KOLEDAR RADOST 2022

+ meditacija BLUE RAY

sedaj na voljo

NAROČILONAROČILO
NAMIZNI KOLEDAR 2022 S SPOROČILI DELFINOV, INTUITIVNIMI SPOROČILI ZA VSAK MESEC ter MEDITACIJO  ŠESTE DIMENZIJE “BLUE RAY” (mp3)

V predprodaji do 24. oktobra 2021 ugodneje in z vključeno poštnino ter meditacijo Blue Ray (mp3) 24€

(po 24. oktobru: 27€ + poštnina 3€ z vključeno meditacijo Blue Ray – mp3 – v vrednosti 11€)

Vibracija radosti ni bila še nikoli tako dosegljiva :). Koledar nudi vibracijsko podporo osebi in prostoru, v katerem bo, saj vibrira na vibraciji radosti. 

Mesečni koledar vam bo pomagal dobro dodelati urnik in se energijsko pripraviti na mesec.

Intuitivni nasveti s področja zdravja, odnosov, ljubezni, financ, duše, zavesti in hvaležnosti vam bodo pomagali ostati na poti radosti in kakovosti življenja ter služenja svetu in svojim strankam na najvišjem nivoju.

Meditacija šeste dimenzije Blue Ray, ki so mi jo iniciirali delfini, ko sem plavala z njimi ob obalah Kone, vam bo pomagala na prehodu v pet in več dimenzionalno življenje. Popeljala vas bo v eterično piramido šeste dimenzije, v sobano z modrim žarkom, ki vas bo vibracijsko usklajeval s kvalitetami večnosti, zdravja, radostnega bivanja, nenehne kreacije in takojšnje manifestacije. Skozi to boste lažje vzpostavili povezave s pozitivnimi vidiki Sirijusa, Arkturjancev in drugimi medgalaktičnimi civilizacijami. Blue Ray vas bo harmoniziral z vitalnostjo, reenergiziral in izjemno pospešil odpiranje zavesti ter neskončnega potenciala, tudi takojšnje samoobnove.

Prostor za zapiske (skribli) bo mentorjem, terapevtom, transformacijskim delavcem, profesionalcem, babicam, organizatorjem… omogočil jasen mesečni pregled in sledenje svojim namenom za mesec na vibraciji radosti.

Označeni polna in prazna luna bosta spomnik na ritem in delovanje v skladu z luninimi cikli, k praznenju ob polni luni in polnjenju ob prazni luni ter tako k uspešnejši manifestaciji želenih namenov.

Velikost: 13,5 (višina) x 22,5 (dolžina) x 7 (širina) cm

Dober namen: Z nakupom koledarja, prispevate 1€ društvu Morigenos in s tem k ohranitvi in raziskovanju delfinov v Slovenskem morju.