v praksi.

Sem certificirana Intuitivna mentorica in uporabljam intuicijo kot navigacijski sistem za življenje brez zmot. Sem tudi strokovnjakinja za znamčneje in pripovedovanje zgodb ter pomagam pri postavitvi programov, osebnih blagovni znamk in sistemov za uspešno mentorsko delo.

Sem univ. dipl. nov, certificirana Intuitivna mentorica, Divine Living kovčinja in ICF akreditirana kovčinja. Pri svojem delu uporabljam široko paleto marketinških in novodobnih znanj, med drugim tudi tehnike upravljanja resničnosti po Grigoriju Grabovoiu, bioorgonomijo, Blue Ray tehnologijo, navdih, ki ga črpam iz stikov z delfini, dela po sistemu Drevesa življenja, orodij vstajenja in intuitivnega branja čaker in bio-energijskega polja,  idr.