PROGRAMI

Strastnega Življenja

Za osebni & poslovni uspeh in razvoj

::) s Tamaro Belšak

prijave so odprte

Intuitivni vodja

Da, z zaupanjem vase, z delom z veliko večjim delom sebe – duhom, dušo in zavestjo, z uravnovešanjem svojega energijskega sistema, lahko napreduješ hitreje kot kdajkoli prej. Intuitivni vodja ti bo dal veliko več kot temelj za to. Naučil-a se boš uporabljati svoje intuitivne kanale za sprejemanje najboljših možnih odločitev na področju zdravja, odnosov, obilja in drugih pomembnih življenjskih področij. Razvijal-a boš tudi petdimenzionalni energijski sistem in dodatne intuitivne darove, ki se s tem odpirajo. Intuitivni vodja ponuja ključe zlate dobe, pot do uravnovešenih odnosov, večje vitalnost in obilja.

VPIŠI SE TUKAJ

vpiši se na čakalno listo

Elitni UM

Razumevanje tega zakaj se stvari zgodijo tako kot se ter svoje vloge pri tem, predvsem pa svoje 100% odgovornosti za to, je ključ, ki odpira vrata uresničitvi katerihkolih sanj se odločiš sanjati. Ni se ti potrebno zadovoljiti z manj kot si zaslužiš. Si in imaš lahko vse. Prvi korak do tega se začne z idejo, z odločitvijo, z mislijo, z občutkom. Vse, kar je potrebno narediti je, da svojo vibracijo uskladiš z vibracijo tega, k čemur stremiš. Zveni precej enostavno kajne? Toda resničnost je pogosto drugačna od tega, kar si srčno želimo in celo bolj zapletena kot to, kar je zapisano. Prični uresničevati s pomočjo neskončne sile vesolja. Postani ustvarjalec-ka namesto odzivalec-ka. Pridruži se Elitnemu UMu.

VPIŠI SE NA ČAKALNO LISTO

dogovori se za uvodni pogovor

Akademija

Združi svoja znanja. Ustvarjaj in živi svoj zakaj. Živi svoje poslanstvo ter služi svetu s svojimi talenti in smerjo, ki jo nakazuje tvoja duša. Daj svojemu poslanstvu vse, kar potrebuje, da zaživi in doseže ljudi z Akademijo Strastnega življenja. Ne delaj zato, da lahko živiš, živi to, kar strastno rad-a počneš in svoj dragoceni čas preživljaj v družbi ljudi, s katerimi skupaj rastete in napredujete!

dogovori se za uvodni pogovor

vpiši se kadarkoli

Vredna

Dvigni svojo zavest obilja in okrepi občutek lastne vrednosti. Neglede na to, kaj si v svojem življenju slišal-a o sebi od svojih staršev ali avtoritet, vedi, da si tukaj zato, ker si pomemben-a. Stopi v svojo pravo vrednost in zasij na parketu svojega življenja. To si zaslužiš. To dolguješ sebi in svetu.

Več informacij

Oddih Intuitivnih vodij - HAVAJSKI MASTERMIND

Več informacij

Vikend "navdih" INTUITIVNEGA PISANJA

Več informacij