Meditacija
PARALELNI SVETOVI
  • Kdaj ste nazadnje prišli na pogajanja 100% pripravljeni, ker ste jasno ve(i)deli, kaj vas čaka.
  • Kdaj ste nazadnje točno vedeli, kateri je vaš naslednji korak v življenju ali poslu, ali ugotovili kaj je tista specifična stvar, ki je še niste udejanjili, pa vam prav ta lahko pomaga k zdravju, sreči, uresničitvi idej.
  • In nenazadnje, kdaj ste nazadnje sprejeli napačno odločitev?

V življenju imamo veliko izbir. Nekatere so popolnoma jasne, nekatere so le ugibanja, za neketere pa si želimo, da jih ne bi nikoli izbrali. Ko smo v popolnoma sproščenem stanju nam intuicija pomaga izbrati pot, ki je najbolj skladna z našim namenom in tem, kar je je naše ultimativno poslanstvo, to pa je, biti srečni.

V meditaciji paralelni svetovi boste lahko odkrili neskončnost svojih potencialov in vsaj za nekaj minut pokukali v to, kar ste lahko danes tukaj in zdaj; v sebe popolnoma zdrave, v sebe srečnega, bogatega, zadovoljnega. Podajte se v želeno različico svojih odločitev in jo pričnite živeti tukaj in sedaj. Lahko se naučite novih veščin, izveste, kaj je najboljše storiti, da dosežete svoje cilje…

Zakaj je ta tehnika meditacije koristna? Ko naredimo premik na drugo časovno linijo življenja, izkusimo nov pogled na življenje, na staršestvo, na partnerski odnos, na posel, na stvari, ki so v življenju resnično pomembne. Informacije, ki jih boste prejeli na tem potovanju boste lahko koristno uporabili v svojem življenju tukaj in sedaj.

Da vzporedni svetovi obstajajo, danes dokazuje znanost, več o tem v kratkem uvodu v meditacijo. Življenje paralelne resničnosti pa se pričenja vsakič, ko se odločamo med dvema stvarema. Znanost pravi tudi, da čas ni linearen, ampak vse poteka paralelno ali sočasno. V tem konceptu obstaja v vesolju nešteto različic planeta Zemlje in nas na njem. Milijoni različic vas samih potemtakem prav sedaj izkuša svojo realnost prav zaradi različnih izbir. Ena od teh pa pravkar izkuša to, po čemer že dlje časa hrepenite…. Ali želite izvedeti, kako to doseči?

Toplo vabljen-a na čudovito meditacijo Paralelni svetovi.

20 JUNIJA 2017
19.30
hotel Bau, Maribor