MEDITACIJE
s Tamaro
ZA OSEBNI IN POSLOVNI USPEH
 

Usmeri energijo v prednostne naloge ter programiranje druge čakre

Življenje, ki ga živimo, nima napak, čeprav se mnogokrat zdi tako. Vse, kar doživljamo ima svoj namen na poti našega osebnostnega in duhovnega razvoja. Na tej poti se srečujemo s številnimi življenjskimi lekcijami in njihov namen lažje prepoznamo in odpravimo vzorce, ki so nas privedli v neželene situacije, z učinkovitimi orodji.
Zelo praktična meditacija, ki ti bo pomagala odstraniti energijski balast, ki te zadržuje v razpršeni energiji, zaradi katere prihaja do tega, da vseskozi loviš svoj lasten rep ter se na koncu izčrpavaš ali pa si neučinkovit-a. Na koncu dneva, meseca ali leta pa opažate, da svojih ciljev niste dosegli.
Če si probremenjen-a, če se težko koncentriraš, če imaš na videz preveč stvari, če meniš, da si premalo učinkovit-a, je ta meditacija zate. Čistili bomo tudi konkretne blokade, zaradi katerih se vrtiš v tem začaranem krogu.
Meditacijo priporočam, če se želiš zliti z energijo, ki podpira takojšnjo akcijo v smeri uresničevanja tvojih “pravih” želja. Srce in um morata biti usklajena in tudi pri tem bo pomagala ta meditacija. Delali bomo z nadangelom Metatronom, ki ti bo pomagal vzpostaviti fokus.
Lažje se boš:
  • osredotočil-a na delo na pomembnih stvareh,
  • odstranil-a boš blokade, ki te zadržujejo tam, kjer si in se ne ali pa se prepočasi pomikaš naprej,
  • namen bo avtomatsko močnejši in s tem tudi privlačnost uresničitve.
Če želiš svojim namenom dodati čarobni prašek uresničitve, je ta meditacija zate.

Cena meditacije je 15€.
Možnost plačila preko sistema PayPal ali računa. V komentar zapišite, za katero meditacijo gre. Če želite plačati preko nakazila na bančni račun, pošljite svoje naročilo na vprasajtamaro@gmail.com. Takoj po opravljenjem plačilu prejmete meditacijo.