Meditacija
MODRA PLEJADANSKA VRTNICA

Toplo vabljen-a na čudovito meditacijo Modra plejadanska vrtnica, na kateri bomo aktivirali to darilo naših sedmih sester zdravljena iz sedme dimenzije.

Plejade so ozvezdje sedme dimenzije, znane tudi kot zvezde zdraviteljice. Mojstri Plejad vlečejo čisto modro energijo zdravljenja srca neposredno iz vira v ogromno modro eterično vrtnico, ki deluje kot transformator energije iz vira do Plejad – torej sedmo dimenzijo. Nato do te energije dostopajo in jo uporabljajo modro ter diskretno in jo distribuirajo v kraje in do bitij, za katere menijo, da jo potrebujejo.

Modra vrtnica ima 33 lističev, tako kot človeško srce, ki je tudi število kristusove zavesti. Njeno središče je čista svetloba vira – stvarnika. Ljudje, ki so prišli na zemljo iz Plejad v svojih aurah nosijo zdravilno energijo, prav tako živali in insekti prav zato, da jo lahko tudi širijo.

Duhovna tehnologija, ki jo uporabljajo svetlobna bitja iz Plejad presega trenutno razumevanje tehnologije na Zemlji. Modra vrtnica je geometrijsko telo, ki ga lahko uporabljamo za različne namene, med drugim zdravljenje, čiščenje čaker in pospeševanje njihovega vrtenja.

Z aktivacijo modre plejadanske vrtnice se bomo uskladili z vibracijo originalnega načrta zdravja. V naslednji 20. letih naj bi se namreč cel sistem zdravstva razvil izven trenutnega razumevanja. Vso zadravljenje naj bi bilo dušno zdravljenje, potekalo naj bi na vibracijski način in to naj bi posledično vplivalo tudi na telo.

Plejadansko vrtnico pa lahko uporabljamo za različne namene, med drugim zdravljenje, čiščenje čaker in pospeševanje njihovega vrtenja. Ojačali boste tudi svojo povezavo s Plejadami.

Tako kot tudi vsako duhovno darilo moramo, da ga lahko uporabljamo, aktivirati tudi plejadansko vrtnico. S seboj prinesite tudi kristal kamene strele.

Plejade – ali kot ozvezdje imenujejo Sedem sester  – se nahajajo v konstelaciji bika. Ozvezdje je dobro vidno prostemu očesu na nočnem nebu (še posebej lepo jih lahko vidimo v naravnem observatoriju na Mauna Kei, Hawaii, na višini okoli 3600 metrov. Plejade imajo v mitologiji prominentno mesto. Svetijo močno v izrazito belo-modri svetlobi (kot električni tok). Oblikovale naj bi se v zadnjih 100 milijonih letih.

Prispevek za meditacijo je 15€.
7. november 2017

Hotel Bau, Rojeni za srečo in uspeh,

Limbuška cesta 85,Maribor,

ob 19.30 do 21.30