Meditacija in intuitivni nasveti
Grlena čakra – njeni procesi in reprogramiranje

Če želiš hitreje in lahkotneje uresničevati svoje potenciale in srčne želje, se bolje počutiti in ustvarjati harmonijo v odnosih, se nam pridruži vsak prvi četrtek v mesecu na meditacijah, namenjenih pripravi na mesec in na uresničevanje namenov – manifestaciji.

Meditacije za osebni in poslovni uspeh so namenjen temu, da te podprejo pri preboju v svojo notranjo moč in uresničevanja svojega potenciala v vsakdanjem življenju na praktičen način. V ritmu vesolja in vsakega dneva posebej, ki je za veliko izmed nas napolnjen z jutranjim vstajanjem ob uri, hitenjem v službo, vrtec, šolo, delom nato pa še s popoldanskimi obveznostmi, hobiji in sprostitvijo, malo časa ostane res samo zase. Čas zase, ki si ga vzameš enkrat na mesec za pregled ciljev, obveznosti, idej, lahko bistveno spremeni tvojo resničnost.

Tako se pospeši uresničevanje tega, čemur daješ pozornost in namen ali pa tega, kar podzavestno deluje in nad tem nimaš nadzora. Na meditacijah za osebni in poslovni uspeh delamo na pozitivnem uresničevanju. Jačamo moč manifestacije svojih najglobjih potencialov in želja. Pogledamo, kje ti je šlo dobro pri uresničevanju zadanih idej in ciljev ter kje se da še kaj izboljšati. Podpora tvoji rasti in uspehu je celovita in dolgoročna. Prejmeš tudi super luškan pripomoček za to.

Tokrat
Grlena čakra, njeni procesi in reprogramiranje

Grlena je peta čakra znotraj našega fizičnega sistema. Skoznjo lažje ali težje živimo svojo avtentičnost skozi govorjenje jezika svetlobe in univerzalne resnice. Tukaj je središče komunikacije z zunanjim svetom, ki je lahko ali pa ne jasna, resnična in ljubeča. Od tod se usmerja delovanje ščitnice in je središče ustvarjalnosti, materializacije in izražanja. Vpliva na moč izbire.

Modra je barva miru in sprostitve, komunikacije in zdravljenja (tudi zelena je sicer barva zdravljena, pa roza tudi). Znižuje vibracije, zato je dobra za sproščanje in uporabo v prostorih za meditacijo in zdravljenje. Je pa tudi barva zaščite ter nas odpira temu, da postanemo kanal za prevajanje energije. Predstavlja mir, zaščito, božansko iskro in zdravljenje, intuicijo, moč volje, skrbnost, komunikacijo, izražanje božanskega.

Neravnovesje te čakre na fizičnem nivoju kaže na nespečnost, previsok krvni pritisk, težave z vratom, grlom in ščitnico ter s komunikacijo. Med drugim tudi znižuje vročino in pomirja krče. Na čustveni ravni povzroča stres zaradi jeze ali agresije, potrebo po notranjem miru, žalost, občutek praznine, potrebo po ljubezni in skrbi. Na mentalni ravni gre lahko za preveliko stimulacijo, morda zaradi vsakodnevnih skrbi, trmo, upiranje, težave z avtoriteto, pomanjkanje volje. Na duhovni ravni pa zaprtost, neprepuščanje intuicije.

Skozi peto čakro se v fizičnem svetu kaže človek, ki se zaveda, da ima moč samo nad seboj in svojimi odzivi na okolje, izražanjem in življenjem. Svojo voljo uveljavlja z ljubeznijo ter deluje v skladu s svojo intuicijo. Je sposoben odpuščati in je obvladal svoj um ter ga spremenil v svojega zvestega služabnika. Je popolnoma odkrit in pošten do sebe in živi tako kot si želi in ne tako kot drugi menijo, da bi mogel živeti.

Na meditaciji bomo:

  • pogledali prepričanja na grleni čakri,
  • reprogramirali prepričanja, ki nam več ne služijo,
  • aktivirali polje komuniciranja skladno s svojo resnico.

Toplo vabljen-a.


Na meditacijah s Tamaro se trudimo, da ti pomagamo na tvoji poti osebnega in poslovnega uspeha ter ustvarjanja izpolnjujočega življenja ter odnosov. Zato zmeraj prejmeš tudi pripomoček za manifestacijo in intuitivne nasvete – kovčing. Prispevek za meditacijo je 15€ in ga ob prijavi poravnaš na račun, Tamara Belšak s.p., Krčevina pri Vurbergu 124c, 2250 Ptuj, SI56 0422 2024 8325 747, namen: meditacija. Prispevek za celodnevne ali večdnevne dogodke je objavljen na straneh dogodka.

Naročiš lahko tudi Osebno intuitivno napoved  in riding.

Napoved  vključuje Prednosti leta zate, Izzive ter Smernice za to, kam usmerjati svojo energijo, da boš uspešneje, srečneje in bolj harmonično plul-a skozi leto 2019. Napoved je pripravljena v pisni obliki, na treh straneh ter vključuje 1,5h intutivnega svetovanja preko Skypa. Prejmeš tudi orodja za svoj napredek ter posnetek Skype svetovanja. Prispevek za Osebne intuitivne napovedi leta je 120,00€.

naroči osebno intuitivno napoved leta

KAJ PRAVIJO PREJEMNIKI OSEBNE NAPOVEDI LETA:

Srčna hvala za intuitivno napoved, ki me je prav presunila, saj je v mnogih pogledih zadela v bistvo stvari…Hvala lepa, ker ste mi vse te (in še mnoge druge) vidike dodatno osvetlili.

Hvala za vse napovedi in usmeritve, in navsezadnje hvala za popust, ki ste ga ponudila, ker tole je vredno se več od redne cene. Res hvala in hkrati lepe praznike ter uspesno 2018.
Vaše besede me bodo opominjale in jih bom imela za vodstvo na poti, ki je nova, zato se opotekam in sprašujem. Ne grem nazaj in s vašo pomočjo bom zmogla.
9. februar 2020

Tempelj  Sonca, Vetrinjska 10, Maribor

19.00 – 21.00

Deli informacijo s prijatelji