NAMIZNI KOLEDAR 2022 S SPOROČILI DELFINOV, INTUITIVNIMI SPOROČILI ZA VSAK MESEC ter MEDITACIJO  ŠESTE DIMENZIJE “BLUE RAY” (mp3)
27€

(poštnina 3 €)

Vibracija radosti ni bila še nikoli tako dosegljiva :). Koledar nudi vibracijsko podporo osebi in prostoru, v katerem bo, saj vibrira na vibraciji radosti. 

Mesečni koledar vam bo pomagal dobro dodelati urnik in se energijsko pripraviti na mesec.

Intuitivni nasveti s področja zdravja, odnosov, ljubezni, financ, duše, zavesti in hvaležnosti vam bodo pomagali ostati na poti radosti in kakovosti življenja ter služenja svetu in svojim strankam na najvišjem nivoju.

Meditacija šeste dimenzije Blue Ray, ki so mi jo iniciirali delfini, ko sem plavala z njimi ob obalah Kone, vam bo pomagala na prehodu v pet in več dimenzionalno življenje. Popeljala vas bo v eterično piramido šeste dimenzije, v sobano z modrim žarkom, ki vas bo vibracijsko usklajeval s kvalitetami večnosti, zdravja, radostnega bivanja, nenehne kreacije in takojšnje manifestacije. Skozi to boste lažje vzpostavili povezave s pozitivnimi vidiki Sirijusa, Arkturjancev in drugimi medgalaktičnimi civilizacijami. Blue Ray vas bo harmoniziral z vitalnostjo, reenergiziral in izjemno pospešil odpiranje zavesti ter neskončnega potenciala, tudi takojšnje samoobnove.

Prostor za zapiske (skribli) bo mentorjem, terapevtom, transformacijskim delavcem, profesionalcem, babicam, organizatorjem… omogočil jasen mesečni pregled in sledenje svojim namenom za mesec na vibraciji radosti.

Označeni polna in prazna luna bosta spomnik na ritem in delovanje v skladu z luninimi cikli, k praznenju ob polni luni in polnjenju ob prazni luni ter tako k uspešnejši manifestaciji želenih namenov.

Velikost: 13,5 (višina) x 22,5 (dolžina) x 7 (širina) cm

Dober namen: Z nakupom koledarja, prispevate 1€ društvu Morigenos in s tem k ohranitvi in raziskovanju delfinov v Slovenskem morju.

RADOST 2022
SO DELFINI NA POT POSPREMILI Z NASLEDNJIM SPOROČILOM

Delfini želijo, da vemo, da je za nas vse mogoče in da bomo v skupnem polju radosti, ki nam ga pomagajo ustvarjati lahko prešli v večdimenzionalno bivanje kot doslej. Želijo, da vemo, kako zelo so oceani pomembni za preživetje človeka in ostalih vrst na tem planetu in kako na robu porušenja tega ravnovesja smo. Oceani so pljuča tega planeta, saj proizvedejo kar polovico ali celo več kisika na Zemlji. Ni naključje, da se je skozi grožnjo delovanju pljuč – pandemija – pričelo ozaveščanje z veliko hitrostjo. Vse je povezano. Želijo da vemo, da je onkraj strahu svoboda ter da se osvobodimo spon, predvsem spon strahu pred preživetjem. Izberite življenje in ne preživetje, nam sporočajo.

Prisluhni celotnemu sporočilu delfinov – klikni TUKAJ – in se pridruži pošiljanju energije AGAPE po svetu.

ODZIVI NA KOLEDAR IN MEDITACIJO

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.